Maaltijdservice Bellevaux-Ligneuville

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Bellevaux-Ligneuville voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Op zoek naar voedzame maaltijden aan huis voor ouderen in Bellevaux-Ligneuville? Dankzij onze tool vergelijkt u supersnel alle organisaties die maaltijden thuisbezorgen. Warme gerechten, of koelverse gerechten die alleen maar even de microgolf in hoeven: u kunt alle kanten op. Dit kan al vanaf €3,75 per persoon. Smullen van Omelet in saus of Aardappelrösti? Maar lukt zelf koken niet meer? Dat hoeft geen obstakel te vormen. Geholpen door de maaltijddienst in Bellevaux-Ligneuville krijgt u uitstekende gerechten, kant-en-klaar aangeleverd.

ProvincieLuik
GemeenteMalmedy
ReactieMeerdere manieren bestellen
Postcode4960
Prijs per maaltijd€6,92
Meest gekozen maaltijdKipstukjes in kerriesaus

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €22% KORTING
Proefpakket nu €32,50
BEKIJK AANBIEDING

Maaltijden aan huis voor één persoon in Bellevaux-Ligneuville

Tegenwoordig zijn er flink wat maaltijdendiensten in Bellevaux-Ligneuville. U kunt denken aan erkende bedrijven als Foodbag en/of Smartmat. Maar ook op regionaal niveau bestaan er interessante leveranciers en sociale voorzieningen. Iedere leverancier onderscheidt zich door een heel eigen menu en werkwijze m.b.t. bestellen en betalen. D.m.v. www.maaltijdbutler.be kunt u derhalve de leveranciers op uw gemak met elkaar vergelijken. Uitkomen bij een solide maaltijdservice voor (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden is op die manier een stuk eenvoudiger. Eerst kijken of het wat is? Start eens met een eenmalig proefpakket zonder verplichtingen bij de maaltijdservice. Zijn er in uw geval maaltijdvoorkeuren als bijv. zoutarme of andere verse dieetmaaltijden in Bellevaux-Ligneuville? Ook dan bent u welkom! Meer en meer traiteurs worden hierop aangepast.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers gekookt, met altijd kakelverse ingrediënten. Daaropvolgend wordt het eten gelijk gekoeld en in speciale verpakkingen gedaan. Door dit proces blijven smaak en vitamines onaangeroerd. Tot wel 7 dagen te bewaren.

 • Klaargemaakt met verse ingrediënten
 • Ook voor vegetariërs en diëten
 • Weinig zout en vetten

Diepvriesmaaltijden

Diepvriesmaaltijden worden na bereiding ingevroren via de shock-freeze methode. Smaak en gezonde vitaminen blijven zo intact. Maximaal 3 maanden houdbaar. Wekelijks een bezorger aan huis is niet altijd nodig.

 • Tot half jaar houdbaar
 • Gezond en lekker
 • Enorm veel keuze

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel betekent: warme maaltijden aan huis voor senioren in Bellevaux-Ligneuville. Een goede vervanger voor bijv. bejaarden die geen maaltijden meer kunnen opwarmen. U kunt direct de maaltijd nuttigen. In veel gevallen geïnitieerd door lokale vrijwilligers.

 • Warm thuisbezorgd
 • Mogelijke subsidie
 • Vaste bezorger

Boodschappendienst

De meeste aanbieders hanteren ook een extra boodschappendienst voor ouderen. Op die manier koop men snel de supermarktartikelen als chocopasta en druiven. In algemene zin zonder bezorgkosten door de vaste bezorger.

 • Langer zelfstandig blijven
 • Geen zware boodschappen tillen
 • Uitgebreid assortiment

Maaltijdendiensten in Bellevaux-Ligneuville vergelijken

Houdt u van een gezonde diepvriesmaaltijd aan huis in Bellevaux-Ligneuville? Of prefereert u een blijvende oplossing als koelverse seniorenmaaltijden? Of houdt u juist van een organisatie die actief is op het gebied van tafeltje dekje (daghap) voor uw ouders of iemand anders? U kunt kiezen uit vele opties die aansluiten bij uw eisen en voedingsadvies. Neem nu Boereworst Rode Kool Aardappel Peterselie of Gemalen Rundsvlees Met Rode Kool En Aardappelpuree? Op deze pagina vergelijkt u de grootste aanbieders van maaltijdbedeling in de regio Malmedy. Let ook goed op het proefpakket. Meestal kunnen ouderen via een proefbox gezonde bereide gerechten met verse producten en weinig vet beoordelen. Maaltijden bestellen doet u via de bestellijst, per telefoon of internet. Het eten wordt geleverd door een vaste bezorger. Daarnaast is het flexibel, leveranciers werken niet met een vast contract.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€6,89
Proefbox: €32,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De tarieven van kant-en-klare maaltijden aan huis in Bellevaux-Ligneuville voor ouderen lopen zeer uiteen. De prijs die wordt gerekend is afhankelijk van elementen als de aanbieder, het soort maaltijd, en de omvang van de bezorgservice.

 • Dagverse maaltijd als Linguine Zalm Met Erwten & Courgette is er al vanaf €5.
 • Een vriesverse maaltijd als Dieet Boerenkool Met Kalfsgehaktbal vindt u vaak al vanaf €4,85.
 • Een warme dagschotel als Kabeljauw Kreeftensaus Spinazie Koolrabi Aardappel kan je kopen vanaf €7,1.
Het eten kan uitgebreid worden. Bestel ook Bloemkoolsoep, een gezonde salade en een dessert als Kaiserschmarren om mee af te sluiten. Heeft u een laag inkomen? Mogelijk kan u dan ondersteuning aanvragen via uw gemeente Malmedy voor een maaltijdservice aan huis.

Kerngegevens

Meest gekozen bereide maaltijden

 • Zalmfilet in zoete mosterdsaus
 • Hete Bliksem met een speklapje
 • Schelvis in Dijon-mosterdsaus
 • Groentensoep met gehaktballen
 • Gehaktballetjes in satésaus

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Bellevaux-Ligneuville bestellen

 1. Start met uw maaltijd-zoektocht

  Ga eerst na wat voor soort opwarmmaaltijd past bij uw wensen. Koelvers, vriesvers of tafeltje dekje?

 2. Kies uit de traiteurwinkels en cateraars

  Vergelijk de aangeraden bezorgservices en geef de voorkeur door. Controleer goed het aanbod, de bestel en bezorgopties, en de gemiddelde klantenbeoordeling.

 3. Begin met het proefpakket

  Het gros van de aanbieders hebben een goedkoop of gratis proefpakket. U moet dan denken aan 4 bezorgmaaltijden voor €20,00. Hierdoor kunt u heel eenvoudig eens kennismaken met bekende services.

 4. Vaste levermomenten

  Genoten van de proefmaaltijd? Dan kan men supersnel een nieuwe bestelling doorgeven. Steeds vaker doet u dit telefonisch, door de menukaart in te vullen, of email / internet. De (warme) maaltijden wordt in algemene zin tot in de keuken geleverd via een lokaal gezicht / bezorger in december 2023.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Kan ik zelf gerechten kiezen?

In het geval van koelverse maaltijden is er doorgaans een keuze menulijst met ongeveer 15 gerechten. Bij diepvries is het assortiment beperkt tot 100+ blijvende menu’s. Rondom tafeltje dekje is er sprake van een daghap, zonder keuze. Meer en meer is zelf een maaltijd samenstellen ook mogelijk.

Kan ik kiezen voor gerechten die passen bij mijn dieet?

Praktisch alle maaltijdservices voorzien in een groot aanbod aan dieetmaaltijden. ZoalsBroccolisoep of Stukjes rundvlees in jus. Handig, want zo zijn er voor iedereen seniorenmaaltijden aan huis! Past het ook bij mijn eetpatroon? Neem gerust contact op met uw eigen dienstverlener.

Zit ik vast aan een abonnement?

Nee, er is geen sprake van een contractvorm met een vaste levering voor thuismaaltijden. U ontvangt alleen maaltijden thuis zodra men deze ook zelf besteld heeft. Door het invullen van de wekelijks vernieuwde bestellijst kan men eenvoudig – digitaal, telefonisch of met pen en papier – een bestelling plaatsen.

Hoe gaat de bezorging in z’n werk?

De kant-en-klaar maaltijden worden in de meeste gevallen door een regionale bezorger elke week op hetzelfde moment geleverd. Bij koelvers spreken we van elke week 2 keer. Binnen het vriesverse segment 2 keer per maand.


Verse dieetmaaltijden aan huis laten bezorgen

Verse voeding is cruciaal voor een goede balans en energie. Een lekkere en gezonde warme schotel is heel belangrijk. Sommige senioren of mensen met een beperking hebben behoefte aan dieetmaaltijden. Op basis daarvan zijn er verschillende vormen van dieetmaaltijden voor thuis. U kunt denken aan lactosevrij, natriumarm, zoutarm, gemalen en ook vegetarisch, koolhydraatarm, eiwitrijk, veganistisch: er kan meer dan u denkt bij eten bezorgen Bellevaux-Ligneuville. Heeft u moeite met de financiën? Dan kunt u hiervoor informeren bij de gemeente of overheid. Enkele voorbeelden van zo’n dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: gerechten met minder dan 0,3 gram zout of 0,12 gram natrium per 100 gram.
 • Glutenvrij: ideaal als er iets speelt als een gluten- of tarwevrij dieet (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: op het moment dat kauwen & slikken lastige situaties veroorzaakt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit