Maaltijdservice Bodegnée

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Bodegnée voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Geïnteresseerd in bereide maaltijden aan huis voor ouderen in Bodegnée? Door gebruik te maken van de maaltijdservice-vergelijker bekijkt u probleemloos alle leveranciers die maaltijden thuisbezorgen. Warm geleverd, of een dagvers gerecht die u gemakkelijk zelf opwarmt: het kan allemaal. Dit kan al vanaf €4,00 per persoon. Aanschuiven voor Rundvlees, rode bietjes, aardappelpuree of Zuurkoolstamppot, spekjes, schijfjes rookworst? Maar is koken/boodschappen doen (tijdelijk) onmogelijk? U kunt gelukkig lekker blijven eten. Door middel van de maaltijddienst in Bodegnée krijgt u gezonde gerechten, die gratis aan huis geleverd worden.

ProvincieLuik
GemeenteVerlaine
ErvaringOnline of telefonisch bestellen
Postcode4537
Maaltijd prijs€5,68
Maaltijd-topperPannenkoeken met appelvulling

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €22% KORTING
Proefpakket nu €32,50
BEKIJK AANBIEDING

Maaltijden aan huis voor één persoon in Bodegnée

Er zijn ontzettend veel maaltijdendiensten in en rondom Bodegnée. Neem bijv. landelijke bedrijven als Vlotter of 0. Ook in de gemeente zelf bestaan er interessante organisaties en slagerijen. Elk bedrijf levert een “eigen” keuken en werkwijze m.b.t. bestellen en betalen. Via www.maaltijdbutler.be kan u de firma’s rustig op een aantal punten vergelijken. Uitkomen bij een degelijke service voor (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden wordt derhalve een beetje makkelijker. Weet u niet of het wat voor u is? Bestel dan een eenmalig proefpakket zonder verplichtingen bij de maaltijdservice. Zijn er voorkeuren als lactosevrije of andere verse dieetmaaltijden in Bodegnée? Er kan meer dan u denkt! Steeds meer traiteurs en cateraars zijn ook geschikt voor ouderen met een allergie of dieet.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden iedere dag bereid, met altijd verse producten. Daarna wordt het gerecht snel afgekoeld en verpakt zonder lucht. Om die reden blijven structuur en smaak onaangeroerd. Een houdbaarheid van wel 6 dagen.

 • Klaargemaakt met verse ingrediënten
 • Net zo lekker als zelf koken
 • Zonder toevoegingen (kunstmatig)

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden na het koken middels de shock-freeze procedure ingevroren. Smaak, geur en mineralen blijven zo intact. Maanden lang op te slaan. Een wekelijkse bezorging hoef je niet te doen.

 • Half jaar houdbaar in de vriezer
 • Kleine en grote porties
 • Veel keuze

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel houdt in: warme maaltijden aan huis voor senioren in Bodegnée. Ideaal voor bijv. bejaarden die geen gebruik kunnen maken van de magnetronmaaltijden. Er is geen verdere handeling nodig. Veelvuldig geregeld via een plaatselijk restaurant.

 • Direct uit de keuken bezorgd
 • Maximale versheid
 • Vaste bezorgdienst

Boodschappendienst

Een aantal services hanteren ook een extra boodschappendienst voor ouderen. Hierdoor krijgt men moeiteloos de boodschappen zoals appels en volle yoghurt. Veelal gratis mee bezorgd wanneer u dat wil.

 • Direct alles in huis
 • Vaste persoonlijke bezorger
 • Uitgebreid assortiment

Maaltijdendiensten in Bodegnée vergelijken

Wilt u af en toe genieten van een handige diepvriesmaaltijd in Bodegnée? Of zoekt u vers bereidde koelverse seniorenmaaltijden? Of neigt u meer naar een instelling met expertise op het gebied van tafeltje dekje (daghap), kortom: een warme maaltijd aan huis? U kunt kiezen uit diverse bezorgmaaltijden die kloppen met uw voorkeuren en mogelijke allergieën. Genieten van de lekkerste gerechten als Kippenbout Groentenkrans Met Puree of Lamsnavarin Prinsessenbonen Gebak. Aardappelkubus? Aan de hand van deze website vergelijkt u de grootste aanbieders van maaltijdbedeling in de omgeving Verlaine. Let ook goed op het proefpakket. In veel gevallen is er een proef-mogelijkheid. U kan verse bereide gerechten met lekker veel groenten en weinig zout uittesten. Bestellen kan online, telefonisch of met de bestellijst. Uw bestelling wordt bezorgd door een vaste bezorger op een vast moment. Daarnaast is het flexibel, leveranciers werken niet met een vast abonnement.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€6,89
Proefbox: €32,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De prijzen van kant-en-klare maaltijden aan huis in Bodegnée voor ouderen zijn erg wisselend. De prijs die wordt gerekend hangt namelijk af van zaken als de organisatie, het aanbod in gerechten, en de omvang van de bezorgservice.

 • Dagverse maaltijd als Medaillon Champignonsaus Groenten Gebakken Aard. vindt u vaak al vanaf €6,25.
 • Vriesverse maaltijd als Kalkoenfilet Bordelaisesaus Wortelen Aardappelen is beschikbaar vanaf €5,05.
 • Een aan-huis-geleverde dagschotel als Babi pangang, rijstfantasie kunt u al laten bezorgen vanaf €6,95.
Het eten kan uitgebreid worden. Bestel ook Kippensoep, een extra rauwkostsalade en iets fris zoals Dame blanche ijs als afsluiter. Heeft u moeite met de financiën? Soms kan men hiervoor om hulp vragen bij de gemeente Verlaine voor een maaltijdservice aan huis.

Stats & Facts

Populaire bereide maaltijden

 • Grootmoeders kippannetje
 • Macaroni-gehakt schotel
 • Kip kantonees, rijstmix
 • Eieromelet in kaassaus
 • Gebonden mosterdsoep

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Bodegnée regelen

 1. Wat zijn de wensen?

  Check als eerst wat voor thuismaaltijd rijmt met uw situatie. Diepvries-, koelvers of tafeltje dekje?

 2. Vergelijk traiteurwinkels en cateraars

  Vergelijk de populaire maaltijdservices en bepaal uw voorkeuren. Achterhaal altijd eerst de voedingswaarden, de manier van bezorging, en bereikbaarheid van klantenservice.

 3. Bestel het proefpakket

  De grote leveranciers verstrekken een spotgoedkoop proefpakket. U moet dan denken aan 2 bezorgmaaltijden voor €10,00. Zo kunt u op een hele aantrekkelijke manier eens kennismaken met goede aanbieders.

 4. Vaste levermomenten

  Smaakt de proefmaaltijd naar meer? Gelukkig, nu kan men elke dag een nieuwe bestelling doorgeven. Dikwijls is dat mogelijk telefonisch, met behulp van de menulijst, of email / internet. De menu’s worden gewoonlijk aan huis gebracht via een behulpzame bezorger in december 2023.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Uit hoeveel recepten kan ik wekelijks kiezen?

Bij koelverse gerechten is er een wekelijks wisselend assortiment met ruwweg 25 gerechten. Binnen het diepvries-segment kan men kiezen uit 80+ vaste vaste gerechten. In het geval van tafeltje dekje krijgt men een vaste menulijst zonder al te veel keuze. Meer en meer is zelf uw menu samenstellen ook mogelijk.

Kan ik kiezen voor speciale dieetmaaltijden?

Doorgaan wel. Veel aanbieders gebruiken een speciaal afgestemd dieetmaaltijden recept. Neem nou Vissersstoofpotje met basilicumsaus, worteltjes en witte rijst en Kip tandoori. Daardoor zijn er voor iedereen thuismaaltijden voor senioren! Welke diëten zijn beschikbaar? Vraag het na bij uw leverancier.

Geldt er een afnameverplichting?

Nee, u zit nooit vast aan een verplicht doorlopende overeenkomst voor thuismaaltijden. U ontvangt alleen maaltijden thuis op het moment dat u zelf een bestelling geplaatst heeft. Door middel van een speciale menukaart kunt u wekelijks zelf – telefonisch, digitaal of ouderwets met pen en papier – een bestelling doorgeven.

Wanneer wordt er geleverd?

De maaltijden worden normaliter door een regionale bezorger op een vast tijdstip afgeleverd. Het koelverse assortiment 2 wekelijks. Vriesvers: om de 2 weken.


Verse dieetmaaltijden aan huis laten bezorgen

Een verse maaltijd bevordert uw algehele gesteldheid. De warme schotel is essentieel. Sommige bejaarden of hulpbehoevenden hebben specifieke voorkeuren betreft voeding. Hierom ontstonden er diverse mogelijkheden rondom dieetmaaltijden thuisbezorgd. Het gaat om lactosevrij, gemalen, zoutarm, natriumarm of misschien vloeibaar, koolhydraatarm, veganistisch, eiwitrijk: de maaltijdservice is er voor iedereen bij eten bezorgen Bodegnée. Is uw inkomen niet toereikend? Dan is er wellicht iets te regelen met de gemeente of overheid. Enkele voorbeelden van een dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: menu’s met maximaal 0,3 gram zout (of 0,12 gram natrium) per 100 gram eten.
 • Glutenvrij: aan te raden in het geval van een glutenintolerantie (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: als kauwen & slikken lastige situaties veroorzaakt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit