Maaltijdservice Verlaine

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Verlaine voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Meer weten over verse maaltijden aan huis voor ouderen in Verlaine? Door middel van deze website doorzoekt u supersnel alle bezorgers in uw regio! Een warme maaltijdservice, of koelverse gerechten die een paar minuten in de microgolf gaan: u bepaalt het helemaal zelf. Nu al voor €4,90 per maaltijd. Flink uitpakken met Kippenbout Groentenkrans Met Puree en Spareribs, aardappelpuree met persillade, andijvie à la crème? Maar is zelf koken geen optie meer? Geen probleem! D.m.v. de maaltijddienst in Verlaine krijgt u gezonde maaltijden, gemakkelijk bij u thuisbezorgd.

ProvincieLuik
GemeenteVerlaine
RecensieVoordelig uitproberen
Postcode4537
Maaltijd prijs€5,48
Populaire maaltijdWokgroenten teriyaki

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Maaltijden aan huis voor één persoon in Verlaine

We zien een sterke groei in het aantal maaltijdendiensten die bezorgen in Verlaine. Denk aan grote leveranciers als Colruyt of 0. Ook binnen de gemeente ontstaan er prima organisaties en sociale voorzieningen. Iedere partij biedt een eigen menu en procedures rondom bestellen en betaling. Via deze website kunt u de bedrijven snel en makkelijk op een rijtje zetten. Het selecteren van een relevante leverancier van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden wordt zodoende wat minder gecompliceerd. Twijfelt u nog? Bestel dan een goedkoop proefpakket bij de maaltijdservice. Bestaan er bepaalde voorkeuren zoals onder andere zoutarme of andere verse dieetmaaltijden in Verlaine? U kunt gelukkig lekker blijven eten. Veel traiteurs voor bejaarden zijn ook geschikt voor ouderen met een allergie of dieet.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden zijn daadwerkelijk dagvers, met uitsluitend verse groenten. Daaropvolgend wordt het eten gelijk gekoeld en in speciale verpakkingen gedaan. Hierdoor blijven vitaminen en mineralen ongeschonden. Het is 1 week houdbaar.

 • Klaargemaakt met verse ingrediënten
 • Rijk aan gezonde voedingsstoffen
 • Geen geur- kleur-, en smaakstoffen

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden na bereiding middels de shock-freeze procedure ingevroren. Belangrijke voedingsstoffen blijven zo erg lang goed. Ongeveer 6 maanden te bewaren. Een wekelijkse bezorging is hier niet aan de orde.

 • Tot half jaar houdbaar
 • Eenvoudig op te warmen
 • Enorm veel keuze

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel staat voor: warme maaltijden aan huis voor senioren in Verlaine. Een redding voor bijv. hulpbehoevenden die geen gebruik kunnen maken van de magnetronmaaltijden. Het eten wordt warm bezorgd. Doorgaans gedaan door een lokale keuken.

 • Direct uit de keuken bezorgd
 • Ondersteuning uit gemeente
 • Vaste bezorgdienst

Boodschappendienst

Verscheideneservices hebben daarnaast een nuttige boodschappendienst voor bejaarden. Hiermee koop men snel nuttige boodschappen zoals thee of jam. Gewoonlijk gratis afgeleverd door de vaste bezorger.

 • Niet afhankelijk van anderen
 • Vaste bezorger en tijdstip
 • Een volwaardige supermarkt

Maaltijdendiensten in Verlaine vergelijken

Wilt u af en toe genieten van een voedzame diepvriesmaaltijd in Verlaine? Of neigt u meer naar vers bereidde koelverse maaltijden voor ouderen? Of zoekt u een instelling gespecialiseerd in tafeltje dekje (daghap), ofwel warme maaltijden aan huis? Er zijn velerlei thuismaaltijden die rijmen met uw gesteldheid en mogelijke diëten. Neem nu Dieet Kippenblanket Roerbakgroenten Aardappelen of Groenteburger Prei Gekookte Aardappelen? Verderop vindt u de grootste aanbieders van maaltijdbedeling in de omgeving Verlaine. Let ook goed op het proefpakket. Doorgaans kunt een voor een lage prijs ambachtelijke bereide gerechten met lekker veel groenten en weinig zout beoordelen. U kunt via verschillende manieren bestellen. De maaltijden worden bezorgd door een lokale / regionale bezorger. Aanbieders werken niet met een doorlopend abonnement.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De kosten van kant-en-klare maaltijden aan huis in Verlaine voor ouderen variëren nogal. De prijs hangt af van factoren als de maaltijdservice, het productieproces, en de bezorgmogelijkheden.

 • Dagverse maaltijd als Dieet Kippenbout Appelmoes Aardappelen kunt u al bestellen vanaf €4,85.
 • Diepvriesmaaltijd als Volkoren Penne Erwtjes Zoete Aardappelen Kaassaus bestelt u vanaf €4.
 • Een thuisbezorgde daghap als Dieet Kippenworst Spinazie Puree kunt u al bestellen vanaf €7.
De avondmaaltijd is niet waar het bij blijft. Ook Rundvleessoep, een extra rauwkostsalade en niet te vergeten een toetje als Anmitsu om mee af te sluiten. Heeft u weinig financiële middelen? Dan kunt u mogelijk vragen om een vergoeding of subsidie bij de gemeente Verlaine voor een maaltijdservice aan huis.

Kerngegevens

Meest gekozen bereide maaltijden

 • Schnitzel champignonsaus
 • Grootmoeders kippannetje
 • Varkensprocureur in jus
 • Kip kantonees, rijstmix
 • Zalmfilet in roomsaus

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Verlaine bestellen

 1. Beschrijf uw voorkeuren

  Check als eerst wat voor type maaltijdservice aansluit op uw eetpatroon. Koelvers, diepvries of warme maaltijden?

 2. Selecteer een traiteurshop of cateringdienst

  Vergelijk de professionele aanbieders en bepaal uw voorkeuren. Achterhaal altijd eerst het assortiment, flexibiliteit in bestellen en bezorgen, en beoordelingen van huidige klanten.

 3. Het proefpakket laten bezorgen

  Het gros van de dienstverleners werken met een voordelig proefpakket. U moet dan denken aan 3 bezorgmaaltijden voor €15,00. Door hier gebruik van te maken kunt u zonder hoge kosten kennismaken met aantrekkelijke services.

 4. Bezorgafspraken maken

  Bevalt het proefpakket? Vervolgens kan men zonder moeite een nieuwe bestelling plaatsen. Doorgaans is dat mogelijk per telefoon, via een menulijst, of via de iPad. De seniorenmaaltijden worden meestal bezorgd middels een behulpzame bezorger in juni 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Is er iets zoals een keuzemenu?

Bij koelverse gerechten is er vaak een menulijst met circa 20 maaltijden. Als we het hebben over diepvries kunt u meestal kiezen uit 100+ blijvende maaltijden. Via het tafeltje dekje principe gebruikt men een vaste menulijst zonder al te veel keuze. In sommige gevallen is zelf ingrediënten combineren een extra dienst die afgenomen kan worden.

Kan ik kiezen voor gerechten die passen bij mijn dieet?

Ja, heel veel services komen u tegemoet met een groot aanbod aan dieetmaaltijden. Bijvoorbeeld Gepocheerde koolvisfilet met vissaus, gestoofde prei en aardappelpuree of Nasi goreng speciaal, kip in satésaus. Zo kan iedereen genieten van thuismaaltijden voor senioren! Welke diëten zijn beschikbaar? Vraag het na bij uw eigen aanbieder.

Abonnement of verplichte afname?

Nee, er is geen sprake van een vast lidmaatschap voor thuismaaltijden. Er wordt alleen wat bij u thuisbezorgd op het moment dat u zelf een bestelling geplaatst heeft. Door het invullen van de standaard bestellijst kunt u iedere week zelfstandig – telefonisch, digitaal of ouderwets met pen en papier – de maaltijdservice bestellen.

Hoe verloopt de levering?

De menu’s worden meestal door een regionale bezorger iedere week op dezelfde dag/tijdstip afgeleverd. Bij koelvers: elke week. Het vriesverse aanbod 1 – 2 keer per 4 weken.


Hoe zit het met dieetmaaltijden aan huis?

Gezond en vers eten vormt de basis voor uw lichamelijke gezondheid. De warme schotel is daarbij een voorwaarde. Diverse senioren of beperkten hebben specifieke voorkeuren betreft voeding. Hierdoor faciliteren steeds meer bedrijven dieetmaaltijden aan huis. Het betreft gemalen, lactosevrij, natriumarm, zoutarm of eiwitrijk, vloeibaar, vegetarisch, veganistisch: bijna niets is te gek bij eten bezorgen Verlaine. Heeft u een laag inkomen? Dan kunt u hiervoor informeren bij de gemeente of overheid. Voorbeelden van zo’n dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: gerechten met minder dan 0,3 gram zout of 0,12 gram natrium per 100 gram.
 • Glutenvrij: praktisch als er iets speelt als glutenvrije wensen (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: wanneer slikken en/of kauwen voor problemen zorgt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uitAlle plaatsen in deze gemeente