Maaltijdservice Vinalmont

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Vinalmont voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Behoefte aan voedzame maaltijden aan huis voor ouderen in Vinalmont? Door middel van www.maaltijdbutler.be vindt u overzichtelijk alle bezorgers die bij u thuisbezorgen. Warme gerechten, of diepvriesmaaltijden die alleen maar even de microgolf in hoeven: er is veel mogelijk. Te bestellen vanaf €4,45 per persoon. Uitgebreid dineren met een maaltijd als Kip Cordon Bleu, bloemkool, broccoli, aardappelen of Rundvlees, rode bietjes, aardappelpuree? Maar is zelf koken geen optie meer? Dat hoeft niet erg te zijn! Met behulp van de maaltijdendienst in Vinalmont beschikt u over heerlijke gerechten, die gratis aan huis geleverd worden.

ProvincieLuik
GemeenteWanze
ReactieAantrekkelijke prijzen
Postcode4520
Gemiddelde prijs€5,63
Populaire maaltijdChampignonsoep met rundvlees

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €22% KORTING
Proefpakket nu €32,50
BEKIJK AANBIEDING

Maaltijden aan huis voor één persoon in Vinalmont

We zien meer en meer maaltijdendiensten in en rondom Vinalmont. We hebben het over veel gekozen partijen als Vlotter en/of 0. Maar ook op regionaal niveau zijn er verschillende instanties en verswinkels. Elke service onderscheidt zich door zijn eigen type maaltijd en mogelijkheden rondom bestellen en bezorgen. Geholpen door onze vergelijker kan u de bedrijven snel en makkelijk vergelijken op allerlei onderdelen. Uitkomen bij een solide bezorger van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden vergaat zo wat overzichtelijker. Zijn er nog twijfels? Kijk dan eerst naar een betaalbaar proefpakket bij de maaltijdservice. Heeft u te maken met bepaalde voorkeuren als onder andere gemalen of andere verse dieetmaaltijden in Vinalmont? Dat is niet erg! Legio traiteurs voor senioren worden hierop aangepast.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers klaargemaakt, met 100% verse ingrediënten. Daarna wordt de maaltijd direct teruggekoeld en speciaal verpakt. Zo blijven smaak en vitamines beschermd. Circa 5 tot 7 dagen houdbaar.

 • Maximale versheid
 • De lekkerste seizoensgerechten
 • Weinig zout en vetten

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden bereid met verse producten en middels shockfreeze snel en diep ingevroren. Smaak, geur en mineralen raken niet bedorven. Voor meerdere maanden houdbaar. Wekelijks een bezorger aan huis is niet altijd nodig.

 • Lang houdbaar
 • Optimaal behoud smaak, geur en vitamines
 • Vlaamse Klassiekers

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel biedt: warme maaltijden aan huis voor senioren in Vinalmont. Een goede vervanger voor bijv. hulpbehoevenden die (tijdelijk) zelf geen eten kunnen verwarmen. Geschikt voor directe consumptie. Doorgaans afgehandeld door een lokale keuken.

 • Direct uit de keuken bezorgd
 • Ondersteuning uit gemeente
 • Vaste bezorgdienst

Boodschappendienst

Verschillende services hebben daarnaast een praktische boodschappendienst voor senioren. Op die manier haalt u zonder moeite verse of handige boodschappen als afwasborstel en zoetjes. Gewoonlijk kosteloos afgeleverd door uw eigen bezorger.

 • Niet afhankelijk van anderen
 • Alles aan huis bezorgd
 • Duizenden producten

Maaltijdendiensten in Vinalmont vergelijken

Wilt u af en toe genieten van een complete diepvriesmaaltijd in Vinalmont? Of geeft u de voorkeur aan een structurele oplossing zoals koelverse maaltijden? Of zoekt u een bedrijf die zich heeft toegelegd op tafeltje dekje (daghap) waarbij het eten warm geleverd wordt? We onderscheiden meerdere thuismaaltijden die in lijn zijn met uw wensenlijstje en eventuele voedingsvoorschrift. Genieten van de lekkerste gerechten als Spaghetti Carbonara of Varkensgebraad Orloff Wortelen En Aardappelgratin? Onderstaand vergelijkt u een aantal leveranciers gespecialseerd in maaltijdbedeling in de regio Wanze. Bestel eerst eens een proefpakket. Gewoonlijk kunt een voor een lage prijs verse bereide gerechten met min. 200 gram groenten en zonder conserveringsmiddelenbeoordelen. Bestellen kan zowel online, telefonisch als via de bestellijst. Uw bestelling wordt bezorgd door uw eigen bezorger. Aanbieders werken niet met een doorlopend abonnement.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€6,89
Proefbox: €32,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De prijzen van kant-en-klare maaltijden aan huis in Vinalmont voor ouderen lopen zeer uiteen. De prijs die u betaalt komt tot stand door onderdelen als de maaltijdservice, het soort maaltijd, en of er rekening gehouden moet worden met diëten.

 • Dagverse maaltijd zoals Fish-Sticks Tomatensaus Met Puree is er al vanaf €5.
 • Een vriesverse maaltijd als Penne Pesto Kip Wokgroenten is verkrijgbaar vanaf €4,95.
 • Een bereide dagschotel voour ouderen als Bami, quorn, satésaus wordt al bezorgd vanaf €6.
De avondmaaltijd kan uitgebreid worden. Bestel ook Mosterdsoep, iets te drinken en voor de volledigheid een Roomijs om het feest compleet te maken. Heeft u moeite met de financiën? In sommige gevallen kunt u hiervoor om hulp vragen bij de gemeente Wanze voor een maaltijdservice aan huis.

Stats & Facts

Vaak bestelde bereide maaltijden

 • Broccoli rollade schotel
 • Asperge beenham schotel
 • Kick Through Spaghetti
 • Kruudmoes met gortepap
 • Verse rauwkostsalade

Plekken in de omgeving


Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Vinalmont aanvragen

 1. Beschrijf uw voorkeuren

  Trek eerst na wat voor soort thuismaaltijd in overeenkomst is met uw eetpatroon. Koelvers, vriesvers of tafeltje dekje?

 2. Vergelijk traiteurwinkels en cateraars

  Vergelijk aangesloten maaltijd-bedrijven en bepaal uw voorkeuren. Kijk goed na het gerechten-aanbod, flexibiliteit in bestellen en bezorgen, en recensies van andere klanten.

 3. Probeer het proefpakket

  De bekende maaltijd-verzorgers stunten met een aantrekkelijk proefpakket of maaltijdbox. Een dergelijke actie houdt bijvoorbeeld in 3 bezorgmaaltijden voor €15,00. Daardoor kunt u geheel vrijblijvend eens kennismaken met alle aanbieders.

 4. Bestellingen plaatsen

  Was de proefbestelling goed? Vervolgens kan men elke dag opnieuw bestellen. Gewoonlijk doet u dit via de telefoon, via de papieren bestellijst of met de computer. De seniorenmaaltijden worden gemiddeld genomen geleverd aan huis door een regionale bezorger in december 2023.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Mag ik zelf mijn maaltijden kiezen?

Bij dagvers / koelverse gerechten kunt u gerechten kiezen op een lijst met grofweg 15 gerechten. Gaat men voor diepvries, dan hebt u de keuze uit 75 – 125 vaste vaste gerechten. Bij de tafeltje dekje service kiest u voor een vaststaand menu per dag. In steeds meer gevallen is zelf uw bord samenstellen een optie die wordt aangeboden.

Houdt de maaltijdservice rekening met mijn dieet?

Ja, de meeste leveranciers gebruiken een speciale categorie met dieetmaaltijden. ZoalsHamlapje in jus of Drumstick met jus, boterbonen en aardappelpuree-bieslook. Hiermee zijn er voor iedereen kant-en-klaar maaltijden aan huis! Past het ook bij mijn eetpatroon? Neem gerust contact op met uw eigen dienstverlener.

Ga ik een verplichting aan?

Nee, leveranciers werken niet met een doorlopende afnemings-verplichting voor thuismaaltijden. De maaltijden worden uitsluitend bezorgd als u op welke wijze ook een bestelling hebt doorgegeven. Door middel van een speciale menukaart kunt u wekelijks zelf – via het internet, door te bellen of aan de hand van de papieren lijst – de gerechten laten brengen.

Hoe verloopt de levering?

De bezorgmaaltijden worden in de meeste gevallen door een eigen bezorger iedere week op dezelfde dag/tijdstip afgeleverd. Bij koelvers is dat wekelijks. Het vriesverse aanbod 1 – 2 keer per 4 weken.


Verse dieetmaaltijden aan huis laten bezorgen

Een goede maaltijd bevordert uw energie en levenslust. Een verse warme schotel is heel belangrijk. Diverse bejaarden of gehandicapten eten volgens een bepaald dieet. Op basis daarvan kun je bij steeds meer organisaties terecht voor dieetmaaltijden thuisbezorgd. Dit heeft te maken met gemalen, natriumarm, zoutarm, glutenvrij en ook vegetarisch, vloeibaar, koolhydraatarm, veganistisch: de maaltijdservice is er voor iedereen bij eten bezorgen Vinalmont. Is er sprake van een laag inkomen? Dan is er wellicht iets te regelen met de gemeente of overheid. Enkele voorbeelden van een dergelijke dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: gerechten met maximaal 0,3 gram zout (of 0,12 gram natrium) per 100 gram eten.
 • Glutenvrij: praktisch in het geval van glutenvrije wensen (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: als kauwen en/of slikken complicaties met zich mee brengt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit