Maaltijdservice Warnant-Dreye

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Warnant-Dreye voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Op zoek naar opwarm-maaltijden aan huis voor ouderen in Warnant-Dreye? Via de maaltijdservice-vergelijker vindt u eenvoudig alle bedrijven in uw regio! Een warme maaltijdservice, of een thuismaaltijd die u kunt eten wanneer u dat uitkomt: het kan allemaal. Al beschikbaar vanaf €3,95 per maal. Smullen van Sukadelapje in jus, sperziebonen en aardappelpuree en Parijse worteltjes? Maar lukt zelf koken niet meer? Er is een oplossing! Middels de maaltijdendienst in Warnant-Dreye hebt u toegang tot complete maaltijden, kant-en-klaar aangeleverd.

ProvincieLuik
GemeenteVillers-Le-Bouillet
ErvaringAantrekkelijk proefpakket
Postcode4530
Gemiddelde kosten€5,67
Vaak bestelde maaltijdCouscous, kip, mergueze worst

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €22% KORTING
Proefpakket nu €32,50
BEKIJK AANBIEDING

Verse maaltijden aan huis geleverd in Warnant-Dreye

Er zijn ontzettend veel maaltijdendiensten die bezorgen in Warnant-Dreye. Neem bijv. veel gekozen bezorgers als Traiteur Goossens en/of Marley Spoon. Echter, ook heel lokaal ontwikkelen zich verscheidene organisaties en vrijwilligersorganisaties. Iedere leverancier heeft weer z’n eigen keuken en mogelijkheden rondom bestellen en bezorgen. Door middel van www.maaltijdbutler.be kunt u dus de organisaties op uw gemak vergelijken op allerlei onderdelen. De keuze maken voor een geschikte verzorger van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden maken wij hierdoor wat aangenamer. Eerst eens proberen? Start eens met een eenmalig proefpakket zonder verplichtingen bij de maaltijdservice. Is er sprake van specifieke wensen zoals bijvoorbeeld veganistische of andere verse dieetmaaltijden in Warnant-Dreye? Geen probleem! Best veel cateraars en traiteurs passen zich hierop aan.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden zijn daadwerkelijk dagvers, bomvol natuurlijke ingrediënten. In de volgende stap worden ze gelijk gekoeld en in speciale verpakkingen gedaan. Om die reden blijven vitaminen en mineralen ongeschonden. Tot wel 7 dagen te bewaren.

 • Verse seizoens ingrediënten
 • Ook voor vegetariërs en diëten
 • Zonder toevoegingen (kunstmatig)

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden na het klaarmaken op een speciale shock-freeze manier ingevroren. Kleur, smaak en geur blijven zo erg lang goed. 10 weken lang eetbaar. Continue bestellingen plaatsen hoef je niet te doen.

 • Groot en voordelig inkopen
 • Porties ruim voldoende
 • Vlaamse Klassiekers

Warme maaltijden aan huis

Via de dagschotel ontvangt u: warme maaltijden aan huis voor senioren in Warnant-Dreye. Een prima oplossing voor bijv. senioren die de kant-en-klaar maaltijd niet kunnen opwarmen. Er is geen verdere handeling nodig. Dikwijls afgehandeld door een lokale zorginstelling.

 • Vanuit de pan op het bord
 • 100% vers
 • Individuele bezorgopties

Boodschappendienst

Verschillende firma’s hebben ook een premium boodschappendienst voor senioren. Op die manier koop u moeiteloos nuttige boodschappen zoals vlokken en snijworst. Normaliter kosteloos bezorgd wanneer u dat wil.

 • Niet afhankelijk van anderen
 • Vaste persoonlijke bezorger
 • Koffie, fris, brood, zuivel etc.

Maaltijdendiensten in Warnant-Dreye vergelijken

Zo nu en dan eens genieten van een handige diepvriesmaaltijd in Warnant-Dreye? Of geeft u de voorkeur aan gezonde en lekkere koelverse thuismaaltijden? Of bent u meer op zoek naar een organisatie die zich concentreert op tafeltje dekje (daghap) voor uw ouders of iemand anders? Er is de keuze uit meerdere seniorenmaaltijden die rijmen met uw situatie voedingspatroon. Denk maar aan Dieet Kalfsblanket Tomatensaus Prinsessen Puree of Ardeensgebraad Italiaansesaus Gebak. Roseval Aard.? Hieronder ontdekt u de erkende traiteurswinkels gericht op maaltijdbedeling in en rondom Villers-Le-Bouillet. Bestel eerst eens een proefpakket. Bij veel aanbieders kan men voor aantrekkelijke prijzen smaakvolle bereide gerechten met veel groenten en vrij van geur-, kleur-, en smaakstoffen proberen. Het invullen van de bestellijst kan op papier, telefonisch of online. De menu’s worden bezorgt door een persoonlijke bezorger. Aanbieders werken niet met een doorlopende afneemverplichting.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€6,89
Proefbox: €32,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De tarieven van kant-en-klare maaltijden aan huis in Warnant-Dreye voor ouderen zijn erg wisselend. Het tarief voor een maaltijd heeft te maken met bijvoorbeeld de aanbieder, het aanbod in gerechten, en de omvang van de bezorgservice.

 • Dagverse maaltijd zoals Kaasburger Met Spinazie En Puree kunt u al bestellen vanaf €4,85.
 • Een vriesverse maaltijden zoals Kippenbout Archiduc Saus Met Kroketten is beschikbaar vanaf €3,5.
 • Een thuisbezorgde daghap als Pittige sperzieboontjes wordt al bezorgd vanaf €6,9.
De avondmaaltijd kunt u vaak uitbreiden met bijvoorbeeld Ramen, een gezonde salade en om het compleet te maken Trifle als nagerecht. Heeft u moeite met de financiën? Wellicht kunt u ondersteuning aanvragen via uw gemeente Villers-Le-Bouillet voor een maaltijdservice aan huis.

Feiten

Vaak bestelde bereide maaltijden

 • Cordon Bleu met groenten
 • Gekarameliseerde witlof
 • Asperge beenham schotel
 • Visburger met groenten
 • Klapstuk met hutspot

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Warnant-Dreye bestellen

 1. Maak een maaltijd-indicatie

  Bedenk eerst welk type thuismaaltijd rijmt met uw eisen. Vriesvers, koelvers of warm bezorgd?

 2. Vergelijk traiteurs en cateraars

  Vergelijk de aangesloten maaltijd-bedrijven en kies er een. Let met name op het type maaltijden, op welke manieren u kunt bestellen, en recensies van andere klanten.

 3. Proefpakket bestellen

  De belangrijkste verstrekkers hebben een goedkoop of gratis proefpakket. Denk dan aan 6 bezorgmaaltijden voor €30,00. Mede daarom kunt u geheel vrijblijvend eens kennismaken met geschikte dienstverleners.

 4. Een vaste leverdag

  Smaakt de proefmaaltijd naar meer? Vervolgens kunt u probleemloos een nieuwe bestelling plaatsen. Vaak kan dit door even te bellen, door gerechten in te vullen, of met de tablet. De thuismaaltijden worden vaak geleverd aan huis door een regionale bezorger in december 2023.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Mag ik zelf mijn maaltijden kiezen?

Zodra u kiest voor koelvers, dan is er een wekelijks wisselend assortiment met ruwweg 15 menu’s. Kiest u voor diepvries dan kan men kiezen uit 80+ vaste vaste gerechten. Met een tafeltje dekje kiest u voor een vaststaand menu per dag. Bij meer en meer leveranciers is vers op maat een extra dienst die afgenomen kan worden.

Zijn er ook speciale allergie- of dieetmaaltijden?

Vaak wel. Bijna alle dienstverleners bieden een speciaal ontwikkeld aanbod dieetmaaltijden. Bijvoorbeeld Sukadelapje in jus, stoofpeertjes en gekookte aardappelen en Ajam pangang, bami goreng. Handig, want zo zijn er voor alle ouderen kant-en-klaar maaltijden aan huis! Vragen? Neem contact op met uw bezorger.

Is er een minimale afname?

Nee, maaltijdservices hanteren meestal geen doorlopende afnemings-verplichting voor thuismaaltijden. Er wordt alleen aan huis geleverd indien u zelf een bestelling geplaatst heeft. Aan de hand van een handige bestellijst kan men op eigen houtje – online, telefonisch of met een bestellijst – een bestelling doorgeven.

Hoe verloopt de levering?

De microgolf-maaltijden worden in de meeste gevallen door een vaste bezorgdienst op een vast moment in de week week thuisbezorgd. Bij koelvers spreken we van elke week. Bij vriesverse gerechten 2 keer per maand.


Verse dieetmaaltijden aan huis geleverd

Gezond en vers eten heeft invloed op een vitaal en energiek lichaam. Een dagverse warme schotel is daarbij cruciaal. Veel senioren of hulpbehoevenden volgen een dieet of hebben een allergie. Mede daardoor zijn er verschillende vormen van dieetmaaltijden voor thuis. Denk aan glutenvrij, zoutarm, gemalen, natriumarm en niet te vergeten koolhydraatarm, vloeibaar, eiwitrijk, vegetarisch: bijna niets is te gek bij eten bezorgen Warnant-Dreye. Is er sprake van een laag inkomen? Dan kunt u mogelijk aankloppen bij overheid of gemeente. Enkele voorbeelden van een dergelijke dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: gerechten met niet meer dan 0,3 gram zout of 0,12 gram natrium per 100 gram.
 • Glutenvrij: praktisch als er iets speelt als een glutenvrij dieet (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: in het geval dat slikken en kauwen een probleem vormt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit