Maaltijdservice Chapon-Seraing

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Chapon-Seraing voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Op zoek naar geschikte maaltijden aan huis voor ouderen in Chapon-Seraing? Via onze tool treft u moeiteloos alle leveranciers die bij u thuisbezorgen. Maaltijden warm bezorgd, of opwarmmaaltijden die een paar minuten in de microgolf gaan: er is veel mogelijk. En dat al vanaf €5,20. Aan tafel voor Broccolisoep of Kip Kerriesaus Met Rijst? Maar is een supermarkt bezoeken koken niet goed mogelijk? Dat hoeft geen obstakel te vormen. D.m.v. de maaltijddienst in Chapon-Seraing beschikt u over smaakvolle maaltijden, 100% vers thuisbezorgd.

ProvincieLuik
GemeenteVerlaine
ErvaringGeen afnameverplichting
Postcode4537
Gemiddelde kosten€5,69
Meest gekozen maaltijdZomerzuurkool met casselerrib

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €22% KORTING
Proefpakket nu €32,50
BEKIJK AANBIEDING

Verse maaltijden aan huis geleverd in Chapon-Seraing

We zien een sterke groei in het aantal maaltijdendiensten die bezorgen in Chapon-Seraing. We hebben het over interessante partijen als Ekomenu of 0. Ook in deze plaats zelf kunt u terecht bij prima organisaties en sociale voorzieningen. Iedere leverancier onderscheidt zich door een “eigen” assortiment en bestel-, betaal-, en bezorgopties. Door gebruik te maken van onze vergelijker kan u de services overzichtelijk naast elkaar zetten. Het selecteren van de beste verzorger van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden is zodoende wat minder gecompliceerd. Moeite met kiezen? Bestel in dat geval een aantrekkelijk proefpakket! Bestaan er bepaalde wensen als bijvoorbeeld zoutarme of andere verse dieetmaaltijden in Chapon-Seraing? Dat hoeft niet erg te zijn! Meer en meer traiteurs voor ouderen passen zich hierop aan.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden iedere dag bereid, met altijd kakelverse ingrediënten. Hierna wordt het eten gekoeld en goed verpakt. Daardoor blijven voedingsstoffen en smaak in topconditie. Je kunt het 1 week bewaren.

 • Met verse producten bereid
 • Ruime keuze in maaltijden
 • Geen pakjes en zakjes

Diepvriesmaaltijden

Diepvriesmaaltijden worden vers bereid en direct in zeer korte tijd ingevroren (shock-freeze). Kleur, smaak en geur blijven in goede conditie. Maximaal 3 maanden houdbaar. Elke week een bezorging is hier niet aan de orde.

 • Tot half jaar houdbaar
 • Bevatten belangrijke voedingsstoffen
 • Maaltijden uit alle keukens

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel betekent: warme maaltijden aan huis voor senioren in Chapon-Seraing. Een redding voor bijv. bejaarden die het eten niet meer kunnen opwarmen. Het eten wordt warm bezorgd. Veelvuldig gedaan door een plaatselijk restaurant.

 • Maaltijden warm aangeleverd
 • WMO mogelijkheden
 • Individuele bezorgopties

Boodschappendienst

Diverse bezorgers beschikken over een nuttige boodschappendienst voor hulpbehoevenden. Daarmee krijgt men probleemloos broodnodige boodschappen als jonge kaas of afbak donker meergranen broodjes. Gewoonlijk zonder extra kosten bezorgd wanneer u dat wil.

 • Niet meer naar de supermarkt
 • Op een vast moment in de week
 • Koffie, fris, brood, zuivel etc.

Maaltijdendiensten in Chapon-Seraing vergelijken

Zo nu en dan eens genieten van een gemakkelijke diepvriesmaaltijd in Chapon-Seraing? Of bent u meer op zoek naar een structurele oplossing zoals koelverse maaltijden voor senioren? Of houdt u juist van een aanbieder die zich focust op tafeltje dekje (daghap), kortom: een warme maaltijd aan huis? We onderscheiden meerdere seniorenmaaltijden die aansluiten bij uw eisen en mogelijke allergieën. Wat dacht u van Dieet Wortelstamppot Met Rundsstoverij of Bulgur Met Geitenkaas, Broccoli & Bloemkool? Verderop vindt u de meest populaire aanbieders van maaltijdbedeling in en rondom Verlaine. Eerst proberen? Dan is er het proefpakket. Dikwijls kan men voor aantrekkelijke prijzen uitstekende bereide gerechten met verse ingrediënten en weinig kunstmatige toevoegingen proberen. Bestellen kan online, telefonisch of met de bestellijst. Uw bestelling wordt geleverd door uw eigen bezorger. U zit niet vast aan een vast abonnement.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€6,89
Proefbox: €32,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De prijzen van kant-en-klare maaltijden aan huis in Chapon-Seraing voor ouderen fluctueren ontzettend. De prijs per maaltijd komt tot stand door o.a. de maaltijdservice, het productieproces, en de omvang van de bezorgservice.

 • Dagverse maaltijd zoals Spirelli In Tomatensaus Met Ham En Kaas is er al vanaf €4,75.
 • Een lekkere diepvriesmaaltijd als Witloof Met Ham En Kaassaus Met Puree wordt al bezorgd vanaf €4,65.
 • Een bereide dagschotel voour ouderen als Hongaarse goulash, doperwtjes, rijst is beschikbaar vanaf €6,5.
Het eten is niet waar het bij blijft. Ook Bruinebonensoep, een extra salade en een dessert als Dulce de leche als nagerecht. Heeft u moeite met de financiën? Dan kunt u mogelijk vragen om een vergoeding of subsidie bij de gemeente Verlaine voor een maaltijdservice aan huis.

Feiten

Meest gekozen bereide maaltijden

 • Kabeljauw in kruidensaus
 • Varkensprocureur in jus
 • Gehaktballen in uienjus
 • Spaghetti met broccoli
 • Gebonden tomatensoep

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Chapon-Seraing aanvragen

 1. Inventariseer behoeftes

  Check als eerst wat voor bezorgmaaltijd klopt met uw situatie. Koelvers, vriesvers of tafeltje dekje?

 2. Kies uit de traiteurwinkels en cateraars

  Vergelijk beschikbare maaltijdservices en kies er een. Controleer goed de voedingswaarden, bezorg- en betaalmogelijkheden, en wat anderen zeggen over de dienstverlening.

 3. Start met een proefpakket

  Het gros van de services stunten met een goedkoop of gratis proefpakket. Zo’n aanbieding kan betekenen 6 bezorgmaaltijden voor €30,00. Door hier gebruik van te maken kunt u heel eenvoudig eens kennismaken met geschikte services.

 4. Wekelijks bestellen

  Was het proefpakket naar wens? In dat geval kunt u gemakkelijkweer nieuwe gerechten bestellen. Dikwijls kan dat via telefoon, met behulp van de menukaart, of email / internet. De maaltijden voor thuis worden gemiddeld genomen thuisbezorgd middels een vertrouwde bezorger in december 2023.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Kan ik zelf gerechten kiezen?

Binnen het koelverse segment kunt u gerechten kiezen op een lijst met ruwweg 20 gerechten. Als we het hebben over diepvries hebt u de keuze uit 70 – 150 blijvende menu’s. Bij de tafeltje dekje service treft men een vast weekmenu. Bij meer en meer leveranciers is zelf mixen en combineren een extra service die wordt aangeboden.

Zijn er maaltijden voor mijn dieet?

Ja, heel veel maaltijdverstrekkers hanteren een ruim assortiment dieetmaaltijden. Denk aan Bloemkool met rundvlees schotel of Gehakt in roomsaus. Hierdoor krijgt iedereen geschikte kant-en-klaar maaltijden aan huis! Welke diëten zijn beschikbaar? Vraag het na bij uw eigen dienstverlener.

Is er sprake van een abonnement?

Nee, u zit nooit vast aan een verplicht contractvorm met een vaste levering voor thuismaaltijden. De gerechten kunnen alleen worden ontvangen op het moment dat men deze ook zelf besteld heeft. Via de standaard bestellijst kan men eenvoudig – op meerdere manieren – een bestelling plaatsen.

Wanneer wordt er bezorgd?

De verse maaltijden worden gewoonlijk door een regionale bezorger op een vast moment in de week week thuisbezorgd. Het koelverse aanbod 1 a 2 keer per 7 dagen. In het geval van vriesvers: elke 14 dagen.


Gezonde dieetmaaltijden geleverd aan huis

Een verse maaltijd helpt mee aan een optimale lichamelijke gesteldheid. Een lekkere en gezonde warme schotel is daarbij cruciaal. Veel ouderen of beperkten hebben bepaalde dieetwensen. Hierom kun je bij steeds meer organisaties terecht voor dieetmaaltijden aan huis bezorgd. Bijvoorbeeld zoutarm, gemalen, natriumarm, lactosevrij of misschien koolhydraatarm, vegetarisch, veganistisch, vloeibaar: de maaltijdservice is er voor iedereen bij eten bezorgen Chapon-Seraing. Heeft u moeite met de financiën? Dan is er wellicht iets te regelen met de gemeente of overheid. Enkele voorbeelden van een dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: gerechten met minder dan 0,3 gram zout of 0,12 gram natrium per 100 gram.
 • Glutenvrij: ideaal in het geval van glutensensitiviteit (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: zodra slikken en kauwen een probleem vormt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit