Maaltijdservice Lambermont

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Lambermont voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Geïnteresseerd in bereide maaltijden aan huis voor ouderen in Lambermont? Geholpen door onze vergelijker ontdekt u supersnel alle firma’s in de buurt! Warm geleverd, of een dagvers gerecht die u gemakkelijk zelf opwarmt: u kunt alle kanten op. Dit kan al vanaf €3,95 per gerecht. Genieten van Rode bieten met een speklap en jus of Varkensvlees in saus? Maar Is boodschappen doen, koken én afwassen te inspannend voor u? Er is gelukkig een alternatief. Door de maaltijdendienst in Lambermont ontvangt u vers bereidde maaltijden, kant-en-klaar aangeleverd.

ProvincieLuik
GemeenteVerviers
ReactieThuis uit eten!
Postcode4800
Kosten maaltijd (gemiddeld)€6,59
Populaire maaltijdStamppot zuurkool

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Leveranciers van maaltijden aan huis in Lambermont

We zien meer en meer maaltijdendiensten in de omgeving van Lambermont. Denk dan aan interessante bedrijven als Delimeal en Prego. Ook in deze plaats zelf ontwikkelen zich allerlei aanbieders en wijkrestaurants. Elk bedrijf wordt bestempeld door z’n eigen manier van bereiding en bestel-, betaal-, en bezorgopties. Middels onze vergelijker kan u de bedrijven snel en makkelijk met elkaar vergelijken. Het uitkiezen van een goede verzorger van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden vergaat dan wat overzichtelijker. Moeite met kiezen? Ga dan eerst voor een betaalbaar proefpakket bij de maaltijdservice. Bestaan er dieetwensen zoals eiwitrijke of andere verse dieetmaaltijden in Lambermont? Er is een oplossing! Een groot aantal traiteurs voor senioren passen zich hierop aan.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers bereid, met altijd verse producten. In de volgende stap worden deze maaltijden snel teruggekoeld. Door dit proces blijven voedingsstoffen en smaak gewaarborgd. Circa 5 tot 7 dagen houdbaar.

 • Meest verse ingrediënten
 • Ruime keuze in maaltijden
 • Geen pakjes en zakjes

Diepvriesmaaltijden

Diepvriesmaaltijden worden vers klaargemaakt en ingevroren via de shock-freeze methode. Belangrijke voedingsstoffen gaan zo niet verloren. Ongeveer 6 maanden te bewaren. Elke week een bezorging is niet altijd nodig.

 • Hoeven niet direct gegeten te worden
 • Smaak en voedingsstoffen blijven behouden
 • Groot keuzemenu

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel biedt: warme maaltijden aan huis voor senioren in Lambermont. Vaak toegepast door bijv. senioren die (tijdelijk) zelf geen eten kunnen verwarmen. U kunt direct de maaltijd nuttigen. Normaal gedaan door lokale vrijwilligers.

 • Gelijk bezorgd na het koken
 • Mogelijke subsidie
 • Vaste bezorger

Boodschappendienst

Verscheidenefirma’s hebben daarnaast een praktische boodschappendienst voor hulpbehoevenden. Zo haalt men eenvoudig nuttige boodschappen zoals vleeswaren en afwasborstel. Normaal kosteloos afgeleverd op een vast tijdstip.

 • Volledig zelfstandig inkopen doen
 • Niet meer sjouwen met boodschappen
 • Ruim assortiment

Maaltijdendiensten in Lambermont vergelijken

Houdt u van een voedzame diepvriesmaaltijd in Lambermont? Of prefereert u een structurele oplossing zoals koelverse bezorgmaaltijden? Of bent u meer op zoek naar een service met expertise op het gebied van tafeltje dekje (daghap), met het voordeel dat het warm bezorgd wordt? We onderscheiden veel verschillende opties die rijmen met uw wensen en mogelijke allergieën. Genieten van de lekkerste gerechten als Koolvis Hollandaisesaus Preiroom Krielaardappel of Dieet Gehaktbal Uiensaus Prei Aardappelen? Aan de hand van deze website ontdekt u de grootste aanbieders van maaltijdbedeling in de streek Verviers. Overweeg ook altijd het proefpakket. Vaak kunt u extra voordelig verse bereide gerechten met verse ingrediënten en weinig vet testen. Bestellen kan online, telefonisch of met de bestellijst. Het eten wordt geleverd door uw eigen bezorger. Ook is het vrijblijvend, er is niet iets als een vast lidmaatschap.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De tarieven van kant-en-klare maaltijden aan huis in Lambermont voor ouderen wijken nogal af. De prijs voor een gerecht hangt namelijk af van aspecten als de maaltijdservice, het aantal verwerkte maaltijden, en eventuele extra dienstverlening.

 • Dagverse maaltijd als Gebraad Kruidige Saus Schorseneren Béchamel Kriel is er al vanaf €4,7.
 • Een diepvriesmaaltijd zoals Zuurkoolstamppot Met Rookworst In Mosterdsaus wordt al bezorgd vanaf €3,85.
 • De daghap voor ouderen als Dieet Hamburger Viergroentenstamppot bestelt u vanaf €6,55.
Het diner hoeft niet het enige te zijn. Neem ook Kimchi jjigae, een extra salade en niet te vergeten een toetje als Vruchtensalade om het af te maken. Beschikt u niet over voldoende geld? Dan kunt u mogelijk hiervoor om hulp vragen bij de gemeente Verviers voor een maaltijdservice aan huis.

Belangrijke info

Geliefde bereide maaltijden

 • Couscous, kip, mergueze worst
 • Reepjes kalkoenvlees in saus
 • Kippenbout à la bonne femme
 • Hutspot, gesneden rundvlees
 • Snijbonen met een kipfilet

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Lambermont regelen

 1. Wat zoekt u precies?

  Check als eerst wat voor seniorenmaaltijd matcht met uw wensenlijstje. Warm geleverd, vriesvers, of misschien koelvers?

 2. Vergelijk traiteurs en cateraars

  Vergelijk de meest gekozen bezorgdiensten en bepaal uw voorkeuren. Controleer goed het type maaltijden, keuze in bezorgdagen, en de gemiddelde klantenbeoordeling.

 3. Het proefpakket laten bezorgen

  De populaire dienstverleners werken met een voordelig proefpakket. Een dergelijke actie houdt bijvoorbeeld in 2 bezorgmaaltijden voor €10,00. Door hier gebruik van te maken kunt u op een hele aantrekkelijke manier eens kennismaken met bekende services.

 4. Elke week een levering

  Hebt u genoten van de proefmaaltijd? Vervolgens kunt u eenvoudigeen nieuwe menulijst invullen. Steeds vaker kan dat per telefoon, via een menulijst, of via de iPad. De maaltijden worden doorgaans aan huis gebracht via een lokale leverancier in juni 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Mag ik zelf mijn maaltijden kiezen?

Bij de koelverse variant, dan is er een wekelijks keuzemenu met pakweg 15 menu’s. In het aanbod van diepvries kunt u kiezen uit 100+ vaste menu’s. In het geval van tafeltje dekje krijgt men een speciaal dagmenu. Bij meer en meer leveranciers is zelf ingrediënten combineren een extra service die wordt aangeboden.

Kan ik kiezen voor speciale dieetmaaltijden?

Ja, heel veel maaltijdverstrekkers gebruiken een speciaal ontwikkeld aanbod dieetmaaltijden. Bijvoorbeeld Blinde vink, bietjes, aardappelschijfjes in kaassaus en Verse waldorfsalade. Zo ontvangt men altijd goede thuismaaltijden voor senioren! Past het ook bij mijn eetpatroon? Neem gerust contact op met uw maaltijdservice.

Geldt er een afnameverplichting?

Nee, de maaltijd-aanbieders werken niet met vast abonnement voor thuismaaltijden. Er wordt alleen wat bij u thuisbezorgd indien u telefonisch/online/menulijst iets besteld hebt. Met behulp van de standaard bestellijst kunt u wekelijks zelf – telefonisch, digitaal of ouderwets met pen en papier – de maaltijdservice bestellen.

Hoe werkt de bezorging?

De verse maaltijden worden meestal door een eigen bezorger op een vast tijdstip geleverd. Bij koelvers is dat 1 a 2 keer per 7 dagen. Bij vriesverse maaltijden om de 14 dagen.


Gezonde dieetmaaltijden aan huis laten bezorgen

Een verse maaltijd bevordert uw lichamelijke gezondheid. De warme schotel is essentieel. Veel ouderen of hulpbehoevenden hebben speciale dieetmaaltijden nodig. Daardoor faciliteren steeds meer bedrijven dieetmaaltijden thuisbezorgd. We hebben het over glutenvrij, lactosevrij, natriumarm, gemalen of wellicht vegetarisch, vloeibaar, veganistisch, koolhydraatarm: bijna niets is te gek bij eten bezorgen Lambermont. Heeft u moeite met de financiën? Dan kunt u mogelijk aankloppen bij overheid of gemeente. Voorbeelden van een speciale dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: menu’s met < 0,3 gram zout per 100 gram eten.
 • Glutenvrij: ideaal wanneer er sprake is van coeliakie of een glutenintolerantie.
 • Gemalen/vloeibaar: zodra als slikken & kauwen lastige situaties veroorzaakt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit