Maaltijdservice Verviers

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Verviers voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Op zoek naar bereide maaltijden aan huis voor ouderen in Verviers? Door middel van deze website vindt u eenvoudig alle aanbieders in uw eigen gemeente. Een maaltijd die warm wordt aangeleverd, of dagverse gerechten die u gemakkelijk zelf opwarmt: u bepaalt het helemaal zelf. Al beschikbaar vanaf €3,65 p.p. Flink uitpakken met Groenteburger, prei, aardappelen of Macaroni met ham, kaas en tomatensaus? Maar is een supermarkt bezoeken koken niet goed mogelijk? Er kan meer dan u denkt! Via de maaltijddienst in Verviers geniet u van verse maaltijden, eenvoudig op te warmen in de microgolf.

ProvincieLuik
GemeenteVerviers
RecensieSnel geleverd
Postcode4800
Prijs per gerecht€5,74
Geliefde maaltijdMacaroni-gehakt schotel

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Warme maaltijden aan huis in Verviers

We zien een sterke groei in het aantal maaltijdendiensten in de omgeving van Verviers. Denk dan aan grote bedrijven als HelloFresh of Colruyt. Maar ook in de buurt zien we verschillende leveranciers en sociale voorzieningen. Iedere leverancier wordt bestempeld door zijn eigen assortiment en procedures rondom bestellen en betaling. Middels www.maaltijdbutler.be kunt u derhalve de aanbieders overzichtelijk met elkaar vergelijken. Het uitzoeken van een solide verzorger van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden is dan een stuk gemakkelijker. Twijfelt u nog? Start eens met een eenmalig proefpakket zonder verplichtingen bij de maaltijdservice. Spelen er dieetwensen als bijvoorbeeld gluten- en lactosevrije of andere verse dieetmaaltijden in Verviers? U kunt gelukkig lekker blijven eten. Legio traiteurs voor ouderen kunnen aangepast worden op uw wensen.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden elke dag bereid, bomvol natuurlijke ingrediënten. Later worden ze teruggekoeld en luchtdicht verpakt. Hierdoor blijven smaak en voedingswaarden onaangeroerd. Circa 5 tot 7 dagen houdbaar.

 • Met verse producten bereid
 • Optimaal behoud van smaak en geur
 • Weinig zout en vetten

Diepvriesmaaltijden

Diepvriesmaaltijden worden vers gekookt en meteen ingevroren via de shock-freeze methode. Smaak, geur en mineralen blijven zo intact. Weken lang goed te houden. Elke week een bezorging is hier niet aan de orde.

 • 1 levering per maand mogelijk
 • Gezond en lekker
 • Uitgebreid assortiment

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel biedt: warme maaltijden aan huis voor senioren in Verviers. Vaak toegepast door bijv. bejaarden die geen maaltijden meer kunnen opwarmen. Geschikt voor directe consumptie. In veel gevallen afgehandeld door een lokale zorginstelling.

 • Gelijk bezorgd na het koken
 • Mogelijke subsidie
 • Levering op vaste tijden

Boodschappendienst

Verschillende firma’s beschikken over een premium boodschappendienst voor ouderen. Zo krijgt men probleemloos de supermarktartikelen als afbak broodmandje of kruidenkaas. Dikwijls gratis mee bezorgd door de vaste bezorger.

 • Minder afhankelijkheid van familie
 • Alles aan huis bezorgd
 • Koffie, fris, brood, zuivel etc.

Maaltijdendiensten in Verviers vergelijken

Zo nu en dan eens genieten van een complete diepvriesmaaltijd in Verviers? Of neigt u meer naar een blijvende oplossing als koelverse opwarmmaaltijden? Of houdt u juist van een service met expertise op het gebied van tafeltje dekje (daghap) waarbij het eten warm geleverd wordt? We onderscheiden meerdere bezorgmaaltijden die kloppen met uw voorkeuren en diëten/allergieën. U kunt denken aan Dieet Rundsvlees Fijne Kruiden Aardappelen of Dieet Kippenblanket Roerbakgroenten Aardappelen? Op maaltijdbutler.be bekijkt u enkele beschikbare organisaties op het gebied van maaltijdbedeling in de gemeente Verviers. Eerst proberen? Dan is er het proefpakket. Dikwijls kunnen senioren d.m.v. een proefbestelling complete bereide gerechten met verse ingrediënten en weinig vet uitproberen. Bestellen kan telefonisch, maar ook online. Uw bestelling wordt bezorgd door uw eigen bezorger. Ook is het vrijblijvend, er is niet iets als een vast contract.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De kosten van kant-en-klare maaltijden aan huis in Verviers voor ouderen lopen zeer uiteen. Het uiteindelijke tarief is afhankelijk van elementen als de maaltijdservice, het soort maaltijd, en de bezorgmogelijkheden.

 • Dagverse maaltijd zoals Gemalen Wortelpuree Met Rundsvlees is beschikbaar vanaf €6,45.
 • Diepvriesmaaltijd als Groenteburger, Groene Groenten, Wortelsaus Spelt is beschikbaar vanaf €4,05.
 • De daghap voor ouderen als Jonge kabeljauw in roomsaus bestelt u vanaf €5,7.
De maaltijden is vaak uit te breiden met o.a. Kimchi jjigae, een extra salade en niet te vergeten een toetje als Dame blanche mousse om het af te maken. Heeft u een laag inkomen? Doorgaans kunt u ondersteuning aanvragen via uw gemeente Verviers voor een maaltijdservice aan huis.

Stats & Facts

Meest gekozen bereide maaltijden

 • Tortellini gevuld met kaas
 • Kippensoep met vermicelli
 • Spaghetti Bolognese, kaas
 • Zalmfilet in mosterdsaus
 • Asperge beenham schotel

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Verviers bestellen

 1. Wat zoekt u precies?

  Ga eerst na welk type seniorenmaaltijd in overeenkomst is met uw wensenlijstje. Warm geleverd, vriesvers, of misschien koelvers?

 2. Vergelijk traiteurs en cateringdiensten

  Vergelijk de meest gekozen maaltijd-bedrijven en kies er een. Check vooral het assortiment, bezorg- en betaalmogelijkheden, en bereikbaarheid van klantenservice.

 3. Het proefpakket laten bezorgen

  Het gros van de dienstverleners werken met een voordelig proefpakket. Denk dan aan 2 bezorgmaaltijden voor €10,00. Daardoor kunt u op een hele aantrekkelijke manier eens kennismaken met voordelige dienstverleners.

 4. Bezorgafspraken maken

  Smaakt de proefmaaltijd naar meer? Dat is fijn, nu kan men snel en simpel nieuwe gerechten bestellen. Meestal kan dit per telefoon, door gerechten in te vullen, of met de tablet. De maaltijden worden gewoonlijk thuisbezorgd middels een vriendelijke bezorgservice in juli 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Kan ik zelf gerechten kiezen?

Binnen het koelverse segment kunt u gerechten kiezen op een lijst van zo’n 25 menu’s. In het aanbod van diepvries kunt u meestal kiezen uit 75 – 125 maaltijden die het hele jaar vaststaan. Bij de tafeltje dekje service is er vaak één maaltijd per dag. Bij meer en meer leveranciers is zelf gerechten samenstellen een extra dienst die afgenomen kan worden.

Zijn er ook speciale allergie- of dieetmaaltijden?

Ja, steeds meer maaltijdservices voorzien in een groot aanbod aan dieetmaaltijden. Neem nou Wild Crunches of Bruine bonenschotel, spek, kip, witte rijst. Handig, want zo zijn er voor alle ouderen thuismaaltijden voor senioren! Kan dit ook met mijn dieet? Neem contact op met uw bezorger.

Ga ik een verplichting aan?

Nee, er geldt geen vast abonnement voor thuismaaltijden. U ontvangt alleen maaltijden thuis zodra u telefonisch/online/menulijst iets besteld hebt. Door middel van de wekelijks vernieuwde bestellijst kan men op eigen houtje – via het internet, door te bellen of aan de hand van de papieren lijst – de gerechten inkopen.

Hoe gaat de levering in z’n werk?

De microgolf-maaltijden worden normaliter door uw eigen bezorger op een vast tijdstip afgeleverd. Bij koelvers is dat elke week. Bij vriesverse maaltijden 1 – 2 keer per 4 weken.


Verse dieetmaaltijden aan huis laten bezorgen

Gezond en vers eten vormt de basis voor een vitaal en energiek lichaam. Een warme schotel in de avond wordt dan ook van harte aanbevolen. Veel senioren of beperkten volgen een dieet of hebben een allergie. Hierom zijn er een aantal vormen van dieetmaaltijden thuisbezorgd. U kunt denken aan lactosevrij, gemalen, glutenvrij, zoutarm en ook vloeibaar, veganistisch, eiwitrijk, vegetarisch: er kan meer dan u denkt bij eten bezorgen Verviers. Heeft u moeite met de financiën? Dan is er wellicht iets mogelijk bij de gemeente. Enkele voorbeelden van zo’n dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: menu’s met max. 0,3 gram zout of 0,12 gram natrium per 100 gram.
 • Glutenvrij: ideaal in het geval van een tarwe- of glutenallergie (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: wanneer kauwen en/of slikken een probleem geeft.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uitAlle plaatsen in deze gemeente