Maaltijdservice Tilly

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Tilly voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Behoefte aan bereide maaltijden aan huis voor ouderen in Tilly? Via de maaltijdservice-vergelijker ontdekt u moeiteloos alle services die maaltijden thuisbezorgen. Maaltijden warm bezorgd, of een dagvers gerecht die een paar minuten in de microgolf gaan: u bepaalt het helemaal zelf. Te bestellen vanaf €4,50 per persoon. Aan tafel voor Gebakken zalmfilet met citroen-botersaus, botergroenten en gekookte aardappelen of Boeren kippenragout en aardappelpuree met tuinkruiden? Maar is koken en boodschappen doen lastig voor u? U kunt gelukkig lekker blijven eten. Dankzij de maaltijdendienst in Tilly geniet u van heerlijke maaltijden, gemakkelijk bij u thuisbezorgd.

ProvincieWaals Brabant
GemeenteVillers-La-Ville
ErvaringVoor particulier en zorg
Postcode1495
Gemiddelde kosten€5,91
Nummer 1-maaltijdPannenkoeken met spek

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Verse maaltijden aan huis geleverd in Tilly

We zien meer en meer maaltijdendiensten die bezorgen in Tilly. U kunt denken aan grote aanbieders als Meal-Story of Meal-Story. Maar ook in de buurt ontstaan er verschillende aanbieders en wijkrestaurants. Elk bedrijf heeft weer een eigen menu en bestel-, betaal-, en bezorgopties. Door gebruik te maken van www.maaltijdbutler.be kan u daardoor de services gemakkelijk op een rijtje zetten. Het selecteren van de best passende dienstverlener van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden maken wij zo een stuk gemakkelijker. Eerst eens proberen? Start eens met eerst een proefpakket bij uw maaltijdservice. Heeft u te maken met specifieke wensen als o.a. veganistische of andere verse dieetmaaltijden in Tilly? Ook dan bent u welkom! Best veel traiteurs voor senioren passen zich hierop aan.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden iedere dag bereid, met 100% verse ingrediënten. Hierna worden ze gekoeld naar onder 5⁰C. Door dit proces blijven smaak en voedingswaarden ongedeerd. Je kunt het 1 week bewaren.

 • Klaargemaakt met verse ingrediënten
 • Smaakvol zoals thuis koken
 • Weinig zout en vetten

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden vers gekookt en meteen in zeer korte tijd ingevroren (shock-freeze). Smaak, geur en mineralen raken niet bedorven. Weken lang goed te houden. Elke week bestellen is dan ook overbodig.

 • Tot half jaar houdbaar
 • Kleine en grote porties
 • Uitgebreid assortiment

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel houdt in: warme maaltijden aan huis voor senioren in Tilly. Een uitkomst voor bijv. senioren die geen maaltijden meer kunnen opwarmen. Het eten wordt warm bezorgd. Meestal geregeld via een meer lokale partij.

 • Gelijk bezorgd na het koken
 • Vaak subsidie mogelijk
 • Individuele bezorgopties

Boodschappendienst

De meeste bezorgers beschikken over een handige boodschappendienst voor bejaarden. Hierdoor bestelt u probleemloos verse of handige boodschappen als vleeswaren of magere kwark. Veelal zonder bezorgkosten door uw eigen bezorger.

 • Direct alles in huis
 • Op een vast moment in de week
 • Alles op voorraad

Maaltijdendiensten in Tilly vergelijken

Wilt u af en toe genieten van een heerlijke diepvriesmaaltijd in Tilly? Of bent u meer op zoek naar de meest verse koelverse opwarmmaaltijden? Of bent u meer op zoek naar een service gericht op tafeltje dekje (daghap), met het voordeel dat het warm bezorgd wordt? We onderscheiden meerdere type aanbieders die overeenstemmen met uw wensenlijstje en eetpatroon. Neem nu Gebraad Provencaalse Wijze Courgettemix Kriel of Zalmfilet Dillesaus Boontjes Kriel? Hieronder achterhaalt u enkele beschikbare organisaties op het gebied van maaltijdbedeling in de regio Villers-La-Ville. Bestel eerst eens een proefpakket. Vaak kunt u extra voordelig gezonde bereide gerechten met min. 200 gram groenten en weinig kunstmatige toevoegingen proberen. U kunt via verschillende manieren bestellen. Het eten wordt geleverd door een vaste bezorgdienst, op een vast moment in de week. Er geldt geen doorlopend abonnement.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De kosten van kant-en-klare maaltijden aan huis in Tilly voor ouderen fluctueren ontzettend. De prijs die u betaalt hangt af van o.a. de organisatie, het productieproces, en de omvang van de bezorgservice.

 • Dagverse maaltijd als Zuurkoolstamppot Met Rookworst In Mosterdsaus kunt u al bestellen vanaf €6,5.
 • Een vriesverse maaltijden zoals Dieet Aardappelgratin Rundsgehakt Bladspinazie bestelt u vanaf €3,9.
 • Een warme daghap voor senioren als Visfilet, worteltjes doperwten mix en aardappelpuree bestelt u vanaf €7,2.
Het diner kunt u vaak uitbreiden met bijvoorbeeld Kerriesoep, extra groenten en om het compleet te maken Oranjevla om het af te maken. Is uw budget niet toereikend? Doorgaans kunt u hulp aanvragen bij de gemeente Villers-La-Ville voor een maaltijdservice aan huis.

Informatie

Geliefde bereide maaltijden

 • Runderstoofpotje
 • Hamlapje in jus
 • Pasta carbonara
 • Gebakken rijst
 • Gehakt in jus

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Tilly aanvragen

 1. Start met uw maaltijd-zoektocht

  Trek eerst na wat voor type maaltijdservice in lijn is met uw eetpatroon. Diepvries-, koelvers of tafeltje dekje?

 2. Selecteer een cateringdienst of traiteur

  Vergelijk beschikbare maaltijdservices en kies een geschikte. Let goed op het assortiment, op welke manieren u kunt bestellen, en natuurlijk ervaringen van andere senioren.

 3. Probeer het proefpakket

  De bekende maaltijd-verzorgers hanteren een zeer betaalbaar proefpakket. Typische acties zijn 6 bezorgmaaltijden voor €30,00. Zo kunt u heel eenvoudig eens kennismaken met professionele verstrekkers.

 4. Een vaste leverdag

  Was het proefpakket naar wens? Zo ja, dan kunt u overzichtelijk een nieuwe bestelling plaatsen. Bij veel aanbieders kan dit via telefoon, via de papieren bestellijst of via de iPad. De kant-en-klaar maaltijden worden meestal geleverd aan huis door een vriendelijke bezorgservice in juli 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Kan ik zelf gerechten kiezen?

Bij koelverse gerechten is er doorgaans een keuze menulijst met ruwweg 20 gerechten. Als we het hebben over diepvries kunt u meestal kiezen uit 90+ vaste menu’s. In het geval van tafeltje dekje is er vaak één maaltijd per dag. Meer en meer is zelf gerechten samenstellen een extra service die wordt aangeboden.

Kan ik kiezen voor speciale dieetmaaltijden?

Ja, steeds meer maaltijdverstrekkers werken met een speciale categorie met dieetmaaltijden. Als bijv. Thais gestoofde vis, wilde rijst, doperwten en Varkensoester met champignonroomsaus, snijbonen en aardappelschijfjes met peterselie. Zo ontvangt men altijd goede warme maaltijden aan huis! Welke diëten zijn beschikbaar? Vraag het na bij uw maaltijdservice.

Zit ik vast aan een abonnement?

Nee, er is geen sprake van een doorlopende afnemings-verplichting voor thuismaaltijden. De maaltijden worden uitsluitend bezorgd zodra u op welke wijze ook een bestelling hebt doorgegeven. Middels de welbekende bestellijst kan men eenvoudig – via het internet, door te bellen of aan de hand van de papieren lijst – de gerechten inkopen.

Hoe werken de leveringen?

De maaltijden voor ouderen worden in de meeste gevallen door uw persoonlijke bezorger op een vast tijdstip afgeleverd. Bij koelvers is dat wekelijks. In het geval van vriesvers: 2 keer per maand.


Hoe zit het met dieetmaaltijden aan huis?

Gezond en vers eten vormt het fundament van uw algehele gesteldheid. Een lekkere en gezonde warme schotel is essentieel. Veel senioren of hulpbehoevenden hebben bepaalde dieetwensen. Daarom onderscheiden we een aantal vormen van dieetmaaltijden voor thuis. We hebben het over glutenvrij, zoutarm, lactosevrij, natriumarm en niet te vergeten vegetarisch, koolhydraatarm, veganistisch, vloeibaar: er is steeds meer mogelijk bij eten bezorgen Tilly. Voor ouderen met een laag inkomen kunt u wellicht maaltijden met korting bestellen. Voorbeelden van een dieetmaaltijd :

 • Zoutarm: gerechten met minder dan 0,3 gram zout of 0,12 gram natrium per 100 gram.
 • Glutenvrij: perfect bij een glutenintolerantie (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: wanneer kauwen of slikken een probleem vormt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit