Maaltijdservice Oisquercq

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Oisquercq voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Op zoek naar bereide maaltijden aan huis voor ouderen in Oisquercq? Dankzij onze tool doorzoekt u overzichtelijk alle organisaties die leveren in uw plaats. Warm geleverd, of een vriesverse gerecht die u kunt eten wanneer u dat uitkomt: het kan allemaal. Te bestellen vanaf €3,70 per keer. Aan tafel voor Vegetarische notenburger met vegetarische jus, gebakken aardappelen, bloemkool en Luikse Balletjes Sperziebonen Bieslookpuree? Maar is boodschappen doen/koken niet meer mogelijk? Dat hoeft niet erg te zijn! Door middel van de maaltijddienst in Oisquercq hebt u toegang tot smaakvolle maaltijden, die u gewoon zelf kunt opwarmen.

ProvincieWaals Brabant
GemeenteTubize
ReactieSimpel bestellen
Postcode1480
Gemiddelde menuprijs€5,86
Geliefde maaltijdPastaschotel

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Verse maaltijden aan huis laten bezorgen in Oisquercq

Er zijn nogal wat maaltijdendiensten in de buurt van Oisquercq. Denk dan aan populaire firma’s als Prego en Home Cuisine. Echter, ook heel lokaal kan men kiezen voor prima instellingen en slagerijen. Elk bedrijf biedt een heel eigen keuken en mogelijkheden rondom bestellen en bezorgen. Geholpen door de maaltijdservice-vergelijker kunt u dus de bezorgdiensten rustig naast elkaar bekijken. Het uitkiezen van een goede aanbieder van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden is dan een beetje makkelijker. Eerst kijken of het wat is? Ga dan eerst voor een speciaal voordelig proefpakket via uw maaltijdservice. Bestaan er menu-voorkeuren zoals kaliumbeperkte of andere verse dieetmaaltijden in Oisquercq? Ook dan bent u welkom! Een groot aantal traiteurs voor senioren zijn “dieet-proof”.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden iedere dag bereid, met 100% verse ingrediënten. Daaropvolgend wordt het gerecht teruggekoeld en luchtdicht verpakt. Zo blijven smaak en vitamines in topconditie. Circa 5 tot 7 dagen houdbaar.

 • Klaargemaakt met verse ingrediënten
 • Vol van smaak
 • Zonder toevoegingen (kunstmatig)

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden na het koken ingevroren via de shock-freeze methode. Kleur, smaak en geur blijven zo erg lang goed. 10 weken lang eetbaar. Wekelijks een bezorger aan huis hoef je niet te doen.

 • Lang houdbaar
 • Kleine en grote porties
 • Uitgebreid assortiment

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel biedt: warme maaltijden aan huis voor senioren in Oisquercq. Een goede vervanger voor bijv. gehandicapten die geen maaltijden meer kunnen opwarmen. Er is geen verdere handeling nodig. Vaak georganiseerd door een lokale zorginstelling.

 • Direct na bereiding geleverd
 • Ondersteuning uit gemeente
 • Individuele bezorgopties

Boodschappendienst

Meerdere firma’s hebben daarnaast een bruikbare boodschappendienst voor bejaarden. In dat geval krijgt men direct nuttige boodschappen zoals salades of vers fruit. In de regel gratis bezorgd tot in de keuken.

 • Niet afhankelijk van anderen
 • Alles aan huis bezorgd
 • Duizenden producten

Maaltijdendiensten in Oisquercq vergelijken

Liefhebber van een gemakkelijke diepvriesmaaltijd in Oisquercq? Of neigt u meer naar een wekelijkse bezorgde koelverse maaltijden voor senioren? Of bent u meer op zoek naar een organisatie die zich heeft toegelegd op tafeltje dekje (daghap) voor uw ouders of iemand anders? Er is de keuze uit veel verschillende menu’s die in lijn zijn met uw omstandigheden en eetpatroon. Neem nu Dieet Hamburger Witloof Aardappelen of Kabeljauw Garnaal-Bieslook Saus Venkeltomaatpuree? Aan de hand van deze website ziet u enkele beschikbare organisaties op het gebied van maaltijdbedeling in en rondom Tubize. Overweeg ook altijd het proefpakket. Dikwijls kunt u tegen een zeer scherpe prijs ambachtelijke bereide gerechten met veel voedingsstoffen en zonder conserveringsmiddelenbeoordelen. Het invullen van de bestellijst kan op papier, telefonisch of online. De menu’s worden geleverd door een persoonlijke bezorger. Ook is het vrijblijvend, er is niet iets als een doorlopende afneemverplichting.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De prijzen van kant-en-klare maaltijden aan huis in Oisquercq voor ouderen wijken nogal af. De prijs die wordt gerekend hangt namelijk af van aspecten als de aanbieder, kwaliteit van ingrediënten, en de omvang van de bezorgservice.

 • Dagverse maaltijd als Spaghetti Bolognese Kaas kunt u al bestellen vanaf €5,45.
 • Diepvriesmaaltijd als Kalkoen Sinaassaus Appelmoes Geb. Aardappelkubus vindt u vaak al vanaf €5,5.
 • Een thuisbezorgde daghap als Rundergehakt, witlof, aardappelpuree kunt u al laten bezorgen vanaf €6,9.
De maaltijden is vaak uit te breiden met o.a. Bietensoep, extra groenten en om het compleet te maken Chocolademousse als nagerecht. Zijn kosten voor u een probleem? Soms kan men hiervoor om hulp vragen bij de gemeente Tubize voor een maaltijdservice aan huis.

Feiten

Meest gekozen bereide maaltijden

 • Bruine bonensoep
 • Penne carbonara
 • Chicken Lunges
 • Alaska-koolvis
 • Garnalensoep

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Oisquercq aanvragen

 1. Maak een maaltijd-indicatie

  Bedenk eerst wat voor type kant-en-klaar maaltijd matcht met uw gesteldheid. Diepvries-, koelvers of tafeltje dekje?

 2. Selecteer cateringdienst of traiteur

  Vergelijk meest gekozen maaltijddiensten en bekijk de beschikbaarheid. Let goed op het maaltijd-aanbod, de manier van bezorging, en wat anderen zeggen over de dienstverlening.

 3. Bestel het proefpakket

  De meeste aanbieders bieden een voordelig proefpakket. Vaak gaat het om 2 bezorgmaaltijden voor €10,00. Door hier gebruik van te maken kunt u geheel vrijblijvend eens kennismaken met aantrekkelijke dienstverleners.

 4. Wekelijks bestellen

  Beviel het proefpakket? Dat is fijn, nu kunt u gemakkelijkeen nieuwe bestelling doorgeven. Gewoonlijk doet u dit per telefoon, met behulp van de menulijst, of via de iPad. De maaltijden voor senioren worden gewoonlijk aan huis gebracht via een vertrouwde bezorger in juni 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Kan ik ook kiezen uit meerdere menu’s?

Wanneer u gaat voor koelvers, dan is er vaak een menulijst met gemiddeld 25 gerechten. Gaat men voor diepvries, dan hebt u de keuze uit 70+ vaste maaltijden. Via het tafeltje dekje principe gebruikt men één maaltijd per dag. Bij sommige aanbieders is zelf uw bord samenstellen een optie die wordt aangeboden.

Zijn er maaltijden voor mijn dieet?

Praktisch alle dienstverleners komen u tegemoet met een speciaal ontwikkeld aanbod dieetmaaltijden. Onder andere Boerenkool, rundergehakt of Zalm met bieslooksaus, snijbonen en gekookte aardappelen. Zodoende zijn er voor iedereen kant-en-klaar maaltijden aan huis! Kan dit ook met mijn dieet? Neem contact op met uw maaltijdservice.

Is er sprake van een abonnement?

Nee, de maaltijd-aanbieders werken niet met doorlopend abonnement voor thuismaaltijden. De maaltijden worden uitsluitend bezorgd op het moment dat u deze besteld heeft. Aan de hand van de standaard bestellijst kunt u wekelijks zelf – online, telefonisch of op papier – de maaltijden inplannen.

Wanneer wordt er bezorgd?

De gerechten worden meestal door uw eigen bezorger op een terugkerend moment in de week geleverd. Bij koelvers is dat om de 4 dagen. Bij vriesvers spreken we van 1 of 2 keer per maand.


Warme dieetmaaltijden aan huis bezorgd

Een voedzame maaltijd is cruciaal voor uw algehele gesteldheid. De warme schotel is daarbij cruciaal. Diverse bejaarden of beperkten hebben bepaalde dieetwensen. Om die reden kun je bij steeds meer organisaties terecht voor dieetmaaltijden aan huis. Bijvoorbeeld glutenvrij, zoutarm, natriumarm, gemalen of misschien vloeibaar, vegetarisch, eiwitrijk, veganistisch: het assortiment is ontzettend veelzijdig bij eten bezorgen Oisquercq. Is uw inkomen niet toereikend? Dan bekijk dan de mogelijkheden voor een subsidie. Voorbeelden van een dieetmaaltijd :

 • Zoutarm: maaltijden met minder dan 0,3 gram zout of 0,12 gram natrium per 100 gram.
 • Glutenvrij: een uitkomst als u te maken heeft met glutensensitiviteit (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: in het geval dat kauwen & slikken lastig is geworden.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit