Maaltijdservice Mellery

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Mellery voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Zoekt u opwarm-maaltijden aan huis voor ouderen in Mellery? D.m.v. deze website treft u gemakkelijk alle bezorgers die maaltijden thuisbezorgen. Tafeltje dekje, of dagverse gerechten die u gemakkelijk zelf opwarmt: dat kunt u zelf beslissen. Al beschikbaar vanaf €3,50 per gerecht. Uitgebreid dineren met een maaltijd als Kip in rozemarijnsaus, broccoli, aardappelpuree of Runderlapje? Maar vraagt boodschappen doen/koken/afwassen te veel inspanning? Er is een oplossing! Geholpen door de maaltijddienst in Mellery smult u weer van de lekkerste maaltijden, eenvoudig op te warmen in de microgolf.

ProvincieWaals Brabant
GemeenteVillers-La-Ville
ReactieGoede maaltijdvoorziening
Postcode1495
Gemiddelde menuprijs€5,89
Vaak bestelde maaltijdRoerei met spinazie à la crème

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €22% KORTING
Proefpakket nu €32,50
BEKIJK AANBIEDING

Warme maaltijden aan huis in Mellery

Er zijn ontzettend veel maaltijdendiensten in Mellery. Denk aan landelijke organisaties als Colruyt en/of Yumbel. Maar ook lokaal bestaan er verscheidene partijen en zorginstellingen. Iedere partij biedt zijn eigen aanbod en bestelvoorwaarden. Dankzij deze pagina kunt u derhalve de firma’s rustig tegen elkaar afzetten. Een keuze maken voor een geschikte aanbieder van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden is hierdoor een stuk gemakkelijker. Zijn er nog twijfels? Bestel dan een betaalbaar proefpakket bij de maaltijdservice. Heeft u maaltijdvoorkeuren als lactosebeperkte of andere verse dieetmaaltijden in Mellery? Er is een oplossing! Best veel cateraars en traiteurs kunnen aangepast worden op uw wensen.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers bereid, met uitsluitend verse groenten. Daarna wordt het eten snel afgekoeld en verpakt zonder lucht. Hierdoor blijven structuur en smaak gegarandeerd. Je kunt het 1 week bewaren.

 • Meest verse ingrediënten
 • Rijk aan gezonde voedingsstoffen
 • Zonder toevoegingen (kunstmatig)

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden vers klaargemaakt en middels de shock-freeze procedure ingevroren. Mineralen, vitamines en smaak blijven zo erg lang goed. Voor meerdere maanden houdbaar. Continue bestellingen plaatsen is geen verplichting.

 • 1 levering per maand mogelijk
 • Gezond en lekker
 • Vlaamse Klassiekers

Warme maaltijden aan huis

Bij de dagschotel krijgt men: warme maaltijden aan huis voor senioren in Mellery. Ideaal voor bijv. gehandicapten die niet zelfstandig kunnen koken of opwarmen. Er is geen verdere handeling nodig. Normaliter geïnitieerd door een lokale keuken.

 • Direct na bereiding geleverd
 • 100% vers
 • Vaste bezorgdienst

Boodschappendienst

Meerdere bezorgers bieden ook een speciale boodschappendienst voor senioren. Op die manier bestelt men gelijk nuttige boodschappen zoals katenspek of appelsap. Veelal gratis afgeleverd wanneer u dat wil.

 • Langer zelfstandig blijven
 • Tot in de keuken geleverd
 • Duizenden producten

Maaltijdendiensten in Mellery vergelijken

Zo nu en dan eens genieten van een gemakkelijke diepvriesmaaltijd in Mellery? Of houdt u juist van de meest verse koelverse seniorenmaaltijden? Of neigt u meer naar een leverancier die zich heeft toegelegd op tafeltje dekje (daghap), ofwel warme maaltijden aan huis? Er is de keuze uit een hoop bezorgmaaltijden die aansluiten bij uw omstandigheden en mogelijke diëten. Neem nu Kalfsblanket Oude Wijze Met Aardappelen Peterselie of Linguine Zalm Met Erwten & Courgette? Verderop treft u de meest populaire aanbieders van maaltijdbedeling in en rondom Villers-La-Ville. Onze tip: begin met een proefpakket. Gewoonlijk kunt een voor een lage prijs verse bereide gerechten met veel groenten en zonder conserveringsmiddelenkeuren. Het invullen van de bestellijst kan op papier, telefonisch of online. De maaltijden worden bezorgd door een persoonlijke bezorger. Aanbieders werken niet met een doorlopende afneemverplichting.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€6,89
Proefbox: €32,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De kosten van kant-en-klare maaltijden aan huis in Mellery voor ouderen lopen zeer uiteen. De prijs voor een gerecht wordt samengesteld door factoren als de organisatie, herkomst ingrediënten, en eventuele allergieën.

 • Dagverse maaltijd zoals Zuurkoolstamppot Met Rookworst In Mosterdsaus kunt u al bestellen vanaf €4,55.
 • Een diepvriesmaaltijd zoals Dieet Boerenkool Met Kalfsgehaktbal wordt al bezorgd vanaf €4,95.
 • Een bereide dagschotel voour ouderen als Andijvie a la creme bestelt u vanaf €5,7.
De maaltijden kan uitgebreid worden. Bestel ook Misosoep, een lekker bijgerecht en voor de volledigheid een Vlaflip als afsluiter. Heeft u weinig financiële middelen? In sommige gevallen kunt u een subsidie of regeling treffen met de gemeente Villers-La-Ville voor een maaltijdservice aan huis.

Informatie

Vaak bestelde bereide maaltijden

 • Kipfilet in saus
 • Prei a la creme
 • Hutspot, hachee
 • Minestronesoep
 • Kreeftensoep

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Mellery regelen

 1. Start met uw maaltijd-zoektocht

  Stel eerst vast welke vorm van een thuismaaltijd rijmt met uw leefpatroon. Koelvers, diepvries of warme maaltijden?

 2. Vergelijk traiteurwinkels en cateraars

  Vergelijk de populaire maaltijddiensten en maak een keuze. Let goed op de voedingswaarden, de wijze van bezorgen, en beoordelingen van huidige klanten.

 3. Begin met het proefpakket

  De bekende services stunten met een extra goedkoop proefpakket. Bijvoorbeeld 6 bezorgmaaltijden voor €30,00. Zodoende kunt u heel eenvoudig eens kennismaken met gespecialiseerde aanbieders.

 4. Vaste levermomenten

  Hebt u genoten van de proefmaaltijd? Vervolgens kunt u zonder problemen nieuwe gerechten bestellen. Dikwijls is dat mogelijk door even te bellen, door maaltijden aan te kruisen, of email / internet. De kant-en-klaar maaltijden worden doorgaans geleverd door een regionale bezorger in april 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Uit hoeveel recepten kan ik wekelijks kiezen?

Bij koelverse gerechten is er een wekelijks wisselend assortiment met circa 15 gerechten. Binnen het diepvries-segment kunt u meestal kiezen uit 70+ vaste vaste gerechten. Met een tafeltje dekje kiest u voor een daghap, zonder keuze. Bij sommige aanbieders is vers op maat ook mogelijk.

Kan ik kiezen voor gerechten die passen bij mijn dieet?

Vaak wel. Bijna alle maaltijdverstrekkers gebruiken een speciale categorie met dieetmaaltijden. Neem nou Gehaktbal met jus, kapucijners à la crème met bacon en mini krieltjes met tuinkruiden of Risotto, roomsaus boschampignons, kip. Hierdoor zijn er voor alle ouderen opwarmmaaltijden aan huis! Vraag na de mogelijkheden bij uw maaltijdservice.

Is er sprake van een abonnement?

Nee, u zit nooit vast aan een verplicht doorlopend abonnement voor thuismaaltijden. Er vindt alleen maar bezorging plaats in het geval men dit via telefoon, online of bestellijst heeft doorgegeven. Door middel van een handige bestellijst kan men op eigen houtje – met de papieren lijst, online of telefonisch – de gerechten inkopen.

Wanneer wordt er geleverd?

De kant-en-klaar maaltijden worden in algemene zin door uw persoonlijke bezorger iedere week op dezelfde dag/tijdstip afgeleverd. Bij koelvers: om de 4 dagen. Bij vriesvers spreken we van om de 2 weken.


Gezonde dieetmaaltijden aan huis laten bezorgen

Een gewoon goede maaltijd vormt het fundament van een goede balans en energie. Een dagelijkse warme schotel wordt dan ook van harte aanbevolen. Sommige bejaarden of beperkten hebben speciale dieetmaaltijden nodig. Op basis daarvan zijn er een aantal vormen van dieetmaaltijden aan huis bezorgd. U kunt denken aan glutenvrij, gemalen, zoutarm, lactosevrij of eiwitrijk, koolhydraatarm, vloeibaar, vegetarisch: het assortiment is ontzettend veelzijdig bij eten bezorgen Mellery. Heeft u een laag inkomen? Dan is er wellicht iets mogelijk bij de gemeente. Wat voorbeelden van een dergelijke dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: maaltijden met minder dan 0,3 gram zout per 100 gram.
 • Glutenvrij: aan te raden bij een situatie als een glutenintolerantie (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: als slikken en/of kauwen een probleem vormt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit