Maaltijdservice Marbais

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Marbais voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Interesse in gezonde maaltijden aan huis voor ouderen in Marbais? Door gebruik te maken van deze website vindt u eenvoudig alle aanbieders die bij u thuisbezorgen. Een warme maaltijdvoorziening, of een koelverse maaltijd die u gemakkelijk zelf opwarmt: de mogelijkheden zijn enorm. En dat al vanaf €4,75 per keer. Flink uitpakken met Minestronesoep of Varkensreepjes met satésaus, taugé-kool-paprikamix en witte rijst? Maar is een supermarkt bezoeken koken niet goed mogelijk? Er is gelukkig een alternatief. Door middel van de maaltijddienst in Marbais krijgt u vers bereidde gerechten, die gratis aan huis geleverd worden.

ProvincieWaals Brabant
GemeenteVillers-La-Ville
RecensiePersoonlijke service
Postcode1495
Prijs per maaltijd€5,88
Meest gekozen maaltijdOmelet in champignonsaus

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €22% KORTING
Proefpakket nu €32,50
BEKIJK AANBIEDING

Maaltijden aan huis voor één persoon in Marbais

Tegenwoordig zijn er flink wat maaltijdendiensten in Marbais. Neem populaire bedrijven als Home Cuisine en/of Delimeal. Ook in de gemeente zelf ontstaan er tal van organisaties en vrijwilligersorganisaties. Elk bedrijf hanteert een eigen productaanbod en mogelijkheden rondom bestellen en bezorgen. Geholpen door maaltijdbutler.be kan u daardoor de bezorgers overzichtelijk op een rijtje zetten. Uitkomen bij een relevante maaltijdservice voor (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden maken wij zodoende wat overzichtelijker. Weet u niet of het wat voor u is? Begin dan met een speciaal voordelig proefpakket via uw maaltijdservice. Bestaan er specifieke wensen zoals o.a. gluten- en lactosevrije of andere verse dieetmaaltijden in Marbais? Geen probleem! Erg veel cateraars en traiteurs houden hier rekening mee.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden zijn daadwerkelijk dagvers, bomvol natuurlijke ingrediënten. Daaropvolgend wordt het eten snel afgekoeld en verpakt zonder lucht. Zo blijven voedingsstoffen en smaak gewaarborgd. Maximaal 5 dagen houdbaar.

 • Klaargemaakt met verse ingrediënten
 • Heerlijke en smaakvol
 • Geen ongezonde toevoegingen

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden vers gekookt en meteen middels shockfreeze snel en diep ingevroren. Belangrijke voedingsstoffen blijven in goede conditie. Ongeveer 6 maanden te bewaren. Iedere 7 dagen inkopen doen hoef je niet te doen.

 • Lang houdbaar
 • Kleine en grote porties
 • Enorm veel keuze

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel: warme maaltijden aan huis voor senioren in Marbais. Perfect voor bijv. gehandicapten die niet zelfstandig kunnen koken of opwarmen. Opwarmen niet nodig, gelijk aanschuiven! Veelvuldig gedaan door een plaatselijk restaurant.

 • Direct uit de keuken bezorgd
 • Maximale versheid
 • Vaste bezorger

Boodschappendienst

Verschillende bezorgers hanteren ook een extra boodschappendienst voor ouderen. Daarmee bestelt men direct nuttige boodschappen zoals koffiekoeken of snoep. In algemene zin kosteloos bezorgd wanneer u dat wil.

 • Volledig zelfstandig inkopen doen
 • Vaste bezorger en tijdstip
 • Groente, fruit, snacks etc.

Maaltijdendiensten in Marbais vergelijken

Wilt u af en toe genieten van een heerlijke diepvriesmaaltijd in Marbais? Of prefereert u de meest verse koelverse thuismaaltijden? Of zoekt u een organisatie die zich focust op tafeltje dekje (daghap) voor uw ouders of iemand anders? We onderscheiden diverse type aanbieders die kloppen met uw voorkeuren en diëten/allergieën. Wat te denken van Gemalen Rundsvlees Met Rode Kool En Aardappelpuree of Dieet Kippenworst Spinazie Puree? Hieronder treft u de meest gekozen traiteurshops gespecialiseerd in maaltijdbedeling in de omgeving Villers-La-Ville. Eerst proberen? Dan is er het proefpakket. Vaak is er een proef-mogelijkheid. U kan ambachtelijke bereide gerechten met verse ingrediënten en weinig vet uitproberen. U kunt via verschillende manieren bestellen. Uw bestelling wordt geleverd door een lokale / regionale bezorger. Zij werken vaak niet met een vast lidmaatschap.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€6,89
Proefbox: €32,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De kosten van kant-en-klare maaltijden aan huis in Marbais voor ouderen wijken nogal af. Het tarief voor een maaltijd heeft te maken met elementen als de maaltijdservice, het type gerecht en of er rekening gehouden moet worden met diëten.

 • Dagverse maaltijd als Dieet Gehakt Van Rundsvlees Rode Kool Puree is beschikbaar vanaf €4,9.
 • Een vriesverse maaltijd als Macaroni Ham Kaassaus wordt al bezorgd vanaf €4,2.
 • Een daghap aan huis als Kiprollade tutti frutti met kruidenjus, aardappelpuree met persillade, gemengde groente bestelt u vanaf €7,2.
De avondmaaltijd is vaak uit te breiden met o.a. Aardappelsoep, extra groenten en voor de volledigheid een Dame blanche mousse achteraf. Heeft u moeite met de financiën? Wellicht kunt u een speciaal (kortings)tarief aanvragen bij de gemeente Villers-La-Ville voor een maaltijdservice aan huis.

Kerngegevens

Vaak gekozen bereide maaltijden

 • Spaghetti Napoli
 • Rabarbercompote
 • Appelpannenkoek
 • Aspergesoep vg
 • Sperziebonen

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Marbais bestellen

 1. Inventariseer wensen

  Trek eerst na welke vorm van een thuismaaltijd past bij uw omstandigheden. Diepvries-, koelvers of tafeltje dekje?

 2. Selecteer cateringdienst of traiteur

  Vergelijk de professionele maaltijd-bedrijven en maak een keuze. Kijk goed na het gerechten-aanbod, flexibiliteit in bestellen en bezorgen, en beoordelingen van huidige klanten.

 3. Probeer het proefpakket

  Het gros van de aanbieders stunten met een scherp geprijsd proefpakket. U moet dan denken aan 3 bezorgmaaltijden voor €15,00. Door hier gebruik van te maken kunt u zonder hoge kosten kennismaken met bekende dienstverleners.

 4. Bezorgafspraken maken

  Was het proefpakket naar wens? Gelukkig, nu kunt u eenvoudigweer nieuwe gerechten bestellen. Steeds vaker kan dat via een speciaal telefoonnummer, via de papieren bestellijst of via de website. De menu’s worden in algemene zin geleverd aan huis door een vriendelijke bezorgservice in april 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Is er iets zoals een keuzemenu?

Wanneer u gaat voor koelvers, dan is er doorgaans een keuze menulijst met gemiddeld 15 menu’s. Bij diepvries is er een keus te maken uit 100+ vaste maaltijden. Bij de tafeltje dekje service kiest u voor een vaste menulijst zonder al te veel keuze. Steeds vaker is zelf een maaltijd samenstellen ook mogelijk.

Houdt de maaltijdservice rekening met mijn dieet?

Vaak wel. Bijna alle maaltijdverstrekkers voorzien in een groot aanbod aan dieetmaaltijden. Als o.a. Moussaka, aubergine, courgette, aardappelschijfjes en Zalmfiletstukjes in kervelsaus. Penne met groente. Zodoende zijn er voor alle bejaarden opwarmmaaltijden aan huis! Kan dit ook met mijn dieet? Neem contact op met uw eigen aanbieder.

Is er sprake van een abonnement?

Nee, aanbieders hanteren geen doorlopende afnemings-verplichting voor thuismaaltijden. U ontvangt alleen maaltijden thuis zodra u telefonisch/online/menulijst iets besteld hebt. Middels een handige bestellijst kunt u snel en simpel – online, telefonisch of met een bestellijst – de maaltijdservice bestellen.

Hoe verloopt de levering?

De bezorgmaaltijden worden in algemene zin door een vaste bezorger op een vast tijdstip afgeleverd. Het koelverse assortiment 1 of 2 keer per week. Bij vriesvers is dat maandelijks.


Hoe zit het met dieetmaaltijden aan huis?

Gezond en vers eten vormt het fundament van uw vitaliteit en gezondheid. Een dagelijkse warme schotel is heel belangrijk. Diverse bejaarden of mensen met een beperking eten volgens een strikt dieet. Daardoor zijn er verschillende vormen van dieetmaaltijden thuisbezorgd. U kunt denken aan natriumarm, lactosevrij, zoutarm, glutenvrij of wellicht veganistisch, vegetarisch, vloeibaar, eiwitrijk: vrijwel alles is mogelijk bij eten bezorgen Marbais. Is uw inkomen niet toereikend? Dan kunt u wellicht maaltijden met korting bestellen. Voorbeelden van een dieetmaaltijd aan huis:

 • Zoutarm: gerechten met maximaal 0,3 gram zout (of 0,12 gram natrium) per 100 gram eten.
 • Glutenvrij: een uitkomst in het geval van een gluten- of tarwevrij dieet (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: in het geval dat slikken of kauwen voor problemen zorgt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit