Maaltijdservice Moha

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Moha voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Zoekt u gemakkelijke maaltijden aan huis voor ouderen in Moha? Geholpen door deze pagina bekijkt u eenvoudig alle services in de buurt! Warme gerechten, of microgolf-maaltijden die nog even in de microgolf moeten: u kunt alle kanten op. Te bestellen vanaf €4,35 per persoon. Smullen van Stoofpotje met peer rundvlees en puree en Kaasburger Met Spinazie En Puree? Maar is een supermarkt bezoeken koken niet goed mogelijk? Er kan meer dan u denkt! Dankzij de maaltijdendienst in Moha ontvangt u heerlijke gerechten, gemakkelijk bij u thuisbezorgd.

ProvincieLuik
GemeenteWanze
Waarom bestellen?Proefbox met maaltijden
Postcode4520
Kosten maaltijd (gemiddeld)€5,62
Maaltijd-topperRode kool met gehakt schotel

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €22% KORTING
Proefpakket nu €32,50
BEKIJK AANBIEDING

Warme maaltijden aan huis in Moha

Er zijn nogal wat maaltijdendiensten in de regio van Moha. Bijvoorbeeld interessante organisaties als Yumbel en/of 0. Ook in de gemeente zelf zien we tal van initiatieven en slagerijen. Elke service wordt bestempeld door een eigen type maaltijd en werkwijze m.b.t. bestellen en betalen. Door middel van onze tool kunt u de bezorgers snel en makkelijk vergelijken op allerlei onderdelen. De keuze maken voor een goede dienstverlener van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden maken wij dan ook een stuk gemakkelijker. Eerst eens proberen? Kijk dan eerst naar een betaalbaar proefpakket bij de maaltijdservice. Bestaan er bepaalde voorkeuren als vegetarische of andere verse dieetmaaltijden in Moha? Dat hoeft niet erg te zijn! Steeds meer traiteurs voor senioren kunnen aangepast worden op uw wensen.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden zijn daadwerkelijk dagvers, bomvol natuurlijke ingrediënten. Later worden ze snel afgekoeld en verpakt zonder lucht. Zo blijven voedingsstoffen en smaak intact. Circa 5 tot 7 dagen houdbaar.

 • Ambachtelijk bereid
 • Ook voor vegetariërs en diëten
 • Zonder kunstmatige toevoegingen

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden vers gekookt en meteen op een speciale shock-freeze manier ingevroren. Belangrijke voedingsstoffen blijven optimaal behouden. Ongeveer 6 maanden te bewaren. Een wekelijkse bezorging is hier niet aan de orde.

 • Hoeven niet direct gegeten te worden
 • Vol vitaminen en mineralen
 • Enorm veel keuze

Warme maaltijden aan huis

Bij de dagschotel krijgt men: warme maaltijden aan huis voor senioren in Moha. Perfect voor bijv. bejaarden die geen gebruik kunnen maken van de magnetronmaaltijden. Opwarmen niet nodig, gelijk aanschuiven! Meestal op touw gezet door een lokale keuken.

 • Direct uit de keuken bezorgd
 • WMO mogelijkheden
 • Individuele bezorgopties

Boodschappendienst

Veel bedrijven beschikken over een bruikbare boodschappendienst voor ouderen. Daarmee haalt men gelijk verse of handige boodschappen als gekookte achterham of gebraden gehakt. Normaliter gratis afgeleverd met de maaltijden.

 • Minder afhankelijkheid van familie
 • Alles aan huis bezorgd
 • Ruim assortiment

Maaltijdendiensten in Moha vergelijken

Liefhebber van een gemakkelijke diepvriesmaaltijd in Moha? Of bent u meer op zoek naar een blijvende oplossing als koelverse maaltijden? Of neigt u meer naar een aanbieder die zich concentreert op tafeltje dekje (daghap), zodat het eten warm geleverd wordt? Er zijn diverse leveranciers die rijmen met uw voorkeuren en mogelijke allergieën. Wat dacht u van Dieet Noors Vispannetje Fijne Kruiden Puree of Dieet Kippenworst Spinazie Puree? Op maaltijdbutler.be bekijkt u enkele beschikbare organisaties op het gebied van maaltijdbedeling in en rondom Wanze. Bestel eerst eens een proefpakket. Bij veel aanbieders kunnen ouderen via een proefbox complete bereide gerechten met verse ingrediënten en weinig zout proberen. U kunt via verschillende manieren bestellen. De maaltijden worden geleverd door een vaste bezorger op een vast moment. Er is geen sprake van een doorlopende overeenkomst.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€6,89
Proefbox: €32,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De prijzen van kant-en-klare maaltijden aan huis in Moha voor ouderen zijn ontzettend divers. Het uiteindelijke tarief heeft te maken met aspecten als de maaltijdservice, het productieproces, en eventuele extra dienstverlening.

 • Dagverse maaltijd als Luikse Balletjes Sperziebonen Bieslookpuree kunt u al laten bezorgen vanaf €6,2.
 • Een vriesverse maaltijden zoals Dieet Noors Vispannetje Fijne Kruiden Puree bestelt u vanaf €5,2.
 • De daghap voor ouderen als Babi pangang met witte rijst en groenten kan je kopen vanaf €5,55.
Het diner is niet waar het bij blijft. Ook Witlofsoep, een extra rauwkostsalade en om het compleet te maken Knoedel als nagerecht. Heeft u weinig financiële middelen? In sommige gevallen kunt u vragen om een vergoeding of subsidie bij de gemeente Wanze voor een maaltijdservice aan huis.

Cijfers en feiten

 • Provincie: Luik
 • Gemeente: Wanze
 • Hoofdpostcode: 4520

Beste bereide maaltijden

 • Erwtensoep met rookworst
 • Gemengde groenteschotel
 • Nasi Indisch rundvlees
 • Verse komkommersalade
 • Venkelsoep met dille

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Moha aanvragen

 1. Beschrijf uw voorkeuren

  Stel eerst vast welk soort opwarmmaaltijd in overeenkomst is met uw omstandigheden. Vriesvers, koelvers of warm bezorgd?

 2. Kies een cateringdienst of traiteurshop

  Vergelijk aangesloten aanbieders en kies een geschikte. Controleer goed het maaltijd-aanbod, de bestel en bezorgopties, en natuurlijk ervaringen van andere senioren.

 3. Een proefpakket nemen

  De meeste dienstverleners hebben een scherp geprijsd proefpakket. Bijvoorbeeld 5 bezorgmaaltijden voor €25,00. Door hier gebruik van te maken kunt u – zonder verdere verplichtingen – kennismaken met bepaalde dienstverleners.

 4. Vaste levermomenten

  Bevalt het proefpakket? Gelukkig, nu kan men gelijk opnieuw bestellen. In veel gevallen kan dit per telefoon, door gerechten in te vullen, of via internet. De (warme) maaltijden wordt gewoonlijk geleverd door een behulpzame bezorger in december 2023.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Uit hoeveel recepten kan ik wekelijks kiezen?

In het geval van koelverse maaltijden kunt u zelf kiezen van een bestellijst met gemiddeld 20 gerechten. Binnen het diepvries-segment is het aanbod gelimiteerd tot 70 – 150 blijvende maaltijden. Bij de tafeltje dekje service gebruikt men één maaltijd per dag. Bij meer en meer leveranciers is zelf ingrediënten combineren een mogelijkheid.

Zijn er ook dieetmaaltijden?

Praktisch alle services bieden een speciale menulijst voor mensen met een dieet. ZoalsKalkoengeschnetzeltes arrabiatasaus. Romanescomix. Volkoren macaroni en Dieet Kippenwit Mosterdsaus Prinsessen Aardappelen. Hiermee krijgt iedereen geschikte seniorenmaaltijden aan huis! Vragen? Neem contact op met de organisatie waar u klant bent.

Abonnement of verplichte afname?

Nee, er geldt geen vast abonnement voor thuismaaltijden. Er wordt alleen wat bij u thuisbezorgd als men dit via telefoon, online of bestellijst heeft doorgegeven. Met behulp van een speciale menukaart kunt u gemakkelijk – met de papieren lijst, online of telefonisch – een bestelling doorgeven.

Hoe werken de leveringen?

De maaltijden voor ouderen worden meestal door uw persoonlijke bezorger op een vast moment in de week week thuisbezorgd. Het koelverse aanbod 1 of 2 keer per week. Bij vriesvers is dat om de 14 dagen.


Verse dieetmaaltijden aan huis laten bezorgen

Een voedzame maaltijd helpt mee aan uw energie en levenslust. Een verse warme schotel wordt dan ook van harte aanbevolen. Veel senioren of beperkten volgen een dieet of hebben een allergie. Om die reden onderscheiden we een aantal vormen van dieetmaaltijden aan huis bezorgd. Denk aan glutenvrij, natriumarm, gemalen, lactosevrij en ook veganistisch, vegetarisch, vloeibaar, eiwitrijk: vrijwel alles is mogelijk bij eten bezorgen Moha. Heeft u moeite met de financiën? Dan kunt u wellicht maaltijden met korting bestellen. Wat voorbeelden van zo’n dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: gerechten met minder dan 0,3 gram zout of 0,12 gram natrium per 100 gram.
 • Glutenvrij: praktisch bij een gluten- of tarwevrij dieet (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: als slikken of kauwen complicaties met zich mee brengt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit