Maaltijdservice Villers-Le-Bouillet

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Villers-Le-Bouillet voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Interesse in voedzame maaltijden aan huis voor ouderen in Villers-Le-Bouillet? Met behulp van deze website vergelijkt u eenvoudig alle firma’s die bij u thuisbezorgen. Maaltijden warm bezorgd, of vriesverse maaltijden die u kunt eten wanneer u dat uitkomt: dat kunt u zelf beslissen. Verkrijgbaar vanaf €3,65. Smullen van Kip op Brabantse wijze. Parijse worteltjes. Aardappelpuree en Groenteburger Prei Gekookte Aardappelen? Maar is een supermarkt bezoeken koken niet goed mogelijk? Dat hoeft niet erg te zijn! Door middel van de maaltijddienst in Villers-Le-Bouillet profiteert u van heerlijke maaltijden, die u alleen maar even hoeft op te warmen.

ProvincieLuik
GemeenteVillers-Le-Bouillet
Waarom bestellen?Zonder abonnementen
Postcode4530
Prijs per maaltijd€5,47
Vaak bestelde maaltijdVerse rauwkostsalade

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €22% KORTING
Proefpakket nu €32,50
BEKIJK AANBIEDING

Maaltijden aan huis voor één persoon in Villers-Le-Bouillet

Er zijn nogal wat maaltijdendiensten in en rondom Villers-Le-Bouillet. U kunt denken aan landelijke partijen als Smartmat en 0. Maar ook in de buurt kan men kiezen voor allerlei instellingen en vrijwilligersorganisaties. Elke service hanteert een eigen productaanbod en bestel-, betaal-, en bezorgopties. Met behulp van deze pagina kan u daarom de leveranciers overzichtelijk met elkaar vergelijken. De keuze maken voor een degelijke dienstverlener van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden wordt zodoende een stuk gemakkelijker. Eerst eens proberen? Bestel in dat geval een aantrekkelijk proefpakket! Zijn er voorkeuren zoals o.a. eiwitrijke of andere verse dieetmaaltijden in Villers-Le-Bouillet? U kunt gelukkig lekker blijven eten. Een groot aantal traiteurs en cateraars passen zich hierop aan.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers klaargemaakt, met de meest verse ingrediënten. Hierna worden de ingrediënten snel afgekoeld en verpakt zonder lucht. Om die reden blijven voedingsstoffen en smaak intact. Je kunt het 1 week bewaren.

 • Altijd volledig vers
 • Smaakvol zoals thuis koken
 • Weinig zout en vetten

Diepvriesmaaltijden

Diepvriesmaaltijden worden vers klaargemaakt en ingevroren via de shock-freeze methode. Smaak, geur en mineralen blijven zo erg lang goed. Meerdere maanden te bewaren. Elke week bestellen is niet altijd nodig.

 • Lang houdbaar
 • Behoud van voedingswaarden en vitamines
 • Maaltijden uit alle keukens

Warme maaltijden aan huis

Bij de dagschotel krijgt men: warme maaltijden aan huis voor senioren in Villers-Le-Bouillet. Een uitkomst voor bijv. ouderendie de kant-en-klaar maaltijd niet kunnen opwarmen. U kunt direct de maaltijd nuttigen. Normaliter gedaan door een plaatselijk restaurant.

 • Gelijk bezorgd na het koken
 • Maximale versheid
 • Individuele bezorgopties

Boodschappendienst

Een aantal aanbieders bieden ook een extra boodschappendienst voor hulpbehoevenden. Op die manier bestelt u eenvoudig de supermarktartikelen als gekookte achterham of filterzakjes. Normaal zonder extra kosten bezorgd met de maaltijden.

 • Niet meer naar de supermarkt
 • Vaste bezorger en tijdstip
 • Alles op voorraad

Maaltijdendiensten in Villers-Le-Bouillet vergelijken

Incidenteel eens genieten van een de lekkerste diepvriesmaaltijd in Villers-Le-Bouillet? Of heeft u liever een structurele oplossing zoals koelverse maaltijden voor ouderen? Of bent u meer op zoek naar een instelling met expertise op het gebied van tafeltje dekje (daghap), kortom: een warme maaltijd aan huis? We onderscheiden diverse bezorgmaaltijden die kloppen met uw wensen en diëten/allergieën. Genieten van de lekkerste gerechten als Spirelli In Tomatensaus Met Ham En Kaas en Kalfsblanket Oude Wijze Met Aardappelen Peterselie? Onderstaand treft u de meest gekozen traiteurshops gespecialiseerd in maaltijdbedeling in en rondom Villers-Le-Bouillet. Onze tip: begin met een proefpakket. In veel gevallen kunt een voor een lage prijs smaakvolle bereide gerechten met verse producten en vrij van geur-, kleur-, en smaakstoffen proberen. Bestellen kan telefonisch, maar ook online. De maaltijden worden geleverd door een lokale / regionale bezorger. Er geldt geen doorlopende overeenkomst.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€6,89
Proefbox: €32,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De prijzen van kant-en-klare maaltijden aan huis in Villers-Le-Bouillet voor ouderen verschillen onderling enorm. Het tarief voor een maaltijd wordt samengesteld door elementen als de maaltijdservice, herkomst ingrediënten, en andere extra services.

 • Dagverse maaltijd als Dieet Rundsvlees Spruiten Kookaardappelen kunt u al laten bezorgen vanaf €6,05.
 • Een diepvriesmaaltijd zoals Hutsepot Met Rookworst En Spek vindt u vaak al vanaf €4,7.
 • Een warme daghap voor senioren als Zalmfilet Dillesaus Boontjes Kriel is er al vanaf €6,8.
De maaltijden kan uitgebreid worden. Bestel ook Koude vruchtensoep, een gezonde salade en een toetje als Slagroom om het af te maken. Beschikt u niet over voldoende geld? Soms kan men een subsidie of regeling treffen met de gemeente Villers-Le-Bouillet voor een maaltijdservice aan huis.

Stats & Facts

Meest gekozen bereide maaltijden

 • Volkoren macaronischotel
 • Cordon Bleu met groenten
 • Macaroni-gehakt schotel
 • Asperge beenham schotel
 • Aardappelpannenkoeken

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Villers-Le-Bouillet regelen

 1. Inventariseer behoeftes

  Bedenk eerst wat voor type ouderenmaaltijd rijmt met uw situatie. Warm bezorgd, koelvers of juist vriesvers?

 2. Kies cateraar of traiteurwinkel

  Vergelijk de aangeraden leveranciers en kies een geschikte. Let met name op het type maaltijden, op welke manieren u kunt bestellen, en bereikbaarheid van klantenservice.

 3. Het proefpakket laten bezorgen

  De bekende services hanteren een extra goedkoop proefpakket. Bijvoorbeeld 4 bezorgmaaltijden voor €20,00. Op basis daarvan kunt u geheel vrijblijvend eens kennismaken met gespecialiseerde dienstverleners.

 4. Maaltijden afnemen

  Was het proefpakket naar wens? Dan kan men eenvoudignog een bestelling doen. Bij veel aanbieders doet u dat via de telefoon, via een menulijst, of met de tablet. De maaltijden voor thuis worden meestal aan huis gebracht via een persoonlijke bezorger in april 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Bestaat er de keuze uit maaltijden?

Bij dagvers / koelverse gerechten profiteert u van een menukaart met ongeveer 20 menu’s. In het aanbod van diepvries is het assortiment beperkt tot 100+ blijvende menu’s. Met een tafeltje dekje heeft u te maken met een speciaal dagmenu. Soms is zelf samenstellen ook mogelijk.

Zijn er ook speciale allergie- of dieetmaaltijden?

Zeker. Landelijke services voorzien in een speciaal ontwikkeld aanbod dieetmaaltijden. Zoals bijv. Dieet Kippenblanket Roerbakgroenten Aardappelen of Kip naar oma’s recept sperziebonen, aardappelpuree, tomatenblokjes. Hierdoor zijn er voor alle ouderen opwarmmaaltijden aan huis! Vragen? Neem contact op met de organisatie waar u klant bent.

Is er een minimale afname?

Nee, maaltijdservices hanteren meestal geen doorlopende overeenkomst voor thuismaaltijden. De maaltijden worden uitsluitend bezorgd wanneer u zelf een bestelling geplaatst heeft. Met behulp van een speciale menukaart kan men eenvoudig – via het internet, door te bellen of aan de hand van de papieren lijst – de gerechten laten brengen.

Wanneer wordt er geleverd?

De kant-en-klaar maaltijden worden vaak door een regionale bezorger iedere week op dezelfde dag/tijdstip afgeleverd. Koelvers: 2 wekelijks. Bij vriesverse gerechten 2 keer per maand.


Verse dieetmaaltijden aan huis laten bezorgen

Gezond en vers eten helpt mee aan uw algehele gesteldheid. De warme schotel wordt dan ook van harte aanbevolen. Diverse senioren of beperkten eten volgens een bepaald dieet. Om die reden kun je bij steeds meer organisaties terecht voor dieetmaaltijden thuisbezorgd. We hebben het over glutenvrij, gemalen, zoutarm, lactosevrij of wellicht vegetarisch, vloeibaar, koolhydraatarm, eiwitrijk: er is steeds meer mogelijk bij eten bezorgen Villers-Le-Bouillet. Heeft u moeite met de financiën? Dan kunt u wellicht maaltijden met korting bestellen. Wat voorbeelden van een speciale dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: gerechten met max. 0,3 gram zout of 0,12 gram natrium per 100 gram.
 • Glutenvrij: aan te raden als u te maken heeft met een glutenvrij dieet (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: wanneer kauwen of slikken complicaties met zich mee brengt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uitAlle plaatsen in deze gemeente