Maaltijdservice Mazée

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Mazée voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Zoekt u gemakkelijke maaltijden aan huis voor ouderen in Mazée? Door middel van deze pagina bekijkt u eenvoudig alle bezorgers die maaltijden thuisbezorgen. Maaltijden warm bezorgd, of een bezorgmaaltijd die een paar minuten in de microgolf gaan: u bepaalt het helemaal zelf. Al beschikbaar vanaf €3,95 per maal. Genieten van Witlof a la creme of Runderstooflapje met jus, bloemkool met bechamelsaus en gekookte aardappelen? Maar Is boodschappen doen, koken én afwassen te inspannend voor u? Er is gelukkig een alternatief. Door de maaltijdendienst in Mazée profiteert u van de lekkerste maaltijden, die u alleen maar even hoeft op te warmen.

ProvincieNamen
GemeenteViroinval
BeoordelingVoor particulier en zorg
Postcode5670
Prijs per maaltijd€6,16
Meest gekozen maaltijdChili con carne

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €22% KORTING
Proefpakket nu €32,50
BEKIJK AANBIEDING

Verse maaltijden aan huis geleverd in Mazée

Er zijn nogal wat maaltijdendiensten in de buurt van Mazée. Denk aan erkende leveranciers als Prego of Okay. Maar ook in de buurt bestaan er verscheidene instellingen en zorginstellingen. Iedere partij biedt een eigen manier van bereiding en mogelijkheden rondom bestellen en bezorgen. Geholpen door de maaltijdservice-vergelijker kan u daarom de bezorgdiensten rustig vergelijken op allerlei onderdelen. Uitkomen bij een relevante verzorger van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden wordt hierdoor leuker en makkelijker. Weet u niet of het wat voor u is? Start eens met een goedkoop proefpakket bij de maaltijdservice. Zijn er maaltijdvoorkeuren zoals o.a. zoutarme of andere verse dieetmaaltijden in Mazée? Er is een oplossing! Een aanzienlijk deel van de traiteurs kunnen aangepast worden op uw wensen.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden iedere dag bereid, met uitsluitend verse groenten. In de volgende stap worden deze producten direct teruggekoeld en speciaal verpakt. Met deze techniek blijven voedingsstoffen en smaak ongedeerd. Circa 5 tot 7 dagen houdbaar.

 • Ambachtelijk bereid
 • Vol van smaak
 • Geen kunstmatige toevoegingen

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden vers klaargemaakt en razendsnel ingevroren (shock-freeze). Vitamines en mineralen blijven gewaarborgd. Meerdere maanden te bewaren. Een wekelijkse bezorging is dan ook overbodig.

 • Half jaar houdbaar in de vriezer
 • Behoud van voedingswaarden en vitamines
 • Ruime keuze

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel: warme maaltijden aan huis voor senioren in Mazée. Een uitkomst voor bijv. ouderendie geen maaltijden meer kunnen opwarmen. U kunt direct de maaltijd nuttigen. Normaliter geïnitieerd door een gemeentelijke eetgelegenheid.

 • Vanuit de pan op het bord
 • Vaak subsidie mogelijk
 • Dagelijkse bezorging

Boodschappendienst

Diverse services bieden ook een nuttige boodschappendienst voor hulpbehoevenden. Op die manier haalt men probleemloos verse of handige boodschappen als karnemelk en pindakaas. Dikwijls kosteloos afgeleverd op een vooraf gekozen moment.

 • Volledig zelfstandig inkopen doen
 • Vaste bezorger en tijdstip
 • Een volwaardige supermarkt

Maaltijdendiensten in Mazée vergelijken

Af en toe profiteren van een ambachtelijke diepvriesmaaltijd in Mazée? Of geeft u de voorkeur aan een blijvende oplossing als koelverse thuismaaltijden? Of geeft u de voorkeur aan een instelling die zich focust op tafeltje dekje (daghap) waarbij het eten warm geleverd wordt? We onderscheiden velerlei maaltijdservices die passen bij uw uw eisen en menu voorkeuren. Zelf maaltijden online bestellen als Kip Dragonsaus Groene Groenten En Aardappelpotje of Kip Dragonsaus Groene Groenten En Aardappelpotje? Verderop achterhaalt u de erkende traiteurswinkels gericht op maaltijdbedeling in de streek Viroinval. Eerst proberen? Dan is er het proefpakket. Vaak is er een proef-mogelijkheid. U kan complete bereide gerechten met min. 200 gram groenten en zonder ongezonde toevoegingen proeven. Bestellen kan online, telefonisch of met de bestellijst. Het eten wordt geleverd door vaak dezelfde persoon, op een vaste dag. Daarnaast is het flexibel, leveranciers werken niet met een vast contract.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€6,89
Proefbox: €32,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De kosten van kant-en-klare maaltijden aan huis in Mazée voor ouderen zijn ontzettend divers. De prijs per maaltijd wordt samengesteld door elementen als de maaltijdservice, de mate van versheid, en de omvang van de bezorgservice.

 • Dagverse maaltijd als Kalkoenfilet Bordelaisesaus Wortelen Aardappelen kunt u al laten bezorgen vanaf €4,7.
 • Een diepvriesmaaltijd zoals Dieet Kalfsblanket Tomatensaus Prinsessen Puree is verkrijgbaar vanaf €5,3.
 • Een daghap aan huis als Volkoren Penne Erwtjes Zoete Aardappelen Kaassaus is beschikbaar vanaf €5,6.
De gerechten is niet waar het bij blijft. Ook Samgyetang, extra groenten en om het compleet te maken Aardbeien mousse als afsluiter. Is uw budget niet toereikend? Dan kunt u mogelijk ondersteuning aanvragen via uw gemeente Viroinval voor een maaltijdservice aan huis.

Stats & Facts

Vaak gekozen bereide maaltijden

 • Kalkoenmedaillons in saus
 • Gehakt in kappertjessaus
 • Spinaziestamppot, omelet
 • Kippenbout. Bonne femme
 • Varkens-groenteschotel

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Mazée aanvragen

 1. Inventariseer wensen

  Stel eerst vast welk type maaltijdservice klopt met uw eisen. Tafeltje dekje, koelvers of vriesvers?

 2. Selecteer een traiteurshop of cateringdienst

  Vergelijk de populaire bezorgdiensten en bepaal uw voorkeuren. Kijk goed na het assortiment, flexibiliteit in bestellen en bezorgen, en de gemiddelde klantenbeoordeling.

 3. Probeer het proefpakket

  De professionele verstrekkers stunten met een scherp geprijsd proefpakket. Denk dan aan 4 bezorgmaaltijden voor €20,00. Op basis daarvan kunt u geheel vrijblijvend eens kennismaken met aantrekkelijke verstrekkers.

 4. Elke week een levering

  Smaakt de proefmaaltijd naar meer? Gelukkig, nu kan men gelijk weer nieuwe gerechten bestellen. Gewoonlijk kan dat via telefoon, via een menulijst, of online. De maaltijden voor senioren worden in algemene zin thuisbezorgd middels een lokaal gezicht / bezorger in december 2023.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Kan ik ook kiezen uit meerdere menu’s?

Bij koelverse gerechten kunt u gerechten kiezen op een lijst met gemiddeld 15 gerechten. Binnen het diepvries-segment is het assortiment beperkt tot 70 – 150 vaste maaltijden. Met een tafeltje dekje is er vaak een speciaal dagmenu. In sommige gevallen is zelf een maaltijd samenstellen een speciale feature.

Zijn er ook dieetmaaltijden?

Doorgaan wel. Veel maaltijdverstrekkers bieden een speciaal ontwikkeld aanbod dieetmaaltijden. Neem nou Halskarbonade met mosterdjus, rode bieten en gekookte aardappelen en Gebraad Mosterdsaus Spruiten Knolselderpuree. Handig, want zo zijn er voor iedereen bezorgmaaltijden aan huis! Past het ook bij mijn eetpatroon? Neem gerust contact op met uw eigen dienstverlener.

Moet ik een abonnement afsluiten?

Nee, de maaltijd-aanbieders werken niet met doorlopende afnemings-verplichting voor thuismaaltijden. Er wordt alleen aan huis geleverd als u telefonisch/online/menulijst iets besteld hebt. Door gebruik te maken van de welbekende bestellijst kan men op eigen houtje – met de papieren lijst, online of telefonisch – een bestelling doorgeven.

Hoe werken de leveringen?

De microgolf-maaltijden worden in algemene zin door een eigen bezorger op een vast moment in de week week thuisbezorgd. Bij koelverse maaltijden elke week 2 keer. Vriesvers: 1 – 2 keer per 4 weken.


Verse dieetmaaltijden aan huis laten bezorgen

Een verse maaltijd bevordert een vitaal en energiek lichaam. Een dagverse warme schotel wordt dan ook van harte aanbevolen. Veel senioren of invaliden volgen een dieet of hebben een allergie. Hierdoor zijn er een aantal vormen van dieetmaaltijden aan huis. Bijvoorbeeld glutenvrij, zoutarm, natriumarm, lactosevrij en ook vloeibaar, vegetarisch, eiwitrijk, koolhydraatarm: er kan meer dan u denkt bij eten bezorgen Mazée. Is uw inkomen niet toereikend? Dan is er wellicht iets te regelen met de gemeente of overheid. Wat voorbeelden van een dieetmaaltijd :

 • Zoutarm: gerechten met maximaal 0,3 gram zout (of 0,12 gram natrium) per 100 gram eten.
 • Glutenvrij: biedt uitkomst als u te maken heeft met een gluten- of tarwevrij dieet (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: in het geval dat slikken en/of kauwen een probleem geeft.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit