Maaltijdservice Pétigny

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Pétigny voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Meer weten over gemakkelijke maaltijden aan huis voor ouderen in Pétigny? Met behulp van onze vergelijker achterhaalt u eenvoudig alle organisaties die maaltijden thuisbezorgen. Maaltijden warm bezorgd, of dagverse gerechten die u kunt verwarmen met de oven of microgolf: u bepaalt het helemaal zelf. Al beschikbaar vanaf €4,40 per keer. Genieten van Kipragout met Parijse wortelen of Pasta Carbonara met ei, spek en ui? Maar lukt het niet (meer) om voor uzelf boodschappen te doen en te koken? Er kan meer dan u denkt! Middels de maaltijdendienst in Pétigny hebt u toegang tot gezonde maaltijden, die u alleen maar even hoeft op te warmen.

ProvincieNamen
GemeenteCouvin
ErvaringSimpel bestellen
Postcode5660
Maaltijd prijs€6,11
Nummer 1-maaltijdKip tandoori

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Vers bereidde maaltijden aan huis in Pétigny

Er zijn ontzettend veel maaltijdendiensten in de omgeving van Pétigny. Denk dan aan erkende services als Delimeal en Champion. Maar ook in de buurt bestaan er interessante instellingen en slagerijen. Elke optie onderscheidt zich door een eigen assortiment en procedures rondom bestellen en betaling. Door middel van onze tool kan u de firma’s snel en makkelijk op een aantal punten vergelijken. Het uitzoeken van een goede verzorger van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden vergaat op die manier wat minder gecompliceerd. Zijn er nog twijfels? Bestel in dat geval een eenmalig proefpakket zonder verplichtingen bij de maaltijdservice. Zijn er bepaalde wensen zoals lactosebeperkte of andere verse dieetmaaltijden in Pétigny? Dat hoeft geen obstakel te vormen. Erg veel traiteurs voor bejaarden kunnen aangepast worden op uw wensen.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagelijks gekookt, met altijd verse producten. Nadien worden deze maaltijden gekoeld naar onder 5⁰C. Met deze techniek blijven voedingsstoffen en smaak beschermd. Circa 5 tot 7 dagen houdbaar.

 • Meest verse maaltijden
 • Vol van smaak
 • Lekker en gezond, zonder e-nummers

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden vers gekookt en meteen in zeer korte tijd ingevroren (shock-freeze). Smaak en gezonde vitaminen blijven gewaarborgd. Voor meerdere maanden houdbaar. Een wekelijkse bezorging hoeft dan ook vaak niet.

 • Half jaar houdbaar in de vriezer
 • Eenvoudig op te warmen
 • Grote keuze uit gerechten

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel staat voor: warme maaltijden aan huis voor senioren in Pétigny. Vaak toegepast door bijv. bejaarden die geen gebruik kunnen maken van de magnetronmaaltijden. Gerechten zijn direct op te eten. In de regel geregeld via een lokale zorginstelling.

 • Direct uit de keuken bezorgd
 • Extra hulp mogelijk
 • Elke dag bezorgd

Boodschappendienst

Verschillende leveranciers hebben ook een handige boodschappendienst voor chronisch zieken. Hierdoor haalt men probleemloos nuttige boodschappen zoals gebraden gehakt of jam. Dikwijls zonder extra kosten bezorgd op een vast tijdstip.

 • Volledig zelfstandig inkopen doen
 • Op een vast moment in de week
 • Groente, fruit, snacks etc.

Maaltijdendiensten in Pétigny vergelijken

Zo nu en dan eens genieten van een complete diepvriesmaaltijd in Pétigny? Of neigt u meer naar een blijvende oplossing als koelverse bezorgmaaltijden? Of geeft u de voorkeur aan een aanbieder die zich concentreert op tafeltje dekje (daghap), zodat het eten warm geleverd wordt? We onderscheiden flink wat type aanbieders die in lijn zijn met uw gesteldheid en mogelijke diëten. Wat dacht u van Gemalen Wortelpuree Met Rundsvlees en Witte Pens Met Rodekool En Puree? Via onze vergelijker vindt u enkele beschikbare organisaties op het gebied van maaltijdbedeling in en nabij Couvin. Let ook goed op het proefpakket. Steeds vaker is er een proef-mogelijkheid. U kan ambachtelijke bereide gerechten met min. 200 gram groenten en zonder ongezonde toevoegingen uittesten. U kunt via verschillende manieren bestellen. De menu’s worden geleverd door uw eigen bezorger. Zij werken vaak niet met een doorlopende afneemverplichting.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De kosten van kant-en-klare maaltijden aan huis in Pétigny voor ouderen fluctueren ontzettend. De prijs die wordt gerekend is afhankelijk van zaken als het bedrijf, het type gerecht en eventuele allergieën.

 • Dagverse maaltijd zoals Blinde Vink Met Erwten En Wortelen En Puree is verkrijgbaar vanaf €4,65.
 • Een vriesverse maaltijden zoals Zalmfilet Dillesaus Boontjes Kriel is beschikbaar vanaf €5,35.
 • Een aan-huis-geleverde dagschotel als Gepaneerde varkensschnitzel kunt u al laten bezorgen vanaf €6,65.
De maaltijden is niet waar het bij blijft. Ook Komkommersoep, een lekker bijgerecht en iets fris zoals Poire belle Hélène achteraf. Beschikt u niet over voldoende geld? Doorgaans kunt u ondersteuning aanvragen via uw gemeente Couvin voor een maaltijdservice aan huis.

Feiten

 • Provincie: Namen
 • Gemeente: Couvin
 • Centrale postcode: 5660

Meest gekozen bereide maaltijden

 • Tomatensoep met balletjes
 • Kibbeling met kruidendip
 • Kabeljauw in kruidensaus
 • Gepaneerde kipschnitzel
 • Kipragout champignons

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Pétigny aanvragen

 1. Wat zoekt u precies?

  Check als eerst wat voor kant-en-klaar maaltijd matcht met uw gesteldheid. Warm bezorgd, koelvers of juist vriesvers?

 2. Kies cateraar of traiteurwinkel

  Vergelijk populaire bezorgservices en bekijk de beschikbaarheid. Achterhaal altijd eerst de versheid van ingrediënten, bezorg- en betaalmogelijkheden, en de gemiddelde klantenbeoordeling.

 3. Bestel het proefpakket

  De belangrijkste leveranciers werken met een zeer betaalbaar proefpakket. Denk dan aan 2 bezorgmaaltijden voor €10,00. Mede daarom kunt u heel eenvoudig eens kennismaken met bepaalde maaltijd-verzorgers.

 4. Maaltijden afnemen

  Genoten van de proefmaaltijd? Mooi, dan kan men eenvoudignog een bestelling doen. Dikwijls kan dit telefonisch, via de papieren bestellijst of via de website. De menu’s worden standaard thuisbezorgd middels een persoonlijke bezorger in juni 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Is er iets zoals een keuzemenu?

Wanneer u gaat voor koelvers, dan is er een wekelijks keuzemenu van zo’n 25 menu’s. Gaat men voor diepvries, dan hebt u de keuze uit 70 – 150 blijvende menu’s. Via het tafeltje dekje principe gebruikt men een daghap, zonder keuze. In steeds meer gevallen is vers op maat ook mogelijk.

Houdt de maaltijdservice rekening met mijn dieet?

Ja, de meeste maaltijdservices gebruiken een speciaal afgestemd dieetmaaltijden recept. Bijvoorbeeld Bloemkoolsoep of Rundervink in jus met stamppot broccoli. Op die manier krijgt iedereen geschikte opwarmmaaltijden aan huis! Past het ook bij mijn eetpatroon? Neem gerust contact op met de organisatie waar u klant bent.

Is er sprake van een abonnement?

Nee, er geldt geen doorlopende overeenkomst voor thuismaaltijden. Er worden alleen maaltijden bezorgd wanneer u deze besteld heeft. Door middel van de welbekende bestellijst kan men op eigen houtje – digitaal, telefonisch of met pen en papier – de maaltijden inplannen.

Hoe werken de leveringen?

De opwarmmaaltijden worden gewoonlijk door een regionale bezorger op een vast moment in de week week thuisbezorgd. In het geval van koelvers: elke week 2 keer. In het geval van vriesvers: 2 keer per maand.


Gezonde dieetmaaltijden aan huis laten bezorgen

Een gewoon goede maaltijd bevordert uw algehele gesteldheid. Elke dag een warme schotel is heel belangrijk. Veel ouderen of gehandicapten eten volgens een bepaald dieet. Mede daardoor onderscheiden we een aantal vormen van dieetmaaltijden thuisbezorgd. Bijvoorbeeld zoutarm, glutenvrij, natriumarm, lactosevrij en niet te vergeten veganistisch, vegetarisch, vloeibaar, eiwitrijk: er is steeds meer mogelijk bij eten bezorgen Pétigny. Voor ouderen met een laag inkomen is er wellicht een kortingsregeling mogelijk (subsidie). Voorbeelden van zo’n dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: maaltijden met minder dan 0,3 gram zout per 100 gram.
 • Glutenvrij: aan te raden wanneer er sprake is van een glutenvrij dieet (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: zodra kauwen of slikken een probleem geeft.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit