Maaltijdservice Petite-Chapelle

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Petite-Chapelle voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Benieuwd naar gemakkelijke maaltijden aan huis voor ouderen in Petite-Chapelle? Met behulp van de maaltijdservice-vergelijker achterhaalt u supersnel alle leveranciers in uw eigen gemeente. Een warme maaltijdvoorziening, of koelverse maaltijden die u zelf moet opwarmen: u kunt alle kanten op. Al te verkrijgen vanaf €4,15 per persoon. Aanschuiven voor Minestronesoep of Hutspot met hachee? Maar lukt het niet (meer) om voor uzelf boodschappen te doen en te koken? Geen probleem! Middels de maaltijdendienst in Petite-Chapelle geniet u van smaakvolle gerechten, die gratis aan huis geleverd worden.

ProvincieNamen
GemeenteCouvin
ErvaringGemakkelijk contact
Postcode5660
Maaltijd prijs€6,12
Vaak gekozen maaltijdNasi goreng

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €22% KORTING
Proefpakket nu €32,50
BEKIJK AANBIEDING

Verse maaltijden aan huis laten bezorgen in Petite-Chapelle

We zien meer en meer maaltijdendiensten in de omgeving van Petite-Chapelle. Neem bijv. belangrijke leveranciers als Delimeal of Delhaize. Ook in deze plaats zelf kan men kiezen voor interessante partijen en wijkrestaurants. Ieder bedrijf heeft zo een heel eigen aanbod en voorwaarden. D.m.v. onze tool kunt u derhalve de leveranciers probleemloos tegen elkaar afzetten. Uitkomen bij een degelijke verzorger van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden maken wij hierdoor leuker en makkelijker. Moeite met kiezen? Kijk dan eerst naar een betaalbaar proefpakket bij de maaltijdservice. Zijn er bepaalde wensen als o.a. gluten- en lactosevrije of andere verse dieetmaaltijden in Petite-Chapelle? Dat hoeft niet erg te zijn! Steeds meer traiteurs in België worden hierop aangepast.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers gekookt, met altijd verse producten. Daarna worden deze producten gelijk gekoeld en in speciale verpakkingen gedaan. Om die reden blijven geur, kleur en smaak intact. Je kunt het 1 week bewaren.

 • Meest verse ingrediënten
 • Smaakvol zoals thuis koken
 • Weinig zout en vetten

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden vers klaargemaakt en in zeer korte tijd ingevroren (shock-freeze). Structuur en smaak blijven in goede conditie. 10 weken lang eetbaar. Continue bestellingen plaatsen hoeft dan ook vaak niet.

 • Half jaar houdbaar in de vriezer
 • Bevatten belangrijke voedingsstoffen
 • Grote keuze uit gerechten

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel staat voor: warme maaltijden aan huis voor senioren in Petite-Chapelle. Een prima oplossing voor bijv. ouderenwaarbij ook opwarmen niet meer lukt. Opwarmen niet nodig, gelijk aanschuiven! In veel gevallen geïnitieerd door een plaatselijk restaurant.

 • Warm thuisbezorgd
 • Maximale versheid
 • Levering op vaste tijden

Boodschappendienst

Meerdere firma’s voorzien in een praktische boodschappendienst voor gehandicapten. Zo bestelt u probleemloos de boodschappen zoals cake of salades. Veelal kosteloos afgeleverd door uw eigen bezorger.

 • Niet meer naar de supermarkt
 • Tot in de keuken geleverd
 • Uitgebreid assortiment

Maaltijdendiensten in Petite-Chapelle vergelijken

Wilt u af en toe genieten van een handige diepvriesmaaltijd in Petite-Chapelle? Of geeft u de voorkeur aan een wekelijkse bezorgde koelverse seniorenmaaltijden? Of prefereert u een organisatie gericht op tafeltje dekje (daghap), kortom: een warme maaltijd aan huis? U kunt kiezen uit meerdere thuismaaltijden die in lijn zijn met uw situatie en eetpatroon. Zelf maaltijden online bestellen als Dieet Kalfsblanket Tomatensaus Prinsessen Puree of Gemalen Gehakt Met Prei En Aardappelpuree? Op maaltijdbutler.be ontdekt u de grootste aanbieders van maaltijdbedeling in en nabij Couvin. Overweeg ook altijd het proefpakket. Dikwijls kunnen ouderen via een proefbox uitstekende bereide gerechten met veel groenten en weinig vet beoordelen. Bestellen kan online, telefonisch of met de bestellijst. De maaltijden worden geleverd door een vaste bezorger op een vast moment. Daarnaast is het flexibel, leveranciers werken niet met een doorlopend abonnement.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€6,89
Proefbox: €32,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De kosten van kant-en-klare maaltijden aan huis in Petite-Chapelle voor ouderen wijken nogal af. De prijs die u betaalt hangt namelijk af van elementen als de aanbieder, het soort maaltijd, en of er rekening gehouden moet worden met diëten.

 • Dagverse maaltijd als Volkoren Penne Erwtjes Zoete Aardappelen Kaassaus vindt u vaak al vanaf €4,65.
 • Diepvriesmaaltijd als Boomstammetje Savooikool Pastinaakpuree kunt u al laten bezorgen vanaf €3,5.
 • Een warme dagschotel als Vegetarische rookworst met vegetarische jus, stamppot hutspot is beschikbaar vanaf €5,7.
Het eten kan uitgebreid worden. Bestel ook Ossenstaartsoep, iets te drinken en niet te vergeten een toetje als Patbingsu om het af te maken. Zijn kosten voor u een probleem? Soms kan u hiervoor om hulp vragen bij de gemeente Couvin voor een maaltijdservice aan huis.

Feiten

Top-5 bereide maaltijden

 • Kippensoep met vermicelli
 • Erwtensoep met rookworst
 • Kibbeling met kruidendip
 • Bami goreng met kipsaté
 • Gepaneerde kipstukjes

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Petite-Chapelle aanvragen

 1. Wat zoekt u precies?

  Trek eerst na wat voor bezorgmaaltijd matcht met uw omstandigheden. Koelvers, diepvries of warme maaltijden?

 2. Vergelijk traiteurwinkels en cateraars

  Vergelijk gespecialiseerde bezorgservices en bekijk de beschikbaarheid. Controleer goed het gerechten-aanbod, de bestel en bezorgopties, en bereikbaarheid van klantenservice.

 3. Bestel het proefpakket

  De belangrijkste services hebben een goedkoop of gratis proefpakket. Vaak gaat het om 6 bezorgmaaltijden voor €30,00. Op basis daarvan kunt u – zonder verdere verplichtingen – kennismaken met goede maaltijdservices.

 4. Elke week een levering

  Was de proefbestelling goed? Zo ja, dan kunt u overzichtelijk weer nieuwe gerechten bestellen. Vaak is dat mogelijk door te bellen, met behulp van de menukaart, of via internet. De maaltijden voor senioren worden gewoonlijk aan huis gebracht via een regionale bezorger in december 2023.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Uit hoeveel recepten kan ik wekelijks kiezen?

Bij de koelverse variant, dan krijgt u meestal te maken met een bestellijst met grofweg 30 maaltijden. Als we het hebben over diepvries kan men kiezen uit 80+ blijvende gerechten. Bij de tafeltje dekje service is er vaak een daghap, zonder keuze. In sommige gevallen is zelf samenstellen een speciale feature.

Kan ik kiezen voor speciale dieetmaaltijden?

Ja, heel veel maaltijdverstrekkers komen u tegemoet met een ruim assortiment dieetmaaltijden. Als bijv. Groenteburger,bietjes,gebakkenaardappelen en Schnitzel mexico schotel. Hiermee krijgt iedereen geschikte kant-en-klaar maaltijden aan huis! Ook voor uw dieet? Vraag het na bij uw maaltijdservice.

Abonnement of verplichte afname?

Nee, de maaltijd-aanbieders werken niet met vast lidmaatschap voor thuismaaltijden. Er worden alleen maaltijden bezorgd wanneer u deze besteld heeft. Door gebruik te maken van de standaard bestellijst kan men op eigen houtje – telefonisch, digitaal of ouderwets met pen en papier – een bestelling plaatsen.

Hoe gaat de bezorging in z’n werk?

De seniorenmaaltijden worden in de meeste gevallen door een lokale bezorger elke week op hetzelfde moment geleverd. Bij koelverse maaltijden om de 3 dagen. Bij vriesvers spreken we van om de 14 dagen.


Gezonde dieetmaaltijden geleverd aan huis

Een goede maaltijd stimuleert uw lichamelijke gezondheid. Een dagelijkse warme schotel is heel belangrijk. Sommige ouderen of gehandicapten volgen een dieet of hebben een allergie. Hierom kun je bij steeds meer organisaties terecht voor dieetmaaltijden thuisbezorgd. U kunt denken aan natriumarm, gemalen, zoutarm, glutenvrij of misschien vegetarisch, eiwitrijk, veganistisch, vloeibaar: de maaltijdservice is er voor iedereen bij eten bezorgen Petite-Chapelle. Heeft u een laag inkomen? Dan is er wellicht iets te regelen met de gemeente of overheid. Voorbeelden van een dieetmaaltijd aan huis:

 • Zoutarm: maaltijden met niet meer dan 0,3 gram zout of 0,12 gram natrium per 100 gram.
 • Glutenvrij: biedt uitkomst bij glutenvrije wensen (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: wanneer kauwen of slikken steeds moeilijker gaat.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit