Maaltijdservice Viroinval

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Viroinval voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Interesse in bereide maaltijden aan huis voor ouderen in Viroinval? Middels deze pagina treft u moeiteloos alle leveranciers in uw eigen gemeente. Warm geleverd, of vriesverse maaltijden die u gemakkelijk zelf opwarmt: u bepaalt het helemaal zelf. Nu al voor €5,55 per maal. Uitgebreid dineren met een maaltijd als Gestoofde prei of Lamscurry met sperziebonen, pikante cajun rijst? Maar geen energie meer om zelf te koken of boodschappen te doen? Er is een oplossing! Dankzij de maaltijdendienst in Viroinval geniet u van uitstekende gerechten, gemakkelijk bij u thuisbezorgd.

ProvincieNamen
GemeenteViroinval
RecensieKlantvriendelijke organisatie
Postcode5670
Maaltijd prijs€6,31
Vaak bestelde maaltijdSpinazie schotel met gehaktbal

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Warme maaltijden aan huis in Viroinval

Er zijn nogal wat maaltijdendiensten in Viroinval. Bijvoorbeeld populaire aanbieders als Prego en/of Meal-Story. Maar ook op regionaal niveau zien we interessante partijen en wijkrestaurants. Iedere service wordt bestempeld door een “eigen” manier van bereiding en bestel-, betaal-, en bezorgopties. Door middel van onze vergelijker kan u de bedrijven eenvoudig tegen elkaar afzetten. Het uitzoeken van de beste bezorger van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden vergaat dan een stuk eenvoudiger. Eerst eens proberen? Bestel in dat geval een eenmalig proefpakket zonder verplichtingen bij de maaltijdservice. Bestaan er bepaalde voorkeuren zoals o.a. lactosevrije of andere verse dieetmaaltijden in Viroinval? Er is gelukkig een alternatief. Nogal wat traiteurs worden hierop aangepast.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers gekookt, met altijd kakelverse ingrediënten. Later wordt de maaltijd gekoeld naar onder 5⁰C. Met deze techniek blijven voedingswaarden gegarandeerd. Te bewaren tot 1 week na levering.

 • Altijd 200 gram groente
 • Ook voor vegetariërs en diëten
 • Geen pakjes en zakjes

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden na het koken middels shockfreeze snel en diep ingevroren. Kleur, smaak en geur blijven zo erg lang goed. Ongeveer 6 maanden te bewaren. Wekelijks een bezorger aan huis is hier niet aan de orde.

 • Lang houdbaar
 • Smaak en voedingsstoffen blijven behouden
 • Enorm veel keuze

Warme maaltijden aan huis

Via de dagschotel ontvangt u: warme maaltijden aan huis voor senioren in Viroinval. Vaak toegepast door bijv. ouderenwaarbij ook opwarmen niet meer lukt. Er is geen verdere handeling nodig. In veel gevallen gedaan door een lokale keuken.

 • Direct na bereiding geleverd
 • WMO mogelijkheden
 • Dagelijkse bezorging

Boodschappendienst

Een aantal organisaties voorzien in een premium boodschappendienst voor ouderen. Daarmee haalt men direct praktische of verse producten als jonge kaas en allesreiniger. Normaal zonder bezorgkosten tot in de keuken.

 • Volledig zelfstandig inkopen doen
 • Vaste bezorger en tijdstip
 • Koffie, fris, brood, zuivel etc.

Maaltijdendiensten in Viroinval vergelijken

Af en toe profiteren van een complete diepvriesmaaltijd in Viroinval? Of heeft u liever gezonde en lekkere koelverse seniorenmaaltijden? Of bent u meer op zoek naar een service die zich concentreert op tafeltje dekje (daghap) waarbij het eten warm geleverd wordt? U kunt kiezen uit een hoop soorten maaltijden die in lijn zijn met uw voorkeuren en menu voorkeuren. Zelf maaltijden online bestellen als Dieet Blinde Vink Puree Met Prei of Dieet Wortelstamppot Met Rundsstoverij? Onderstaand achterhaalt u de grootste aanbieders van maaltijdbedeling in de omgeving Viroinval. Iets om de gaten te houden is een proefpakket. In veel gevallen kunnen senioren d.m.v. een proefbestelling ambachtelijke bereide gerechten met veel voedingsstoffen en zonder ongezonde toevoegingen proeven. Maaltijden bestellen doet u via de bestellijst, per telefoon of internet. De gerechten worden bezorgd door een vaste bezorger. Zij werken vaak niet met een vast lidmaatschap.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De tarieven van kant-en-klare maaltijden aan huis in Viroinval voor ouderen wijken nogal af. Het tarief voor een maaltijd heeft te maken met elementen als het bedrijf, het type gerecht en andere extra services.

 • Dagverse maaltijd zoals Gehaktschotel Met Worteltjes is er al vanaf €5.
 • Een vriesverse maaltijd als Kipfilet Provencaal, Groentemix Met Krieltjes wordt al bezorgd vanaf €4.
 • Een bereide dagschotel voour ouderen als Rundergehaktballetjes satésaus, taugé-kool-paprikamix en nasi goreng kan je kopen vanaf €5,65.
De recepten is niet het enigste: Wat te denken van Roomsoep, een extra salade en niet te vergeten een toetje als Banana split om het af te maken. Is uw budget niet toereikend? In sommige gevallen kunt u een speciaal (kortings)tarief aanvragen bij de gemeente Viroinval voor een maaltijdservice aan huis.

Cijfers en feiten

Meest gekozen bereide maaltijden

 • Zomerzuurkool met casselerrib
 • Eendenvlees in zoetzure saus
 • Champignonsoep met rundvlees
 • Gepaneerde varkensschnitzel
 • Stamppot prei met roomkaas

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Viroinval bestellen

 1. Maak een maaltijd-indicatie

  Kijk eerst na wat voor bezorgmaaltijd matcht met uw situatie. Dagvers, koelvers, vriesvers of tafeltje dekje?

 2. Vergelijk traiteurs en cateraars

  Vergelijk aangeraden maaltijddiensten en kies een geschikte. Bekijk met name de versheid van ingrediënten, de wijze van bezorgen, en natuurlijk ervaringen van andere senioren.

 3. Probeer het proefpakket

  De grote maaltijd-verzorgers stunten met een spotgoedkoop proefpakket. Bijvoorbeeld 6 bezorgmaaltijden voor €30,00. Hierdoor kunt u geheel vrijblijvend eens kennismaken met bepaalde maaltijdservices.

 4. Elke week een levering

  Genoten van de proefmaaltijd? Mooi, dan kunt u direct een nieuwe bestelling doorgeven. Gewoonlijk doet u dit door te bellen, via een menulijst, of via de iPad. De maaltijden worden veelal aan huis gebracht via een vertrouwde bezorger in juni 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Bestaat er de keuze uit maaltijden?

Bij koelverse gerechten is er een wekelijks keuzemenu van zo’n 25 gerechten. Als we het hebben over diepvries kan men kiezen uit 70 – 150 blijvende menu’s. Met een tafeltje dekje kiest u voor een vaste maaltijd per dag, zonder keuze. Steeds vaker is zelf een maaltijd samenstellen een extra service die wordt aangeboden.

Houdt de maaltijdservice rekening met mijn dieet?

Vaak wel. Bijna alle maaltijdverstrekkers werken met een speciale menulijst voor mensen met een dieet. Bijvoorbeeld Kippenvlees in kerriesaus of Groentemix, kormasaus, basmatirijst. Op die manier zijn er voor iedereen bezorgmaaltijden aan huis! Ook voor uw dieet? Vraag het na bij uw maaltijdservice.

Is er sprake van een abonnement?

Nee, u zit nooit vast aan een verplicht doorlopend abonnement voor thuismaaltijden. Er wordt alleen aan huis geleverd zodra u op welke wijze ook een bestelling hebt doorgegeven. Met behulp van de menulijsten kunt u iedere week zelfstandig – via het internet, door te bellen of aan de hand van de papieren lijst – de maaltijdservice bestellen.

Wanneer wordt er geleverd?

De menu’s worden in de regel door uw persoonlijke bezorger op een vast moment in de week bezorgd. Bij koelvers: om de 4 dagen. Binnen het vriesverse segment 1 – 2 keer per 4 weken.


Verse dieetmaaltijden aan huis laten bezorgen

Een maaltijd met voldoende groenten vormt de basis voor een optimale lichamelijke gesteldheid. Een lekkere en gezonde warme schotel ligt hieraan ten grondslag. Sommige bejaarden of gehandicapten eten volgens een strikt dieet. Hierom faciliteren steeds meer bedrijven dieetmaaltijden aan huis. Bijvoorbeeld lactosevrij, zoutarm, glutenvrij, natriumarm of misschien vloeibaar, vegetarisch, eiwitrijk, koolhydraatarm: vrijwel alles is mogelijk bij eten bezorgen Viroinval. Is uw budget voor eten niet toereikend? Dan kunt u mogelijk aankloppen bij overheid of gemeente. Voorbeelden van zo’n dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: gerechten met minder dan 0,3 gram zout per 100 gram.
 • Glutenvrij: praktisch bij een situatie als een glutenintolerantie (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: in het geval dat kauwen en/of slikken een probleem geeft.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uitAlle plaatsen in deze gemeente