Maaltijdservice Nismes

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Nismes voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Op zoek naar bereide maaltijden aan huis voor ouderen in Nismes? Dankzij maaltijdbutler.be vergelijkt u overzichtelijk alle bezorgers die bij u thuisbezorgen. Een warme maaltijdvoorziening, of een vriesvers maaltijd die u gemakkelijk zelf opwarmt: de mogelijkheden zijn enorm. Verkrijgbaar vanaf €4,85 per persoon. Smullen van Gebakken krieltjes of Vegetarische kaasburger met Vegetarische jus, gebakken wedges, bloemkool a la crème? Maar is boodschappen doen/koken niet meer mogelijk? Dat hoeft geen obstakel te vormen. Via de maaltijddienst in Nismes smult u weer van complete gerechten, kant-en-klaar aangeleverd.

ProvincieNamen
GemeenteViroinval
BeoordelingVeel keuze in regio
Postcode5670
Gemiddelde prijs€6,17
Maaltijd-topperPasta carbonara

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €22% KORTING
Proefpakket nu €32,50
BEKIJK AANBIEDING

Verse maaltijden aan huis in Nismes

Er zijn ontzettend veel maaltijdendiensten in de regio van Nismes. Denk dan aan belangrijke aanbieders als HelloFresh of Champion. Ook in de gemeente zelf ontwikkelen zich prima organisaties en sociale voorzieningen. Iedere leverancier wordt gekenmerkt door een eigen manier van bereiding en bestel- en bezorgmogelijkheden. Geholpen door deze pagina kunt u dus de bedrijven overzichtelijk naast elkaar zetten. Het uitzoeken van een solide verzorger van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden is dan ook wat overzichtelijker. Weet u niet of het wat voor u is? Profiteer nu van een eenmalig proefpakket zonder verplichtingen bij de maaltijdservice. Heeft u voorkeuren als onder andere vloeibare of andere verse dieetmaaltijden in Nismes? Dat hoeft niet erg te zijn! Best veel traiteurs voor bejaarden zijn geschikt voor mensen met een dieet.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagelijks gekookt, met uitsluitend verse groenten. Daarna worden de ingrediënten snel afgekoeld en verpakt zonder lucht. Door deze handeling blijven smaak en voedingswaarden onaangeroerd. Je kunt het 1 week bewaren.

 • 100% dagvers
 • Vol van smaak
 • Zonder toevoegingen (kunstmatig)

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden na bereiding op een speciale shock-freeze manier ingevroren. Mineralen, vitamines en smaak blijven in goede conditie. Voor meerdere maanden houdbaar. Wekelijks een bezorger aan huis is dan ook overbodig.

 • 1 levering per maand mogelijk
 • Behoud van voedingswaarden en vitamines
 • Enorm veel keuze

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel: warme maaltijden aan huis voor senioren in Nismes. Ideaal voor bijv. ouderenwaarbij ook opwarmen niet meer lukt. Geschikt voor directe consumptie. Normaal verzorgd door een plaatselijk restaurant.

 • Vanuit de pan op het bord
 • 100% vers
 • Individuele bezorgopties

Boodschappendienst

Verschillende leveranciers voorzien in een nuttige boodschappendienst voor gehandicapten. Hiermee koop u snel praktische of verse producten als zakdoekjes of filterzakjes. Niet zelden kosteloos bezorgd op een vooraf gekozen moment.

 • Boodschappen doen niet meer nodig
 • Niet meer sjouwen met boodschappen
 • Koffie, fris, brood, zuivel etc.

Maaltijdendiensten in Nismes vergelijken

Wilt u af en toe genieten van een uitstekende diepvriesmaaltijd in Nismes? Of heeft u liever echt 100% verse koelverse seniorenmaaltijden? Of zoekt u een lokale organisatie die actief is op het gebied van tafeltje dekje (daghap), met het voordeel dat het warm bezorgd wordt? U kunt kiezen uit diverse bezorgmaaltijden die overeenstemmen met uw gesteldheid en mogelijke diëten. Wat dacht u van Macaroni Ham Kaassaus en Gemalen Rundergehakt Met Rode Kool En Puree? Via onze vergelijker ontdekt u de erkende traiteurswinkels gericht op maaltijdbedeling in en nabij Viroinval. Onze tip: begin met een proefpakket. Steeds vaker is er een proef-mogelijkheid. U kan de lekkerste bereide gerechten met veel groenten en weinig zout uitproberen. Bestellen kan telefonisch, maar ook online. Uw bestelling wordt geleverd door een lokale / regionale bezorger. Aanbieders werken niet met een vast lidmaatschap.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€6,89
Proefbox: €32,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De prijzen van kant-en-klare maaltijden aan huis in Nismes voor ouderen zijn ontzettend divers. Het tarief voor een maaltijd is afhankelijk van o.a. het bedrijf, de mate van versheid, en andere extra services.

 • Dagverse maaltijd zoals Dieet Kalfsworst Bloemkool Aardappelen is er al vanaf €5,5.
 • Een vriesverse maaltijd als Vleesbrood Krieken En Aardappelen Met Peterselie kan je kopen vanaf €4,6.
 • Een daghap aan huis als Kippenvlees in kerriesaus kunt u al bestellen vanaf €5,9.
Een verse maaltijd kan uitgebreid worden. Bestel ook Hot pot, een extra salade en iets lichts zoals Poffertjes na. Heeft u een laag inkomen? Soms kan men een subsidie of tegemoetkoming indienden bij de gemeente Viroinval voor een maaltijdservice aan huis.

Cijfers en feiten

Vaak gekozen bereide maaltijden

 • Kippenvlees in kerriesaus
 • Schnitzel mexico schotel
 • Risotto, bospaddestoelen
 • Pittige sperzieboontjes
 • Vissticks met groenten

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Nismes bestellen

 1. Inventariseer behoeftes

  Stel eerst vast wat voor categorie bezorgmaaltijd klopt met uw voedingspatroon. Koelvers, diepvries of warme maaltijden?

 2. Vergelijk traiteurwinkels en cateraars

  Vergelijk de gespecialiseerde bezorgservices en kies er een. Kijk goed na het gerechten-aanbod, de bestel en bezorgopties, en bereikbaarheid van klantenservice.

 3. Een proefpakket nemen

  De populaire dienstverleners stunten met een extra goedkoop proefpakket. Een dergelijke actie houdt bijvoorbeeld in 4 bezorgmaaltijden voor €20,00. Zo kunt u op een hele aantrekkelijke manier eens kennismaken met voordelige maaltijd-verzorgers.

 4. Bestellingen plaatsen

  Was het proefpakket naar wens? Zo ja, dan kunt u direct opnieuw bestellen. Dikwijls is dat mogelijk door even te bellen, door gerechten in te vullen, of via internet. Het eten wordt steeds vaker tot in de keuken geleverd via een vertrouwde bezorger in december 2023.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Uit hoeveel recepten kan ik wekelijks kiezen?

Zodra u kiest voor koelvers, dan profiteert u van een menukaart met pakweg 15 maaltijden. Kiest u voor diepvries dan hebt u de keuze uit 50 – 100 vaste vaste gerechten. Kiest u voor tafeltje dekje? Dan kiest u voor een vaststaand menu per dag. Meer en meer is zelf ingrediënten combineren ook mogelijk.

Kan ik kiezen voor speciale dieetmaaltijden?

Doorgaan wel. Veel aanbieders gebruiken een uniek en ambachtelijk assortiment dieetmaaltijden. ZoalsPenne Vier Kazen Spinazie & Tomaat en Varkensschnitzel, sperziebonen en gebakken aardappelschijfjes. Op die manier kan iedereen gebruik maken van thuismaaltijden voor senioren! Ook voor uw dieet? Vraag het na bij uw leverancier.

Ga ik een verplichting aan?

Nee, maaltijdservices hanteren meestal geen doorlopende overeenkomst voor thuismaaltijden. De maaltijden worden uitsluitend bezorgd wanneer men deze ook zelf besteld heeft. Met behulp van de welbekende bestellijst kunt u snel en simpel – telefonisch, digitaal of ouderwets met pen en papier – de maaltijden inplannen.

Wanneer wordt er bezorgd?

De gerechten worden vaak door een regionale bezorger elke week op hetzelfde moment geleverd. In het geval van koelvers: elke week 2 keer. Het vriesverse assortiment 1 – 2 keer per 4 weken.


Gezonde dieetmaaltijden geleverd aan huis

Verse voeding vormt het fundament van uw energie en levenslust. Een dagverse warme schotel is daarbij van groot belang. Veel bejaarden of invaliden hebben behoefte aan dieetmaaltijden. Op basis daarvan faciliteren steeds meer bedrijven dieetmaaltijden voor thuis. Denk aan glutenvrij, gemalen, zoutarm, lactosevrij en ook veganistisch, vegetarisch, koolhydraatarm, eiwitrijk: het assortiment is ontzettend veelzijdig bij eten bezorgen Nismes. Is er sprake van een laag inkomen? Dan kunt u mogelijk aankloppen bij overheid of gemeente. Wat voorbeelden van een dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: gerechten met minder dan 0,3 gram zout per 100 gram.
 • Glutenvrij: biedt uitkomst als u te maken heeft met een glutenintolerantie (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: zodra kauwen en/of slikken voor problemen zorgt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit