Maaltijdservice Oignies-En-Thiérache

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Oignies-En-Thiérache voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Interesse in verse maaltijden aan huis voor ouderen in Oignies-En-Thiérache? Door gebruik te maken van deze pagina treft u probleemloos alle organisaties die leveren in uw plaats. Warme gerechten, of een kant-en-klaar maaltijd die u gemakkelijk zelf opwarmt: de mogelijkheden zijn enorm. Nu al voor €3,65. Genieten van Runderlapje of Nasi kip saté? Maar is koken en boodschappen doen lastig voor u? Er is een oplossing! D.m.v. de maaltijddienst in Oignies-En-Thiérache beschikt u over uitstekende maaltijden, 100% vers thuisbezorgd.

ProvincieNamen
GemeenteViroinval
RecensieAandacht en passie
Postcode5670
Prijs per maaltijd€6,18
Meest gekozen maaltijdGegrilde groentenmix in saus

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €22% KORTING
Proefpakket nu €32,50
BEKIJK AANBIEDING

Vers bereidde maaltijden aan huis in Oignies-En-Thiérache

Vandaag de dag kunnen we kiezen uit flink wat maaltijdendiensten die actief zijn in Oignies-En-Thiérache. Bijvoorbeeld grote partijen als Traiteur Goossens en/of Delhaize. Maar ook op regionaal niveau ontwikkelen zich verscheidene instellingen en speciale eetpunten. Iedere aanbieder wordt gekenmerkt door een “eigen” assortiment en bestel-, betaal-, en bezorgopties. Geholpen door www.maaltijdbutler.be kan u daardoor de bedrijven rustig met elkaar vergelijken. Een keuze maken voor een solide bezorger van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden is derhalve wat minder gecompliceerd. Zijn er nog twijfels? Bestel dan een eenmalig proefpakket zonder verplichtingen bij de maaltijdservice. Zijn er in uw geval allergieën of dieetwensen als o.a. vloeibare of andere verse dieetmaaltijden in Oignies-En-Thiérache? U kunt gelukkig lekker blijven eten. Een groot aantal traiteurs voor senioren passen zich hierop aan.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden zijn daadwerkelijk dagvers, met de meest verse ingrediënten. Hierna worden de ingrediënten teruggekoeld en luchtdicht verpakt. Door dit proces blijven voedingsstoffen en smaak in topconditie. Maximaal 5 dagen houdbaar.

 • Met verse producten bereid
 • Ook voor vegetariërs en diëten
 • Geen kunstmatige toevoegingen

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden bereid met verse producten en ingevroren via de shock-freeze methode. Kleur, smaak en geur raken niet bedorven. Maanden lang op te slaan. Iedere 7 dagen inkopen doen is geen verplichting.

 • Groot inslaan is mogelijk
 • Vol vitaminen en mineralen
 • Grote keuze uit gerechten

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel betekent: warme maaltijden aan huis voor senioren in Oignies-En-Thiérache. Vaak toegepast door bijv. ouderendie de kant-en-klaar maaltijd niet kunnen opwarmen. U kunt meteen aanschuiven! Normaliter verzorgd door een plaatselijk restaurant.

 • Gelijk bezorgd na het koken
 • 100% vers
 • Vaste bezorgdienst

Boodschappendienst

Een aantal bezorgers bieden ook een bruikbare boodschappendienst voor gehandicapten. Hierdoor krijgt men zonder moeite belangrijke boodschappen als sinas of pindakaas. Gewoonlijk zonder bezorgkosten door de vaste bezorger.

 • Minder afhankelijkheid van familie
 • Geen zware boodschappen tillen
 • Alles op voorraad

Maaltijdendiensten in Oignies-En-Thiérache vergelijken

Wilt u af en toe genieten van een ambachtelijke diepvriesmaaltijd in Oignies-En-Thiérache? Of zoekt u vers bereidde koelverse maaltijden voor senioren? Of prefereert u een bedrijf die zich focust op tafeltje dekje (daghap), met het voordeel dat het warm bezorgd wordt? Er zijn meerdere opties die matchen met uw omstandigheden en diëten/allergieën. Zelf maaltijden online bestellen als Gebraad Kruidige Saus Schorseneren Béchamel Kriel of Medaillon Blackwell Bloemkool, Broccoli Met Friet? Onderstaand achterhaalt u de erkende traiteurswinkels gericht op maaltijdbedeling in en rondom Viroinval. Let ook goed op het proefpakket. In veel gevallen kunt u tegen een zeer scherpe prijs gezonde bereide gerechten met verse ingrediënten en weinig zout uittesten. Maaltijden bestellen doet u via de bestellijst, per telefoon of internet. De menu’s worden geleverd door vaak dezelfde persoon, op een vaste dag. Daarnaast is het flexibel, leveranciers werken niet met een vast lidmaatschap.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€6,89
Proefbox: €32,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De kosten van kant-en-klare maaltijden aan huis in Oignies-En-Thiérache voor ouderen fluctueren ontzettend. De prijs voor een gerecht hangt namelijk af van elementen als de maaltijdservice, kwaliteit van ingrediënten, en eventuele allergieën.

 • Dagverse maaltijd als Dieet Kalfsblanket Tomatensaus Prinsessen Puree bestelt u vanaf €4,8.
 • Diepvriesmaaltijd als Kippenbout Met Appelmoes En Puree bestelt u vanaf €3,95.
 • Een warme dagschotel als Vegetarische rookworst met vegetarische jus, stamppot hutspot wordt al bezorgd vanaf €6,15.
Het eten hoeft niet het enige te zijn. Neem ook Gamjatang, een stukje fruit en om het compleet te maken Watergruwel als nagerecht. Heeft u te maken met geldproblemen? Mogelijk kan u dan een subsidie of tegemoetkoming indienden bij de gemeente Viroinval voor een maaltijdservice aan huis.

Cijfers en feiten

Vaak gekozen bereide maaltijden

 • Kipstukjes in mosterdsaus
 • Broccoli rollade schotel
 • Cordon Bleu met groenten
 • Gekarameliseerde witlof
 • Visburger met groenten

Plaatsen in deze regio


Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Oignies-En-Thiérache aanvragen

 1. Inventariseer wensen

  Onderzoek allereerst welke vorm van een opwarmmaaltijd klopt met uw eetpatroon. Warm bezorgd, koelvers of juist vriesvers?

 2. Maak een keuze voor een traiteur / cateraar

  Vergelijk aangeraden maaltijd-bedrijven en bepaal uw voorkeuren. Kijk goed na het gerechten-aanbod, keuze in bezorgdagen, en wat anderen zeggen over de dienstverlening.

 3. Begin met het proefpakket

  De professionele verstrekkers bieden een scherp geprijsd proefpakket. Denk dan aan 5 bezorgmaaltijden voor €25,00. Op basis daarvan kunt u op een prettige manier kennismaken met bekende maaltijdservices.

 4. Vaste levermomenten

  Bevalt het proefpakket? In dat geval kunt u supersnel nieuwe gerechten bestellen. Dikwijls doet u dat door even te bellen, door maaltijden aan te kruisen, of via de website. De (warme) maaltijden wordt niet zelden geleverd aan huis door een regionale bezorger in december 2023.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Kan ik zelf gerechten kiezen?

In het geval van koelverse maaltijden is er vaak een menulijst met circa 15 gerechten. Spreken we over diepvries, dan kunt u kiezen uit 90+ maaltijden die het hele jaar vaststaan. Bij tafeltje dekje treft men een vast weekmenu. Bij meer en meer leveranciers is zelf gerechten samenstellen ook een optie.

Kan ik kiezen voor speciale dieetmaaltijden?

Zeker. Landelijke maaltijdservices gebruiken een speciale categorie met dieetmaaltijden. Zoals bijv. Kalfssaucijsjes in specerijenjus. Witlof à la crème. Gekookte aardappelen en Vegetarische balletjes arrabiatasaus. Bladspinazie. Tortelloni. Zodoende zijn er voor iedereen gezonde en voedzame maaltijden aan huis! Voor meer info neem contact op met de organisatie waar u klant bent.

Ga ik een verplichting aan?

Nee, u zit nooit vast aan een verplicht doorlopende afnemings-verplichting voor thuismaaltijden. De maaltijden worden uitsluitend bezorgd wanneer u telefonisch/online/menulijst iets besteld hebt. Middels een speciale menukaart kan men eenvoudig – op meerdere manieren – een bestelling doorgeven.

Hoe werken de leveringen?

De maaltijden voor ouderen worden gewoonlijk door een eigen bezorger op een vast moment in de week bezorgd. Bij koelverse maaltijden elke 3/4 dagen. Het vriesverse assortiment 1 of 2 keer per maand.


Speciale dieetmaaltijden voor ouderen aan huis

Een goede maaltijd draagt bij aan uw vitaliteit en gezondheid. Een verse warme schotel is daarbij van groot belang. Sommige bejaarden of beperkten hebben behoefte aan dieetmaaltijden. Daarom faciliteren steeds meer bedrijven dieetmaaltijden voor thuis. Denk aan zoutarm, glutenvrij, lactosevrij, gemalen en ook vegetarisch, koolhydraatarm, veganistisch, vloeibaar: er kan meer dan u denkt bij eten bezorgen Oignies-En-Thiérache. Is uw budget voor eten niet toereikend? Dan kunt u hiervoor informeren bij de gemeente of overheid. Voorbeelden van een dieetmaaltijd :

 • Zoutarm: gerechten met maximaal 0,3 gram zout (of 0,12 gram natrium) per 100 gram eten.
 • Glutenvrij: ideaal als er iets speelt als coeliakie of een glutenintolerantie.
 • Gemalen/vloeibaar: wanneer slikken en/of kauwen steeds moeilijker gaat.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit