Maaltijdservice Somzée

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Somzée voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Meer weten over opwarm-maaltijden aan huis voor ouderen in Somzée? Door middel van onze vergelijker ontdekt u moeiteloos alle firma’s die bij u thuisbezorgen. Warm geleverd, of een kant-en-klaar maaltijd die u kunt verwarmen met de oven of microgolf: u kunt alle kanten op. En dat al vanaf €5,30 per persoon. Aan tafel voor Uiensoep of Rundersaucijs met jus, bruine bonen met spek en aardappelpuree? Maar geen energie meer om zelf te koken of boodschappen te doen? Dat hoeft geen obstakel te vormen. Via de maaltijddienst in Somzée smult u weer van ambachtelijke maaltijden, die u gewoon zelf kunt opwarmen.

ProvincieNamen
GemeenteWalcourt
BeoordelingOnline betalen of automatisch
Postcode5651
Maaltijd prijs€5,98
Meest gekozen maaltijdZalm in roomsaus

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €22% KORTING
Proefpakket nu €32,50
BEKIJK AANBIEDING

Verse maaltijden aan huis geleverd in Somzée

Er zijn nogal wat maaltijdendiensten in de regio van Somzée. Neem belangrijke organisaties als Traiteur Goossens en/of Carrefour. Maar ook lokaal kunt u terecht bij prima instellingen en speciale eetpunten. Elk bedrijf onderscheidt zich door z’n eigen type maaltijd en werkwijze m.b.t. bestellen en betalen. Aan de hand van www.maaltijdbutler.be kan u de bezorgers op uw gemak op een rijtje zetten. Het selecteren van een relevante dienstverlener van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden maken wij derhalve een beetje makkelijker. Zijn er meerdere opties? Bestel dan een extra betaalbaar proefpakket bij de maaltijdservice. Is er sprake van voorkeuren als onder andere zoutarme of andere verse dieetmaaltijden in Somzée? Dat hoeft niet erg te zijn! Meer en meer cateraars en traiteurs zijn ook geschikt voor ouderen met een allergie of dieet.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden elke dag bereid, met 100% verse ingrediënten. Daaropvolgend wordt het eten gelijk gekoeld en in speciale verpakkingen gedaan. Door deze handeling blijven smaak en voedingswaarden in topconditie. Maximaal 5 dagen houdbaar.

 • Maximale versheid
 • De lekkerste seizoensgerechten
 • Lekker en gezond, zonder e-nummers

Diepvriesmaaltijden

Diepvriesmaaltijden worden vers klaargemaakt en shock-freeze ingevroren. Structuur en smaak blijven zo intact. Maximaal 3 maanden houdbaar. Elke week bestellen is niet altijd nodig.

 • Hoeven niet direct gegeten te worden
 • Bevatten belangrijke voedingsstoffen
 • Enorm veel keuze

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel betekent: warme maaltijden aan huis voor senioren in Somzée. Een uitkomst voor bijv. ouderendie het eten niet meer kunnen opwarmen. Er is geen verdere handeling nodig. Veelvuldig afgehandeld door een plaatselijk restaurant.

 • Vanuit de pan op het bord
 • Maximale versheid
 • Dagelijkse bezorging

Boodschappendienst

Een aantal services faciliteren daarnaast een extra boodschappendienst voor chronisch zieken. In dat geval haalt men moeiteloos broodnodige boodschappen als snoepjes of havermout. Normaliter gratis afgeleverd met de maaltijden.

 • Minder afhankelijkheid van familie
 • Alles aan huis bezorgd
 • Ruim assortiment

Maaltijdendiensten in Somzée vergelijken

Zoekt u een voedzame diepvriesmaaltijd in Somzée? Of prefereert u echt 100% verse koelverse bezorgmaaltijden? Of prefereert u een instelling gespecialiseerd in tafeltje dekje (daghap), ofwel warme maaltijden aan huis? Er is de keuze uit veel verschillende thuismaaltijden die passen bij uw uw wensenlijstje en diëten/allergieën. Neem nu Kervelsoep of Gemalen Kip Met Worteltjes En Aardappelpuree? Hieronder achterhaalt u de meest populaire aanbieders van maaltijdbedeling in de gemeente Walcourt. Onze tip: begin met een proefpakket. Meestal kunnen senioren d.m.v. een proefbestelling vers bereidde bereide gerechten met lekker veel groenten en vrij van geur-, kleur-, en smaakstoffen uitproberen. Bestellen kan online, telefonisch of met de bestellijst. Het eten wordt geleverd door uw eigen bezorger. Aanbieders werken niet met een doorlopend abonnement.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€6,89
Proefbox: €32,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De kosten van kant-en-klare maaltijden aan huis in Somzée voor ouderen fluctueren ontzettend. Het uiteindelijke tarief wordt gevormd door bijvoorbeeld de leverancier, het soort maaltijd, en eventuele dieetvoorkeuren.

 • Dagverse maaltijd als Kipbrochette Ratatouille En Gebakken Aardappelen is beschikbaar vanaf €5,15.
 • Een diepvriesmaaltijd zoals Lamsnavarin Prinsessenbonen Gebak. Aardappelkubus vindt u vaak al vanaf €3,85.
 • Een thuisbezorgde daghap als Sucadelapje, sperziebonen, aardappelpuree bestelt u vanaf €6,1.
Het eten kan uitgebreid worden. Bestel ook Misosoep, een extra salade en iets lichts zoals Vanille ijs achteraf. Heeft u een laag inkomen? Soms kan u een subsidie of regeling treffen met de gemeente Walcourt voor een maaltijdservice aan huis.

Kerngegevens

Geliefde bereide maaltijden

 • Grootmoeders kippannetje
 • Macaroni-gehakt schotel
 • Kip kantonees, rijstmix
 • Eieromelet in kaassaus
 • Gebonden mosterdsoep

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Somzée aanvragen

 1. Wat zoekt u precies?

  Bedenk eerst wat voor categorie seniorenmaaltijd past bij uw eisen. Vriesvers, koelvers of warm bezorgd?

 2. Selecteer een traiteurshop of cateringdienst

  Vergelijk de aangeraden bezorgservices en geef de voorkeur door. Controleer goed de voedingswaarden, bezorg- en betaalmogelijkheden, en recensies van andere klanten.

 3. Het proefpakket laten bezorgen

  De meeste maaltijd-verzorgers geven een goedkoop of gratis proefpakket. U moet dan denken aan 2 bezorgmaaltijden voor €10,00. Hierdoor kunt u op een prettige manier kennismaken met geschikte dienstverleners.

 4. Maaltijden afnemen

  Beviel het proefpakket? Dat is fijn, nu kan men wekelijks een nieuwe bestelling doorgeven. Vaak kan dit per telefoon, met behulp van de menukaart, of met de computer. Uw bestelling wordt in algemene zin tot in de keuken geleverd via een vertrouwde bezorger in december 2023.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Bestaat er de keuze uit maaltijden?

Bij de koelverse variant, dan krijgt u meestal te maken met een bestellijst van zo’n 30 maaltijden. Bij diepvries kunt u meestal kiezen uit 90+ blijvende gerechten. Bij tafeltje dekje treft men een vaststaand menu per dag. In sommige gevallen is vers op maat een speciale feature.

Houdt de maaltijdservice rekening met mijn dieet?

Zeker. Landelijke maaltijdservices werken met een uniek en ambachtelijk assortiment dieetmaaltijden. Denk aan Rundergehakt, witlof, aardappelpuree of Kipragout met Parijse wortelen. Hierdoor krijgt iedereen geschikte kant-en-klaar maaltijden aan huis! Voor meer info neem contact op met vaste maaltijd-dienstverlener.

Abonnement of verplichte afname?

Nee, aanbieders hanteren geen doorlopend abonnement voor thuismaaltijden. Er vindt alleen maar bezorging plaats wanneer men deze ook zelf besteld heeft. Middels de standaard bestellijst kunt u gemakkelijk – met de papieren lijst, online of telefonisch – een bestelling plaatsen.

Hoe gaat de bezorging in z’n werk?

De gerechten worden in algemene zin door uw persoonlijke bezorger op een vast tijdstip geleverd. In het geval van koelvers: wekelijks. Het vriesverse aanbod 1 of 2 keer per maand.


Warme dieetmaaltijden aan huis bezorgd

Verse voeding is cruciaal voor een goede balans en energie. Elke dag een warme schotel is daarbij van groot belang. Diverse ouderen of beperkten hebben behoefte aan dieetmaaltijden. Om die reden zijn er een aantal vormen van dieetmaaltijden thuisbezorgd. Bijvoorbeeld lactosevrij, natriumarm, gemalen, zoutarm of misschien vloeibaar, vegetarisch, veganistisch, koolhydraatarm: er is steeds meer mogelijk bij eten bezorgen Somzée. Heeft u een laag inkomen? Dan bekijk dan de mogelijkheden voor een subsidie. Enkele voorbeelden van een dieetmaaltijd aan huis:

 • Zoutarm: maaltijden met niet meer dan 0,3 gram zout of 0,12 gram natrium per 100 gram.
 • Glutenvrij: biedt uitkomst bij bijvoorbeeld een glutenintolerantie (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: zodra kauwen of slikken lastige situaties veroorzaakt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit