Maaltijdservice Berzée

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Berzée voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Behoefte aan geschikte maaltijden aan huis voor ouderen in Berzée? Middels www.maaltijdbutler.be doorzoekt u overzichtelijk alle leveranciers in de buurt! Warm geleverd, of een opwarmmaaltijd die u kunt eten wanneer u dat uitkomt: u bepaalt het helemaal zelf. Al te verkrijgen vanaf €4,70 per keer. Genieten van Doperwtenpuree en Varkensslavink met vleesjus, gekookte aardappelen, doperwten? Maar heeft u moeite met het doen van boodschappen en koken? Er is een oplossing! Door de maaltijdendienst in Berzée hebt u toegang tot de lekkerste gerechten, 100% vers thuisbezorgd.

ProvincieNamen
GemeenteWalcourt
BeoordelingMeer dan 20 maaltijden per week
Postcode5651
Maaltijd prijs€5,94
Maaltijd-topperVissticks met groenten

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €22% KORTING
Proefpakket nu €32,50
BEKIJK AANBIEDING

Vers bereidde maaltijden aan huis in Berzée

We zien meer en meer maaltijdendiensten in de regio van Berzée. Neem belangrijke firma’s als Dienstenthuis.be en 0. Ook binnen de gemeente ontwikkelen zich prima instanties en slagerijen. Elke aanbieder onderscheidt zich door een eigen type maaltijd en bestelvoorwaarden. D.m.v. deze pagina kan u de services rustig naast elkaar zetten. Een keuze maken voor een geschikte dienstverlener van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden is zodoende wat aangenamer. Eerst kijken of het wat is? Kijk dan eerst naar eerst een proefpakket bij uw maaltijdservice. Heeft u bepaalde wensen als bijvoorbeeld glutenvrije of andere verse dieetmaaltijden in Berzée? Dat is niet erg! Een groot aantal traiteurs en cateraars zijn geschikt voor mensen met een dieet.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers klaargemaakt, met 100% verse ingrediënten. Hierna wordt het gerecht snel teruggekoeld. Om die reden blijven smaak en vitamines ongeschonden. Maximaal 5 dagen houdbaar.

 • Ambachtelijk bereid
 • Rijk aan gezonde voedingsstoffen
 • Geen ongezonde toevoegingen

Diepvriesmaaltijden

Diepvriesmaaltijden worden na bereiding shock-freeze ingevroren. Structuur en smaak blijven in goede conditie. 10 weken lang eetbaar. Elke week bestellen hoef je niet te doen.

 • Groot inslaan is mogelijk
 • Gezond en lekker
 • Veel verschillende menu’s

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel biedt: warme maaltijden aan huis voor senioren in Berzée. Een goede vervanger voor bijv. bejaarden die (tijdelijk) zelf geen eten kunnen verwarmen. U kunt meteen aanschuiven! Normaal gedaan door een lokale keuken.

 • Direct uit de keuken bezorgd
 • Mogelijke subsidie
 • Vaste bezorger

Boodschappendienst

Diverse firma’s voorzien in een praktische boodschappendienst voor ouderen. In dat geval koop u zonder moeite de supermarktartikelen als snoeptomaatjes en jong belegen kaas. In algemene zin zonder extra kosten bezorgd met de maaltijden.

 • Langer zelfstandig blijven
 • Vaste bezorger en tijdstip
 • Ruim assortiment

Maaltijdendiensten in Berzée vergelijken

Incidenteel eens genieten van een gemakkelijke diepvriesmaaltijd in Berzée? Of houdt u juist van een wekelijkse bezorgde koelverse bezorgmaaltijden? Of geeft u de voorkeur aan een bedrijf die zich concentreert op tafeltje dekje (daghap), zodat het eten warm geleverd wordt? Er zijn verscheidene maaltijdservices die kloppen met uw situatie en eetpatroon. Wat dacht u van Dieet Noors Vispannetje Fijne Kruiden Puree of Gehaktschotel Met Worteltjes? Via onze vergelijker vindt u de grootste aanbieders van maaltijdbedeling in en rondom Walcourt. Bekijk goed het proefpakket. Meestal kunt u tegen een zeer scherpe prijs de lekkerste bereide gerechten met lekker veel groenten en weinig zout testen. Maaltijden bestellen doet u via de bestellijst, per telefoon of internet. De gerechten worden bezorgd door een lokale / regionale bezorger. Zij werken vaak niet met een doorlopende overeenkomst.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€6,89
Proefbox: €32,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De kosten van kant-en-klare maaltijden aan huis in Berzée voor ouderen variëren nogal. Het tarief voor een maaltijd is afhankelijk van elementen als de leverancier, het totale assortiment, en of er rekening gehouden moet worden met diëten.

 • Dagverse maaltijd als Gebraad Mosterdsaus Spruiten Knolselderpuree vindt u vaak al vanaf €5,5.
 • Een vriesverse maaltijd als Kip Op Grootmoeders Wijze kan je kopen vanaf €3,6.
 • Een warme dagschotel als Kipgehaktballetjes in jus met stamppot prei kan je kopen vanaf €6,05.
De avondmaaltijd is niet waar het bij blijft. Ook Kreeftensoep, een extra salade en iets lichts zoals Chocolade ijs om mee af te sluiten. Heeft u moeite met de financiën? Wellicht kunt u vragen om een vergoeding of subsidie bij de gemeente Walcourt voor een maaltijdservice aan huis.

Kerngegevens

Vaak gekozen bereide maaltijden

 • Boerenkool, rundergehakt
 • Tomatensoep met prei vg
 • Kruudmoes met gortepap
 • Rundergehaktbal in jus
 • Wokgroenten teriyaki

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Berzée bestellen

 1. Beschrijf uw voorkeuren

  Check als eerst wat voor categorie kant-en-klaar maaltijd past bij uw leefpatroon. Warm geleverd, vriesvers, of misschien koelvers?

 2. Maak een keuze voor een traiteur / cateraar

  Vergelijk de meest gekozen aanbieders en geef de voorkeur door. Kijk goed na het aanbod, keuze in bezorgdagen, en recensies van andere klanten.

 3. Probeer het proefpakket

  De meeste services hanteren een spotgoedkoop proefpakket. U moet dan denken aan 5 bezorgmaaltijden voor €25,00. Door hier gebruik van te maken kunt u op een hele aantrekkelijke manier eens kennismaken met bepaalde aanbieders.

 4. Bestellingen plaatsen

  Genoten van de proefmaaltijd? Vervolgens kan men zonder problemen een nieuwe bestelling plaatsen. Steeds vaker doet u dat via de telefoon, door gerechten in te vullen, of via de iPad. De menu’s worden meestal aan huis gebracht via een behulpzame bezorger in december 2023.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Is er iets zoals een keuzemenu?

Bij koelverse gerechten is er doorgaans een keuze menulijst met om en nabij de 15 gerechten. Als we het hebben over diepvries kunt u meestal kiezen uit 75 – 125 blijvende gerechten. Via het tafeltje dekje principe is er vaak een vast weekmenu. Steeds vaker is zelf een maaltijd samenstellen een mogelijkheid.

Zijn er ook speciale allergie- of dieetmaaltijden?

Ja, de meeste services hebben een speciaal ontwikkeld aanbod dieetmaaltijden. Als bijv. Bami goreng en Stamppot zuurkool. Hierdoor kan iedereen gebruik maken van seniorenmaaltijden aan huis! Past het ook bij mijn eetpatroon? Neem gerust contact op met vaste maaltijd-dienstverlener.

Is er sprake van een abonnement?

Nee, maaltijdservices hanteren meestal geen doorlopend abonnement voor thuismaaltijden. U ontvangt alleen maaltijden thuis nadat men deze ook zelf besteld heeft. Met behulp van de standaard bestellijst kunt u snel en simpel – online, telefonisch of op papier – de maaltijden inplannen.

Wanneer wordt er geleverd?

De bezorgmaaltijden worden vaak door uw persoonlijke bezorger op een vast tijdstip geleverd. Bij koelvers is dat elke week 2 keer. Bij vriesvers: 1 of 2 keer per maand.


Gezonde dieetmaaltijden aan huis laten bezorgen

Verse voeding vormt de basis voor uw energie en levenslust. Een warme schotel in de avond ligt hieraan ten grondslag. Diverse senioren of beperkten eten volgens een bepaald dieet. Om die reden onderscheiden we een aantal vormen van dieetmaaltijden thuisbezorgd. Het gaat om glutenvrij, zoutarm, natriumarm, lactosevrij en niet te vergeten veganistisch, vegetarisch, koolhydraatarm, vloeibaar: iedereen kan terecht bij eten bezorgen Berzée. Heeft u onvoldoende financiële middelen? Dan bekijk dan de mogelijkheden voor een subsidie. Wat voorbeelden van zo’n dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: gerechten met niet meer dan 0,3 gram zout of 0,12 gram natrium per 100 gram.
 • Glutenvrij: aan te raden bij een situatie als een glutenintolerantie (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: zodra slikken of kauwen lastig is geworden.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit