Maaltijdservice Laneffe

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Laneffe voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Meer weten over opwarm-maaltijden aan huis voor ouderen in Laneffe? Door middel van onze tool achterhaalt u supersnel alle bezorgers in uw eigen gemeente. Warme gerechten, of een dagvers gerecht die u zelf moet opwarmen: het kan allemaal. Al beschikbaar vanaf €5,40 per maaltijd. Aan tafel voor Vegetarische roerbakstukjes of Gemalen Kip In Cremesaus Met Broccoli En Puree? Maar lukt het niet (meer) om voor uzelf boodschappen te doen en te koken? Dat hoeft niet erg te zijn! Dankzij de maaltijdendienst in Laneffe ontvangt u heerlijke maaltijden, die u gewoon zelf kunt opwarmen.

ProvincieNamen
GemeenteWalcourt
BeoordelingUnieke recepten
Postcode5651
Prijs per gerecht€5,96
Populaire maaltijdLekkerbekje met sperziebonen

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €22% KORTING
Proefpakket nu €32,50
BEKIJK AANBIEDING

Leveranciers van maaltijden aan huis in Laneffe

Er zijn ontzettend veel maaltijdendiensten in en rondom Laneffe. Bijvoorbeeld populaire aanbieders als Colruyt en/of Cora. Maar ook in de buurt bestaan er allerlei initiatieven en wijkrestaurants. Iedere organisatie levert een “eigen” menu en mogelijkheden rondom bestellen en bezorgen. Dankzij onze vergelijker kunt u derhalve de bezorgers snel en makkelijk met elkaar vergelijken. Het uitkiezen van een degelijke dienstverlener van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden wordt dan ook een stuk gemakkelijker. Weet u niet of het wat voor u is? Start eens met een aantrekkelijk proefpakket! Zijn er in uw geval speciale voorkeuren als o.a. glutenvrije of andere verse dieetmaaltijden in Laneffe? Er kan meer dan u denkt! Meer en meer traiteurs voor bejaarden passen zich hierop aan.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers gekookt, met de meest verse ingrediënten. Vervolgens worden deze maaltijden gekoeld naar onder 5⁰C. Door dit proces blijven smaak en vitamines ongeschonden. Tot wel 7 dagen te bewaren.

 • Klaargemaakt met verse ingrediënten
 • Rijk aan gezonde voedingsstoffen
 • Geen slechte toevoegingen (e-nummers)

Diepvriesmaaltijden

Diepvriesmaaltijden worden bereid met verse producten en razendsnel ingevroren (shock-freeze). Mineralen, vitamines en smaak blijven zo erg lang goed. 10 weken lang eetbaar. Iedere 7 dagen inkopen doen is niet altijd nodig.

 • 1 levering per maand mogelijk
 • Bevatten belangrijke voedingsstoffen
 • Grote keuze uit gerechten

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel biedt: warme maaltijden aan huis voor senioren in Laneffe. Perfect voor bijv. bejaarden die geen maaltijden meer kunnen opwarmen. Opwarmen niet nodig, gelijk aanschuiven! Veelvuldig gedaan door lokale vrijwilligers.

 • Direct na bereiding geleverd
 • Extra hulp mogelijk
 • Vaste bezorger

Boodschappendienst

De meeste bedrijven hanteren ook een nuttige boodschappendienst voor chronisch zieken. Op die manier koop men snel praktische of verse producten als allesreiniger of gekookte achterham. In de regel zonder bezorgkosten met de maaltijden.

 • Boodschappen doen niet meer nodig
 • Op een vast moment in de week
 • Een volwaardige supermarkt

Maaltijdendiensten in Laneffe vergelijken

Houdt u van een handige diepvriesmaaltijd in Laneffe? Of houdt u juist van een wekelijkse bezorgde koelverse opwarmmaaltijden? Of bent u meer op zoek naar een aanbieder die zich focust op tafeltje dekje (daghap), kortom: een warme maaltijd aan huis? Er zijn relatief veel opties die overeenstemmen met uw omstandigheden en eetpatroon. Wat te denken van Witte Pens Met Rodekool En Puree of Dieet Rundsvlees Fijne Kruiden Aardappelen? Onderstaand vergelijkt u de meest populaire aanbieders van maaltijdbedeling in de streek Walcourt. Iets om de gaten te houden is een proefpakket. Gewoonlijk kunt u tegen een zeer scherpe prijs uitstekende bereide gerechten met verse producten en weinig vet beoordelen. Bestellen kan online, telefonisch of met de bestellijst. De menu’s worden geleverd door een persoonlijke bezorger. Aanbieders werken niet met een vast lidmaatschap.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€6,89
Proefbox: €32,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De prijzen van kant-en-klare maaltijden aan huis in Laneffe voor ouderen fluctueren ontzettend. De prijs die wordt gerekend hangt af van elementen als de leverancier, de grootte van de keuken, en eventuele dieetvoorkeuren.

 • Dagverse maaltijd zoals Dieet Blinde Vink Puree Met Prei wordt al bezorgd vanaf €5,8.
 • Diepvriesmaaltijd als Gemalen Gehakt Met Prei En Aardappelpuree bestelt u vanaf €3,95.
 • Een daghap aan huis als Bami kip saté kunt u al laten bezorgen vanaf €5,55.
De maaltijden is niet waar het bij blijft. Ook Mosterdsoep, een gezonde salade en om het compleet te maken Sorbet om het feest compleet te maken. Zijn kosten voor u een probleem? In sommige gevallen kunt u een subsidie of regeling treffen met de gemeente Walcourt voor een maaltijdservice aan huis.

Stats & Facts

Vaak gekozen bereide maaltijden

 • Risotto, bospaddestoelen
 • Pittige sperzieboontjes
 • Gebonden rundvleessoep
 • Vissticks met groenten
 • Donkey Kicks Chicken

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Laneffe regelen

 1. Beschrijf uw voorkeuren

  Onderzoek allereerst welk type ouderenmaaltijd past bij uw omstandigheden. Koelvers, diepvries of warme maaltijden?

 2. Vergelijk traiteurs en cateringdiensten

  Vergelijk gespecialiseerde maaltijdservices en kies er een. Controleer goed het assortiment, de wijze van bezorgen, en recensies van andere klanten.

 3. Begin met het proefpakket

  Het gros van de verstrekkers bieden een goedkoop of gratis proefpakket. Typische acties zijn 2 bezorgmaaltijden voor €10,00. Hierdoor kunt u op een prettige manier kennismaken met gespecialiseerde dienstverleners.

 4. Vaste levermomenten

  Genoten van de proefmaaltijd? Dat is fijn, nu kan men overzichtelijk een nieuwe bestelling doorgeven. Meestal doet u dit per telefoon, door maaltijden aan te kruisen, of via de iPad. Het eten wordt niet zelden bezorgd tot in de keuken via een vriendelijke bezorgservice in december 2023.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Kan ik zelf gerechten kiezen?

Bij koelverse gerechten is er doorgaans een keuze menulijst met gemiddeld 25 maaltijden. Bij diepvries kunt u kiezen uit 70+ vaste menu’s. Rondom tafeltje dekje gebruikt men een vast weekmenu. Meer en meer is zelf ingrediënten combineren een mogelijkheid.

Houdt de maaltijdservice rekening met mijn dieet?

Zeker. Landelijke maaltijdverstrekkers komen u tegemoet met een speciaal ontwikkeld aanbod dieetmaaltijden. Als o.a. Gegrilde kippenpoot en Varkenslapje, pepersaus, erwten, spinazie, krieltjes. Handig, want zo krijgt iedereen geschikte opwarmmaaltijden aan huis! Past het ook bij mijn eetpatroon? Neem gerust contact op met vaste maaltijd-dienstverlener.

Abonnement of verplichte afname?

Nee, u zit nooit vast aan een verplicht doorlopend abonnement voor thuismaaltijden. De maaltijden worden uitsluitend bezorgd indien u op welke wijze ook een bestelling hebt doorgegeven. Door gebruik te maken van de unieke menukaart / lijst kunt u gemakkelijk – telefonisch, digitaal of ouderwets met pen en papier – uw wensen doorgeven.

Hoe gaat de bezorging in z’n werk?

De maaltijden worden in de meeste gevallen door uw persoonlijke bezorger op een terugkerend moment in de week geleverd. Bij koelvers: elke 3/4 dagen. Het vriesverse assortiment 1 of 2 keer per maand.


Gezonde dieetmaaltijden aan huis laten bezorgen

Een gewoon goede maaltijd heeft invloed op uw lichamelijke gezondheid. Een dagverse warme schotel is daarbij een voorwaarde. Diverse bejaarden of beperkten hebben bepaalde dieetwensen. Op basis daarvan bieden een aantal organisaties dieetmaaltijden aan huis bezorgd. U kunt denken aan gemalen, natriumarm, zoutarm, lactosevrij en niet te vergeten veganistisch, vegetarisch, eiwitrijk, koolhydraatarm: de maaltijdservice is er voor iedereen bij eten bezorgen Laneffe. Is uw inkomen niet toereikend? Dan is er wellicht een kortingsregeling mogelijk (subsidie). Wat voorbeelden van zo’n dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: menu’s met niet meer dan 0,3 gram zout of 0,12 gram natrium per 100 gram.
 • Glutenvrij: praktisch als er iets speelt als coeliakie of een glutenintolerantie.
 • Gemalen/vloeibaar: op het moment dat slikken en kauwen een probleem vormt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit