Maaltijdservice Gourdinne

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Gourdinne voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Op zoek naar voedzame maaltijden aan huis voor ouderen in Gourdinne? Geholpen door onze tool treft u snel en simpel alle organisaties in uw regio! Een maaltijd die warm wordt aangeleverd, of microgolf-maaltijden die een paar minuten in de microgolf gaan: u bepaalt het helemaal zelf. Al te verkrijgen vanaf €4,60 per gerecht. Aan tafel voor Verse komkommersalade of Rundergehaktbal met vleesjus, gekookte aardappelen, rode kool met appel? Maar Is boodschappen doen, koken én afwassen te inspannend voor u? Er is een oplossing! Door middel van de maaltijddienst in Gourdinne hebt u toegang tot verse gerechten, die gratis aan huis geleverd worden.

ProvincieNamen
GemeenteWalcourt
Waarom bestellen?Wekelijks nieuwe gerechten
Postcode5651
Gemiddelde menuprijs€5,95
Geliefde maaltijdVisburger met groenten

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €22% KORTING
Proefpakket nu €32,50
BEKIJK AANBIEDING

Verse maaltijden aan huis geleverd in Gourdinne

Er zijn nogal wat maaltijdendiensten in de regio van Gourdinne. Denk dan aan grote firma’s als Ekomenu en Viangro. Maar ook op regionaal niveau zien we tal van partijen en restaurants. Iedere service onderscheidt zich door zijn eigen assortiment en bestel- en bezorgmogelijkheden. Via onze tool kan u daardoor de organisaties probleemloos op een aantal punten vergelijken. Een keuze maken voor de best passende service voor (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden vergaat dan wat aangenamer. Zijn er meerdere opties? Profiteer nu van een speciaal voordelig proefpakket via uw maaltijdservice. Zijn er allergieën of dieetwensen zoals bijv. gemalen of andere verse dieetmaaltijden in Gourdinne? Dat hoeft niet erg te zijn! Best veel traiteurs voor ouderen kunnen aangepast worden op uw wensen.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden elke dag bereid, met 100% verse ingrediënten. Later wordt het eten teruggekoeld en luchtdicht verpakt. Door deze handeling blijven structuur en smaak beschermd. Circa 5 tot 7 dagen houdbaar.

 • Ambachtelijk bereid
 • Ook voor vegetariërs en diëten
 • Geen slechte toevoegingen (e-nummers)

Diepvriesmaaltijden

Diepvriesmaaltijden worden vers bereid en direct razendsnel ingevroren (shock-freeze). Smaak en gezonde vitaminen gaan zo niet verloren. Meerdere maanden te bewaren. Wekelijks een bezorger aan huis hoef je niet te doen.

 • Tot half jaar houdbaar
 • Optimaal behoud smaak, geur en vitamines
 • NL en buitenlandse keuken

Warme maaltijden aan huis

Bij de dagschotel krijgt men: warme maaltijden aan huis voor senioren in Gourdinne. Ideaal voor bijv. ouderendie niet zelfstandig kunnen koken of opwarmen. Opwarmen niet nodig, gelijk aanschuiven! Vaak georganiseerd door een meer lokale partij.

 • Direct aanschuiven
 • Extra hulp mogelijk
 • Vaste bezorgdienst

Boodschappendienst

Veel organisaties hebben ook een premium boodschappendienst voor hulpbehoevenden. Op die manier koop men eenvoudig verse of handige boodschappen als snijworst of schouderham. Normaliter zonder extra kosten bezorgd door uw eigen bezorger.

 • Niet meer naar de supermarkt
 • Geen zware boodschappen tillen
 • Ruim assortiment

Maaltijdendiensten in Gourdinne vergelijken

Zoekt u een uitstekende diepvriesmaaltijd in Gourdinne? Of geeft u de voorkeur aan de meest verse koelverse thuismaaltijden? Of houdt u juist van een lokale organisatie gericht op tafeltje dekje (daghap) voor uw ouders of iemand anders? Er is de keuze uit allerlei bezorgmaaltijden die aansluiten bij uw gesteldheid en eetpatroon. Zelf maaltijden online bestellen als Varkensstoofvlees Andijvie En Krielaardappelen of Dieet Kalfsworst Bloemkool Aardappelen? Via onze vergelijker ziet u de meest gekozen traiteurshops gespecialiseerd in maaltijdbedeling in en rondom Walcourt. Overweeg ook altijd het proefpakket. Doorgaans is er een proef-mogelijkheid. U kan heerlijke bereide gerechten met lekker veel groenten en weinig koolhydraten uittesten. Maaltijden bestellen doet u via de bestellijst, per telefoon of internet. De maaltijden worden geleverd door uw eigen bezorger. Daarnaast is het flexibel, leveranciers werken niet met een vast abonnement.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€6,89
Proefbox: €32,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De kosten van kant-en-klare maaltijden aan huis in Gourdinne voor ouderen verschillen onderling enorm. De prijs die wordt gerekend is afhankelijk van bijvoorbeeld de leverancier, het aanbod in gerechten, en de omvang van de bezorgservice.

 • Dagverse maaltijd zoals Kipbrochette Ratatouille En Gebakken Aardappelen wordt al bezorgd vanaf €5,95.
 • Diepvriesmaaltijd als Vleesbrood Krieken En Aardappelen Met Peterselie wordt al bezorgd vanaf €4.
 • De daghap voor ouderen als Vegetarische lasagna, spinazie kunt u al laten bezorgen vanaf €5,7.
De recepten kan men aanvullen met onder andere Kokos-bonensoep, een lekker bijgerecht en een dessert als Yoghurt/perzik mousse na. Heeft u te maken met geldproblemen? Wellicht kunt u een speciaal (kortings)tarief aanvragen bij de gemeente Walcourt voor een maaltijdservice aan huis.

Gegevens

Geliefde bereide maaltijden

 • Spinaziestamppot, omelet
 • Kippenbout. Bonne femme
 • Heldere vermicellisoep
 • Varkens-groenteschotel
 • Kipfilet mosterdsaus

Plekken in de omgeving


Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Gourdinne regelen

 1. Inventariseer wensen

  Bedenk eerst wat voor type seniorenmaaltijd rijmt met uw wensenlijstje. Koelvers, diepvries of warme maaltijden?

 2. Vergelijk traiteurwinkels en cateraars

  Vergelijk de aangesloten maaltijdservices en kies een geschikte. Let met name op de versheid van ingrediënten, bezorg- en betaalmogelijkheden, en bereikbaarheid van klantenservice.

 3. Een proefpakket nemen

  De belangrijkste verstrekkers stunten met een extra goedkoop proefpakket. U kunt denken aan 6 bezorgmaaltijden voor €30,00. Op basis daarvan kunt u heel eenvoudig eens kennismaken met alle dienstverleners.

 4. Bestellingen plaatsen

  Genoten van de proefmaaltijd? In dat geval kunt u direct weer nieuwe gerechten bestellen. Doorgaans is dat mogelijk via een speciaal telefoonnummer, door maaltijden aan te kruisen, of met de computer. De seniorenmaaltijden worden doorgaans aan huis gebracht via een lokale leverancier in december 2023.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Kan ik zelf gerechten kiezen?

Bij dagvers / koelverse gerechten kunt u gerechten kiezen op een lijst met grofweg 30 maaltijden. Als we het hebben over diepvries kan men kiezen uit 70+ vaste menu’s. Met een tafeltje dekje kiest u voor een speciaal dagmenu. Steeds vaker is zelf uw menu samenstellen een extra service die wordt aangeboden.

Kan ik kiezen voor gerechten die passen bij mijn dieet?

Ja, steeds meer maaltijd-verzorgers bieden een ruim assortiment dieetmaaltijden. Als o.a. Zalmfilet in mosterdsaus of Gepocheerde koolvisfilet met mosterdsaus, sperziebonen en aardappelpuree. Zo zijn er voor iedereen warme maaltijden aan huis! Vragen? Neem contact op met uw leverancier.

Geldt er een afnameverplichting?

Nee, aanbieders hanteren geen doorlopende afnemings-verplichting voor thuismaaltijden. Er wordt alleen aan huis geleverd als u telefonisch/online/menulijst iets besteld hebt. Middels de wekelijks vernieuwde bestellijst kan men direct en zonder moeite – online, telefonisch of met een bestellijst – uw wensen doorgeven.

Wanneer wordt er bezorgd?

De kant-en-klaar maaltijden worden gewoonlijk door een vaste bezorgdienst op een vast moment in de week bezorgd. Bij koelverse maaltijden elke 3/4 dagen. In het geval van vriesvers: 1 – 2 keer per 4 weken.


Warme dieetmaaltijden aan huis bezorgd

Gezond en vers eten stimuleert uw energie en levenslust. Een lekkere en gezonde warme schotel is heel belangrijk. Sommige bejaarden of invaliden hebben bepaalde dieetwensen. Om die reden ontstonden er diverse mogelijkheden rondom dieetmaaltijden aan huis. Het gaat om zoutarm, gemalen, natriumarm, glutenvrij of juist koolhydraatarm, eiwitrijk, vloeibaar, vegetarisch: er kan meer dan u denkt bij eten bezorgen Gourdinne. Is uw budget voor eten niet toereikend? Dan kunt u hiervoor informeren bij de gemeente of overheid. Voorbeelden van een dieetmaaltijd aan huis:

 • Zoutarm: maaltijden met minder dan 0,3 gram zout per 100 gram.
 • Glutenvrij: biedt uitkomst bij bijvoorbeeld een glutenintolerantie (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: als slikken of kauwen complicaties met zich mee brengt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit