Maaltijdservice Thy-Le-Château

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Thy-Le-Château voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Benieuwd naar verse maaltijden aan huis voor ouderen in Thy-Le-Château? Met behulp van deze pagina doorzoekt u snel en simpel alle bedrijven die leveren in uw plaats. Een warme maaltijdvoorziening, of een dagvers maaltijd die u kunt verwarmen met de oven of microgolf: het kan allemaal. Te bestellen vanaf €3,70 per gerecht. Flink uitpakken met Aspergeragout met mini krieltjes met peterselie of Gekookte aardappels? Maar vraagt boodschappen doen/koken/afwassen te veel inspanning? Dat hoeft niet erg te zijn! Middels de maaltijdendienst in Thy-Le-Château profiteert u van complete gerechten, die u gewoon zelf kunt opwarmen.

ProvincieNamen
GemeenteWalcourt
BeoordelingSpeciaal proefpakket
Postcode5651
Gemiddelde kosten€6
Geliefde maaltijdGepaneerde Alaska-koolvis

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €22% KORTING
Proefpakket nu €32,50
BEKIJK AANBIEDING

Warme maaltijden aan huis in Thy-Le-Château

We zien een sterke groei in het aantal maaltijdendiensten in Thy-Le-Château. Denk aan populaire leveranciers als Vlotter en/of Foodbag. Maar ook lokaal ontwikkelen zich verschillende leveranciers en speciale eetpunten. Iedere partij onderscheidt zich door zijn eigen menu en bestel- en bezorgmogelijkheden. Met behulp van onze vergelijker kunt u dus de organisaties probleemloos naast elkaar zetten. Het kiezen van een solide verzorger van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden wordt hierdoor wat minder gecompliceerd. Eerst kijken of het wat is? Bestel in dat geval een speciaal voordelig proefpakket via uw maaltijdservice. Is er sprake van dieetwensen als bijvoorbeeld lactosebeperkte of andere verse dieetmaaltijden in Thy-Le-Château? Er is een oplossing! Opvallend veel traiteurs worden hierop aangepast.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers bereid, met de meest verse ingrediënten. Daaropvolgend wordt het gerecht gekoeld naar onder 5⁰C. Door deze handeling blijven smaak en vitamines onaangeroerd. Tot wel 7 dagen te bewaren.

 • Altijd volledig vers
 • Rijke smaak en beleving
 • Geen pakjes en zakjes

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden vers klaargemaakt en razendsnel ingevroren (shock-freeze). Smaak en gezonde vitaminen blijven optimaal behouden. 10 weken lang eetbaar. Iedere 7 dagen inkopen doen is niet altijd nodig.

 • Lang houdbaar
 • Smaak en voedingsstoffen blijven behouden
 • Vlaamse Klassiekers

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel biedt: warme maaltijden aan huis voor senioren in Thy-Le-Château. Ideaal voor bijv. ouderendie (tijdelijk) zelf geen eten kunnen verwarmen. Gerechten zijn direct op te eten. Doorgaans gedaan door een lokale keuken.

 • Direct aanschuiven
 • Extra hulp mogelijk
 • Dagelijkse bezorging

Boodschappendienst

Meerdere leveranciers hanteren ook een handige boodschappendienst voor ouderen. Op die manier haalt u gelijk belangrijke boodschappen als desem naturel of hagelslag. Niet zelden zonder bezorgkosten op een vast tijdstip.

 • Langer zelfstandig blijven
 • Op een vast moment in de week
 • Ruim assortiment

Maaltijdendiensten in Thy-Le-Château vergelijken

Zoekt u een de lekkerste diepvriesmaaltijd in Thy-Le-Château? Of neigt u meer naar vers bereidde koelverse opwarmmaaltijden? Of houdt u juist van een leverancier gericht op tafeltje dekje (daghap), kortom: een warme maaltijd aan huis? We onderscheiden flink wat menu’s die voldoen aan uw omstandigheden en eetpatroon. Wat te denken van Dieet Kalfsworst Bloemkool Aardappelen en Linzen Met Varkensvlees, Spek Wortelen Aardappel? Hieronder treft u de erkende traiteurswinkels gericht op maaltijdbedeling in en rondom Walcourt. Bekijk goed het proefpakket. Meestal kunnen ouderen via een proefbox vers bereidde bereide gerechten met veel groenten en vrij van geur-, kleur-, en smaakstoffen uitproberen. Bestellen kan zowel online, telefonisch als via de bestellijst. De maaltijden worden bezorgd door een vaste bezorger op een vast moment. Zij werken vaak niet met een vast contract.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€6,89
Proefbox: €32,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De prijzen van kant-en-klare maaltijden aan huis in Thy-Le-Château voor ouderen wijken nogal af. De prijs wordt samengesteld door aspecten als de leverancier, het aanbod in gerechten, en of er rekening gehouden moet worden met diëten.

 • Dagverse maaltijd als Gebraad Kruidige Saus Schorseneren Béchamel Kriel is er al vanaf €5,35.
 • Een vriesverse maaltijden zoals Kalkoen Sinaassaus Appelmoes Geb. Aardappelkubus kunt u al bestellen vanaf €4,4.
 • Een bereide dagschotel voour ouderen als Zalmfilet Dillesaus Boontjes Kriel kan je kopen vanaf €6,9.
De avondmaaltijd kunt u vaak uitbreiden met bijvoorbeeld Tom yum, iets te drinken en iets fris zoals Croquembouche om het feest compleet te maken. Beschikt u niet over voldoende geld? Dan kunt u mogelijk hulp aanvragen bij de gemeente Walcourt voor een maaltijdservice aan huis.

Gegevens

Meest gekozen bereide maaltijden

 • Kibbeling met kruidendip
 • Ertwensoep met rookworst
 • Gepaneerde kipschnitzel
 • Zalmfilet in botersaus
 • Gebonden goulashsoep

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Thy-Le-Château regelen

 1. Start met uw maaltijd-zoektocht

  Check als eerst welk type ouderenmaaltijd rijmt met uw gesteldheid. Dagvers, koelvers, vriesvers of tafeltje dekje?

 2. Vergelijk traiteurwinkels en cateraars

  Vergelijk de meest gekozen maaltijdvoorzieningen en bepaal uw voorkeuren. Controleer goed het aanbod, keuze in bezorgdagen, en wat anderen zeggen over de dienstverlening.

 3. Proefpakket bestellen

  De populaire maaltijdservices bieden een goedkoop of gratis proefpakket. Vaak gaat het om 3 bezorgmaaltijden voor €15,00. Op basis daarvan kunt u laagdrempelig kennismaken met aantrekkelijke maaltijd-verzorgers.

 4. Wekelijks bestellen

  Genoten van de proefmaaltijd? Dan kunt u zonder problemen weer nieuwe gerechten bestellen. Bij veel aanbieders doet u dat via telefoon, via een menulijst, of met de tablet. De kant-en-klaar maaltijden worden in algemene zin bezorgd tot in de keuken via een vertrouwde bezorger in december 2023.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Kan ik zelf gerechten kiezen?

Bij de koelverse variant, dan is er vaak een menulijst met ruwweg 25 maaltijden. Spreken we over diepvries, dan is het aanbod gelimiteerd tot 90+ blijvende gerechten. Bij de tafeltje dekje service krijgt men een vast weekmenu. In sommige gevallen is zelf ingrediënten combineren een mogelijkheid.

Houdt de maaltijdservice rekening met mijn dieet?

Ja, heel veel leveranciers komen u tegemoet met een speciale categorie met dieetmaaltijden. Als bijv. Zalmfilet, dillesaus, spinazie/erwten mix, aardappelpuree peterselie-bieslook en Rode kool met aardappel en gehaktbal in jus. Zo kan iedereen genieten van bezorgmaaltijden aan huis! Ook voor uw dieet? Vraag het na bij uw eigen aanbieder.

Zit ik vast aan een abonnement?

Nee, leveranciers werken niet met een abonnementsvorm voor thuismaaltijden. Er vindt alleen maar bezorging plaats in het geval u deze besteld heeft. Door het invullen van een speciale menukaart kunt u wekelijks zelf – telefonisch, digitaal of ouderwets met pen en papier – de maaltijden inplannen.

Hoe verloopt de levering?

De maaltijden worden in de meeste gevallen door een vaste bezorgdienst op een vast tijdstip afgeleverd. Bij koelverse maaltijden om de 4 dagen. Bij vriesverse gerechten 1 – 2 keer per 4 weken.


Warme dieetmaaltijden aan huis bezorgd

Een maaltijd met voldoende groenten vormt de basis voor een goede balans en energie. Een dagelijkse warme schotel is heel belangrijk. Sommige ouderen of invaliden hebben bepaalde dieetwensen. Mede daardoor zijn er een aantal vormen van dieetmaaltijden thuisbezorgd. U kunt denken aan lactosevrij, gemalen, zoutarm, glutenvrij of koolhydraatarm, veganistisch, vloeibaar, eiwitrijk: vrijwel alles is mogelijk bij eten bezorgen Thy-Le-Château. Is er sprake van een laag inkomen? Dan bekijk dan de mogelijkheden voor een subsidie. Voorbeelden van een dieetmaaltijd :

 • Zoutarm: menu’s met minder dan 0,3 gram zout per 100 gram.
 • Glutenvrij: aan te raden als er iets speelt als glutensensitiviteit (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: zodra kauwen of slikken lastig is geworden.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit