Maaltijdservice Bovenistier

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Bovenistier voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Benieuwd naar geschikte maaltijden aan huis voor ouderen in Bovenistier? Met behulp van onze tool doorzoekt u eenvoudig alle organisaties in uw eigen gemeente. Een warme maaltijdvoorziening, of vriesverse gerechten die nog even in de microgolf moeten: er is veel mogelijk. Al te verkrijgen vanaf €4,20 per persoon. Flink uitpakken met Vegetarische nuggets in honing-mosterdsaus. Tuinbonen à la crème. Gekookte aardappelen of Nasi goreng, quorn, satésaus? Maar is zelf koken geen optie meer? Er kan meer dan u denkt! Via de maaltijddienst in Bovenistier smult u weer van voedzame gerechten, 100% vers thuisbezorgd.

ProvincieLuik
GemeenteWaremme
ReactieVoor ieder wat wils
Postcode4300
Kosten maaltijd (gemiddeld)€4,98
Vaak gekozen maaltijdKlapstuk met hutspot

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €22% KORTING
Proefpakket nu €32,50
BEKIJK AANBIEDING

Warme maaltijden aan huis in Bovenistier

Tegenwoordig zijn er flink wat maaltijdendiensten in de omgeving van Bovenistier. Neem interessante services als Colruyt of Viangro. Maar ook op regionaal niveau kan men kiezen voor prima aanbieders en slagerijen. Elke organisatie wordt bestempeld door een heel eigen aanbod en mogelijkheden rondom bestellen en bezorgen. Middels de maaltijdservice-vergelijker kunt u derhalve de aanbieders gemakkelijk vergelijken op allerlei onderdelen. Het kiezen van een degelijke verstrekker van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden is zo wat aangenamer. Moeite met kiezen? Bestel dan een betaalbaar proefpakket bij de maaltijdservice. Heeft u maaltijdvoorkeuren als bijvoorbeeld vegetarische of andere verse dieetmaaltijden in Bovenistier? Dat hoeft geen obstakel te vormen. Een aanzienlijk deel van de traiteurs voor bejaarden worden hierop aangepast.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden elke dag bereid, met altijd kakelverse ingrediënten. In de volgende stap wordt de maaltijd teruggekoeld en luchtdicht verpakt. Met deze techniek blijven geur, kleur en smaak onaangeroerd. Circa 5 tot 7 dagen houdbaar.

 • Meest verse ingrediënten
 • Rijke smaak en beleving
 • Geen ongezonde toevoegingen

Diepvriesmaaltijden

Diepvriesmaaltijden worden vers klaargemaakt en shock-freeze ingevroren. Kleur, smaak en geur blijven in goede conditie. Weken lang goed te houden. Een wekelijkse bezorging is dan ook overbodig.

 • Hoeven niet direct gegeten te worden
 • Vol vitaminen en mineralen
 • Veel keuze

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel: warme maaltijden aan huis voor senioren in Bovenistier. Een redding voor bijv. hulpbehoevenden die de kant-en-klaar maaltijd niet kunnen opwarmen. Gerechten zijn direct op te eten. Normaal verzorgd door een plaatselijk restaurant.

 • Gelijk bezorgd na het koken
 • Vaak subsidie mogelijk
 • Dagelijkse persoonlijk geleverd

Boodschappendienst

Verscheideneservices hebben daarnaast een speciale boodschappendienst voor ouderen. Daarmee bestelt men gelijk nuttige boodschappen zoals handzeep of broodbeleg. Vaak kosteloos afgeleverd door uw eigen bezorger.

 • Minder afhankelijkheid van familie
 • Tot in de keuken geleverd
 • Koffie, fris, brood, zuivel etc.

Maaltijdendiensten in Bovenistier vergelijken

Liefhebber van een gemakkelijke diepvriesmaaltijd in Bovenistier? Of bent u meer op zoek naar een wekelijkse bezorgde koelverse maaltijden voor senioren? Of bent u meer op zoek naar een aanbieder gericht op tafeltje dekje (daghap), kortom: een warme maaltijd aan huis? We onderscheiden vele bezorgmaaltijden die in lijn zijn met uw situatie en voedingsadvies. Denk maar aan Gebraad Provencaalse Wijze Courgettemix Kriel en Spelt Risotto Tomatensaus, Groentemix? Via onze vergelijker vindt u een aantal relevante bedrijven die zich focussen op maaltijdbedeling in de streek Waremme. Bekijk goed het proefpakket. In veel gevallen kan men voor aantrekkelijke prijzen complete bereide gerechten met veel groenten en zonder ongezonde toevoegingen proberen. Maaltijden bestellen doet u via de bestellijst, per telefoon of internet. De gerechten worden geleverd door een lokale / regionale bezorger. Zij werken vaak niet met een vast abonnement.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€6,89
Proefbox: €32,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De prijzen van kant-en-klare maaltijden aan huis in Bovenistier voor ouderen fluctueren ontzettend. De prijs die u betaalt hangt namelijk af van onderdelen als de organisatie, het productieproces, en andere extra services.

 • Dagverse maaltijd zoals Dieet Hamburger Viergroentenstamppot is verkrijgbaar vanaf €6,3.
 • Vriesverse maaltijd als Kipgyros Rijst is beschikbaar vanaf €4,6.
 • Een daghap aan huis als Gepaneerde varkensschnitzel is er al vanaf €6.
De recepten hoeft niet het enige te zijn. Neem ook Pompoensoep, iets te drinken en een dessert als French coffee om het af te maken. Zijn kosten voor u een probleem? Dan kunt u mogelijk vragen om een vergoeding of subsidie bij de gemeente Waremme voor een maaltijdservice aan huis.

Stats & Facts

Vaak bestelde bereide maaltijden

 • Aspergesoep met zalm
 • Gekookte aardappels
 • Gegrilde kippenpoot
 • Parijse worteltjes
 • Push Up Meatballs

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Bovenistier bestellen

 1. Beschrijf uw voorkeuren

  Ga eerst na welke vorm van een opwarmmaaltijd in overeenkomst is met uw eisen. Tafeltje dekje, koelvers of diepvries?

 2. Selecteer een cateringdienst of traiteur

  Vergelijk gespecialiseerde maaltijdservices en kies een geschikte. Check vooral het assortiment, de wijze van bezorgen, en wat anderen zeggen over de dienstverlening.

 3. Begin met het proefpakket

  De meeste leveranciers bieden een aantrekkelijk proefpakket of maaltijdbox. U kunt denken aan 2 bezorgmaaltijden voor €10,00. Hierdoor kunt u laagdrempelig kennismaken met gespecialiseerde leveranciers.

 4. Bestellingen plaatsen

  Smaakt de proefmaaltijd naar meer? Dan kunt u gemakkelijknieuwe gerechten bestellen. Vaak kan dit door even te bellen, door maaltijden aan te kruisen, of via internet. De maaltijden voor ouderen worden meestal thuisbezorgd middels een lokaal gezicht / bezorger in december 2023.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Is er iets zoals een keuzemenu?

Zodra u kiest voor koelvers, dan is er een wekelijks wisselend assortiment met plusminus 30 gerechten. Spreken we over diepvries, dan is er een keus te maken uit 70+ vaste vaste gerechten. Met een tafeltje dekje kiest u voor een vaste menulijst zonder al te veel keuze. In sommige gevallen is zelf gerechten samenstellen een mogelijkheid.

Kan ik kiezen voor speciale dieetmaaltijden?

Praktisch alle maaltijd-verzorgers bieden een groot aanbod aan dieetmaaltijden. Zoals bijv. Kip, sperziebonen, aardappelpuree en Veg. Balletjes Italiaanse Saus, Volkoren Penne. Zo krijgt iedereen geschikte thuismaaltijden voor senioren! Vraag na de mogelijkheden bij uw eigen aanbieder.

Abonnement of verplichte afname?

Nee, aanbieders hanteren geen abonnementsvorm voor thuismaaltijden. De maaltijden worden uitsluitend bezorgd indien u telefonisch/online/menulijst iets besteld hebt. Middels een handige bestellijst kunt u iedere week zelfstandig – online, telefonisch of met een bestellijst – uw wensen doorgeven.

Hoe verloopt de levering?

De bezorgmaaltijden worden in de regel door een lokale bezorger op een vast moment in de week bezorgd. Bij koelvers spreken we van elke week. Bij vriesvers is dat 2 keer per maand.


Verse dieetmaaltijden aan huis geleverd

Een goede maaltijd stimuleert uw energie en levenslust. Een verse warme schotel is daarbij van groot belang. Diverse senioren of beperkten volgen een dieet of hebben een allergie. Hierdoor zijn er een aantal vormen van dieetmaaltijden thuisbezorgd. Dit heeft te maken met gemalen, natriumarm, zoutarm, glutenvrij of misschien vloeibaar, eiwitrijk, koolhydraatarm, veganistisch: er is steeds meer mogelijk bij eten bezorgen Bovenistier. Heeft u onvoldoende financiële middelen? Dan kunt u mogelijk aankloppen bij overheid of gemeente. Enkele voorbeelden van een dieetmaaltijd :

 • Zoutarm: maaltijden met minder dan 0,3 gram zout per 100 gram.
 • Glutenvrij: praktisch bij bijvoorbeeld een glutenvrij dieet (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: wanneer slikken en/of kauwen een probleem vormt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit