Maaltijdservice Massemen

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Massemen voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Geïnteresseerd in verse maaltijden aan huis voor ouderen in Massemen? Aan de hand van maaltijdbutler.be doorzoekt u supersnel alle bezorgers in de buurt! Maaltijden warm bezorgd, of koelverse gerechten die u kunt verwarmen met de oven of microgolf: dat kunt u zelf beslissen. Verkrijgbaar vanaf €3,50 per maal. Flink uitpakken met Varkensgebraad Orloff Wortelen En Aardappelgratin of Omelet champignon in Provencaalse saus. Parijse worteltjes. Aardappelpuree? Maar lukt zelf koken niet meer? Geen probleem! Door de maaltijdendienst in Massemen geniet u van heerlijke maaltijden, 100% vers thuisbezorgd.

ProvincieOost Vlaanderen
GemeenteWetteren
Waarom bestellen?Vers uit de keuken
Postcode9230
Gemiddelde prijs€6,41
Maaltijd-topperBabi ketjap, bami

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Maaltijden aan huis voor één persoon in Massemen

Ze zijn niet meer weg te denken, maaltijdendiensten in de buurt van Massemen. U kunt denken aan populaire services als Viangro en/of Delimeal. Maar ook in de buurt zien we allerlei partijen en sociale voorzieningen. Elke service levert een eigen assortiment en voorwaarden. Dankzij maaltijdbutler.be kunt u dus de bezorgers overzichtelijk tegen elkaar afzetten. Uitkomen bij de best passende bezorger van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden wordt zo een stuk eenvoudiger. Moeite met kiezen? Bestel in dat geval een eenmalig proefpakket zonder verplichtingen bij de maaltijdservice. Spelen er specifieke wensen zoals bijvoorbeeld vloeibare of andere verse dieetmaaltijden in Massemen? Dat hoeft geen obstakel te vormen. Flink wat traiteurs voor bejaarden zijn geschikt voor mensen met een dieet.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagelijks gekookt, vol verse producten en veel groenten. Nadien worden de ingrediënten direct teruggekoeld en speciaal verpakt. Door dit proces blijven smaak en voedingswaarden in topconditie. Een houdbaarheid van wel 6 dagen.

 • Meest verse maaltijden
 • Net zo lekker als zelf koken
 • Lekker en gezond, zonder e-nummers

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden vers klaargemaakt en razendsnel ingevroren (shock-freeze). Kleur, smaak en geur blijven gewaarborgd. Maximaal 3 maanden houdbaar. Een wekelijkse bezorging hoef je niet te doen.

 • Half jaar houdbaar in de vriezer
 • Gezond en lekker
 • Ruime keuze

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel houdt in: warme maaltijden aan huis voor senioren in Massemen. Een uitkomst voor bijv. gehandicapten die geen gebruik kunnen maken van de magnetronmaaltijden. Gerechten zijn direct op te eten. Normaliter afgehandeld door lokale vrijwilligers.

 • Vanuit de pan op het bord
 • Vaak subsidie mogelijk
 • Dagelijkse bezorging

Boodschappendienst

Veel aanbieders hebben daarnaast een nuttige boodschappendienst voor gehandicapten. Hierdoor bestelt men gelijk broodnodige boodschappen als desem bol spelt en cola. In de regel gratis bezorgd op een vooraf gekozen moment.

 • Volledig zelfstandig inkopen doen
 • Vaste bezorger en tijdstip
 • Duizenden producten

Maaltijdendiensten in Massemen vergelijken

Incidenteel eens genieten van een handige diepvriesmaaltijd in Massemen? Of zoekt u een wekelijkse bezorgde koelverse maaltijden voor senioren? Of zoekt u een bedrijf gericht op tafeltje dekje (daghap), ofwel warme maaltijden aan huis? We onderscheiden een groot aantal soorten maaltijden die matchen met uw gesteldheid en eventuele dieet. Wat te denken van Kip Op Grootmoeders Wijze of Kipbrochette Ratatouille En Gebakken Aardappelen? Aan de hand van deze website bekijkt u een aantal leveranciers gespecialseerd in maaltijdbedeling in de regio Wetteren. Bestel eerst eens een proefpakket. Meestal is er een proef-mogelijkheid. U kan heerlijke bereide gerechten met veel groenten en zonder ongezonde toevoegingen uitproberen. Bestellen kan online, telefonisch of met de bestellijst. De maaltijden worden bezorgd door een lokale / regionale bezorger. Daarnaast is het flexibel, leveranciers werken niet met een vast lidmaatschap.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De kosten van kant-en-klare maaltijden aan huis in Massemen voor ouderen zijn ontzettend divers. De prijs die u betaalt hangt namelijk af van zaken als de leverancier, het productieproces, en de bezorgmogelijkheden.

 • Dagverse maaltijd als Fish-Sticks Tomatensaus Met Puree kunt u al laten bezorgen vanaf €6,45.
 • Een vriesverse maaltijden zoals Pollak Botersaus Groentemix Aardappelkwartje is er al voor €5,1.
 • De daghap voor ouderen als Dieet Kippenblanket Met Broccoli Wortelen Puree is er al vanaf €5,75.
Een verse maaltijd is vaak uit te breiden met o.a. Tomatensoep, een stukje fruit en voor de volledigheid een Roomijs als afsluiter. Heeft u moeite met de financiën? Dan kunt u mogelijk hiervoor om hulp vragen bij de gemeente Wetteren voor een maaltijdservice aan huis.

Informatie

Meest gekozen bereide maaltijden

 • Gemengde groenteschotel
 • Gestoofde lamsschouder
 • Verse komkommersalade
 • Varkenssaucijs in jus
 • Aspergesoep met zalm

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Massemen regelen

 1. Beschrijf uw voorkeuren

  Achterhaal eerst wat voor opwarmmaaltijd past bij uw wensen. Dagvers, koelvers, vriesvers of tafeltje dekje?

 2. Kies een cateringdienst of traiteurshop

  Vergelijk aangeraden maaltijddiensten en kies een geschikte. Bekijk met name het gerechten-aanbod, keuze in bezorgdagen, en recensies van andere klanten.

 3. Probeer het proefpakket

  Het gros van de maaltijd-verzorgers stunten met een goedkoop of gratis proefpakket. Bijvoorbeeld 3 bezorgmaaltijden voor €15,00. Daardoor kunt u zonder hoge kosten kennismaken met gespecialiseerde services.

 4. Bezorgafspraken maken

  Hebt u genoten van de proefmaaltijd? Zo ja, dan kan men gelijk een nieuwe menulijst invullen. Steeds vaker doet u dat per telefoon, met behulp van de menulijst, of via de iPad. Uw bestelling wordt gemiddeld genomen aan huis gebracht via een regionale bezorger in mei 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Mag ik zelf mijn maaltijden kiezen?

Bij koelverse gerechten is er doorgaans een keuze menulijst met ruwweg 25 maaltijden. Spreken we over diepvries, dan is het aanbod gelimiteerd tot 90+ vaste menu’s. Bij tafeltje dekje gebruikt men een vaste menulijst zonder al te veel keuze. Soms is zelf samenstellen een optie die wordt aangeboden.

Kan ik kiezen uit dieetmaaltijden?

Ja, de meeste maaltijdverstrekkers gebruiken een speciale categorie met dieetmaaltijden. Onder andere Linzensoep met bleekselderij of Kippendijrolletje met kippenjus. Groentestoverij amandel-rozijn. Gekookte aardappelen. Hiermee krijgt iedereen geschikte bezorgmaaltijden aan huis! Kan dit ook met mijn dieet? Neem contact op met uw maaltijdservice.

Moet ik een abonnement afsluiten?

Nee, u zit nooit vast aan een verplicht doorlopende overeenkomst voor thuismaaltijden. U ontvangt alleen maaltijden thuis zodra u deze besteld heeft. Middels een speciale menukaart kan men op eigen houtje – online, telefonisch of met een bestellijst – een bestelling doorgeven.

Hoe werkt de bezorging?

De opwarmmaaltijden worden vaak door een vaste bezorgdienst elke week op hetzelfde moment geleverd. In het geval van koelvers: 2 wekelijks. Het vriesverse aanbod 1 of 2 keer per maand.


Verse dieetmaaltijden aan huis laten bezorgen

Een voedzame maaltijd heeft invloed op een vitaal en energiek lichaam. Een lekkere en gezonde warme schotel is essentieel. Veel senioren of beperkten hebben specifieke voorkeuren betreft voeding. Om die reden zijn er verschillende vormen van dieetmaaltijden voor thuis. Het gaat om natriumarm, gemalen, glutenvrij, lactosevrij of vloeibaar, koolhydraatarm, vegetarisch, veganistisch: iedereen kan terecht bij eten bezorgen Massemen. Heeft u onvoldoende financiële middelen? Dan bekijk dan de mogelijkheden voor een subsidie. Enkele voorbeelden van een dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: menu’s met minder dan 0,3 gram zout per 100 gram.
 • Glutenvrij: zeer nuttig bij bijvoorbeeld een tarwe- of glutenallergie (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: op het moment dat kauwen en/of slikken steeds moeilijker gaat.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit