Maaltijdservice Westrem

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Westrem voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Op zoek naar gezonde maaltijden aan huis voor ouderen in Westrem? Aan de hand van www.maaltijdbutler.be vergelijkt u overzichtelijk alle leveranciers die leveren in uw plaats. Een maaltijd die warm wordt aangeleverd, of diepvriesmaaltijden die u zelf moet opwarmen: u bepaalt het helemaal zelf. Al beschikbaar vanaf €4,80 per gerecht. Aan tafel voor Chili sin carne of Vegetarische cordon bleu met vegetarische jus, aardappelpuree, gemengde groenten? Maar is een supermarkt bezoeken koken niet goed mogelijk? Dat hoeft geen obstakel te vormen. Door middel van de maaltijddienst in Westrem hebt u toegang tot uitstekende maaltijden, die u alleen maar even hoeft op te warmen.

ProvincieOost Vlaanderen
GemeenteWetteren
ErvaringMet aandacht bereid
Postcode9230
Gemiddelde kosten€6,42
Nummer 1-maaltijdLamsvlees in saus

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Vers bereidde maaltijden aan huis in Westrem

Ze zijn niet meer weg te denken, maaltijdendiensten in de buurt van Westrem. U kunt denken aan belangrijke services als Ekomenu en 0. Ook in deze plaats zelf zien we verschillende partijen en wijkrestaurants. Elk bedrijf heeft weer een eigen menu en bestel- en bezorgmogelijkheden. Door gebruik te maken van www.maaltijdbutler.be kunt u derhalve de leveranciers rustig naast elkaar bekijken. Het uitzoeken van een solide verzorger van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden vergaat dan een stuk gemakkelijker. Eerst kijken of het wat is? Profiteer nu van een speciaal voordelig proefpakket via uw maaltijdservice. Is er sprake van bepaalde wensen als o.a. glutenvrije of andere verse dieetmaaltijden in Westrem? Er kan meer dan u denkt! Steeds meer traiteurs in België zijn “dieet-proof”.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers gekookt, met 100% verse ingrediënten. Daaropvolgend worden deze producten snel teruggekoeld. Hierdoor blijven smaak en vitamines ongedeerd. Te bewaren tot 1 week na levering.

 • Meest verse maaltijden
 • De lekkerste seizoensgerechten
 • Geen kunstmatige toevoegingen

Diepvriesmaaltijden

Diepvriesmaaltijden worden bereid met verse producten en shock-freeze ingevroren. Mineralen, vitamines en smaak blijven optimaal behouden. Weken lang goed te houden. Elke week bestellen hoeft dan ook vaak niet.

 • Groot en voordelig inkopen
 • Behoud van voedingswaarden en vitamines
 • Groot keuzemenu

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel staat voor: warme maaltijden aan huis voor senioren in Westrem. Perfect voor bijv. senioren die geen maaltijden meer kunnen opwarmen. Geschikt voor directe consumptie. Vaak georganiseerd door een meer lokale partij.

 • Warm thuisbezorgd
 • 100% vers
 • Elke dag bezorgd

Boodschappendienst

Verschillende services beschikken over een praktische boodschappendienst voor ouderen. Hierdoor krijgt u eenvoudig praktische of verse producten als paté en geitenkaas. Niet zelden zonder extra kosten bezorgd op een vooraf gekozen moment.

 • Langer zelfstandig blijven
 • Alles aan huis bezorgd
 • Alles op voorraad

Maaltijdendiensten in Westrem vergelijken

Houdt u van een complete diepvriesmaaltijd in Westrem? Of zoekt u een blijvende oplossing als koelverse maaltijden voor senioren? Of prefereert u een service die zich focust op tafeltje dekje (daghap) waarbij het eten warm geleverd wordt? U kunt kiezen uit verscheidene soorten maaltijden die voldoen aan uw omstandigheden voedingspatroon. Wat te denken van Dieet Wortelstamppot Met Rundsstoverij of Kaasburger Met Spinazie En Puree? Op maaltijdbutler.be ontdekt u de erkende traiteurswinkels gericht op maaltijdbedeling in en rondom Wetteren. Onze tip: begin met een proefpakket. Doorgaans kunt u tegen een zeer scherpe prijs complete bereide gerechten met verse ingrediënten en weinig kunstmatige toevoegingen beoordelen. U kunt via verschillende manieren bestellen. Het eten wordt bezorgd door vaak dezelfde persoon, op een vaste dag. Er is geen sprake van een doorlopende overeenkomst.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De kosten van kant-en-klare maaltijden aan huis in Westrem voor ouderen verschillen onderling enorm. De prijs die wordt gerekend wordt gevormd door aspecten als het bedrijf, het productieproces, en eventuele dieetvoorkeuren.

 • Dagverse maaltijd zoals Witloof Met Ham En Kaassaus Met Puree kunt u al laten bezorgen vanaf €5,8.
 • Een vriesverse maaltijden zoals Dieet Blinde Vink Puree Met Prei kan je kopen vanaf €3,85.
 • Een warme daghap voor senioren als Kalkoenbiefstukjes met jus, appel-mango compote en gekookte aardappelen kan je kopen vanaf €5,6.
De recepten kunt u vaak uitbreiden met bijvoorbeeld Okrosjka, een stukje fruit en een toetje als Chocolade ijs om mee af te sluiten. Beschikt u niet over voldoende geld? Dan kunt u mogelijk hiervoor om hulp vragen bij de gemeente Wetteren voor een maaltijdservice aan huis.

Cijfers en feiten

Vaak bestelde bereide maaltijden

 • Asperge beenham schotel
 • Nasi Indisch rundvlees
 • Kruudmoes met gortepap
 • Rundvlees in tijmsaus
 • Aspergesoep met zalm

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Westrem bestellen

 1. Beschrijf uw voorkeuren

  Stel eerst vast wat voor soort ouderenmaaltijd in overeenkomst is met uw omstandigheden. Warm bezorgd, koelvers of juist vriesvers?

 2. Maak een keuze voor een traiteur / cateraar

  Vergelijk gespecialiseerde aanbieders en geef de voorkeur door. Let goed op het maaltijd-aanbod, de bestel en bezorgopties, en recensies van andere klanten.

 3. Begin met het proefpakket

  De grote maaltijdservices bieden een scherp geprijsd proefpakket. U kunt denken aan 2 bezorgmaaltijden voor €10,00. Op basis daarvan kunt u zonder hoge kosten kennismaken met voordelige dienstverleners.

 4. Maaltijden afnemen

  Hebt u genoten van de proefmaaltijd? Dat is fijn, nu kunt u eenvoudigopnieuw bestellen. In veel gevallen doet u dit door te bellen, via de papieren bestellijst of email / internet. De thuismaaltijden worden altijd thuisbezorgd middels een lokale leverancier in mei 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Kan ik kiezen uit maaltijden?

Bij dagvers / koelverse gerechten kunt u zelf kiezen van een bestellijst met ongeveer 25 gerechten. Bij diepvries is er een keus te maken uit 90+ blijvende menu’s. Bij tafeltje dekje krijgt men een vaste menulijst zonder al te veel keuze. Steeds vaker is zelf samenstellen een speciale feature.

Zijn er maaltijden voor mijn dieet?

Zeker. Landelijke services hanteren een uniek en ambachtelijk assortiment dieetmaaltijden. Onder andere Rundergehaktbal met jus, witlof à la crème en gekookte aardappelen of Gekruide krieltjes. Op die manier ontvangt men altijd goede opwarmmaaltijden aan huis! Welke diëten zijn beschikbaar? Vraag het na bij de organisatie waar u klant bent.

Is er een minimale afname?

Nee, u zit nooit vast aan een verplicht contractvorm met een vaste levering voor thuismaaltijden. De gerechten kunnen alleen worden ontvangen als men deze ook zelf besteld heeft. Door het invullen van de wekelijks vernieuwde bestellijst kan men eenvoudig – op meerdere manieren – een bestelling plaatsen.

Hoe gaat de bezorging in z’n werk?

De menu’s worden in de regel door een regionale bezorger op een vast moment in de week bezorgd. Bij koelverse maaltijden 1 a 2 keer per 7 dagen. Bij vriesverse gerechten maandelijks.


Gezonde dieetmaaltijden aan huis laten bezorgen

Een gewoon goede maaltijd helpt mee aan uw vitaliteit en gezondheid. Een dagverse warme schotel is essentieel. Sommige senioren of invaliden eten volgens een strikt dieet. Hierdoor zijn er een aantal vormen van dieetmaaltijden thuisbezorgd. Het gaat om lactosevrij, glutenvrij, gemalen, natriumarm en ook koolhydraatarm, vloeibaar, veganistisch, vegetarisch: de maaltijdservice is er voor iedereen bij eten bezorgen Westrem. Is er sprake van een laag inkomen? Dan is er wellicht iets mogelijk bij de gemeente. Voorbeelden van een dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: gerechten met minder dan 0,3 gram zout per 100 gram.
 • Glutenvrij: ideaal bij coeliakie of een glutenintolerantie.
 • Gemalen/vloeibaar: wanneer slikken en kauwen lastig is geworden.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit