Maaltijdservice Elsegem

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Elsegem voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Benieuwd naar gemakkelijke maaltijden aan huis voor ouderen in Elsegem? Middels onze tool treft u eenvoudig alle services die maaltijden thuisbezorgen. Warm geleverd, of koelverse maaltijden die nog even in de microgolf moeten: u maakt zelf de keuze. Al te verkrijgen vanaf €5,05 per maal. Ouderwets genieten van Verse worst in jus of Varkenssaucijsjes in uienjus. Groentemix. Gekookte aardappelen? Maar is koken en boodschappen doen lastig voor u? U kunt gelukkig lekker blijven eten. Middels de maaltijdendienst in Elsegem geniet u van gezonde maaltijden, gemakkelijk bij u thuisbezorgd.

ProvincieOost Vlaanderen
GemeenteWortegem-Petegem
RecensieWeinig tot geen zout
Postcode9790
Kosten maaltijd (gemiddeld)€5,72
Nummer 1-maaltijdGebonden kerrie-champignonsoep

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Leveranciers van maaltijden aan huis in Elsegem

Vandaag de dag kunnen we kiezen uit flink wat maaltijdendiensten in de regio van Elsegem. Denk dan aan belangrijke organisaties als Foodbag of 0. Ook in deze plaats zelf ontwikkelen zich uitstekende instanties en sociale voorzieningen. Elke optie onderscheidt zich door een eigen manier van bereiding en procedures rondom bestellen en betaling. Dankzij maaltijdbutler.be kan u daardoor de bezorgers rustig met elkaar vergelijken. Het selecteren van een geschikte leverancier van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden wordt zo wat minder gecompliceerd. Eerst kijken of het wat is? Start eens met een extra betaalbaar proefpakket bij de maaltijdservice. Zijn er in uw geval dieetwensen zoals o.a. zoutarme of andere verse dieetmaaltijden in Elsegem? Er is gelukkig een alternatief. Flink wat traiteurs in België zijn “dieet-proof”.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers gekookt, met uitsluitend verse groenten. Daaropvolgend worden deze maaltijden gelijk gekoeld en in speciale verpakkingen gedaan. Door deze handeling blijven voedingsstoffen en smaak gewaarborgd. Tot wel 7 dagen te bewaren.

 • Klaargemaakt met verse ingrediënten
 • Vol van smaak
 • Zonder toevoegingen (kunstmatig)

Diepvriesmaaltijden

Diepvriesmaaltijden worden bereid met verse producten en razendsnel ingevroren (shock-freeze). Vitamines en mineralen gaan zo niet verloren. Voor meerdere maanden houdbaar. Elke week een bezorging is dan ook overbodig.

 • Groot en voordelig inkopen
 • Behoud van voedingswaarden en vitamines
 • Maaltijden uit alle keukens

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel betekent: warme maaltijden aan huis voor senioren in Elsegem. Een prima oplossing voor bijv. ouderendie (tijdelijk) zelf geen eten kunnen verwarmen. U kunt meteen aanschuiven! Vaak verzorgd door een lokale zorginstelling.

 • Gelijk bezorgd na het koken
 • WMO mogelijkheden
 • Individuele bezorgopties

Boodschappendienst

Meerdere firma’s voorzien in een premium boodschappendienst voor bejaarden. In dat geval haalt men snel broodnodige boodschappen als komijnekaas en sinas. Vaak zonder extra kosten bezorgd op een vast tijdstip.

 • Volledig zelfstandig inkopen doen
 • Op een vast moment in de week
 • Alles op voorraad

Maaltijdendiensten in Elsegem vergelijken

Houdt u van een de lekkerste diepvriesmaaltijd in Elsegem? Of zoekt u gezonde en lekkere koelverse maaltijden voor senioren? Of geeft u de voorkeur aan een aanbieder die zich heeft toegelegd op tafeltje dekje (daghap) waarbij het eten warm geleverd wordt? We onderscheiden talloze bezorgmaaltijden die rijmen met uw gesteldheid voedingspatroon. U kunt denken aan Dieet Rundstong Tomatensaus Puree en Dieet Kippenwit Mosterdsaus Prinsessen Aardappelen? Onderstaand ziet u de grootste aanbieders van maaltijdbedeling in en rondom Wortegem-Petegem. Iets om de gaten te houden is een proefpakket. Bij veel aanbieders kunt u tegen een zeer scherpe prijs verse bereide gerechten met dagverse artikelen en weinig kunstmatige toevoegingen keuren. Het invullen van de bestellijst kan op papier, telefonisch of online. Het eten wordt bezorgd door vaak dezelfde persoon, op een vaste dag. Daarnaast is het flexibel, leveranciers werken niet met een vast abonnement.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De kosten van kant-en-klare maaltijden aan huis in Elsegem voor ouderen variëren nogal. De prijs die wordt gerekend heeft te maken met o.a. de maaltijdservice, kwaliteit van ingrediënten, en eventuele extra dienstverlening.

 • Dagverse maaltijd als Gemalen Wortelpuree Met Rundsvlees kunt u al laten bezorgen vanaf €5,5.
 • Een vriesverse maaltijden zoals Dieet Kippenblanket Roerbakgroenten Aardappelen kunt u al bestellen vanaf €3,9.
 • Een thuisbezorgde daghap als Kabeljauw, dillesaus, sperziebonen, krieltjes wordt al bezorgd vanaf €6,55.
De avondmaaltijd hoeft niet het enige te zijn. Neem ook Rundvleessoep, een extra salade en voor de volledigheid een Sorbet als afsluiter. Zijn kosten voor u een probleem? Doorgaans kunt u een subsidie of regeling treffen met de gemeente Wortegem-Petegem voor een maaltijdservice aan huis.

Gegevens

Beste bereide maaltijden

 • Varkenslapje in champignonsaus
 • Tortellini met gehakt en kaas
 • Spaghetti, tonijn, kappertjes
 • Champignonsoep met rundvlees
 • Koolvisfilet in mosterdsaus

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Elsegem bestellen

 1. Maak een maaltijd-indicatie

  Check als eerst welk type maaltijdservice in lijn is met uw gesteldheid. Warm geleverd, vriesvers, of misschien koelvers?

 2. Kies uit de traiteurwinkels en cateraars

  Vergelijk de beschikbare bezorgservices en geef de voorkeur door. Let met name op het gerechten-aanbod, keuze in bezorgdagen, en wat anderen zeggen over de dienstverlening.

 3. Begin met het proefpakket

  Het gros van de dienstverleners werken met een goedkoop of gratis proefpakket. Een dergelijke actie houdt bijvoorbeeld in 4 bezorgmaaltijden voor €20,00. Op basis daarvan kunt u geheel vrijblijvend eens kennismaken met gespecialiseerde leveranciers.

 4. Bezorgafspraken maken

  Bevalt het proefpakket? Mooi, dan kan men gelijk een nieuwe bestelling plaatsen. Gewoonlijk kan dit via een speciaal telefoonnummer, met behulp van de menulijst, of via de iPad. De thuismaaltijden worden in de regel tot in de keuken geleverd via een vriendelijke bezorgservice in mei 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Uit hoeveel recepten kan ik wekelijks kiezen?

Binnen het koelverse segment is er een wekelijks wisselend assortiment met grofweg 25 menu’s. Binnen het diepvries-segment is er een keus te maken uit 90+ vaste vaste gerechten. Met een tafeltje dekje gebruikt men een vaste menulijst zonder al te veel keuze. Meer en meer is zelf gerechten samenstellen een optie die wordt aangeboden.

Kan ik kiezen uit dieetmaaltijden?

Vaak wel. Bijna alle maaltijd-verzorgers voorzien in een speciaal ontwikkeld aanbod dieetmaaltijden. Onder andere Runderstoofpotje en Babi ketjap, pikante groenten met ananas en bami goreng. Daardoor kan iedereen genieten van bezorgmaaltijden aan huis! Ook voor uw dieet? Vraag het na bij uw eigen aanbieder.

Abonnement of verplichte afname?

Nee, maaltijdservices hanteren meestal geen doorlopend abonnement voor thuismaaltijden. Er vindt alleen maar bezorging plaats wanneer u een bestelling heeft doorgegeven. Aan de hand van de menulijsten kunt u wekelijks zelf – online, telefonisch of met een bestellijst – de gerechten inkopen.

Hoe verloopt de bezorging?

De bezorgmaaltijden worden normaliter door een regionale bezorger op een vast moment in de week week thuisbezorgd. Bij koelvers: om de 3 dagen. Het vriesverse assortiment 2 keer per maand.


Verse dieetmaaltijden aan huis geleverd

Een maaltijd met verse ingrediënten vormt de basis voor een optimale lichamelijke gesteldheid. Een lekkere en gezonde warme schotel ligt hieraan ten grondslag. Veel ouderen of hulpbehoevenden hebben bepaalde dieetwensen. Mede daardoor zijn er verschillende vormen van dieetmaaltijden aan huis. Dit heeft te maken met zoutarm, lactosevrij, natriumarm, glutenvrij en niet te vergeten vegetarisch, eiwitrijk, vloeibaar, veganistisch: de maaltijdservice is er voor iedereen bij eten bezorgen Elsegem. Voor ouderen met een laag inkomen is er wellicht iets mogelijk bij de gemeente. Voorbeelden van een dieetmaaltijd aan huis:

 • Zoutarm: gerechten met minder dan 0,3 gram zout per 100 gram.
 • Glutenvrij: perfect bij een tarwe- of glutenallergie (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: wanneer kauwen of slikken lastig is geworden.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit