Maaltijdservice Wortegem-Petegem

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Wortegem-Petegem voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Benieuwd naar geschikte maaltijden aan huis voor ouderen in Wortegem-Petegem? Door middel van onze vergelijker achterhaalt u supersnel alle services in de buurt! Een warme maaltijdservice, of koelverse gerechten die u gemakkelijk zelf opwarmt: u bepaalt het helemaal zelf. Te bestellen vanaf €5,55 per gerecht. Uitgebreid dineren met een maaltijd als Penne carbonara of Boerengehaktschotel met aardappelpuree-bieslook? Maar is boodschappen doen/koken niet meer mogelijk? U kunt gelukkig lekker blijven eten. Door middel van de maaltijddienst in Wortegem-Petegem krijgt u vers bereidde maaltijden, gemakkelijk bij u thuisbezorgd.

ProvincieOost Vlaanderen
GemeenteWortegem-Petegem
BeoordelingModerne hoogwaardige keuken
Postcode9790
Kosten maaltijd (gemiddeld)€6,8
Maaltijd-topperChicken Lunges

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Verse maaltijden aan huis geleverd in Wortegem-Petegem

Vandaag de dag kunnen we kiezen uit flink wat maaltijdendiensten in de omgeving van Wortegem-Petegem. Denk dan aan veel gekozen leveranciers als Traiteur Goossens en/of Champion. Maar ook op regionaal niveau zijn er verschillende partijen en speciale eetpunten. Iedere aanbieder wordt bestempeld door een eigen type maaltijd en procedures rondom bestellen en betaling. Met behulp van de maaltijdservice-vergelijker kunt u dus de aanbieders probleemloos vergelijken op allerlei onderdelen. Een keuze maken voor een solide maaltijdservice voor (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden vergaat zo een stuk gemakkelijker. Moeite met kiezen? Bestel dan een speciaal voordelig proefpakket via uw maaltijdservice. Zijn er in uw geval menu-voorkeuren als o.a. veganistische of andere verse dieetmaaltijden in Wortegem-Petegem? Er is een oplossing! Best veel traiteurs in België zijn “dieet-proof”.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden iedere dag bereid, met altijd kakelverse ingrediënten. Daaropvolgend wordt het eten teruggekoeld en luchtdicht verpakt. Om die reden blijven vitaminen en mineralen gewaarborgd. Je kunt het 1 week bewaren.

 • Altijd volledig vers
 • Rijke smaak en beleving
 • Zonder toevoegingen (kunstmatig)

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden bereid met verse producten en ingevroren via de shock-freeze methode. Mineralen, vitamines en smaak blijven optimaal behouden. Ongeveer 6 maanden te bewaren. Een wekelijkse bezorging hoeft dan ook vaak niet.

 • Tot half jaar houdbaar
 • Vitamines en mineralen blijven behouden
 • Enorm veel keuze

Warme maaltijden aan huis

Via de dagschotel ontvangt u: warme maaltijden aan huis voor senioren in Wortegem-Petegem. Een prima oplossing voor bijv. hulpbehoevenden die de kant-en-klaar maaltijd niet kunnen opwarmen. U kunt direct de maaltijd nuttigen. Normaliter geregeld via een gemeentelijke eetgelegenheid.

 • Warm thuisbezorgd
 • Maximale versheid
 • Individuele bezorgopties

Boodschappendienst

Diverse firma’s voorzien in een premium boodschappendienst voor chronisch zieken. Op die manier bestelt u moeiteloos broodnodige boodschappen als kaas of komijnekaas. In algemene zin zonder extra kosten bezorgd tot in de keuken.

 • Langer zelfstandig blijven
 • Tot in de keuken geleverd
 • Uitgebreid assortiment

Maaltijdendiensten in Wortegem-Petegem vergelijken

Houdt u van een smaakvolle diepvriesmaaltijd in Wortegem-Petegem? Of neigt u meer naar een structurele oplossing zoals koelverse bezorgmaaltijden? Of houdt u juist van een instelling die zich concentreert op tafeltje dekje (daghap), zodat het eten warm geleverd wordt? U kunt kiezen uit diverse soorten maaltijden die kloppen met uw wensenlijstje en voedingsadvies. Genieten van de lekkerste gerechten als Dieet Kalfsworst Rode Kool Aardappel of Groenteburger Prei Gekookte Aardappelen? Op maaltijdbutler.be bekijkt u een aantal relevante bedrijven die zich focussen op maaltijdbedeling in de gemeente Wortegem-Petegem. Eerst proberen? Dan is er het proefpakket. Gewoonlijk kunt een voor een lage prijs voedzame bereide gerechten met lekker veel groenten en weinig kunstmatige toevoegingen proberen. Bestellen kan zowel online, telefonisch als via de bestellijst. Uw bestelling wordt geleverd door een vaste bezorger op een vast moment. U zit niet vast aan een doorlopend abonnement.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De tarieven van kant-en-klare maaltijden aan huis in Wortegem-Petegem voor ouderen lopen zeer uiteen. De prijs per maaltijd komt tot stand door aspecten als de aanbieder, het productieproces, en of er rekening gehouden moet worden met diëten.

 • Dagverse maaltijd zoals Kipcordon Bleu Appel/Abrikoos Met Puree kunt u al laten bezorgen vanaf €6,2.
 • Een lekkere diepvriesmaaltijd als Dieet Hamburger Viergroentenstamppot wordt al bezorgd vanaf €5.
 • De daghap voor ouderen als Omelet, kaassaus, worteltjes, gebakken aardappelen is beschikbaar vanaf €5,95.
De avondmaaltijd is niet waar het bij blijft. Ook Kokos-bonensoep, een extra salade en iets lichts zoals Pannenkoekjes om mee af te sluiten. Heeft u een laag inkomen? Doorgaans kunt u een speciaal (kortings)tarief aanvragen bij de gemeente Wortegem-Petegem voor een maaltijdservice aan huis.

Stats & Facts

Geliefde bereide maaltijden

 • Kippenbout in jus
 • Stamppot zuurkool
 • Hollandse hachee
 • Spinaziestamppot
 • Een pizza hawai

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Wortegem-Petegem regelen

 1. Inventariseer behoeftes

  Ga eerst na welke vorm van een bezorgmaaltijd rijmt met uw gesteldheid. Tafeltje dekje, koelvers of diepvries?

 2. Selecteer een cateringdienst of traiteur

  Vergelijk de aangeraden maaltijddiensten en selecteer er een. Kijk goed na het assortiment, bezorg- en betaalmogelijkheden, en recensies van andere klanten.

 3. Een proefpakket nemen

  De grote services geven een voordelig proefpakket. Vaak gaat het om 6 bezorgmaaltijden voor €30,00. Mede daarom kunt u heel eenvoudig eens kennismaken met bekende leveranciers.

 4. Vaste levermomenten

  Bevalt het proefpakket? Dat is fijn, nu kunt u overzichtelijk opnieuw bestellen. Dikwijls doet u dat per telefoon, via een menulijst, of met de tablet. De (warme) maaltijden wordt gemiddeld genomen aan huis gebracht via een vertrouwde bezorger in juli 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Kan ik kiezen uit maaltijden?

Zodra u kiest voor koelvers, dan is er vaak een menulijst met ongeveer 30 gerechten. Binnen het diepvries-segment kunt u kiezen uit 70+ blijvende maaltijden. Kiest u voor tafeltje dekje? Dan gebruikt men een vaste menulijst zonder al te veel keuze. In sommige gevallen is vers op maat een optie die wordt aangeboden.

Kan ik kiezen uit dieetmaaltijden?

Vaak wel. Bijna alle services voorzien in een speciale menulijst voor mensen met een dieet. Bijvoorbeeld Spagheti carbonara of Gemalen Zalm In Vissaus Met Wortelen En Puree. Zodoende zijn er voor alle ouderen kant-en-klaar maaltijden aan huis! Ook voor uw dieet? Vraag het na bij uw eigen dienstverlener.

Is er sprake van een abonnement?

Nee, maaltijdservices hanteren meestal geen doorlopende afnemings-verplichting voor thuismaaltijden. U ontvangt alleen maaltijden thuis nadat u zelf een bestelling geplaatst heeft. Door middel van de standaard bestellijst kan men direct en zonder moeite – online, telefonisch of op papier – een bestelling doorgeven.

Hoe gaat de levering in z’n werk?

De maaltijden worden in de meeste gevallen door een regionale bezorger op een vast moment in de week week thuisbezorgd. Koelvers: 2 wekelijks. Bij vriesverse maaltijden 1 – 2 keer per 4 weken.


Gezonde dieetmaaltijden aan huis laten bezorgen

Een verse maaltijd bevordert een optimale lichamelijke gesteldheid. Een verse warme schotel mag dan ook niet ontbreken. Veel bejaarden of gehandicapten hebben behoefte aan dieetmaaltijden. Op basis daarvan ontstonden er diverse mogelijkheden rondom dieetmaaltijden voor thuis. Het betreft glutenvrij, zoutarm, gemalen, lactosevrij of juist vegetarisch, vloeibaar, koolhydraatarm, veganistisch: de maaltijdservice is er voor iedereen bij eten bezorgen Wortegem-Petegem. Is er sprake van een laag inkomen? Dan kunt u mogelijk aankloppen bij overheid of gemeente. Wat voorbeelden van een dieetmaaltijd aan huis:

 • Zoutarm: gerechten met minder dan 0,3 gram zout per 100 gram.
 • Glutenvrij: aan te raden bij coeliakie / glutenvrije levensstijl.
 • Gemalen/vloeibaar: als kauwen of slikken lastige situaties veroorzaakt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uitAlle plaatsen in deze gemeente