Maaltijdservice Zelzate

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Zelzate voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Interesse in voedzame maaltijden aan huis voor ouderen in Zelzate? Geholpen door maaltijdbutler.be treft u eenvoudig alle organisaties in uw eigen gemeente. Een maaltijd die warm wordt aangeleverd, of koelverse gerechten die u kunt eten wanneer u dat uitkomt: dat kunt u zelf beslissen. Al te verkrijgen vanaf €5,30 per persoon. Aan tafel voor Speklapjes met jus en preistamppot en Kip satésaus. Atjar ananas. Nasi goreng? Maar geen energie meer om zelf te koken of boodschappen te doen? Er kan meer dan u denkt! Door middel van de maaltijddienst in Zelzate profiteert u van uitstekende gerechten, 100% vers thuisbezorgd.

ProvincieOost Vlaanderen
GemeenteZelzate
RecensieEenvoudig bestellen
Postcode9060
Prijs per gerecht€6,38
Vaak gekozen maaltijdErwtensoep

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Maaltijden aan huis voor één persoon in Zelzate

Tegenwoordig zijn er flink wat maaltijdendiensten in de omgeving van Zelzate. Neem bijv. veel gekozen organisaties als HelloFresh en/of Carrefour. Echter, ook heel lokaal zijn er uitstekende leveranciers en vrijwilligersorganisaties. Elke partij wordt gekenmerkt door een heel eigen manier van bereiding en bestel-, betaal-, en bezorgopties. Middels onze tool kan u de bedrijven snel en makkelijk met elkaar vergelijken. Een keuze maken voor een solide bezorger van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden wordt zo wat overzichtelijker. Moeite met kiezen? Bestel dan eerst een proefpakket bij uw maaltijdservice. Heeft u maaltijdvoorkeuren zoals onder andere glutenvrije of andere verse dieetmaaltijden in Zelzate? Dat hoeft niet erg te zijn! Een aanzienlijk deel van de traiteurs kunnen aangepast worden op uw wensen.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden zijn daadwerkelijk dagvers, vol verse producten en veel groenten. Daaropvolgend worden de ingrediënten gekoeld en goed verpakt. Zo blijven voedingswaarden optimaal behouden. Je kunt het 1 week bewaren.

 • Altijd volledig vers
 • Smaakvol zoals thuis koken
 • Geen ongezonde toevoegingen

Diepvriesmaaltijden

Diepvriesmaaltijden worden vers bereid en direct op een speciale shock-freeze manier ingevroren. Smaak en gezonde vitaminen blijven in goede conditie. Maanden lang op te slaan. Iedere 7 dagen inkopen doen is niet altijd nodig.

 • Groot inslaan is mogelijk
 • Porties ruim voldoende
 • Enorm veel keuze

Warme maaltijden aan huis

Via de dagschotel ontvangt u: warme maaltijden aan huis voor senioren in Zelzate. Een uitkomst voor bijv. hulpbehoevenden die geen maaltijden meer kunnen opwarmen. Geschikt voor directe consumptie. Veelvuldig gedaan door een lokale keuken.

 • Direct uit de keuken bezorgd
 • Ondersteuning uit gemeente
 • Vaste bezorgdienst

Boodschappendienst

Verschillende bedrijven beschikken over een premium boodschappendienst voor senioren. Hiermee krijgt men eenvoudig belangrijke boodschappen als boterhamworst of halfvolle vanille yoghurt. Dikwijls kosteloos afgeleverd door uw eigen bezorger.

 • Direct alles in huis
 • Vaste persoonlijke bezorger
 • Ruim assortiment

Maaltijdendiensten in Zelzate vergelijken

Houdt u van een ambachtelijke diepvriesmaaltijd in Zelzate? Of geeft u de voorkeur aan gezonde en lekkere koelverse maaltijden? Of prefereert u een organisatie met expertise op het gebied van tafeltje dekje (daghap), zodat het eten warm geleverd wordt? U kunt kiezen uit talloze seniorenmaaltijden die voldoen aan uw omstandigheden en eventuele voedingsvoorschrift. Neem nu Veg. Balletjes Italiaanse Saus, Volkoren Penne of Kipbrochette Ratatouille En Gebakken Aardappelen? Aan de hand van deze website achterhaalt u de erkende traiteurswinkels gericht op maaltijdbedeling in en rondom Zelzate. Onze tip: begin met een proefpakket. Steeds vaker kunt u extra voordelig gezonde bereide gerechten met verse producten en weinig vet uittesten. Bestellen kan online, telefonisch of met de bestellijst. Het eten wordt geleverd door uw eigen bezorger. U zit niet vast aan een doorlopende overeenkomst.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De prijzen van kant-en-klare maaltijden aan huis in Zelzate voor ouderen fluctueren ontzettend. Het tarief voor een maaltijd heeft te maken met elementen als het bedrijf, het productieproces, en de bezorgmogelijkheden.

 • Dagverse maaltijd als Scharrolletjes Dugléré Saus Erwten Spinazie Puree kunt u al bestellen vanaf €6,5.
 • Een diepvriesmaaltijd zoals Rundstong Madeirasaus Puree is beschikbaar vanaf €5,4.
 • De daghap voor ouderen als Varkensfiletlapje met mosterdroomsaus, bloemkool en gele rijst is beschikbaar vanaf €7,45.
De recepten is vaak uit te breiden met o.a. Borsjtsj, iets te drinken en iets lichts zoals Yoghurt/perzik mousse als afsluiter. Heeft u te maken met geldproblemen? Soms kan men hulp aanvragen bij de gemeente Zelzate voor een maaltijdservice aan huis.

Stats & Facts

Vaak gekozen bereide maaltijden

 • Rabarbercompote
 • Rode kool met gehakt schotel
 • Stamppot spinazie a la creme
 • Gepaneerde kalkoenschnitzel
 • Runderhachee met rode kool

Plaatsen in deze regio


Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Zelzate bestellen

 1. Inventariseer wensen

  Onderzoek allereerst wat voor bezorgmaaltijd klopt met uw leefpatroon. Koelvers, vriesvers of tafeltje dekje?

 2. Kies cateraar of traiteurwinkel

  Vergelijk de professionele maaltijdvoorzieningen en bekijk de beschikbaarheid. Let goed op de voedingswaarden, keuze in bezorgdagen, en natuurlijk ervaringen van andere senioren.

 3. Bestel het proefpakket

  De grote dienstverleners geven een zeer betaalbaar proefpakket. Zo’n aanbieding kan betekenen 3 bezorgmaaltijden voor €15,00. Zodoende kunt u laagdrempelig kennismaken met voordelige maaltijdservices.

 4. Vaste levermomenten

  Was het proefpakket naar wens? Zo ja, dan kan men elke dag een nieuwe bestelling doorgeven. Gewoonlijk doet u dat door te bellen, via de papieren bestellijst of via internet. De seniorenmaaltijden worden veelal tot in de keuken geleverd via een persoonlijke bezorger in juli 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Uit hoeveel recepten kan ik wekelijks kiezen?

Bij dagvers / koelverse gerechten krijgt u meestal te maken met een bestellijst met circa 20 gerechten. Binnen het diepvries-segment hebt u de keuze uit 50 – 100 blijvende menu’s. In het geval van tafeltje dekje gebruikt men een vaste menulijst zonder al te veel keuze. Soms is zelf gerechten samenstellen een optie die wordt aangeboden.

Kan ik kiezen voor speciale dieetmaaltijden?

Doorgaan wel. Veel services hebben een groot aanbod aan dieetmaaltijden. Zoals bijv. Spitskoolschotel met aardappelpuree en Verse waldorfsalade. Hierdoor zijn er voor alle ouderen opwarmmaaltijden aan huis! Voor meer info neem contact op met uw leverancier.

Ga ik een verplichting aan?

Nee, aanbieders hanteren geen vast abonnement voor thuismaaltijden. Er wordt alleen aan huis geleverd op het moment dat u op welke wijze ook een bestelling hebt doorgegeven. Aan de hand van een speciale menukaart kunt u gemakkelijk – digitaal, telefonisch of met pen en papier – een bestelling plaatsen.

Wanneer wordt er geleverd?

De kant-en-klaar maaltijden worden vaak door uw eigen bezorger op een vast moment in de week week thuisbezorgd. Het koelverse assortiment elke 3/4 dagen. Het vriesverse assortiment 1 – 2 keer per 4 weken.


Speciale dieetmaaltijden voor ouderen aan huis

Verse voeding bevordert uw energie en levenslust. De warme schotel wordt dan ook van harte aanbevolen. Sommige ouderen of beperkten hebben behoefte aan dieetmaaltijden. Op basis daarvan zijn er een aantal vormen van dieetmaaltijden aan huis. Het betreft natriumarm, zoutarm, gemalen, glutenvrij en niet te vergeten vloeibaar, eiwitrijk, veganistisch, vegetarisch: iedereen kan terecht bij eten bezorgen Zelzate. Heeft u onvoldoende financiële middelen? Dan kunt u wellicht maaltijden met korting bestellen. Enkele voorbeelden van zo’n dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: gerechten met max. 0,3 gram zout of 0,12 gram natrium per 100 gram.
 • Glutenvrij: handig bij een situatie als een gluten- of tarwevrij dieet (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: zodra kauwen en slikken voor problemen zorgt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit