Maaltijdservice Zonnebeke

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Zonnebeke voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Behoefte aan geschikte maaltijden aan huis voor ouderen in Zonnebeke? Door gebruik te maken van deze website vindt u eenvoudig alle leveranciers in uw eigen gemeente. Een warme maaltijdvoorziening, of microgolf-maaltijden die u zelf moet opwarmen: u bepaalt het helemaal zelf. Verkrijgbaar vanaf €5,10 per persoon. Aan tafel voor Drumsticks met vleesjus, gekookte aardappelen, wortelen met peterselie of Slavink met andijvie a la crème gek aard jus? Maar is boodschappen doen/koken niet meer mogelijk? Geen probleem! Geholpen door de maaltijddienst in Zonnebeke hebt u toegang tot de lekkerste maaltijden, die u alleen maar even hoeft op te warmen.

ProvincieWest Vlaanderen
GemeenteZonnebeke
RecensieSmaak valt niet tegen
Postcode8980
Gemiddelde menuprijs€6,36
Meest gekozen maaltijdSnijbonen

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Leveranciers van maaltijden aan huis in Zonnebeke

Vandaag de dag kunnen we kiezen uit flink wat maaltijdendiensten in Zonnebeke. Denk aan veel gekozen services als 15Gram en/of Delhaize. Maar ook in de buurt kan men kiezen voor verschillende aanbieders en speciale eetpunten. Iedere service heeft zo een eigen productaanbod en voorwaarden. Door middel van de maaltijdservice-vergelijker kunt u de leveranciers rustig op een aantal punten vergelijken. Het uitzoeken van een degelijke dienstverlener van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden vergaat derhalve een stuk eenvoudiger. Twijfelt u nog? Begin dan met een aantrekkelijk proefpakket! Is er sprake van speciale voorkeuren als bijvoorbeeld glutenvrije of andere verse dieetmaaltijden in Zonnebeke? Ook dan bent u welkom! Een aanzienlijk deel van de traiteurs kunnen aangepast worden op uw wensen.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden iedere dag bereid, vol verse producten en veel groenten. Later worden deze maaltijden gekoeld en goed verpakt. Om die reden blijven geur, kleur en smaak intact. Het is 1 week houdbaar.

 • Verse seizoens ingrediënten
 • Vol van smaak
 • Lekker en gezond, zonder e-nummers

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden na het koken shock-freeze ingevroren. Smaak en gezonde vitaminen blijven in goede conditie. Maanden lang op te slaan. Iedere 7 dagen inkopen doen hoef je niet te doen.

 • Maandenlang te bewaren
 • Gezond en lekker
 • Uitgebreid assortiment

Warme maaltijden aan huis

Bij de dagschotel krijgt men: warme maaltijden aan huis voor senioren in Zonnebeke. Vaak toegepast door bijv. gehandicapten die het eten niet meer kunnen opwarmen. U kunt meteen aanschuiven! Dikwijls gedaan door een lokale zorginstelling.

 • Direct uit de keuken bezorgd
 • Maximale versheid
 • Dagelijkse persoonlijk geleverd

Boodschappendienst

Meerdere bedrijven voorzien in een bruikbare boodschappendienst voor chronisch zieken. Daarmee krijgt u probleemloos verse of handige boodschappen als grillworst of koeken. In algemene zin gratis afgeleverd met de maaltijden.

 • Volledig zelfstandig inkopen doen
 • Vaste bezorger en tijdstip
 • Een volwaardige supermarkt

Maaltijdendiensten in Zonnebeke vergelijken

Zoekt u een smaakvolle diepvriesmaaltijd in Zonnebeke? Of neigt u meer naar een blijvende oplossing als koelverse maaltijden voor ouderen? Of neigt u meer naar een aanbieder gericht op tafeltje dekje (daghap), zodat u meteen kunt aanschuiven? Er zijn veel verschillende maaltijdservices die overeenstemmen met uw eisen en menu voorkeuren. Neem nu Gehaktballetjes Tomatensaus Met Broccoli En Rösti of Dieet Hamburger Witloof Aardappelen? Via onze vergelijker ontdekt u de meest gekozen traiteurshops gespecialiseerd in maaltijdbedeling in de regio Zonnebeke. Iets om de gaten te houden is een proefpakket. Steeds vaker kunnen ouderen via een proefbox de lekkerste bereide gerechten met dagverse artikelen en weinig koolhydraten proberen. Een bestelling plaatst u online of via de telefoon + bestellijst. De gerechten worden geleverd door vaak dezelfde persoon, op een vaste dag. Er geldt geen doorlopende overeenkomst.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De tarieven van kant-en-klare maaltijden aan huis in Zonnebeke voor ouderen zijn erg wisselend. De prijs die wordt gerekend hangt af van elementen als de aanbieder, het aantal verwerkte maaltijden, en of er rekening gehouden moet worden met diëten.

 • Dagverse maaltijd als Dieet Varkensvlees Broccolimix Puree kunt u al laten bezorgen vanaf €5,4.
 • Diepvriesmaaltijd als Kalkoenroulade Fine Champagne Saus Met Kroketten kan je kopen vanaf €4,2.
 • Een warme daghap voor senioren als Dieet Aardappelgratin Rundsgehakt Bladspinazie kunt u al laten bezorgen vanaf €6,15.
Het eten is niet waar het bij blijft. Ook Kippensoep, een gezonde salade en voor de volledigheid een Appeltaart achteraf. Heeft u te maken met geldproblemen? Wellicht kunt u hiervoor om hulp vragen bij de gemeente Zonnebeke voor een maaltijdservice aan huis.

Informatie

Geliefde bereide maaltijden

 • Penne carbonara
 • Burpee Chicken
 • Alaska-koolvis
 • Pasta Venetia
 • Savooiekool

Steden in de omgeving


Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Zonnebeke bestellen

 1. Maak een maaltijd-indicatie

  Stel eerst vast wat voor type ouderenmaaltijd in overeenkomst is met uw situatie. Koelvers, vriesvers of tafeltje dekje?

 2. Maak een keuze voor een traiteur / cateraar

  Vergelijk de meest gekozen maaltijddiensten en kies een geschikte. Bekijk met name het gerechten-aanbod, de manier van bezorging, en de gemiddelde klantenbeoordeling.

 3. Een proefpakket nemen

  De meeste maaltijdservices hebben een goedkoop of gratis proefpakket. Zo’n aanbieding kan betekenen 7 bezorgmaaltijden voor €35,00. Zodoende kunt u op een hele aantrekkelijke manier eens kennismaken met professionele leveranciers.

 4. Bezorgafspraken maken

  Was het proefpakket naar wens? Zo ja, dan kan men overzichtelijk nog een bestelling doen. Steeds vaker doet u dat telefonisch, via een menulijst, of via de website. De bezorgmaaltijden worden gewoonlijk thuisbezorgd middels een lokaal gezicht / bezorger in juni 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Is er iets zoals een keuzemenu?

Binnen het koelverse segment krijgt u meestal te maken met een bestellijst met gemiddeld 15 gerechten. Als we het hebben over diepvries kunt u meestal kiezen uit 70 – 150 vaste maaltijden. Kiest u voor tafeltje dekje? Dan heeft u te maken met een vaststaand menu per dag. Soms is zelf mixen en combineren een mogelijkheid.

Kan ik kiezen voor speciale dieetmaaltijden?

Ja, steeds meer maaltijd-verzorgers werken met een speciale categorie met dieetmaaltijden. Zoals bijv. Kipfilet met kippenjus, rodekool met appeltjes en aardappelpuree of Eendenvlees in zoetzure saus. Zo kan iedereen gebruik maken van thuismaaltijden voor senioren! Ook voor uw dieet? Vraag het na bij uw eigen aanbieder.

Ga ik een verplichting aan?

Nee, leveranciers werken niet met een doorlopende overeenkomst voor thuismaaltijden. De gerechten kunnen alleen worden ontvangen zodra u telefonisch/online/menulijst iets besteld hebt. Middels de wekelijks vernieuwde bestellijst kan men eenvoudig – online, telefonisch of op papier – uw wensen doorgeven.

Hoe gaat de bezorging in z’n werk?

De opwarmmaaltijden worden vaak door een regionale bezorger op een vast moment in de week bezorgd. Bij koelvers spreken we van elke week 2 keer. Binnen het vriesverse segment 2 keer per maand.


Verse dieetmaaltijden aan huis laten bezorgen

Een maaltijd met verse ingrediënten bevordert uw energie en levenslust. Elke dag een warme schotel mag dan ook niet ontbreken. Sommige ouderen of invaliden hebben behoefte aan dieetmaaltijden. Daarom zijn er verschillende vormen van dieetmaaltijden thuisbezorgd. U kunt denken aan gemalen, zoutarm, natriumarm, glutenvrij of misschien vegetarisch, eiwitrijk, veganistisch, vloeibaar: iedereen kan terecht bij eten bezorgen Zonnebeke. Is uw budget voor eten niet toereikend? Dan kunt u hiervoor informeren bij de gemeente of overheid. Enkele voorbeelden van een dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: gerechten met niet meer dan 0,3 gram zout of 0,12 gram natrium per 100 gram.
 • Glutenvrij: ideaal bij een tarwe- of glutenallergie (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: in het geval dat slikken en/of kauwen een probleem geeft.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uitAlle plaatsen in deze gemeente