Maaltijdservice Gent

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Gent voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Meer weten over verse maaltijden aan huis voor ouderen in Gent? Dankzij deze website bekijkt u snel en simpel alle bezorgers in uw eigen gemeente. Warm geleverd, of een dagvers maaltijd die u kunt verwarmen met de oven of microgolf: dat kunt u zelf beslissen. Dit kan al vanaf €3,70 per gerecht. Genieten van Dieet Rundsvlees Fijne Kruiden Aardappelen en Gehakt, prei, aardappelpuree? Maar gaat het koken u moeilijk? Geen probleem! Dankzij de maaltijdendienst in Gent beschikt u over ambachtelijke maaltijden, 100% vers thuisbezorgd.

ProvincieOost Vlaanderen
GemeenteGent
BeoordelingVerse ingrediënten
Postcode9000
Maaltijd prijs€6,37
Maaltijd-topperKippensoep

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Verse maaltijden aan huis in Gent

Ze zijn niet meer weg te denken, maaltijdendiensten in de regio van Gent. Neem interessante partijen als Meal-Story of Meal-Story. Maar ook op regionaal niveau kan men kiezen voor uitstekende leveranciers en vrijwilligersorganisaties. Iedere aanbieder biedt een eigen type maaltijd en bestelvoorwaarden. Met behulp van deze pagina kunt u derhalve de organisaties probleemloos op een aantal punten vergelijken. Het uitkiezen van een solide verzorger van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden vergaat dan een beetje makkelijker. Zijn er nog twijfels? Kijk dan eerst naar een speciaal voordelig proefpakket via uw maaltijdservice. Is er sprake van allergieën of dieetwensen als o.a. lactosevrije of andere verse dieetmaaltijden in Gent? Geen probleem! Meer en meer traiteurs in België zijn “dieet-proof”.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden zijn daadwerkelijk dagvers, met 100% verse ingrediënten. Daaropvolgend worden deze producten gekoeld naar onder 5⁰C. Daardoor blijven vitaminen en mineralen intact. Tot wel 7 dagen te bewaren.

 • Ambachtelijk bereid
 • Smaakvol zoals thuis koken
 • Geen ongezonde toevoegingen

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden bereid met verse producten en in zeer korte tijd ingevroren (shock-freeze). Structuur en smaak blijven in goede conditie. Ongeveer 6 maanden te bewaren. Een wekelijkse bezorging is hier niet aan de orde.

 • Groot en voordelig inkopen
 • Kleine en grote porties
 • Groot keuzemenu

Warme maaltijden aan huis

Via de dagschotel ontvangt u: warme maaltijden aan huis voor senioren in Gent. Ideaal voor bijv. gehandicapten die de kant-en-klaar maaltijd niet kunnen opwarmen. Gerechten zijn direct op te eten. In veel gevallen verzorgd door een gemeentelijke eetgelegenheid.

 • Direct aanschuiven
 • 100% vers
 • Levering op vaste tijden

Boodschappendienst

Verscheideneleveranciers hebben daarnaast een premium boodschappendienst voor chronisch zieken. Op die manier bestelt u direct broodnodige boodschappen als karnemelk en havermout. In de regel zonder extra kosten bezorgd op een vast tijdstip.

 • Niet meer naar de supermarkt
 • Vaste persoonlijke bezorger
 • Alles op voorraad

Maaltijdendiensten in Gent vergelijken

Wilt u af en toe genieten van een gemakkelijke diepvriesmaaltijd in Gent? Of heeft u liever een structurele oplossing zoals koelverse maaltijden voor senioren? Of heeft u liever een aanbieder die zich heeft toegelegd op tafeltje dekje (daghap), zodat u meteen kunt aanschuiven? Er is de keuze uit vele opties die kloppen met uw situatie en diëten/allergieën. Wat te denken van Dieet Vlaamse Stoverij Appelmoes Aardappelen of Ardeensgebraad Italiaansesaus Gebak. Roseval Aard.? Op deze pagina vergelijkt u de erkende traiteurswinkels gericht op maaltijdbedeling in en nabij Gent. Eerst proberen? Dan is er het proefpakket. Gewoonlijk is er een proef-mogelijkheid. U kan de lekkerste bereide gerechten met verse ingrediënten en weinig kunstmatige toevoegingen testen. Het invullen van de bestellijst kan op papier, telefonisch of online. Uw bestelling wordt geleverd door een persoonlijke bezorger. Er geldt geen vast abonnement.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De prijzen van kant-en-klare maaltijden aan huis in Gent voor ouderen zijn erg wisselend. De prijs per maaltijd is afhankelijk van factoren als de organisatie, het soort maaltijd, en of er rekening gehouden moet worden met diëten.

 • Dagverse maaltijd als Runderstoofpot Champignonsaus Sperziebonen Puree is er al vanaf €5,85.
 • Een vriesverse maaltijden zoals Spelt Risotto Tomatensaus, Groentemix kunt u al bestellen vanaf €3,85.
 • Een bereide dagschotel voour ouderen als Jumping Jack Salmon bestelt u vanaf €7.
Het diner kan men aanvullen met onder andere Aardappelsoep, een lekker bijgerecht en een dessert als Bananenvla als afsluiter. Is uw budget niet toereikend? Mogelijk kan u dan ondersteuning aanvragen via uw gemeente Gent voor een maaltijdservice aan huis.

Informatie

Vaak bestelde bereide maaltijden

 • Stamppot Andijvie met spekjes
 • Bloemkool cordonbleu schotel
 • Linzensoep met bleekselderij
 • Reepjes varkensvlees in jus
 • Varkenshaasje in pepersaus

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Gent regelen

 1. Inventariseer wensen

  Trek eerst na wat voor type kant-en-klaar maaltijd past bij uw eetpatroon. Warm geleverd, vriesvers, of misschien koelvers?

 2. Selecteer cateringdienst of traiteur

  Vergelijk de professionele maaltijd-bedrijven en maak een keuze. Kijk goed na het soort gerechten, flexibiliteit in bestellen en bezorgen, en bereikbaarheid van klantenservice.

 3. Een proefpakket nemen

  De professionele verstrekkers verstrekken een zeer betaalbaar proefpakket. Denk dan aan 3 bezorgmaaltijden voor €15,00. Door hier gebruik van te maken kunt u op een prettige manier kennismaken met geschikte dienstverleners.

 4. Wekelijks bestellen

  Genoten van de proefmaaltijd? Vervolgens kunt u direct opnieuw bestellen. Bij veel aanbieders doet u dat via telefoon, door maaltijden aan te kruisen, of met de tablet. De maaltijden voor ouderen worden in algemene zin aan huis gebracht via een regionale bezorger in mei 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Kan ik kiezen uit maaltijden?

Bij de koelverse variant, dan krijgt u meestal te maken met een bestellijst met gemiddeld 20 maaltijden. In het aanbod van diepvries hebt u de keuze uit 75 – 125 blijvende gerechten. Met een tafeltje dekje gebruikt men een vaste maaltijd per dag, zonder keuze. In sommige gevallen is zelf gerechten samenstellen een speciale feature.

Zijn er ook speciale allergie- of dieetmaaltijden?

Ja, steeds meer maaltijdservices hanteren een speciaal ontwikkeld aanbod dieetmaaltijden. Onder andere Vissoep of Sucadelapje, bladspinazie, krieltjes. Hiermee zijn er voor alle ouderen seniorenmaaltijden aan huis! Welke diëten zijn beschikbaar? Vraag het na bij uw leverancier.

Moet ik een abonnement afsluiten?

Nee, leveranciers werken niet met een abonnementsvorm voor thuismaaltijden. Er wordt alleen wat bij u thuisbezorgd zodra u deze besteld heeft. Door het invullen van de menulijsten kan men op eigen houtje – telefonisch, digitaal of ouderwets met pen en papier – de maaltijdservice bestellen.

Hoe werkt de bezorging?

De seniorenmaaltijden worden vaak door uw persoonlijke bezorger op een vast moment in de week week thuisbezorgd. Het koelverse assortiment wekelijks. Bij vriesvers is dat 1 – 2 keer per 4 weken.


Speciale dieetmaaltijden voor ouderen aan huis

Een verse maaltijd draagt bij aan uw vitaliteit en gezondheid. Een warme schotel in de avond is essentieel. Diverse senioren of hulpbehoevenden eten volgens een bepaald dieet. Hierdoor onderscheiden we een aantal vormen van dieetmaaltijden thuisbezorgd. We hebben het over natriumarm, glutenvrij, gemalen, lactosevrij en niet te vergeten veganistisch, vegetarisch, vloeibaar, eiwitrijk: het assortiment is ontzettend veelzijdig bij eten bezorgen Gent. Heeft u moeite met de financiën? Dan kunt u mogelijk aankloppen bij overheid of gemeente. Voorbeelden van een speciale dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: gerechten met minder dan 0,3 gram zout per 100 gram.
 • Glutenvrij: perfect wanneer er sprake is van glutenvrije wensen (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: als kauwen of slikken een probleem vormt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uitAlle plaatsen in deze gemeente