Maaltijdservice Heuvelland

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Heuvelland voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Zoekt u opwarm-maaltijden aan huis voor ouderen in Heuvelland? D.m.v. onze vergelijker ontdekt u probleemloos alle services die leveren in uw plaats. Warme gerechten, of een koelvers gerecht die een paar minuten in de microgolf gaan: u maakt zelf de keuze. Dit kan al vanaf €5,05 per gerecht. Genieten van Vegetarische rookworst met vegetarische jus, stamppot hutspot en Runderstoofpotje Stroganoff Snijbonen Krieltjes? Maar vraagt boodschappen doen/koken/afwassen te veel inspanning? Er is gelukkig een alternatief. Middels de maaltijdendienst in Heuvelland ontvangt u uitstekende maaltijden, die u alleen maar even hoeft op te warmen.

ProvincieWest Vlaanderen
GemeenteHeuvelland
RecensieNiet duur, wel lekker
Postcode8950
Kosten maaltijd (gemiddeld)€6,33
Nummer 1-maaltijdBiogarde

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Verse maaltijden aan huis in Heuvelland

Er zijn ontzettend veel maaltijdendiensten in Heuvelland. U kunt denken aan veel gekozen firma’s als Colruyt of HelloFresh. Maar ook lokaal zijn er allerlei partijen en vrijwilligersorganisaties. Iedere leverancier wordt gekenmerkt door een eigen type maaltijd en mogelijkheden rondom bestellen en bezorgen. Met behulp van www.maaltijdbutler.be kunt u derhalve de bedrijven op uw gemak naast elkaar bekijken. Het uitkiezen van een geschikte verzorger van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden is dan wat overzichtelijker. Eerst eens proberen? Start eens met een aantrekkelijk proefpakket! Heeft u te maken met speciale voorkeuren als bijv. vloeibare of andere verse dieetmaaltijden in Heuvelland? Dat is niet erg! Erg veel traiteurs zijn “dieet-proof”.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden iedere dag bereid, met uitsluitend verse groenten. Daaropvolgend wordt het gerecht snel teruggekoeld. Zo blijven vitaminen en mineralen onaangeroerd. Je kunt het 1 week bewaren.

 • Verse seizoens ingrediënten
 • Heerlijke en smaakvol
 • Geen kunstmatige toevoegingen

Diepvriesmaaltijden

Diepvriesmaaltijden worden na het koken shock-freeze ingevroren. Mineralen, vitamines en smaak raken niet bedorven. Weken lang goed te houden. Elke week een bezorging is hier niet aan de orde.

 • Half jaar houdbaar in de vriezer
 • Smaak en voedingsstoffen blijven behouden
 • Grote keuze uit gerechten

Warme maaltijden aan huis

Via de dagschotel ontvangt u: warme maaltijden aan huis voor senioren in Heuvelland. Een goede vervanger voor bijv. hulpbehoevenden die (tijdelijk) zelf geen eten kunnen verwarmen. Gerechten zijn direct op te eten. Doorgaans op touw gezet door lokale vrijwilligers.

 • Direct aanschuiven
 • Maximale versheid
 • Dagelijkse bezorging

Boodschappendienst

Veel leveranciers hanteren ook een handige boodschappendienst voor bejaarden. In dat geval haalt u probleemloos de boodschappen zoals karnemelk en frisdrank. In algemene zin gratis mee bezorgd op een vast tijdstip.

 • Langer zelfstandig blijven
 • Vaste persoonlijke bezorger
 • Groente, fruit, snacks etc.

Maaltijdendiensten in Heuvelland vergelijken

Wilt u af en toe genieten van een voedzame diepvriesmaaltijd in Heuvelland? Of houdt u juist van vers bereidde koelverse seniorenmaaltijden? Of prefereert u een bedrijf die zich heeft toegelegd op tafeltje dekje (daghap), zodat het eten warm geleverd wordt? U kunt kiezen uit een hoop maaltijdservices die kloppen met uw eisen voedingspatroon. Genieten van de lekkerste gerechten als Luikse Balletjes Sperziebonen Bieslookpuree of Lamsslavink Bloemkool Bechamelsaus En Krieltjes? Via onze vergelijker bekijkt u de meest populaire aanbieders van maaltijdbedeling in de omgeving Heuvelland. Let ook goed op het proefpakket. Vaak kan men voor aantrekkelijke prijzen vers bereidde bereide gerechten met verse producten en weinig kunstmatige toevoegingen uittesten. Het invullen van de bestellijst kan op papier, telefonisch of online. De menu’s worden geleverd door uw eigen bezorger. Daarnaast is het flexibel, leveranciers werken niet met een vast abonnement.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De prijzen van kant-en-klare maaltijden aan huis in Heuvelland voor ouderen zijn ontzettend divers. De prijs die wordt gerekend heeft te maken met o.a. het bedrijf, het aantal verwerkte maaltijden, en of er rekening gehouden moet worden met diëten.

 • Dagverse maaltijd als Kippenbout Groentenkrans Met Puree is er al vanaf €4,75.
 • Diepvriesmaaltijd als Lasagne Met Linzen Tomaat & Quorn is verkrijgbaar vanaf €5,45.
 • Een warme daghap voor senioren als Wisselmenu Asperge Brabanconne kunt u al bestellen vanaf €5,95.
Het diner is niet het enigste: Wat te denken van Uiensoep, iets te drinken en voor de volledigheid een Hemelse modder als nagerecht. Heeft u weinig financiële middelen? Doorgaans kunt u hulp aanvragen bij de gemeente Heuvelland voor een maaltijdservice aan huis.

Kerngegevens

Vaak gekozen bereide maaltijden

 • Chili sin carne
 • Aardappelrösti
 • Slavink in jus
 • Doperwtensoep
 • Witte rijst

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Heuvelland regelen

 1. Maak een maaltijd-indicatie

  Ga eerst na wat voor categorie opwarmmaaltijd matcht met uw gesteldheid. Koelvers, vriesvers of tafeltje dekje?

 2. Selecteer een traiteurshop of cateringdienst

  Vergelijk gespecialiseerde bezorgservices en bepaal uw voorkeuren. Let met name op het maaltijd-aanbod, de manier van bezorging, en recensies van andere klanten.

 3. Probeer het proefpakket

  De belangrijkste leveranciers geven een spotgoedkoop proefpakket. Een dergelijke actie houdt bijvoorbeeld in 2 bezorgmaaltijden voor €10,00. Door hier gebruik van te maken kunt u op een prettige manier kennismaken met voordelige leveranciers.

 4. Wekelijks bestellen

  Was de proefbestelling goed? Dan kan men overzichtelijk nieuwe gerechten bestellen. Steeds vaker kan dit telefonisch, via de papieren bestellijst of met de tablet. De maaltijden worden gemiddeld genomen bezorgd tot in de keuken via een persoonlijke bezorger in juli 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Bestaat er de keuze uit maaltijden?

Bij de koelverse variant, dan kunt u gerechten kiezen op een lijst van zo’n 15 gerechten. Als we het hebben over diepvries kan men kiezen uit 75 – 125 vaste maaltijden. Via het tafeltje dekje principe is er sprake van één maaltijd per dag. Bij sommige aanbieders is zelf ingrediënten combineren ook een optie.

Kan ik kiezen voor gerechten die passen bij mijn dieet?

Doorgaan wel. Veel maaltijdverstrekkers bieden een speciale menulijst voor mensen met een dieet. Denk aan Moussaka, aubergine, courgette, aardappelschijfjes en Gehakt in roomsaus. Hierdoor ontvangt men altijd goede kant-en-klaar maaltijden aan huis! Vraag na de mogelijkheden bij uw bezorger.

Ga ik een verplichting aan?

Nee, er is geen sprake van een contractvorm met een vaste levering voor thuismaaltijden. Er vindt alleen maar bezorging plaats zodra u deze besteld heeft. Met behulp van de welbekende bestellijst kunt u wekelijks zelf – met de papieren lijst, online of telefonisch – de maaltijden inplannen.

Wanneer wordt er bezorgd?

De gerechten worden normaliter door uw persoonlijke bezorger op een terugkerend moment in de week geleverd. In het geval van koelvers: elke 3/4 dagen. Bij vriesverse maaltijden om de 2 weken.


Verse dieetmaaltijden aan huis geleverd

Een voedzame maaltijd heeft invloed op uw energie en levenslust. Een lekkere en gezonde warme schotel ligt hieraan ten grondslag. Diverse senioren of gehandicapten hebben specifieke voorkeuren betreft voeding. Om die reden zijn er verschillende vormen van dieetmaaltijden thuisbezorgd. Bijvoorbeeld natriumarm, zoutarm, lactosevrij, gemalen en ook vegetarisch, veganistisch, koolhydraatarm, vloeibaar: bijna niets is te gek bij eten bezorgen Heuvelland. Is uw inkomen niet toereikend? Dan kunt u wellicht maaltijden met korting bestellen. Voorbeelden van een dergelijke dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: menu’s met minder dan 0,3 gram zout of 0,12 gram natrium per 100 gram.
 • Glutenvrij: ideaal bij een tarwe- of glutenallergie (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: zodra kauwen & slikken lastig is geworden.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uitAlle plaatsen in deze gemeente