Maaltijdservice Brecht

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Brecht voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Op zoek naar opwarm-maaltijden aan huis voor ouderen in Brecht? Middels maaltijdbutler.be vindt u snel en simpel alle bedrijven die aan huis leveren. Een maaltijd die warm wordt aangeleverd, of een bezorgmaaltijd die u gemakkelijk zelf opwarmt: u maakt zelf de keuze. Al te verkrijgen vanaf €4,80 per maal. Aanschuiven voor Runderhamburger, uienjus, witlof, gekookte aardappelen of Spitskoolschotel en aardappelpuree? Maar vraagt boodschappen doen/koken/afwassen te veel inspanning? Dat hoeft geen obstakel te vormen. Geholpen door de maaltijddienst in Brecht ontvangt u verse gerechten, die u gewoon zelf kunt opwarmen.

ProvincieAntwerpen
GemeenteBrecht
Waarom bestellen?Verse ingrediënten
Postcode2960
Prijs per maaltijd€6,39
Populaire maaltijdLinzensoep

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €22% KORTING
Proefpakket nu €32,50
BEKIJK AANBIEDING

Vers bereidde maaltijden aan huis in Brecht

Er zijn nogal wat maaltijdendiensten in de regio van Brecht. We hebben het over belangrijke bedrijven als 15Gram of Delimeal. Maar ook in de buurt ontwikkelen zich allerlei initiatieven en speciale eetpunten. Ieder bedrijf heeft zo een eigen type maaltijd en bestelvoorwaarden. Middels onze vergelijker kunt u de bezorgdiensten overzichtelijk met elkaar vergelijken. Een keuze maken voor een goede verzorger van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden is zo wat minder gecompliceerd. Weet u niet of het wat voor u is? Begin dan met een eenmalig proefpakket zonder verplichtingen bij de maaltijdservice. Zijn er dieetwensen zoals o.a. kaliumbeperkte of andere verse dieetmaaltijden in Brecht? Geen probleem! Een aanzienlijk deel van de traiteurs voor bejaarden zijn geschikt voor mensen met een dieet.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden zijn daadwerkelijk dagvers, bomvol natuurlijke ingrediënten. Nadien worden de ingrediënten gekoeld en goed verpakt. Daardoor blijven voedingsstoffen en smaak in topconditie. Circa 5 tot 7 dagen houdbaar.

 • Altijd 200 gram groente
 • Heerlijke en smaakvol
 • Geen kunstmatige toevoegingen

Diepvriesmaaltijden

Diepvriesmaaltijden worden vers bereid en direct ingevroren via de shock-freeze methode. Mineralen, vitamines en smaak blijven zo intact. Weken lang goed te houden. Continue bestellingen plaatsen hoeft dan ook vaak niet.

 • Hoeven niet direct gegeten te worden
 • Bevatten belangrijke voedingsstoffen
 • Veel keuze

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel houdt in: warme maaltijden aan huis voor senioren in Brecht. Perfect voor bijv. chronisch zieken die (tijdelijk) zelf geen eten kunnen verwarmen. U kunt meteen aanschuiven! Meestal afgehandeld door een gemeentelijke eetgelegenheid.

 • Direct na bereiding geleverd
 • WMO mogelijkheden
 • Levering op vaste tijden

Boodschappendienst

Diverse services beschikken over een premium boodschappendienst voor bejaarden. Op die manier haalt men direct de supermarktartikelen als stroopwafels en cola. Vaak zonder extra kosten bezorgd door uw eigen bezorger.

 • Direct alles in huis
 • Geen zware boodschappen tillen
 • Een volwaardige supermarkt

Maaltijdendiensten in Brecht vergelijken

Houdt u van een gemakkelijke diepvriesmaaltijd in Brecht? Of houdt u juist van een blijvende oplossing als koelverse opwarmmaaltijden? Of prefereert u een service die actief is op het gebied van tafeltje dekje (daghap), zodat u meteen kunt aanschuiven? Er is de keuze uit veel verschillende type aanbieders die rijmen met uw wensen en voedingsadvies. U kunt denken aan Groenteburger Prei Gekookte Aardappelen of Gemalen Zalm In Vissaus Met Wortelen En Puree? Verderop bekijkt u de meest gekozen traiteurshops gespecialiseerd in maaltijdbedeling in en rondom Brecht. Eerst proberen? Dan is er het proefpakket. Doorgaans kunnen ouderen via een proefbox uitstekende bereide gerechten met dagverse artikelen en vrij van geur-, kleur-, en smaakstoffen beoordelen. Bestellen kan telefonisch, maar ook online. Het eten wordt bezorgd door uw eigen bezorger. Zij werken vaak niet met een doorlopend abonnement.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€6,89
Proefbox: €32,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De kosten van kant-en-klare maaltijden aan huis in Brecht voor ouderen zijn ontzettend divers. De prijs per maaltijd heeft te maken met bijvoorbeeld de maaltijdservice, het productieproces, en de bezorgmogelijkheden.

 • Dagverse maaltijd als Dieet Kalkoenblanket Oude Wijze Broccoli kunt u al laten bezorgen vanaf €5,95.
 • Een diepvriesmaaltijd zoals Boomstammetje Savooikool Pastinaakpuree bestelt u vanaf €4,9.
 • Een warme daghap voor senioren als Vegetarische rookworst met vegetarische jus, stamppot hutspot kunt u al laten bezorgen vanaf €5,9.
Het diner kunt u vaak uitbreiden met bijvoorbeeld Czernina, een extra salade en voor de volledigheid een Dame blanche mousse om mee af te sluiten. Is uw budget niet toereikend? Soms kan men een speciaal (kortings)tarief aanvragen bij de gemeente Brecht voor een maaltijdservice aan huis.

Cijfers en feiten

Meest gekozen bereide maaltijden

 • Gepofte aardappels
 • Prei-gehaktschotel
 • Kippenbout in jus
 • Stamppot zuurkool
 • Spinaziestamppot

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Brecht regelen

 1. Wat zijn de wensen?

  Stel eerst vast wat voor seniorenmaaltijd past bij uw leefpatroon. Vriesvers, koelvers of warm bezorgd?

 2. Vergelijk traiteurs en cateraars

  Vergelijk de gespecialiseerde bezorgservices en kies een geschikte. Let met name op het gerechten-aanbod, de wijze van bezorgen, en wat anderen zeggen over de dienstverlening.

 3. Het proefpakket laten bezorgen

  De populaire aanbieders hanteren een scherp geprijsd proefpakket. U kunt denken aan 2 bezorgmaaltijden voor €10,00. Zo kunt u geheel vrijblijvend eens kennismaken met professionele aanbieders.

 4. Bezorgafspraken maken

  Hebt u genoten van de proefmaaltijd? Dat is fijn, nu kan men probleemloos nieuwe gerechten bestellen. Steeds vaker kan dat door even te bellen, met behulp van de menulijst, of via de iPad. De maaltijden voor ouderen worden gewoonlijk tot in de keuken geleverd via een regionale bezorger in april 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Uit hoeveel recepten kan ik wekelijks kiezen?

Bij dagvers / koelverse gerechten kunt u gerechten kiezen op een lijst met plusminus 20 menu’s. In het aanbod van diepvries kan men kiezen uit 90+ vaste vaste gerechten. In het geval van tafeltje dekje krijgt men een daghap, zonder keuze. Steeds vaker is zelf uw menu samenstellen een extra dienst die afgenomen kan worden.

Kan ik kiezen voor speciale dieetmaaltijden?

Ja, heel veel maaltijdverstrekkers werken met een ruim assortiment dieetmaaltijden. Neem nou Groentesoep Met Balletjes of Rode bieten met gekookte aardappel en een speklap. Handig, want zo ontvangt men altijd goede thuismaaltijden voor senioren! Voor meer info neem contact op met uw eigen dienstverlener.

Geldt er een afnameverplichting?

Nee, maaltijdservices hanteren meestal geen contractvorm met een vaste levering voor thuismaaltijden. U ontvangt alleen maaltijden thuis nadat u een bestelling heeft doorgegeven. Door gebruik te maken van een handige bestellijst kunt u snel en simpel – op meerdere manieren – de gerechten laten brengen.

Wanneer wordt er bezorgd?

De gerechten worden in de regel door uw eigen bezorger op een terugkerend moment in de week geleverd. Binnen het koelverse segment 1 of 2 keer per week. Bij vriesvers is dat maandelijks.


Hoe zit het met dieetmaaltijden aan huis?

Een gewoon goede maaltijd helpt mee aan een optimale lichamelijke gesteldheid. De warme schotel ligt hieraan ten grondslag. Sommige senioren of hulpbehoevenden hebben specifieke voorkeuren betreft voeding. Mede daardoor bieden een aantal organisaties dieetmaaltijden aan huis. Het gaat om gemalen, lactosevrij, zoutarm, glutenvrij en ook veganistisch, eiwitrijk, vloeibaar, koolhydraatarm: het assortiment is ontzettend veelzijdig bij eten bezorgen Brecht. Heeft u onvoldoende financiële middelen? Dan bekijk dan de mogelijkheden voor een subsidie. Enkele voorbeelden van een dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: gerechten met niet meer dan 0,3 gram zout of 0,12 gram natrium per 100 gram.
 • Glutenvrij: handig als u te maken heeft met een glutenintolerantie (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: in het geval dat als slikken & kauwen lastige situaties veroorzaakt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uitAlle plaatsen in deze gemeente