Maaltijdservice Wuustwezel

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Wuustwezel voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Zoekt u geschikte maaltijden aan huis voor ouderen in Wuustwezel? Geholpen door onze vergelijker achterhaalt u probleemloos alle bedrijven in de buurt! Een maaltijd die warm wordt aangeleverd, of dagverse gerechten die alleen maar even de microgolf in hoeven: u kunt alle kanten op. En dat al vanaf €5,05 p.p. Aanschuiven voor Vegetarische balletjes in satésaus, bami goreng of Dieet Kippenblanket Roerbakgroenten Aardappelen? Maar heeft u moeite met het doen van boodschappen en koken? Er kan meer dan u denkt! Via de maaltijddienst in Wuustwezel smult u weer van gezonde maaltijden, gemakkelijk bij u thuisbezorgd.

ProvincieAntwerpen
GemeenteWuustwezel
ReactieGeen vaste verplichtingen
Postcode2990
Gemiddelde prijs€6,42
Maaltijd-topperTomatensoep

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Vers bereidde maaltijden aan huis in Wuustwezel

Er zijn nogal wat maaltijdendiensten in de regio van Wuustwezel. Denk aan belangrijke aanbieders als Delimeal en Spar. Maar ook op regionaal niveau kunt u terecht bij allerlei organisaties en sociale voorzieningen. Elke service biedt een eigen keuken en bestelvoorwaarden. Met behulp van de maaltijdservice-vergelijker kan u daardoor de bezorgers op uw gemak naast elkaar bekijken. Het selecteren van de beste bezorger van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden is zo een stuk gemakkelijker. Zijn er meerdere opties? Bestel dan een aantrekkelijk proefpakket! Heeft u te maken met specifieke wensen als gluten- en lactosevrije of andere verse dieetmaaltijden in Wuustwezel? Dat hoeft niet erg te zijn! Best veel traiteurs voor bejaarden worden hierop aangepast.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagelijks gekookt, met altijd kakelverse ingrediënten. Nadien worden deze maaltijden teruggekoeld en luchtdicht verpakt. Met deze techniek blijven smaak en vitamines intact. Een houdbaarheid van wel 6 dagen.

 • Verse seizoens ingrediënten
 • De lekkerste seizoensgerechten
 • Geen pakjes en zakjes

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden na bereiding middels de shock-freeze procedure ingevroren. Mineralen, vitamines en smaak raken niet bedorven. Maanden lang op te slaan. Wekelijks een bezorger aan huis is hier niet aan de orde.

 • Maandenlang te bewaren
 • Behoud van voedingswaarden en vitamines
 • Vlaamse Klassiekers

Warme maaltijden aan huis

Bij de dagschotel krijgt men: warme maaltijden aan huis voor senioren in Wuustwezel. Een redding voor bijv. ouderendie geen gebruik kunnen maken van de magnetronmaaltijden. U kunt direct de maaltijd nuttigen. Doorgaans verzorgd door lokale vrijwilligers.

 • Vanuit de pan op het bord
 • WMO mogelijkheden
 • Vaste bezorgdienst

Boodschappendienst

Een aantal organisaties hebben daarnaast een premium boodschappendienst voor gehandicapten. Hiermee koop u eenvoudig praktische of verse producten als vegan gehakt of desem meergranen. Meestal gratis afgeleverd op een vast tijdstip.

 • Boodschappen doen niet meer nodig
 • Tot in de keuken geleverd
 • Alles op voorraad

Maaltijdendiensten in Wuustwezel vergelijken

Zo nu en dan eens genieten van een uitstekende diepvriesmaaltijd in Wuustwezel? Of houdt u juist van vers bereidde koelverse thuismaaltijden? Of bent u meer op zoek naar een lokale organisatie gericht op tafeltje dekje (daghap), kortom: een warme maaltijd aan huis? U kunt kiezen uit allerlei menu’s die in lijn zijn met uw wensenlijstje en eventuele dieet. Neem nu Luikse Balletjes Sperziebonen Bieslookpuree en Dieet Hamburger Witloof Aardappelen? Hieronder ontdekt u een aantal relevante bedrijven die zich focussen op maaltijdbedeling in en nabij Wuustwezel. Overweeg ook altijd het proefpakket. Doorgaans kunt u extra voordelig vers bereidde bereide gerechten met veel groenten en weinig kunstmatige toevoegingen uitproberen. Bestellen kan telefonisch, maar ook online. De maaltijden worden geleverd door een vaste bezorger op een vast moment. Daarnaast is het flexibel, leveranciers werken niet met een doorlopend abonnement.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De tarieven van kant-en-klare maaltijden aan huis in Wuustwezel voor ouderen variëren nogal. Het tarief voor een maaltijd heeft te maken met aspecten als de maaltijdservice, het productieproces, en eventuele extra dienstverlening.

 • Dagverse maaltijd zoals Dieet Aardappelgratin Rundsgehakt Bladspinazie is er al vanaf €5,2.
 • Diepvriesmaaltijd als Varkensgebraad Orloff Wortelen En Aardappelgratin wordt al bezorgd vanaf €3,5.
 • Een bereide dagschotel voour ouderen als Witlofschotel met ham wordt al bezorgd vanaf €5,7.
Het diner kan men aanvullen met onder andere Mosterdsoep, een gezonde salade en om het compleet te maken Karnemelkse bloempap om het af te maken. Is uw budget niet toereikend? In sommige gevallen kunt u hiervoor om hulp vragen bij de gemeente Wuustwezel voor een maaltijdservice aan huis.

Cijfers en feiten

Meest gekozen bereide maaltijden

 • Gekruide krieltjes
 • Sukadelapje in jus
 • Bami babi pangang
 • Lamsvlees in saus
 • Rundvlees in jus

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Wuustwezel aanvragen

 1. Wat zoekt u precies?

  Bedenk eerst welk type ouderenmaaltijd in overeenkomst is met uw gesteldheid. Warm bezorgd, koelvers of juist vriesvers?

 2. Kies een cateringdienst of traiteurshop

  Vergelijk beschikbare maaltijd-bedrijven en maak een keuze. Achterhaal altijd eerst het assortiment, keuze in bezorgdagen, en de klantwaardering.

 3. Bestel het proefpakket

  De bekende dienstverleners bieden een extra goedkoop proefpakket. Bijvoorbeeld 4 bezorgmaaltijden voor €20,00. Hierdoor kunt u heel eenvoudig eens kennismaken met bekende maaltijd-verzorgers.

 4. Vaste levermomenten

  Bevalt het proefpakket? In dat geval kan men gemakkelijknieuwe gerechten bestellen. Dikwijls is dat mogelijk door te bellen, door de menukaart in te vullen, of via de iPad. De bezorgmaaltijden worden niet zelden bezorgd tot in de keuken via een behulpzame bezorger in juli 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Is er iets zoals een keuzemenu?

Bij de koelverse variant, dan is er een wekelijks keuzemenu met ruwweg 30 maaltijden. Spreken we over diepvries, dan hebt u de keuze uit 50 – 100 blijvende maaltijden. In het geval van tafeltje dekje is er vaak één maaltijd per dag. Soms is zelf gerechten samenstellen een mogelijkheid.

Zijn er maaltijden voor mijn dieet?

Doorgaan wel. Veel aanbieders hebben een speciale categorie met dieetmaaltijden. Als o.a. Nasi kip saté of Omelet Met Hollandaisesaus Broccoli En Puree. Zodoende kan iedereen genieten van warme maaltijden aan huis! Vragen? Neem contact op met uw leverancier.

Is er een minimale afname?

Nee, maaltijdservices hanteren meestal geen doorlopend abonnement voor thuismaaltijden. Er vindt alleen maar bezorging plaats nadat men deze ook zelf besteld heeft. Door middel van de menulijsten kunt u wekelijks zelf – online, telefonisch of op papier – een bestelling plaatsen.

Wanneer wordt er bezorgd?

De gerechten worden normaliter door een lokale bezorger elke week op hetzelfde moment geleverd. Het koelverse assortiment elke 3/4 dagen. Bij vriesverse maaltijden maandelijks.


Hoe zit het met dieetmaaltijden aan huis?

Een maaltijd met verse ingrediënten helpt mee aan uw energie en levenslust. Een dagverse warme schotel is essentieel. Sommige bejaarden of beperkten hebben specifieke voorkeuren betreft voeding. Daarom onderscheiden we een aantal vormen van dieetmaaltijden aan huis bezorgd. We hebben het over lactosevrij, zoutarm, glutenvrij, gemalen en niet te vergeten vloeibaar, eiwitrijk, vegetarisch, veganistisch: er kan meer dan u denkt bij eten bezorgen Wuustwezel. Heeft u onvoldoende financiële middelen? Dan kunt u mogelijk aankloppen bij overheid of gemeente. Voorbeelden van een speciale dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: maaltijden met niet meer dan 0,3 gram zout of 0,12 gram natrium per 100 gram.
 • Glutenvrij: praktisch bij een situatie als coeliakie of een glutenintolerantie.
 • Gemalen/vloeibaar: wanneer slikken of kauwen een probleem geeft.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uitAlle plaatsen in deze gemeente