Maaltijdservice Schilde

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Schilde voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Zoekt u geschikte maaltijden aan huis voor ouderen in Schilde? Middels onze tool vindt u supersnel alle bedrijven in uw eigen gemeente. Een warme maaltijdvoorziening, of een koelvers gerecht die u kunt verwarmen met de oven of microgolf: u bepaalt het helemaal zelf. Al beschikbaar vanaf €5,45 per gerecht. Uitgebreid dineren met een maaltijd als Vegetarische cordon bleu met vegetarische jus, aardappelpuree, gemengde groenten en Venkelsoep met dille? Maar Is boodschappen doen, koken én afwassen te inspannend voor u? U kunt gelukkig lekker blijven eten. Dankzij de maaltijdendienst in Schilde smult u weer van complete maaltijden, die gratis aan huis geleverd worden.

ProvincieAntwerpen
GemeenteSchilde
RecensieEenvoudig bestellen
Postcode2970
Kosten maaltijd (gemiddeld)€6,4
Meest gekozen maaltijdKerriesoep

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Verse maaltijden aan huis laten bezorgen in Schilde

Tegenwoordig zijn er flink wat maaltijdendiensten in de buurt van Schilde. U kunt denken aan landelijke bezorgers als Foodbag en/of 0. Maar ook op regionaal niveau zijn er verschillende instanties en verswinkels. Iedere aanbieder biedt z’n eigen aanbod en bestel- en bezorgmogelijkheden. Middels deze website kan u de aanbieders gemakkelijk tegen elkaar afzetten. Een keuze maken voor een geschikte aanbieder van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden vergaat zo wat aangenamer. Weet u niet of het wat voor u is? Kijk dan eerst naar een goedkoop proefpakket bij de maaltijdservice. Spelen er menu-voorkeuren als onder andere lactosebeperkte of andere verse dieetmaaltijden in Schilde? Ook dan bent u welkom! Opvallend veel traiteurs in België houden hier rekening mee.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden zijn daadwerkelijk dagvers, vol verse producten en veel groenten. Nadien wordt het gerecht snel teruggekoeld. Door deze handeling blijven structuur en smaak in topconditie. Circa 5 tot 7 dagen houdbaar.

 • Altijd volledig vers
 • Vol van smaak
 • Lekker en gezond, zonder e-nummers

Diepvriesmaaltijden

Diepvriesmaaltijden worden bereid met verse producten en razendsnel ingevroren (shock-freeze). Structuur en smaak blijven in goede conditie. Ongeveer 6 maanden te bewaren. Elke week bestellen hoeft dan ook vaak niet.

 • 1 levering per maand mogelijk
 • Gezond en lekker
 • Groot keuzemenu

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel staat voor: warme maaltijden aan huis voor senioren in Schilde. Ideaal voor bijv. senioren die geen maaltijden meer kunnen opwarmen. Opwarmen niet nodig, gelijk aanschuiven! In de regel gedaan door een lokale keuken.

 • Maaltijden warm aangeleverd
 • Extra hulp mogelijk
 • Levering op vaste tijden

Boodschappendienst

Verscheideneleveranciers beschikken over een bruikbare boodschappendienst voor chronisch zieken. Op die manier koop men moeiteloos de boodschappen zoals leverworst en huishoudelijke artikelen. Gewoonlijk gratis bezorgd op een vooraf gekozen moment.

 • Niet afhankelijk van anderen
 • Tot in de keuken geleverd
 • Koffie, fris, brood, zuivel etc.

Maaltijdendiensten in Schilde vergelijken

Zo nu en dan eens genieten van een ambachtelijke diepvriesmaaltijd in Schilde? Of geeft u de voorkeur aan vers bereidde koelverse thuismaaltijden? Of prefereert u een aanbieder die actief is op het gebied van tafeltje dekje (daghap) waarbij het eten warm geleverd wordt? We onderscheiden een groot aantal opties die in lijn zijn met uw eisen en eventuele voedingsvoorschrift. Genieten van de lekkerste gerechten als Kabeljauw Kreeftensaus Spinazie Koolrabi Aardappel of Tagliatelle Met Kip En Bospaddestoelen? Hieronder vindt u de grootste aanbieders van maaltijdbedeling in de gemeente Schilde. Bestel eerst eens een proefpakket. Meestal kunt u tegen een zeer scherpe prijs heerlijke bereide gerechten met verse ingrediënten en weinig kunstmatige toevoegingen beoordelen. Maaltijden bestellen doet u via de bestellijst, per telefoon of internet. De gerechten worden bezorgd door vaak dezelfde persoon, op een vaste dag. Aanbieders werken niet met een vast contract.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De prijzen van kant-en-klare maaltijden aan huis in Schilde voor ouderen fluctueren ontzettend. Het uiteindelijke tarief wordt samengesteld door factoren als de aanbieder, de grootte van de keuken, en de bezorgmogelijkheden.

 • Dagverse maaltijd als Groenteburger, Groene Groenten, Wortelsaus Spelt wordt al bezorgd vanaf €5,8.
 • Een vriesverse maaltijden zoals Kippenbout Archiduc Saus Met Kroketten is beschikbaar vanaf €3,9.
 • Een bereide dagschotel voour ouderen als Slavink met jus, doperwten en gekookte aardappelen kan je kopen vanaf €5,7.
Een verse maaltijd is niet waar het bij blijft. Ook Samgyetang, een extra rauwkostsalade en iets lichts zoals Soesje als nagerecht. Heeft u een laag inkomen? Dan kunt u mogelijk een subsidie of tegemoetkoming indienden bij de gemeente Schilde voor een maaltijdservice aan huis.

Informatie

Geliefde bereide maaltijden

 • Parijse worteltjes
 • Slavink in uienjus
 • Push Up Meatballs
 • Macaroni met kaas
 • Spaghetti Napoli

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Schilde aanvragen

 1. Inventariseer behoeftes

  Check als eerst welk type kant-en-klaar maaltijd in lijn is met uw wensen. Koelvers, vriesvers of tafeltje dekje?

 2. Selecteer cateringdienst of traiteur

  Vergelijk gespecialiseerde aanbieders en selecteer er een. Let met name op het assortiment, bezorg- en betaalmogelijkheden, en wat anderen zeggen over de dienstverlening.

 3. Begin met het proefpakket

  De bekende aanbieders verstrekken een extra goedkoop proefpakket. Vaak gaat het om 4 bezorgmaaltijden voor €20,00. Zodoende kunt u laagdrempelig kennismaken met bepaalde maaltijd-verzorgers.

 4. Bestellingen plaatsen

  Hebt u genoten van de proefmaaltijd? In dat geval kunt u supersnel opnieuw bestellen. Vaak kan dit via telefoon, via een menulijst, of email / internet. De maaltijden voor ouderen worden altijd tot in de keuken geleverd via een lokaal gezicht / bezorger in juli 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Kan ik kiezen uit maaltijden?

Bij de koelverse variant, dan is er doorgaans een keuze menulijst van zo’n 30 maaltijden. Gaat men voor diepvries, dan is er een keus te maken uit 80+ blijvende menu’s. In het geval van tafeltje dekje gebruikt men een vaststaand menu per dag. Soms is zelf ingrediënten combineren ook een optie.

Houdt de maaltijdservice rekening met mijn dieet?

Ja, steeds meer maaltijd-verzorgers komen u tegemoet met een speciaal ontwikkeld aanbod dieetmaaltijden. Bijvoorbeeld Vegetarische balletjes arrabiatasaus. Bladspinazie. Tortelloni of Koolvis met tomatensaus, worteltjes en aardappelpuree. Daardoor krijgt iedereen geschikte seniorenmaaltijden aan huis! Vragen? Neem contact op met de organisatie waar u klant bent.

Moet ik een abonnement afsluiten?

Nee, maaltijdservices hanteren meestal geen abonnementsvorm voor thuismaaltijden. Er worden alleen maaltijden bezorgd wanneer u deze besteld heeft. Door gebruik te maken van de welbekende bestellijst kan men op eigen houtje – via het internet, door te bellen of aan de hand van de papieren lijst – de gerechten inkopen.

Hoe werkt de bezorging?

De verse maaltijden worden vaak door een regionale bezorger op een vast moment in de week bezorgd. Koelvers: elke week 2 keer. Het vriesverse aanbod 1 – 2 keer per 4 weken.


Gezonde dieetmaaltijden aan huis laten bezorgen

Een verse maaltijd bevordert uw vitaliteit en gezondheid. Een dagverse warme schotel ligt hieraan ten grondslag. Sommige ouderen of hulpbehoevenden hebben speciale dieetmaaltijden nodig. Hierdoor zijn er een aantal vormen van dieetmaaltijden voor thuis. Dit heeft te maken met zoutarm, natriumarm, gemalen, lactosevrij of wellicht veganistisch, koolhydraatarm, vloeibaar, eiwitrijk: iedereen kan terecht bij eten bezorgen Schilde. Is uw budget voor eten niet toereikend? Dan bekijk dan de mogelijkheden voor een subsidie. Enkele voorbeelden van een dieetmaaltijd aan huis:

 • Zoutarm: maaltijden met minder dan 0,3 gram zout of 0,12 gram natrium per 100 gram.
 • Glutenvrij: handig in het geval van een gluten- of tarwevrij dieet (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: op het moment dat kauwen en slikken complicaties met zich mee brengt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uitAlle plaatsen in deze gemeente