Maaltijdservice Huizingen

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Huizingen voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Op zoek naar gezonde maaltijden aan huis voor ouderen in Huizingen? Dankzij deze website vergelijkt u gemakkelijk alle bezorgers die maaltijden thuisbezorgen. Warm geleverd, of een dagvers maaltijd die u kunt verwarmen met de oven of microgolf: u kunt alle kanten op. En dat al vanaf €4,50 p.p. Flink uitpakken met Zalmfilet, kervelsaus, gemengde groenten, krieltjes of Slavink met jus, spinazie à la crème en gekookte aardappelen? Maar is boodschappen doen/koken niet meer mogelijk? Geen probleem! Door de maaltijdendienst in Huizingen krijgt u de lekkerste gerechten, die gratis aan huis geleverd worden.

ProvincieVlaams Brabant
GemeenteBeersel
ReactieHonderden tevreden klanten
Postcode1654
Kosten maaltijd (gemiddeld)€6,05
Vaak bestelde maaltijdVegetarisch filetlapje in stroganoffsaus

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €22% KORTING
Proefpakket nu €32,50
BEKIJK AANBIEDING

Maaltijden aan huis voor één persoon in Huizingen

Er zijn ontzettend veel maaltijdendiensten in de buurt van Huizingen. Neem interessante bedrijven als Viangro of 0. Ook binnen de gemeente bestaan er uitstekende leveranciers en wijkrestaurants. Iedere aanbieder wordt bestempeld door een “eigen” aanbod en procedures rondom bestellen en betaling. Met behulp van onze vergelijker kunt u de bezorgdiensten rustig naast elkaar zetten. Het uitzoeken van de beste verzorger van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden wordt op die manier wat minder gecompliceerd. Eerst eens proberen? Kijk dan eerst naar een goedkoop proefpakket bij de maaltijdservice. Is er sprake van bepaalde voorkeuren als bijv. kaliumbeperkte of andere verse dieetmaaltijden in Huizingen? Geen probleem! Meer en meer cateraars en traiteurs zijn geschikt voor mensen met een dieet.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden elke dag bereid, vol verse producten en veel groenten. Daaropvolgend worden deze producten teruggekoeld en luchtdicht verpakt. Hierdoor blijven smaak en voedingswaarden optimaal behouden. Te bewaren tot 1 week na levering.

  • 100% dagvers
  • Optimaal behoud van smaak en geur
  • Geen ongezonde toevoegingen

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden na bereiding ingevroren via de shock-freeze methode. Smaak en gezonde vitaminen blijven zo erg lang goed. Voor meerdere maanden houdbaar. Een wekelijkse bezorging is dus niet noodzakelijk.

  • Direct inkopen voor hele maand
  • Optimaal behoud smaak, geur en vitamines
  • Veel verschillende menu’s

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel biedt: warme maaltijden aan huis voor senioren in Huizingen. Een uitkomst voor bijv. chronisch zieken die geen gebruik kunnen maken van de magnetronmaaltijden. Geschikt voor directe consumptie. In de regel geïnitieerd door een meer lokale partij.

  • Warm thuisbezorgd
  • WMO mogelijkheden
  • Dagelijkse bezorging

Boodschappendienst

Verscheideneaanbieders hebben daarnaast een extra boodschappendienst voor gehandicapten. Zo koop men eenvoudig praktische of verse producten als smeerkaas of huishoudelijke artikelen. Veelal kosteloos afgeleverd tot in de keuken.

  • Minder afhankelijkheid van familie
  • Tot in de keuken geleverd
  • Ruim assortiment

Maaltijdendiensten in Huizingen vergelijken

Liefhebber van een handige diepvriesmaaltijd in Huizingen? Of neigt u meer naar de meest verse koelverse thuismaaltijden? Of prefereert u een instelling die actief is op het gebied van tafeltje dekje (daghap), met het voordeel dat het warm bezorgd wordt? Er is de keuze uit meerdere maaltijdservices die voldoen aan uw wensen voedingspatroon. Zelf maaltijden online bestellen als Omelet Met Hollandaisesaus Broccoli En Puree of Tagliatelle Met Kip En Bospaddestoelen? Via onze vergelijker treft u de grootste aanbieders van maaltijdbedeling in de streek Beersel. Bekijk goed het proefpakket. Dikwijls is er een proef-mogelijkheid. U kan heerlijke bereide gerechten met verse producten en weinig zout proberen. Maaltijden bestellen doet u via de bestellijst, per telefoon of internet. De gerechten worden geleverd door een vaste bezorgdienst, op een vast moment in de week. Er geldt geen vast lidmaatschap.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€6,89
Proefbox: €32,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De kosten van kant-en-klare maaltijden aan huis in Huizingen voor ouderen verschillen onderling enorm. Het tarief voor een maaltijd hangt af van bijvoorbeeld de aanbieder, het aantal maaltijden waar u uit kunt kiezen, en de bezorgmogelijkheden.

  • Dagverse maaltijd zoals Ardeensgebraad Italiaansesaus Gebak. Roseval Aard. kunt u al laten bezorgen vanaf €6,15.
  • Diepvriesmaaltijd als Penne Pesto Kip Wokgroenten wordt al bezorgd vanaf €4,55.
  • Een warme dagschotel als Zalm met botersaus, bloemkool à la crème en gele rijst is beschikbaar vanaf €7,45.
Het diner kan uitgebreid worden. Bestel ook Okrosjka, iets te drinken en iets fris zoals Gortepap om het feest compleet te maken. Beschikt u niet over voldoende geld? Wellicht kunt u hulp aanvragen bij de gemeente Beersel voor een maaltijdservice aan huis.

Kerngegevens

Top-5 bereide maaltijden

  • Lasagna bolognese
  • Gewokte spinazie
  • Speklapje in jus
  • Kipfilet in jus
  • Omelet in saus

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Huizingen bestellen

  1. Inventariseer wensen

    Achterhaal eerst welk type thuismaaltijd matcht met uw situatie. Tafeltje dekje, koelvers of diepvries?

  2. Selecteer een cateringdienst of traiteur

    Vergelijk beschikbare maaltijdservices en geef de voorkeur door. Kijk goed na het aanbod, de manier van bezorging, en de klantwaardering.

  3. Begin met het proefpakket

    De belangrijkste services hebben een extra goedkoop proefpakket. Zo’n aanbieding kan betekenen 6 bezorgmaaltijden voor €30,00. Zodoende kunt u op een prettige manier kennismaken met alle maaltijdservices.

  4. Bezorgafspraken maken

    Beviel het proefpakket? Mooi, dan kunt u direct opnieuw bestellen. Bij veel aanbieders kan dit telefonisch, door de menukaart in te vullen, of online. De seniorenmaaltijden worden doorgaans bezorgd middels een persoonlijke bezorger in april 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Kan ik ook kiezen uit meerdere menu’s?

Zodra u kiest voor koelvers, dan is er vaak een menulijst met circa 20 gerechten. Bij diepvries kunt u meestal kiezen uit 70+ maaltijden die het hele jaar vaststaan. Bij de tafeltje dekje service is er sprake van één maaltijd per dag. In steeds meer gevallen is zelf ingrediënten combineren een mogelijkheid.

Kan ik kiezen uit dieetmaaltijden?

Ja, heel veel dienstverleners voorzien in een speciale categorie met dieetmaaltijden. ZoalsKalkoen Sinaassaus Appelmoes Geb. Aardappelkubus en Dieet Kippenblanket Roerbakgroenten Aardappelen. Op die manier krijgt iedereen geschikte thuismaaltijden voor senioren! Welke diëten zijn beschikbaar? Vraag het na bij uw bezorger.

Ga ik een verplichting aan?

Nee, er is geen sprake van een contractvorm met een vaste levering voor thuismaaltijden. Er wordt alleen aan huis geleverd als u deze besteld heeft. Aan de hand van een speciale menukaart kunt u iedere week zelfstandig – telefonisch, digitaal of ouderwets met pen en papier – uw wensen doorgeven.

Wanneer wordt er geleverd?

De maaltijden voor ouderen worden in algemene zin door een vaste bezorger op een vast moment in de week week thuisbezorgd. Bij koelvers: 1 a 2 keer per 7 dagen. Bij vriesvers: 1 of 2 keer per maand.


Verse dieetmaaltijden aan huis laten bezorgen

Een voedzame maaltijd draagt bij aan uw algehele gesteldheid. Een dagelijkse warme schotel is daarbij een voorwaarde. Sommige senioren of gehandicapten hebben speciale dieetmaaltijden nodig. Daarom zijn er verschillende vormen van dieetmaaltijden voor thuis. Het betreft zoutarm, natriumarm, glutenvrij, lactosevrij of eiwitrijk, vloeibaar, koolhydraatarm, veganistisch: vrijwel alles is mogelijk bij eten bezorgen Huizingen. Is uw budget voor eten niet toereikend? Dan is er wellicht een kortingsregeling mogelijk (subsidie). Enkele voorbeelden van een dieetmaaltijd:

  • Zoutarm: menu’s met < 0,3 gram zout per 100 gram eten.
  • Glutenvrij: zeer nuttig wanneer er sprake is van coeliakie of een glutenintolerantie.
  • Gemalen/vloeibaar: wanneer kauwen en/of slikken steeds moeilijker gaat.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit