Maaltijdservice Dworp

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Dworp voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Behoefte aan opwarm-maaltijden aan huis voor ouderen in Dworp? Door middel van onze vergelijker bekijkt u supersnel alle bedrijven die maaltijden thuisbezorgen. Een warme maaltijdvoorziening, of microgolf-maaltijden die u kunt eten wanneer u dat uitkomt: u maakt zelf de keuze. Nu al voor €5,40 per persoon. Uitgebreid dineren met een maaltijd als Kip Andorra schotel of Geglaceerde wortel? Maar is koken en boodschappen doen lastig voor u? Geen probleem! Middels de maaltijdendienst in Dworp krijgt u vers bereidde gerechten, die gratis aan huis geleverd worden.

ProvincieVlaams Brabant
GemeenteBeersel
ReactieVele tevreden klanten
Postcode1653
Gemiddelde kosten€6,04
Maaltijd-topperPastaschotel met spinazie

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Leveranciers van maaltijden aan huis in Dworp

Ze zijn niet meer weg te denken, maaltijdendiensten in en rondom Dworp. Neem bijv. grote partijen als Ekomenu en Cora. Maar ook op regionaal niveau bestaan er verschillende partijen en vrijwilligersorganisaties. Iedere service heeft weer z’n eigen keuken en bestel- en bezorgmogelijkheden. Door gebruik te maken van deze website kunt u de firma’s rustig naast elkaar zetten. Het kiezen van een solide verzorger van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden vergaat op die manier een beetje makkelijker. Twijfelt u nog? Bestel dan een betaalbaar proefpakket bij de maaltijdservice. Heeft u voorkeuren als bijv. glutenvrije of andere verse dieetmaaltijden in Dworp? U kunt gelukkig lekker blijven eten. Opvallend veel traiteurs voor senioren zijn geschikt voor mensen met een dieet.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers klaargemaakt, met altijd verse producten. Vervolgens worden deze maaltijden gekoeld naar onder 5⁰C. Door deze handeling blijven voedingswaarden gewaarborgd. Circa 5 tot 7 dagen houdbaar.

 • Meest verse ingrediënten
 • Ook voor vegetariërs en diëten
 • Zonder kunstmatige toevoegingen

Diepvriesmaaltijden

Diepvriesmaaltijden worden na bereiding ingevroren via de shock-freeze methode. Smaak en gezonde vitaminen blijven gewaarborgd. Ongeveer 6 maanden te bewaren. Een wekelijkse bezorging hoef je niet te doen.

 • Half jaar houdbaar in de vriezer
 • Porties ruim voldoende
 • Groot keuzemenu

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel houdt in: warme maaltijden aan huis voor senioren in Dworp. Vaak toegepast door bijv. bejaarden die niet zelfstandig kunnen koken of opwarmen. Gerechten zijn direct op te eten. Vaak verzorgd door een lokale keuken.

 • Maaltijden warm aangeleverd
 • 100% vers
 • Individuele bezorgopties

Boodschappendienst

Diverse leveranciers faciliteren daarnaast een bruikbare boodschappendienst voor hulpbehoevenden. Zo koop men gelijk de supermarktartikelen als desem bol spelt of havermoutpap. Meestal kosteloos bezorgd met de maaltijden.

 • Niet meer naar de supermarkt
 • Vaste bezorger en tijdstip
 • Koffie, fris, brood, zuivel etc.

Maaltijdendiensten in Dworp vergelijken

Wilt u af en toe genieten van een uitstekende diepvriesmaaltijd in Dworp? Of neigt u meer naar vers bereidde koelverse maaltijden voor ouderen? Of prefereert u een service die zich heeft toegelegd op tafeltje dekje (daghap) voor uw ouders of iemand anders? U kunt kiezen uit allerlei bezorgmaaltijden die rijmen met uw gesteldheid en menu voorkeuren. U kunt denken aan Kaasburger Met Spinazie En Puree of Dieet Kippenworst Spinazie Puree? Hieronder ontdekt u een aantal leveranciers gespecialseerd in maaltijdbedeling in de gemeente Beersel. Overweeg ook altijd het proefpakket. Steeds vaker kan men voor aantrekkelijke prijzen vers bereidde bereide gerechten met verse ingrediënten en zonder conserveringsmiddelenuittesten. Bestellen kan zowel online, telefonisch als via de bestellijst. Uw bestelling wordt geleverd door een persoonlijke bezorger. Aanbieders werken niet met een vast abonnement.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De kosten van kant-en-klare maaltijden aan huis in Dworp voor ouderen zijn ontzettend divers. De prijs wordt gevormd door aspecten als de leverancier, de mate van versheid, en eventuele extra dienstverlening.

 • Dagverse maaltijd zoals Kalkoenroulade Fine Champagne Saus Met Kroketten vindt u vaak al vanaf €4,55.
 • Diepvriesmaaltijd als Dieet Gentse Waterzooi is beschikbaar vanaf €4,95.
 • Een warme dagschotel als Kalkoenlapje met Provençaalse jus, gebakken wedges en wortelen met peterselie is beschikbaar vanaf €6,05.
De gerechten kan uitgebreid worden. Bestel ook Pompoensoep, extra groenten en om het compleet te maken Hemelse modder om het af te maken. Beschikt u niet over voldoende geld? Dan kunt u mogelijk vragen om een vergoeding of subsidie bij de gemeente Beersel voor een maaltijdservice aan huis.

Feiten

Meest gekozen bereide maaltijden

 • Zalm in dillesaus
 • Knoflookgarnalen
 • Kersenpannenkoek
 • Chili sin carne
 • Slavink in jus

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Dworp aanvragen

 1. Wat zijn de wensen?

  Achterhaal eerst wat voor ouderenmaaltijd rijmt met uw leefpatroon. Tafeltje dekje, koelvers of vriesvers?

 2. Kies een cateringdienst / traiteur

  Vergelijk beschikbare maaltijddiensten en maak een keuze. Let goed op het aanbod, bezorg- en betaalmogelijkheden, en wat anderen zeggen over de dienstverlening.

 3. Het proefpakket laten bezorgen

  De grote maaltijd-verzorgers geven een voordelig proefpakket. U kunt denken aan 6 bezorgmaaltijden voor €30,00. Op basis daarvan kunt u op een prettige manier kennismaken met bepaalde maaltijdservices.

 4. Bestellingen plaatsen

  Hebt u genoten van de proefmaaltijd? Zo ja, dan kunt u zonder moeite nieuwe gerechten bestellen. Dikwijls kan dit door te bellen, door gerechten in te vullen, of email / internet. De thuismaaltijden worden gewoonlijk thuisbezorgd middels een lokale leverancier in juli 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Kan ik ook kiezen uit meerdere menu’s?

Wanneer u gaat voor koelvers, dan is er een wekelijks keuzemenu met grofweg 30 maaltijden. In het aanbod van diepvries hebt u de keuze uit 100+ maaltijden die het hele jaar vaststaan. Kiest u voor tafeltje dekje? Dan is er vaak een daghap, zonder keuze. Bij sommige aanbieders is zelf uw bord samenstellen een speciale feature.

Kan ik kiezen uit dieetmaaltijden?

Ja, heel veel leveranciers voorzien in een groot aanbod aan dieetmaaltijden. Als bijv. Rundertartaartjes, rode kool, gebakken aardappelen of Varkensfilet in jus, spruitjes en aardappelpuree. Op die manier zijn er voor alle ouderen opwarmmaaltijden aan huis! Kan dit ook met mijn dieet? Neem contact op met uw leverancier.

Moet ik een abonnement afsluiten?

Nee, aanbieders hanteren geen contractvorm met een vaste levering voor thuismaaltijden. Er wordt alleen wat bij u thuisbezorgd nadat u deze besteld heeft. Via de menulijsten kunt u gemakkelijk – digitaal, telefonisch of met pen en papier – de maaltijdservice bestellen.

Wanneer wordt er bezorgd?

De seniorenmaaltijden worden gewoonlijk door uw persoonlijke bezorger op een vast tijdstip geleverd. Bij koelverse maaltijden 1 of 2 keer per week. In het geval van vriesvers: 1 – 2 keer per 4 weken.


Warme dieetmaaltijden aan huis bezorgd

Een maaltijd met voldoende groenten is cruciaal voor uw vitaliteit en gezondheid. Een verse warme schotel mag dan ook niet ontbreken. Diverse bejaarden of invaliden volgen een dieet of hebben een allergie. Om die reden bieden een aantal organisaties dieetmaaltijden voor thuis. Het betreft glutenvrij, zoutarm, lactosevrij, gemalen en niet te vergeten vloeibaar, koolhydraatarm, vegetarisch, veganistisch: het assortiment is ontzettend veelzijdig bij eten bezorgen Dworp. Voor ouderen met een laag inkomen is er wellicht iets te regelen met de gemeente of overheid. Voorbeelden van een dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: maaltijden met minder dan 0,3 gram zout per 100 gram.
 • Glutenvrij: zeer nuttig als u te maken heeft met een glutenintolerantie (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: als kauwen & slikken lastige situaties veroorzaakt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit