Maaltijdservice Beersel

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Beersel voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Benieuwd naar bereide maaltijden aan huis voor ouderen in Beersel? Met behulp van onze tool doorzoekt u probleemloos alle bedrijven in de buurt! Een warme maaltijdservice, of een koelverse maaltijd die u kunt verwarmen met de oven of microgolf: u kunt alle kanten op. Dit kan al vanaf €4,40 per maaltijd. Ouderwets genieten van Runderstooflapje met jus, bloemkool met bechamelsaus en gekookte aardappelen of Kibbeling in dillesaus, babyworteltjes en aardappelpuree? Maar ondervindt u problemen bij boodschappen doen en koken? Er is gelukkig een alternatief. Geholpen door de maaltijddienst in Beersel beschikt u over complete gerechten, die u alleen maar even hoeft op te warmen.

ProvincieVlaams Brabant
GemeenteBeersel
ReactieIk bestel voor m’n ouders
Postcode1650
Maaltijd prijs€5,49
Maaltijd-topperSchelvis in Dijon-mosterdsaus

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Leveranciers van maaltijden aan huis in Beersel

We zien meer en meer maaltijdendiensten die actief zijn in Beersel. U kunt denken aan landelijke organisaties als Delhaize of Intermarché. Ook in de gemeente zelf ontwikkelen zich tal van leveranciers en zorginstellingen. Iedere leverancier heeft weer z’n eigen productaanbod en bestel-, betaal-, en bezorgopties. Dankzij deze website kan u de bezorgers eenvoudig naast elkaar zetten. Het uitzoeken van een degelijke dienstverlener van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden wordt dan een beetje makkelijker. Eerst kijken of het wat is? Start eens met een aantrekkelijk proefpakket! Bestaan er maaltijdvoorkeuren als bijvoorbeeld gemalen of andere verse dieetmaaltijden in Beersel? Dat hoeft niet erg te zijn! Flink wat traiteurs voor senioren passen zich hierop aan.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers klaargemaakt, met altijd kakelverse ingrediënten. Later worden deze maaltijden snel afgekoeld en verpakt zonder lucht. Door dit proces blijven smaak en vitamines optimaal behouden. Te bewaren tot 1 week na levering.

 • Vers van het land
 • Ook voor vegetariërs en diëten
 • Zonder conserveringsmiddelen

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden vers klaargemaakt en middels shockfreeze snel en diep ingevroren. Vitamines en mineralen blijven in goede conditie. Ongeveer 6 maanden te bewaren. Continue bestellingen plaatsen is dan ook overbodig.

 • 1 levering per maand mogelijk
 • Smaak en voedingsstoffen blijven behouden
 • NL en buitenlandse keuken

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel staat voor: warme maaltijden aan huis voor senioren in Beersel. Perfect voor bijv. gehandicapten waarbij ook opwarmen niet meer lukt. Het eten wordt warm bezorgd. In de regel verzorgd door een gemeentelijke eetgelegenheid.

 • Gelijk bezorgd na het koken
 • WMO mogelijkheden
 • Elke dag bezorgd

Boodschappendienst

Meerdere firma’s hebben ook een extra boodschappendienst voor gehandicapten. Zo koop men probleemloos nuttige boodschappen zoals kaas extra belegen montbeliarde en runderrookvlees. Gewoonlijk kosteloos bezorgd op een vooraf gekozen moment.

 • Minder afhankelijkheid van familie
 • Vaste persoonlijke bezorger
 • Een volwaardige supermarkt

Maaltijdendiensten in Beersel vergelijken

Incidenteel eens genieten van een uitstekende diepvriesmaaltijd in Beersel? Of zoekt u vers bereidde koelverse bezorgmaaltijden? Of geeft u de voorkeur aan een instelling die zich heeft toegelegd op tafeltje dekje (daghap), kortom: een warme maaltijd aan huis? U kunt kiezen uit talloze opties die overeenstemmen met uw gesteldheid en voedingsadvies. U kunt denken aan Dieet Kippenwit Mosterdsaus Prinsessen Aardappelen of Dieet Kalkoenblanket Oude Wijze Broccoli? Hieronder achterhaalt u de erkende traiteurswinkels gericht op maaltijdbedeling in de omgeving Beersel. Iets om de gaten te houden is een proefpakket. Vaak kunt u extra voordelig vers bereidde bereide gerechten met veel voedingsstoffen en weinig zout proeven. U kunt via verschillende manieren bestellen. De gerechten worden geleverd door uw eigen bezorger. Zij werken vaak niet met een abonnement.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De kosten van kant-en-klare maaltijden aan huis in Beersel voor ouderen lopen zeer uiteen. Het uiteindelijke tarief is afhankelijk van o.a. de maaltijdservice, het aanbod in gerechten, en de omvang van de bezorgservice.

 • Dagverse maaltijd als Kalfsblanket Oude Wijze Met Aardappelen Peterselie is er al vanaf €4,65.
 • Een lekkere diepvriesmaaltijd als Gentse Waterzooi wordt al bezorgd vanaf €4.
 • Een warme daghap voor senioren als Lekkerbekje bestelt u vanaf €5,75.
De avondmaaltijd kan uitgebreid worden. Bestel ook Pompoensoep, een lekker bijgerecht en voor de volledigheid een Sorbet om mee af te sluiten. Is uw budget niet toereikend? Mogelijk kan u dan ondersteuning aanvragen via uw gemeente Beersel voor een maaltijdservice aan huis.

Kerngegevens

Meest gekozen bereide maaltijden

 • Kipvink in jus
 • Rundergoulash
 • Pastaschotel
 • Kip Andorra
 • Paëlla

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Beersel bestellen

 1. Wat zoekt u precies?

  Stel eerst vast welk type seniorenmaaltijd past bij uw gesteldheid. Koelvers, diepvries of warme maaltijden?

 2. Kies uit de traiteurwinkels en cateraars

  Vergelijk meest gekozen maaltijdvoorzieningen en kies er een. Let goed op de voedingswaarden, op welke manieren u kunt bestellen, en wat anderen zeggen over de dienstverlening.

 3. Probeer het proefpakket

  De grote dienstverleners verstrekken een aantrekkelijk proefpakket of maaltijdbox. Een dergelijke actie houdt bijvoorbeeld in 5 bezorgmaaltijden voor €25,00. Hierdoor kunt u zonder hoge kosten kennismaken met bepaalde leveranciers.

 4. Elke week een levering

  Was de proefbestelling goed? Gelukkig, nu kan men gelijk een nieuwe menulijst invullen. Steeds vaker doet u dit via de telefoon, door de menukaart in te vullen, of via de website. De bezorgmaaltijden worden standaard geleverd door een regionale bezorger in juli 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Is er iets zoals een keuzemenu?

Zodra u kiest voor koelvers, dan kunt u zelf kiezen van een bestellijst van zo’n 15 gerechten. Gaat men voor diepvries, dan hebt u de keuze uit 80+ vaste vaste gerechten. In het geval van tafeltje dekje heeft u te maken met een speciaal dagmenu. Bij meer en meer leveranciers is zelf ingrediënten combineren een optie die wordt aangeboden.

Zijn er maaltijden voor mijn dieet?

Ja, de meeste maaltijdverstrekkers hanteren een speciaal ontwikkeld aanbod dieetmaaltijden. ZoalsMinestronesoep en Runderstoofpotje Stroganoff Snijbonen Krieltjes. Handig, want zo zijn er voor alle ouderen opwarmmaaltijden aan huis! Past het ook bij mijn eetpatroon? Neem gerust contact op met uw eigen dienstverlener.

Abonnement of verplichte afname?

Nee, er geldt geen doorlopend abonnement voor thuismaaltijden. De maaltijden worden uitsluitend bezorgd nadat u deze besteld heeft. Aan de hand van een handige bestellijst kan men direct en zonder moeite – via het internet, door te bellen of aan de hand van de papieren lijst – uw wensen doorgeven.

Hoe werken de leveringen?

De seniorenmaaltijden worden in de meeste gevallen door een eigen bezorger elke week op hetzelfde moment geleverd. Bij koelvers spreken we van wekelijks. Bij vriesvers spreken we van 1 of 2 keer per maand.


Verse dieetmaaltijden aan huis geleverd

Verse voeding bevordert uw energie en levenslust. Een dagelijkse warme schotel is daarbij van groot belang. Sommige senioren of mensen met een beperking hebben specifieke voorkeuren betreft voeding. Op basis daarvan zijn er verschillende vormen van dieetmaaltijden thuisbezorgd. Denk aan natriumarm, gemalen, lactosevrij, glutenvrij of vloeibaar, vegetarisch, veganistisch, eiwitrijk: iedereen kan terecht bij eten bezorgen Beersel. Heeft u een laag inkomen? Dan bekijk dan de mogelijkheden voor een subsidie. Voorbeelden van een dieetmaaltijd aan huis:

 • Zoutarm: maaltijden met maximaal 0,3 gram zout (of 0,12 gram natrium) per 100 gram eten.
 • Glutenvrij: aan te raden bij coeliakie of een glutenintolerantie.
 • Gemalen/vloeibaar: in het geval dat kauwen & slikken complicaties met zich mee brengt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uitAlle plaatsen in deze gemeente