Maaltijdservice Alsemberg

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Alsemberg voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Meer weten over verse maaltijden aan huis voor ouderen in Alsemberg? Middels onze tool vindt u overzichtelijk alle leveranciers die bij u thuisbezorgen. Een warme maaltijdvoorziening, of koelverse gerechten die nog even in de microgolf moeten: er is veel mogelijk. En dat al vanaf €4,45 per gerecht. Ouderwets genieten van Kalkoenschnitzel met kruidenjus, witte rijst, wokgroenten of Varkensvlees in saus? Maar is boodschappen doen/koken niet meer mogelijk? Er is gelukkig een alternatief. Geholpen door de maaltijddienst in Alsemberg profiteert u van gezonde gerechten, eenvoudig op te warmen in de microgolf.

ProvincieVlaams Brabant
GemeenteBeersel
RecensieModerne hoogwaardige keuken
Postcode1652
Kosten maaltijd (gemiddeld)€6,03
Vaak bestelde maaltijdVegetarische balletjes in saus

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Vers bereidde maaltijden aan huis in Alsemberg

Ze zijn niet meer weg te denken, maaltijdendiensten in Alsemberg. Neem interessante organisaties als Ekomenu of Lidl. Maar ook lokaal kunt u terecht bij uitstekende leveranciers en speciale eetpunten. Iedere partij levert een heel eigen productaanbod en mogelijkheden rondom bestellen en bezorgen. D.m.v. onze vergelijker kan u de leveranciers eenvoudig naast elkaar bekijken. Het uitkiezen van de beste maaltijdservice voor (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden wordt dan ook wat aangenamer. Weet u niet of het wat voor u is? Begin dan met een speciaal voordelig proefpakket via uw maaltijdservice. Heeft u speciale voorkeuren als o.a. vloeibare of andere verse dieetmaaltijden in Alsemberg? Geen probleem! Erg veel traiteurs in België zijn “dieet-proof”.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers bereid, met altijd kakelverse ingrediënten. Nadien wordt de maaltijd teruggekoeld en luchtdicht verpakt. Door deze handeling blijven vitaminen en mineralen onaangeroerd. Circa 5 tot 7 dagen houdbaar.

 • Vers van het land
 • De lekkerste seizoensgerechten
 • Weinig zout en vetten

Diepvriesmaaltijden

Diepvriesmaaltijden worden bereid met verse producten en middels de shock-freeze procedure ingevroren. Smaak, geur en mineralen blijven zo intact. Maanden lang op te slaan. Elke week een bezorging is geen verplichting.

 • 1 levering per maand mogelijk
 • Vol vitaminen en mineralen
 • Maaltijden uit alle keukens

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel staat voor: warme maaltijden aan huis voor senioren in Alsemberg. Een prima oplossing voor bijv. senioren die niet zelfstandig kunnen koken of opwarmen. Het eten wordt warm bezorgd. Normaal op touw gezet door een lokale keuken.

 • Warm thuisbezorgd
 • Extra hulp mogelijk
 • Dagelijkse persoonlijk geleverd

Boodschappendienst

Een aantal firma’s voorzien in een extra boodschappendienst voor hulpbehoevenden. In dat geval krijgt men moeiteloos broodnodige boodschappen als koffiecreamer of toiletpapier. In algemene zin gratis afgeleverd door de vaste bezorger.

 • Langer zelfstandig blijven
 • Vaste persoonlijke bezorger
 • Ruim assortiment

Maaltijdendiensten in Alsemberg vergelijken

Zoekt u een complete diepvriesmaaltijd in Alsemberg? Of houdt u juist van een blijvende oplossing als koelverse maaltijden voor ouderen? Of geeft u de voorkeur aan een service die zich concentreert op tafeltje dekje (daghap), kortom: een warme maaltijd aan huis? Er zijn allerlei bezorgmaaltijden die matchen met uw wensenlijstje en mogelijke allergieën. Zelf maaltijden online bestellen als Spaghetti Carbonara of Kipgyros Rijst? Verderop treft u een aantal relevante bedrijven die zich focussen op maaltijdbedeling in de streek Beersel. Iets om de gaten te houden is een proefpakket. Doorgaans kunnen senioren d.m.v. een proefbestelling smaakvolle bereide gerechten met dagverse artikelen en vrij van geur-, kleur-, en smaakstoffen testen. Het invullen van de bestellijst kan op papier, telefonisch of online. De gerechten worden geleverd door een lokale / regionale bezorger. Er is geen sprake van een vast lidmaatschap.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De prijzen van kant-en-klare maaltijden aan huis in Alsemberg voor ouderen verschillen onderling enorm. De prijs die wordt gerekend wordt samengesteld door zaken als het bedrijf, kwaliteit van ingrediënten, en de bezorgmogelijkheden.

 • Dagverse maaltijd als Runderstoofpot Champignonsaus Sperziebonen Puree is er al vanaf €5,65.
 • Een diepvriesmaaltijd zoals Dieet Visfilet Portugese Wijze Pasta Groenten kunt u al bestellen vanaf €4,55.
 • Een warme dagschotel als Vegetarische omelet, aardappelpuree, wortelen met doperwten wordt al bezorgd vanaf €7,45.
Het diner kan uitgebreid worden. Bestel ook Fasolada, extra groenten en iets lichts zoals Rijstebrij om mee af te sluiten. Beschikt u niet over voldoende geld? Mogelijk kan u dan hiervoor om hulp vragen bij de gemeente Beersel voor een maaltijdservice aan huis.

Gegevens

Top-5 bereide maaltijden

 • Lasagna bolognese
 • Gestoofde wortel
 • Forel met venkel
 • Macaronischotel
 • Kipvink in jus

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Alsemberg bestellen

 1. Start met uw maaltijd-zoektocht

  Onderzoek allereerst welk soort maaltijdservice aansluit op uw gesteldheid. Tafeltje dekje, koelvers of vriesvers?

 2. Selecteer cateringdienst of traiteur

  Vergelijk de populaire aanbieders en kies er een. Let met name op het soort gerechten, bezorg- en betaalmogelijkheden, en recensies van andere klanten.

 3. Start met een proefpakket

  De meeste verstrekkers geven een spotgoedkoop proefpakket. Typische acties zijn 3 bezorgmaaltijden voor €15,00. Daardoor kunt u – zonder verdere verplichtingen – kennismaken met gespecialiseerde leveranciers.

 4. Maaltijden afnemen

  Was het proefpakket naar wens? Gelukkig, nu kan men gemakkelijknieuwe gerechten bestellen. Gewoonlijk doet u dat per telefoon, met behulp van de menukaart, of email / internet. De bezorgmaaltijden worden doorgaans geleverd door een behulpzame bezorger in juni 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Mag ik zelf mijn maaltijden kiezen?

Bij dagvers / koelverse gerechten kunt u gerechten kiezen op een lijst met ongeveer 25 gerechten. Bij diepvries kunt u kiezen uit 90+ vaste menu’s. Bij de tafeltje dekje service is er vaak een vaststaand menu per dag. Meer en meer is zelf samenstellen een extra service die wordt aangeboden.

Kan ik kiezen voor speciale dieetmaaltijden?

Vaak wel. Bijna alle dienstverleners voorzien in een speciaal afgestemd dieetmaaltijden recept. Als bijv. Ardeensgebraad Italiaansesaus Gebak. Roseval Aard. en Gehakt in jus. Handig, want zo zijn er voor alle bejaarden kant-en-klaar maaltijden aan huis! Ook voor uw dieet? Vraag het na bij uw maaltijdservice.

Moet ik een abonnement afsluiten?

Nee, aanbieders hanteren geen vast lidmaatschap voor thuismaaltijden. Er wordt alleen aan huis geleverd op het moment dat men dit via telefoon, online of bestellijst heeft doorgegeven. Aan de hand van de welbekende bestellijst kunt u iedere week zelfstandig – telefonisch, digitaal of ouderwets met pen en papier – een bestelling plaatsen.

Wanneer wordt er geleverd?

De microgolf-maaltijden worden gewoonlijk door uw persoonlijke bezorger op een vast tijdstip afgeleverd. Koelvers: wekelijks. Bij vriesverse maaltijden 1 – 2 keer per 4 weken.


Gezonde dieetmaaltijden aan huis laten bezorgen

Gezond en vers eten stimuleert een optimale lichamelijke gesteldheid. De warme schotel wordt dan ook van harte aanbevolen. Veel senioren of gehandicapten hebben bepaalde dieetwensen. Om die reden ontstonden er diverse mogelijkheden rondom dieetmaaltijden thuisbezorgd. Dit heeft te maken met lactosevrij, gemalen, glutenvrij, natriumarm en ook vegetarisch, eiwitrijk, vloeibaar, koolhydraatarm: bijna niets is te gek bij eten bezorgen Alsemberg. Heeft u onvoldoende financiële middelen? Dan kunt u hiervoor informeren bij de gemeente of overheid. Enkele voorbeelden van een speciale dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: gerechten met minder dan 0,3 gram zout per 100 gram.
 • Glutenvrij: aan te raden wanneer er sprake is van een glutenintolerantie (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: wanneer kauwen of slikken voor problemen zorgt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit