Maaltijdservice Vlezenbeek

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Vlezenbeek voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Meer weten over gemakkelijke maaltijden aan huis voor ouderen in Vlezenbeek? D.m.v. maaltijdbutler.be treft u gemakkelijk alle bedrijven die aan huis leveren. Warm geleverd, of een kant-en-klaar maaltijd die u gemakkelijk zelf opwarmt: dat kunt u zelf beslissen. Al te verkrijgen vanaf €3,55 per persoon. Aanschuiven voor Kip in crèmesaus, broccoli, aardappelpuree en Rundervink in jus met stamppot broccoli? Maar geen energie meer om zelf te koken of boodschappen te doen? Dat hoeft niet erg te zijn! Geholpen door de maaltijddienst in Vlezenbeek beschikt u over smaakvolle maaltijden, die u alleen maar even hoeft op te warmen.

ProvincieVlaams Brabant
GemeenteSint-Pieters-Leeuw
ErvaringGoed, vers en lekker
Postcode1602
Kosten maaltijd (gemiddeld)€6,01
Vaak gekozen maaltijdZalm in botersaus

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Warme maaltijden aan huis in Vlezenbeek

We zien meer en meer maaltijdendiensten in Vlezenbeek. We hebben het over belangrijke bezorgers als Ekomenu of Delhaize. Ook in de gemeente zelf zijn er verscheidene initiatieven en slagerijen. Iedere aanbieder onderscheidt zich door een eigen menu en bestel-, betaal-, en bezorgopties. Middels de maaltijdservice-vergelijker kan u de organisaties overzichtelijk op een aantal punten vergelijken. Het uitzoeken van een goede leverancier van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden wordt derhalve leuker en makkelijker. Twijfelt u nog? Begin dan met een goedkoop proefpakket bij de maaltijdservice. Heeft u specifieke wensen als bijvoorbeeld lactosebeperkte of andere verse dieetmaaltijden in Vlezenbeek? U kunt gelukkig lekker blijven eten. Een groot aantal cateraars en traiteurs kunnen aangepast worden op uw wensen.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden iedere dag bereid, met altijd kakelverse ingrediënten. In de volgende stap worden de ingrediënten gelijk gekoeld en in speciale verpakkingen gedaan. Door deze handeling blijven vitaminen en mineralen ongeschonden. Maximaal 5 dagen houdbaar.

 • Verse seizoens ingrediënten
 • Optimaal behoud van smaak en geur
 • Weinig zout en vetten

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden na het klaarmaken ingevroren via de shock-freeze methode. Mineralen, vitamines en smaak blijven zo intact. Maanden lang op te slaan. Elke week bestellen hoeft dan ook vaak niet.

 • Groot inslaan is mogelijk
 • Kleine en grote porties
 • Ruime keuze

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel staat voor: warme maaltijden aan huis voor senioren in Vlezenbeek. Vaak toegepast door bijv. bejaarden die geen gebruik kunnen maken van de magnetronmaaltijden. U kunt meteen aanschuiven! Vaak op touw gezet door lokale vrijwilligers.

 • Gelijk bezorgd na het koken
 • Maximale versheid
 • Dagelijkse bezorging

Boodschappendienst

Veel services hebben ook een bruikbare boodschappendienst voor chronisch zieken. Op die manier koop men snel praktische of verse producten als geitenkaas of leverkaas. Gewoonlijk gratis afgeleverd door de vaste bezorger.

 • Volledig zelfstandig inkopen doen
 • Niet meer sjouwen met boodschappen
 • Een volwaardige supermarkt

Maaltijdendiensten in Vlezenbeek vergelijken

Liefhebber van een handige diepvriesmaaltijd in Vlezenbeek? Of heeft u liever gezonde en lekkere koelverse opwarmmaaltijden? Of heeft u liever een instelling die zich concentreert op tafeltje dekje (daghap), kortom: een warme maaltijd aan huis? Er zijn flink wat opwarmmaaltijden die aansluiten bij uw wensen en mogelijke diëten. Denk maar aan Dieet Hamburger Witloof Aardappelen of Dieet Wortelstamppot Met Rundsstoverij? Hieronder ontdekt u de meest gekozen traiteurshops gespecialiseerd in maaltijdbedeling in de gemeente Sint-Pieters-Leeuw. Iets om de gaten te houden is een proefpakket. In veel gevallen kunt een voor een lage prijs complete bereide gerechten met min. 200 gram groenten en weinig koolhydraten proeven. Een bestelling plaatst u online of via de telefoon + bestellijst. De maaltijden worden bezorgd door uw eigen bezorger. U zit niet vast aan een doorlopend abonnement.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De prijzen van kant-en-klare maaltijden aan huis in Vlezenbeek voor ouderen lopen zeer uiteen. Het uiteindelijke tarief hangt af van onderdelen als de aanbieder, het type gerecht en de omvang van de bezorgservice.

 • Dagverse maaltijd zoals Gemalen Kip In Cremesaus Met Broccoli En Puree kunt u al laten bezorgen vanaf €6,45.
 • Vriesverse maaltijd als Fish-Sticks Tomatensaus Met Puree is beschikbaar vanaf €3,95.
 • Een thuisbezorgde daghap als Zalm remouladesaus groentemix gek aard kunt u al laten bezorgen vanaf €6,75.
Een verse maaltijd is niet waar het bij blijft. Ook Pindasoep, een extra salade en een dessert als Vanille ijs om het feest compleet te maken. Zijn kosten voor u een probleem? Soms kan u ondersteuning aanvragen via uw gemeente Sint-Pieters-Leeuw voor een maaltijdservice aan huis.

Stats & Facts

Populaire bereide maaltijden

 • Bami babi ketjap
 • Rundvlees in jus
 • Hamlapje in jus
 • Chili con carne
 • Champignonsoep

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Vlezenbeek aanvragen

 1. Maak een maaltijd-indicatie

  Ga eerst na wat voor type bezorgmaaltijd in lijn is met uw leefpatroon. Warm bezorgd, koelvers of juist vriesvers?

 2. Selecteer een traiteurshop of cateringdienst

  Vergelijk professionele maaltijddiensten en geef de voorkeur door. Let met name op het soort gerechten, de wijze van bezorgen, en beoordelingen van huidige klanten.

 3. Bestel het proefpakket

  De professionele services stunten met een aantrekkelijk proefpakket of maaltijdbox. Denk dan aan 2 bezorgmaaltijden voor €10,00. Mede daarom kunt u heel eenvoudig eens kennismaken met professionele maaltijdservices.

 4. Elke week een levering

  Smaakt de proefmaaltijd naar meer? Vervolgens kunt u wekelijks opnieuw bestellen. Bij veel aanbieders doet u dat via telefoon, door gerechten in te vullen, of email / internet. De thuismaaltijden worden doorgaans bezorgd middels een regionale bezorger in juni 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Uit hoeveel recepten kan ik wekelijks kiezen?

Binnen het koelverse segment is er een wekelijks keuzemenu met om en nabij de 15 menu’s. Bij diepvries is er een keus te maken uit 70 – 150 blijvende maaltijden. Bij tafeltje dekje gebruikt men één maaltijd per dag. Bij sommige aanbieders is zelf uw menu samenstellen een speciale feature.

Zijn er ook dieetmaaltijden?

Zeker. Landelijke maaltijd-verzorgers voorzien in een speciale categorie met dieetmaaltijden. Als bijv. Nasi goreng speciaal, kip in satésaus of Hutspot, hachee. Hiermee kan iedereen gebruik maken van opwarmmaaltijden aan huis! Kan dit ook met mijn dieet? Neem contact op met uw bezorger.

Moet ik een abonnement afsluiten?

Nee, u zit nooit vast aan een verplicht vast abonnement voor thuismaaltijden. Er vindt alleen maar bezorging plaats in het geval men dit via telefoon, online of bestellijst heeft doorgegeven. Via een handige bestellijst kan men direct en zonder moeite – telefonisch, digitaal of ouderwets met pen en papier – uw wensen doorgeven.

Hoe werkt de bezorging?

De maaltijden worden in de regel door een regionale bezorger op een vast moment in de week bezorgd. Binnen het koelverse segment 1 a 2 keer per 7 dagen. Binnen het vriesverse segment om de 14 dagen.


Hoe zit het met dieetmaaltijden aan huis?

Een goede maaltijd stimuleert een optimale lichamelijke gesteldheid. De warme schotel mag dan ook niet ontbreken. Veel senioren of gehandicapten hebben speciale dieetmaaltijden nodig. Daardoor zijn er verschillende vormen van dieetmaaltijden voor thuis. We hebben het over natriumarm, lactosevrij, zoutarm, gemalen en ook eiwitrijk, vegetarisch, veganistisch, vloeibaar: er is steeds meer mogelijk bij eten bezorgen Vlezenbeek. Heeft u een laag inkomen? Dan is er wellicht iets mogelijk bij de gemeente. Enkele voorbeelden van zo’n dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: menu’s met minder dan 0,3 gram zout per 100 gram.
 • Glutenvrij: ideaal in het geval van een gluten- of tarwevrij dieet (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: zodra kauwen of slikken lastige situaties veroorzaakt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit