Maaltijdservice Ruisbroek

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Ruisbroek voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Zoekt u opwarm-maaltijden aan huis voor ouderen in Ruisbroek? Door middel van onze tool ontdekt u gemakkelijk alle leveranciers die leveren in uw plaats. Een warme maaltijdservice, of een koelverse maaltijd die u kunt verwarmen met de oven of microgolf: u bepaalt het helemaal zelf. Al te verkrijgen vanaf €3,70 per keer. Aanschuiven voor Sukadelapje in jus, sperziebonen en aardappelpuree of Rundersaucijsje met vleesjus, gebakken aardappelen, spinazie à la crème? Maar is zelf koken geen optie meer? U kunt gelukkig lekker blijven eten. Dankzij de maaltijdendienst in Ruisbroek geniet u van de lekkerste gerechten, eenvoudig op te warmen in de microgolf.

ProvincieVlaams Brabant
GemeenteSint-Pieters-Leeuw
RecensieGeen doorlopend lidmaatschap
Postcode1601
Kosten maaltijd (gemiddeld)€6
Maaltijd-topperKipmedaillons in saus

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Verse maaltijden aan huis in Ruisbroek

We zien een sterke groei in het aantal maaltijdendiensten in de regio van Ruisbroek. Denk aan veel gekozen services als Vlotter of 0. Ook in de gemeente zelf ontstaan er verschillende instanties en verswinkels. Elke partij levert een eigen type maaltijd en bestel- en bezorgmogelijkheden. Met behulp van de maaltijdservice-vergelijker kunt u de organisaties snel en makkelijk vergelijken op allerlei onderdelen. Het uitkiezen van de best passende leverancier van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden is zodoende wat overzichtelijker. Zijn er nog twijfels? Begin dan met eerst een proefpakket bij uw maaltijdservice. Is er sprake van bepaalde wensen zoals bijvoorbeeld vloeibare of andere verse dieetmaaltijden in Ruisbroek? Dat is niet erg! Legio cateraars en traiteurs zijn ook geschikt voor ouderen met een allergie of dieet.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagelijks gekookt, vol verse producten en veel groenten. Hierna worden ze gekoeld en goed verpakt. Door deze handeling blijven voedingswaarden intact. Te bewaren tot 1 week na levering.

 • Altijd volledig vers
 • Heerlijke en smaakvol
 • Zonder toevoegingen (kunstmatig)

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden bereid met verse producten en razendsnel ingevroren (shock-freeze). Structuur en smaak blijven gewaarborgd. Weken lang goed te houden. Elke week een bezorging is hier niet aan de orde.

 • Tot half jaar houdbaar
 • Porties ruim voldoende
 • Grote keuze uit gerechten

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel houdt in: warme maaltijden aan huis voor senioren in Ruisbroek. Ideaal voor bijv. hulpbehoevenden waarbij ook opwarmen niet meer lukt. Er is geen verdere handeling nodig. Veelvuldig geregeld via een meer lokale partij.

 • Direct na bereiding geleverd
 • WMO mogelijkheden
 • Vaste bezorgdienst

Boodschappendienst

Een aantal leveranciers beschikken over een handige boodschappendienst voor ouderen. Zodoende koop u gelijk de supermarktartikelen als peren of sandwich spread. Normaal kosteloos afgeleverd door de vaste bezorger.

 • Niet afhankelijk van anderen
 • Geen zware boodschappen tillen
 • Koffie, fris, brood, zuivel etc.

Maaltijdendiensten in Ruisbroek vergelijken

Incidenteel eens genieten van een gemakkelijke diepvriesmaaltijd in Ruisbroek? Of prefereert u de meest verse koelverse opwarmmaaltijden? Of zoekt u een leverancier die actief is op het gebied van tafeltje dekje (daghap), ofwel warme maaltijden aan huis? U kunt kiezen uit veel verschillende soorten maaltijden die overeenstemmen met uw omstandigheden en mogelijke diëten. Zelf maaltijden online bestellen als Dieet Aardappelgratin Rundsgehakt Bladspinazie of Spaghetti Carbonara? Verderop ziet u de meest gekozen traiteurshops gespecialiseerd in maaltijdbedeling in de streek Sint-Pieters-Leeuw. Overweeg ook altijd het proefpakket. In veel gevallen kunt u tegen een zeer scherpe prijs vers bereidde bereide gerechten met veel groenten en weinig kunstmatige toevoegingen beoordelen. Een bestelling plaatst u online of via de telefoon + bestellijst. De menu’s worden geleverd door een lokale / regionale bezorger. Aanbieders werken niet met een vast lidmaatschap.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De prijzen van kant-en-klare maaltijden aan huis in Ruisbroek voor ouderen zijn erg wisselend. De prijs heeft te maken met o.a. de organisatie, kwaliteit van ingrediënten, en andere extra services.

 • Dagverse maaltijd als Gemalen Zalm In Vissaus Met Wortelen En Puree is er al vanaf €5,6.
 • Diepvriesmaaltijd als Dieet Gentse Waterzooi is verkrijgbaar vanaf €5,35.
 • De daghap voor ouderen als Rundersukade met vleesjus, aardappelpuree met persillade, sperziebonen wordt al bezorgd vanaf €5,95.
Het diner is niet het enigste: Wat te denken van Witlofsoep, een extra rauwkostsalade en om het compleet te maken Bavarois na. Heeft u een laag inkomen? Dan kunt u mogelijk vragen om een vergoeding of subsidie bij de gemeente Sint-Pieters-Leeuw voor een maaltijdservice aan huis.

Kerngegevens

Top-5 bereide maaltijden

 • Nasi babi ketjap
 • Kipfilet in saus
 • Gebakken witvis
 • Hutspot, hachee
 • Kervelroomsoep

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Ruisbroek aanvragen

 1. Inventariseer wensen

  Onderzoek allereerst welk type kant-en-klaar maaltijd klopt met uw voedingspatroon. Tafeltje dekje, koelvers of vriesvers?

 2. Selecteer een traiteurshop of cateringdienst

  Vergelijk de populaire leveranciers en kies er een. Controleer goed het assortiment, keuze in bezorgdagen, en natuurlijk ervaringen van andere senioren.

 3. Proefpakket bestellen

  De belangrijkste verstrekkers hebben een scherp geprijsd proefpakket. Een dergelijke actie houdt bijvoorbeeld in 2 bezorgmaaltijden voor €10,00. Zodoende kunt u zonder hoge kosten kennismaken met bepaalde verstrekkers.

 4. Bezorgafspraken maken

  Genoten van de proefmaaltijd? Mooi, dan kunt u eenvoudignieuwe gerechten bestellen. Doorgaans kan dit via telefoon, met behulp van de menukaart, of met de tablet. De maaltijden voor ouderen worden gewoonlijk thuisbezorgd middels een regionale bezorger in juli 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Kan ik zelf gerechten kiezen?

Bij de koelverse variant, dan kunt u gerechten kiezen op een lijst met om en nabij de 15 gerechten. Kiest u voor diepvries dan kunt u kiezen uit 100+ vaste menu’s. Rondom tafeltje dekje is er vaak een vaste menulijst zonder al te veel keuze. In steeds meer gevallen is zelf uw menu samenstellen ook mogelijk.

Kan ik kiezen voor gerechten die passen bij mijn dieet?

Ja, heel veel leveranciers werken met een uniek en ambachtelijk assortiment dieetmaaltijden. Zoals bijv. Witlofschotel met ham of Scharrolletjes Dugléré Saus Erwten Spinazie Puree. Zo kan iedereen gebruik maken van thuismaaltijden voor senioren! Ook voor uw dieet? Vraag het na bij vaste maaltijd-dienstverlener.

Moet ik een abonnement afsluiten?

Nee, leveranciers werken niet met een doorlopende afnemings-verplichting voor thuismaaltijden. Er vindt alleen maar bezorging plaats in het geval men dit via telefoon, online of bestellijst heeft doorgegeven. Via de unieke menukaart / lijst kan men direct en zonder moeite – digitaal, telefonisch of met pen en papier – de gerechten laten brengen.

Wanneer wordt er bezorgd?

De maaltijden voor ouderen worden gewoonlijk door uw eigen bezorger op een terugkerend moment in de week geleverd. Bij koelverse maaltijden elke week. Bij vriesverse gerechten 1 – 2 keer per 4 weken.


Speciale dieetmaaltijden voor ouderen aan huis

Een maaltijd met voldoende groenten vormt de basis voor een goede balans en energie. De warme schotel is daarbij van groot belang. Veel bejaarden of mensen met een beperking eten volgens een bepaald dieet. Daardoor onderscheiden we een aantal vormen van dieetmaaltijden aan huis. Bijvoorbeeld zoutarm, lactosevrij, gemalen, natriumarm of koolhydraatarm, veganistisch, vloeibaar, eiwitrijk: er is steeds meer mogelijk bij eten bezorgen Ruisbroek. Heeft u een laag inkomen? Dan kunt u hiervoor informeren bij de gemeente of overheid. Voorbeelden van een speciale dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: menu’s met niet meer dan 0,3 gram zout of 0,12 gram natrium per 100 gram.
 • Glutenvrij: biedt uitkomst als er iets speelt als coeliakie of een glutenintolerantie.
 • Gemalen/vloeibaar: in het geval dat slikken of kauwen een probleem geeft.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit