Maaltijdservice Nerem

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Nerem voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Meer weten over voedzame maaltijden aan huis voor ouderen in Nerem? Aan de hand van onze vergelijker doorzoekt u supersnel alle bedrijven die maaltijden thuisbezorgen. Warme gerechten, of koelverse maaltijden die u kunt verwarmen met de oven of microgolf: de mogelijkheden zijn enorm. Verkrijgbaar vanaf €5,20 per keer. Uitgebreid dineren met een maaltijd als Nasi goreng, quorn, satésaus en Beef teriyaki. Tjap tjoy. Gele rijst? Maar vraagt boodschappen doen/koken/afwassen te veel inspanning? U kunt gelukkig lekker blijven eten. Geholpen door de maaltijddienst in Nerem profiteert u van smaakvolle gerechten, kant-en-klaar aangeleverd.

ProvincieLimburg
GemeenteTongeren
RecensieOndersteuning via telefoon
Postcode3700
Gemiddelde menuprijs€5,02
Geliefde maaltijdKibbeling met kruidendip

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €22% KORTING
Proefpakket nu €32,50
BEKIJK AANBIEDING

Verse maaltijden aan huis geleverd in Nerem

We zien een sterke groei in het aantal maaltijdendiensten in Nerem. Neem bijv. populaire partijen als Smartmat of Cora. Ook binnen de gemeente ontwikkelen zich tal van partijen en restaurants. Iedere service heeft weer een eigen keuken en mogelijkheden rondom bestellen en bezorgen. Dankzij onze vergelijker kunt u dus de bezorgdiensten op uw gemak met elkaar vergelijken. Uitkomen bij een degelijke leverancier van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden vergaat zo een stuk eenvoudiger. Twijfelt u nog? Bestel in dat geval een speciaal voordelig proefpakket via uw maaltijdservice. Zijn er bepaalde wensen als o.a. eiwitrijke of andere verse dieetmaaltijden in Nerem? Dat hoeft geen obstakel te vormen. Nogal wat traiteurs voor bejaarden zijn “dieet-proof”.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden iedere dag bereid, met 100% verse ingrediënten. In de volgende stap wordt het gerecht direct teruggekoeld en speciaal verpakt. Met deze techniek blijven voedingswaarden ongeschonden. Te bewaren tot 1 week na levering.

  • Verse seizoens ingrediënten
  • De lekkerste seizoensgerechten
  • Weinig zout en vetten

Diepvriesmaaltijden

Diepvriesmaaltijden worden na het klaarmaken middels de shock-freeze procedure ingevroren. Kleur, smaak en geur blijven zo erg lang goed. 10 weken lang eetbaar. Elke week een bezorging is dus niet noodzakelijk.

  • Tot half jaar houdbaar
  • Gezond en lekker
  • NL en buitenlandse keuken

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel staat voor: warme maaltijden aan huis voor senioren in Nerem. Een uitkomst voor bijv. chronisch zieken die het eten niet meer kunnen opwarmen. Geschikt voor directe consumptie. Normaal geregeld via een lokale zorginstelling.

  • Maaltijden warm aangeleverd
  • Mogelijke subsidie
  • Vaste bezorgdienst

Boodschappendienst

Diverse bezorgers hebben daarnaast een nuttige boodschappendienst voor senioren. In dat geval haalt men probleemloos nuttige boodschappen zoals groenteburger of bananen. Veelal zonder extra kosten bezorgd tot in de keuken.

  • Langer zelfstandig blijven
  • Tot in de keuken geleverd
  • Uitgebreid assortiment

Maaltijdendiensten in Nerem vergelijken

Houdt u van een gezonde diepvriesmaaltijd aan huis in Nerem? Of heeft u liever de meest verse koelverse opwarmmaaltijden? Of prefereert u een leverancier met expertise op het gebied van tafeltje dekje (daghap), zodat u meteen kunt aanschuiven? We onderscheiden diverse soorten maaltijden die in lijn zijn met uw voorkeuren en mogelijke allergieën. Wat dacht u van Kip Kerriesaus Met Rijst en Gebraad Mosterdsaus Spruiten Knolselderpuree? Via onze vergelijker bekijkt u een aantal relevante bedrijven die zich focussen op maaltijdbedeling in en rondom Tongeren. Let ook goed op het proefpakket. Meestal kan men voor aantrekkelijke prijzen smaakvolle bereide gerechten met veel voedingsstoffen en weinig koolhydraten proeven. U kunt via verschillende manieren bestellen. De menu’s worden geleverd door een persoonlijke bezorger. Ook is het vrijblijvend, er is niet iets als een vast lidmaatschap.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€6,89
Proefbox: €32,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De kosten van kant-en-klare maaltijden aan huis in Nerem voor ouderen fluctueren ontzettend. Het uiteindelijke tarief komt tot stand door onderdelen als de maaltijdservice, het aantal maaltijden waar u uit kunt kiezen, en eventuele dieetvoorkeuren.

  • Dagverse maaltijd zoals Spaghetti Carbonara bestelt u vanaf €4,75.
  • Een vriesverse maaltijd als Gemalen Wortelpuree Met Rundsvlees wordt al bezorgd vanaf €3,7.
  • Een bereide dagschotel voour ouderen als Uiensoep kan je kopen vanaf €7,15.
Het diner hoeft niet het enige te zijn. Neem ook Chinese tomatensoep, een extra rauwkostsalade en niet te vergeten een toetje als Yoghurt achteraf. Heeft u moeite met de financiën? Soms kan men ondersteuning aanvragen via uw gemeente Tongeren voor een maaltijdservice aan huis.

Belangrijke info

Vaak bestelde bereide maaltijden

  • Babi saté, Tjaptjoy en witte rijst
  • Schnitzel met gebakken aardappels
  • Stamppot boerenkool met worst
  • Kip, worteltjes, aardappelpuree
  • Chili con carne, gehakt, rijst

Plekken in de omgeving


Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Nerem aanvragen

  1. Beschrijf uw voorkeuren

    Check als eerst welk type bezorgmaaltijd in lijn is met uw eetpatroon. Koelvers, vriesvers of tafeltje dekje?

  2. Kies een cateringdienst of traiteurshop

    Vergelijk beschikbare bezorgservices en geef de voorkeur door. Achterhaal altijd eerst de versheid van ingrediënten, de bestel en bezorgopties, en de klantwaardering.

  3. Bestel het proefpakket

    De belangrijkste verstrekkers verstrekken een aantrekkelijk proefpakket of maaltijdbox. U kunt denken aan 4 bezorgmaaltijden voor €20,00. Door hier gebruik van te maken kunt u heel eenvoudig eens kennismaken met professionele leveranciers.

  4. Wekelijks bestellen

    Bevalt het proefpakket? Dat is fijn, nu kunt u zonder moeite nieuwe gerechten bestellen. In veel gevallen kan dit via een speciaal telefoonnummer, via de papieren bestellijst of via de iPad. De (warme) maaltijden wordt dikwijls geleverd aan huis door een lokale leverancier in april 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Bestaat er de keuze uit maaltijden?

Wanneer u gaat voor koelvers, dan is er doorgaans een keuze menulijst met plusminus 30 gerechten. Binnen het diepvries-segment hebt u de keuze uit 100+ blijvende gerechten. Kiest u voor tafeltje dekje? Dan kiest u voor een speciaal dagmenu. Bij meer en meer leveranciers is zelf een maaltijd samenstellen een extra service die wordt aangeboden.

Zijn er maaltijden voor mijn dieet?

Ja, de meeste services gebruiken een ruim assortiment dieetmaaltijden. Neem nou Dieet Hamburger Witloof Aardappelen en Omelet Met Hollandaisesaus Broccoli En Puree. Hiermee krijgt iedereen geschikte kant-en-klaar maaltijden aan huis! Vraag na de mogelijkheden bij uw bezorger.

Geldt er een afnameverplichting?

Nee, er is geen sprake van een contractvorm met een vaste levering voor thuismaaltijden. Er wordt alleen aan huis geleverd wanneer u deze besteld heeft. Met behulp van een speciale menukaart kunt u iedere week zelfstandig – via het internet, door te bellen of aan de hand van de papieren lijst – een bestelling doorgeven.

Hoe werken de leveringen?

De verse maaltijden worden normaliter door uw persoonlijke bezorger iedere week op dezelfde dag/tijdstip afgeleverd. Bij koelvers is dat om de 4 dagen. Bij vriesvers is dat om de 14 dagen.


Warme dieetmaaltijden aan huis bezorgd

Een goede maaltijd is van belang voor uw algehele gesteldheid. Elke dag een warme schotel is daarbij een voorwaarde. Diverse senioren of beperkten hebben bepaalde dieetwensen. Mede daardoor zijn er verschillende vormen van dieetmaaltijden thuisbezorgd. Het betreft gemalen, zoutarm, lactosevrij, glutenvrij of veganistisch, vegetarisch, vloeibaar, koolhydraatarm: er is steeds meer mogelijk bij eten bezorgen Nerem. Heeft u een laag inkomen? Dan kunt u wellicht maaltijden met korting bestellen. Wat voorbeelden van een dergelijke dieetmaaltijd:

  • Zoutarm: maaltijden met niet meer dan 0,3 gram zout of 0,12 gram natrium per 100 gram.
  • Glutenvrij: een uitkomst wanneer er sprake is van glutensensitiviteit (coeliakie).
  • Gemalen/vloeibaar: als slikken en kauwen lastig is geworden.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit