Maaltijdservice Tongeren

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Tongeren voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Interesse in gezonde maaltijden aan huis voor ouderen in Tongeren? Via onze tool doorzoekt u probleemloos alle bedrijven in de buurt! Een warme maaltijdvoorziening, of koelverse gerechten die alleen maar even de microgolf in hoeven: het kan allemaal. Nu al voor €4,65 per maaltijd. Smullen van Quinoa met gra­naat­ap­pel & avo­ca­do of Kippensoep met vermicelli? Maar gaat het koken u moeilijk? Geen probleem! Dankzij de maaltijdendienst in Tongeren beschikt u over verse maaltijden, die u gewoon zelf kunt opwarmen.

ProvincieLimburg
GemeenteTongeren
ErvaringOok dieetmaaltijden
Postcode3700
Gemiddelde menuprijs€6,93
Populaire maaltijdGestoofde wortel

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Verse maaltijden aan huis laten bezorgen in Tongeren

Vandaag de dag kunnen we kiezen uit flink wat maaltijdendiensten in de buurt van Tongeren. Bijvoorbeeld veel gekozen aanbieders als Colruyt en/of 0. Maar ook op regionaal niveau kan men kiezen voor verschillende leveranciers en zorginstellingen. Iedere leverancier levert z’n eigen productaanbod en procedures rondom bestellen en betaling. Geholpen door deze pagina kan u de bezorgers overzichtelijk op een rijtje zetten. Het uitzoeken van een relevante bezorger van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden wordt dan leuker en makkelijker. Twijfelt u nog? Kijk dan eerst naar een betaalbaar proefpakket bij de maaltijdservice. Zijn er in uw geval bepaalde voorkeuren zoals bijv. lactosevrije of andere verse dieetmaaltijden in Tongeren? Ook dan bent u welkom! Een aanzienlijk deel van de traiteurs voor senioren houden hier rekening mee.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers bereid, bomvol natuurlijke ingrediënten. Nadien worden deze maaltijden snel afgekoeld en verpakt zonder lucht. Door deze handeling blijven voedingswaarden optimaal behouden. Tot wel 7 dagen te bewaren.

 • Vers van het land
 • Smaakvol zoals thuis koken
 • Weinig zout en vetten

Diepvriesmaaltijden

Diepvriesmaaltijden worden vers klaargemaakt en ingevroren via de shock-freeze methode. Mineralen, vitamines en smaak gaan zo niet verloren. Meerdere maanden te bewaren. Continue bestellingen plaatsen is dan ook overbodig.

 • Groot inslaan is mogelijk
 • Porties ruim voldoende
 • Grote keuze uit gerechten

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel houdt in: warme maaltijden aan huis voor senioren in Tongeren. Een prima oplossing voor bijv. gehandicapten die het eten niet meer kunnen opwarmen. U kunt direct de maaltijd nuttigen. Normaliter verzorgd door een meer lokale partij.

 • Warm thuisbezorgd
 • WMO mogelijkheden
 • Levering op vaste tijden

Boodschappendienst

Diverse services faciliteren daarnaast een bruikbare boodschappendienst voor gehandicapten. Hierdoor koop men moeiteloos de supermarktartikelen als afbak broodmandje of paté. In algemene zin gratis bezorgd op een vooraf gekozen moment.

 • Niet afhankelijk van anderen
 • Niet meer sjouwen met boodschappen
 • Duizenden producten

Maaltijdendiensten in Tongeren vergelijken

Houdt u van een smaakvolle diepvriesmaaltijd in Tongeren? Of neigt u meer naar gezonde en lekkere koelverse seniorenmaaltijden? Of zoekt u een instelling gespecialiseerd in tafeltje dekje (daghap), zodat het eten warm geleverd wordt? U kunt kiezen uit allerlei soorten maaltijden die rijmen met uw gesteldheid en mogelijke allergieën. Genieten van de lekkerste gerechten als Spaghetti Bolognese Kaas of Dieet Gehaktballetje Tomaat Prinsessen Aardappelen? Op deze pagina vergelijkt u de meest gekozen traiteurshops gespecialiseerd in maaltijdbedeling in en rondom Tongeren. Iets om de gaten te houden is een proefpakket. Doorgaans kunt u tegen een zeer scherpe prijs complete bereide gerechten met min. 200 gram groenten en zonder ongezonde toevoegingen proberen. Een bestelling plaatst u online of via de telefoon + bestellijst. De maaltijden worden bezorgd door uw eigen bezorger. Er is geen sprake van een abonnement.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De tarieven van kant-en-klare maaltijden aan huis in Tongeren voor ouderen fluctueren ontzettend. Het tarief voor een maaltijd heeft te maken met o.a. de aanbieder, het totale assortiment, en andere extra services.

 • Dagverse maaltijd als Veg. Balletjes Italiaanse Saus, Volkoren Penne wordt al bezorgd vanaf €5,7.
 • Een vriesverse maaltijden zoals Medaillon Blackwell Bloemkool, Broccoli Met Friet wordt al bezorgd vanaf €3,65.
 • Een thuisbezorgde daghap als Rundersukade met vleesjus, aardappelpuree, rode bieten is er al vanaf €5,85.
De gerechten kunt u vaak uitbreiden met bijvoorbeeld Pompoensoep, een extra salade en om het compleet te maken Yoghurtijs na. Beschikt u niet over voldoende geld? Dan kunt u mogelijk vragen om een vergoeding of subsidie bij de gemeente Tongeren voor een maaltijdservice aan huis.

Cijfers en feiten

Vaak gekozen bereide maaltijden

 • Varkenssaucijs in jus
 • Varkensvlees in saus
 • Aspergesoep met zalm
 • Gekookte aardappels
 • Parijse worteltjes

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Tongeren regelen

 1. Inventariseer wensen

  Bedenk eerst welke vorm van een maaltijdservice matcht met uw wensen. Vriesvers, koelvers of warm bezorgd?

 2. Kies uit de traiteurwinkels en cateraars

  Vergelijk de beschikbare aanbieders en bepaal uw voorkeuren. Achterhaal altijd eerst de voedingswaarden, op welke manieren u kunt bestellen, en bereikbaarheid van klantenservice.

 3. Start met een proefpakket

  De meeste maaltijdservices stunten met een scherp geprijsd proefpakket. Zo’n aanbieding kan betekenen 6 bezorgmaaltijden voor €30,00. Door hier gebruik van te maken kunt u heel eenvoudig eens kennismaken met gespecialiseerde leveranciers.

 4. Bestellingen plaatsen

  Hebt u genoten van de proefmaaltijd? Dat is fijn, nu kunt u supersnel een nieuwe menulijst invullen. Steeds vaker kan dat via een speciaal telefoonnummer, door maaltijden aan te kruisen, of met de tablet. De gerechten worden gemiddeld genomen tot in de keuken geleverd via een regionale bezorger in juni 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Kan ik ook kiezen uit meerdere menu’s?

Zodra u kiest voor koelvers, dan krijgt u meestal te maken met een bestellijst met circa 30 menu’s. Binnen het diepvries-segment is het aanbod gelimiteerd tot 75 – 125 maaltijden die het hele jaar vaststaan. Bij tafeltje dekje is er vaak een vaste maaltijd per dag, zonder keuze. Bij sommige aanbieders is zelf uw menu samenstellen een extra dienst die afgenomen kan worden.

Kan ik kiezen voor speciale dieetmaaltijden?

Zeker. Landelijke maaltijdverstrekkers gebruiken een speciaal afgestemd dieetmaaltijden recept. Denk aan Aardappelpartjes rozemarijn en Rundermedaillons met béarnaisesaus, gemengde groenten met aardappelpuree. Hiermee krijgt iedereen geschikte seniorenmaaltijden aan huis! Voor meer info neem contact op met uw bezorger.

Ga ik een verplichting aan?

Nee, maaltijdservices hanteren meestal geen doorlopende overeenkomst voor thuismaaltijden. Er worden alleen maaltijden bezorgd op het moment dat men deze ook zelf besteld heeft. Door middel van de menulijsten kunt u wekelijks zelf – met de papieren lijst, online of telefonisch – een bestelling doorgeven.

Hoe gaat de bezorging in z’n werk?

De bezorgmaaltijden worden gewoonlijk door een vaste bezorgdienst op een vast tijdstip geleverd. Bij koelvers spreken we van om de 3 dagen. Bij vriesverse maaltijden 1 – 2 keer per 4 weken.


Warme dieetmaaltijden aan huis bezorgd

Een maaltijd met voldoende groenten bevordert een optimale lichamelijke gesteldheid. De warme schotel is daarbij van groot belang. Veel senioren of gehandicapten hebben specifieke voorkeuren betreft voeding. Daardoor kun je bij steeds meer organisaties terecht voor dieetmaaltijden thuisbezorgd. Het gaat om lactosevrij, zoutarm, gemalen, natriumarm en ook vegetarisch, eiwitrijk, veganistisch, koolhydraatarm: er kan meer dan u denkt bij eten bezorgen Tongeren. Voor ouderen met een laag inkomen kunt u wellicht maaltijden met korting bestellen. Voorbeelden van een speciale dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: maaltijden met < 0,3 gram zout per 100 gram eten.
 • Glutenvrij: zeer nuttig bij een situatie als een gluten- of tarwevrij dieet (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: als slikken en kauwen steeds moeilijker gaat.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uitAlle plaatsen in deze gemeente