Maaltijdservice Koninksem

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Koninksem voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Interesse in bereide maaltijden aan huis voor ouderen in Koninksem? Middels www.maaltijdbutler.be treft u gemakkelijk alle firma’s in uw regio! Warme gerechten, of een dagvers gerecht die u gemakkelijk zelf opwarmt: u maakt zelf de keuze. Te bestellen vanaf €4,85 per maal. Aan tafel voor Lekkerbekje in dillesaus, worteltjes en doperwten mix en aardappelpuree en Kip satésaus. Atjar ananas. Nasi goreng? Maar Is boodschappen doen, koken én afwassen te inspannend voor u? Er kan meer dan u denkt! Door de maaltijdendienst in Koninksem ontvangt u smaakvolle maaltijden, die u alleen maar even hoeft op te warmen.

ProvincieLimburg
GemeenteTongeren
Waarom bestellen?Vers, warm en vol vitaminen
Postcode3700
Maaltijd prijs€4,98
Populaire maaltijdVisburger met groenten

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €22% KORTING
Proefpakket nu €32,50
BEKIJK AANBIEDING

Verse maaltijden aan huis laten bezorgen in Koninksem

Er zijn ontzettend veel maaltijdendiensten die bezorgen in Koninksem. We hebben het over grote partijen als Foodbag en Smartmat. Maar ook in de buurt kunt u terecht bij verscheidene instellingen en sociale voorzieningen. Elke partij biedt z’n eigen assortiment en procedures rondom bestellen en betaling. Door middel van deze website kunt u de organisaties gemakkelijk naast elkaar bekijken. Het uitkiezen van een relevante verzorger van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden vergaat dan leuker en makkelijker. Twijfelt u nog? Kijk dan eerst naar een aantrekkelijk proefpakket! Zijn er in uw geval speciale voorkeuren zoals bijvoorbeeld lactosevrije of andere verse dieetmaaltijden in Koninksem? Dat is niet erg! Nogal wat traiteurs voor senioren kunnen aangepast worden op uw wensen.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden zijn daadwerkelijk dagvers, met uitsluitend verse groenten. Daarna worden deze maaltijden snel teruggekoeld. Door deze handeling blijven vitaminen en mineralen onaangeroerd. Maximaal 5 dagen houdbaar.

 • Altijd 200 gram groente
 • De lekkerste seizoensgerechten
 • Geen ongezonde toevoegingen

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden vers gekookt en meteen in zeer korte tijd ingevroren (shock-freeze). Smaak en gezonde vitaminen blijven in goede conditie. Voor meerdere maanden houdbaar. Een wekelijkse bezorging is geen verplichting.

 • Tot half jaar houdbaar
 • Eenvoudig op te warmen
 • Groot keuzemenu

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel houdt in: warme maaltijden aan huis voor senioren in Koninksem. Een uitkomst voor bijv. gehandicapten die het eten niet meer kunnen opwarmen. U kunt meteen aanschuiven! Dikwijls verzorgd door een gemeentelijke eetgelegenheid.

 • Direct na bereiding geleverd
 • Mogelijke subsidie
 • Vaste bezorger

Boodschappendienst

Een aantal bezorgers voorzien in een extra boodschappendienst voor ouderen. Op die manier krijgt u probleemloos nuttige boodschappen zoals koffiepads of zuivelproducten. Meestal kosteloos afgeleverd door de vaste bezorger.

 • Volledig zelfstandig inkopen doen
 • Tot in de keuken geleverd
 • Alles op voorraad

Maaltijdendiensten in Koninksem vergelijken

Af en toe profiteren van een smaakvolle diepvriesmaaltijd in Koninksem? Of geeft u de voorkeur aan de meest verse koelverse maaltijden? Of bent u meer op zoek naar een bedrijf die zich focust op tafeltje dekje (daghap), kortom: een warme maaltijd aan huis? U kunt kiezen uit meerdere thuismaaltijden die voldoen aan uw voorkeuren en mogelijke allergieën. Genieten van de lekkerste gerechten als Dieet Kippenblanket Met Broccoli Wortelen Puree of Hamburger Bbq Saus Appelmoes Gebakken Aardappel? Aan de hand van deze website ziet u een aantal relevante bedrijven die zich focussen op maaltijdbedeling in en nabij Tongeren. Overweeg ook altijd het proefpakket. Bij veel aanbieders kunt u extra voordelig smaakvolle bereide gerechten met lekker veel groenten en vrij van geur-, kleur-, en smaakstoffen uittesten. Bestellen kan telefonisch, maar ook online. Uw bestelling wordt bezorgd door een vaste bezorgdienst, op een vast moment in de week. Er geldt geen vast lidmaatschap.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€6,89
Proefbox: €32,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De prijzen van kant-en-klare maaltijden aan huis in Koninksem voor ouderen wijken nogal af. Het tarief voor een maaltijd wordt gevormd door elementen als de maaltijdservice, kwaliteit van ingrediënten, en of er rekening gehouden moet worden met diëten.

 • Dagverse maaltijd als Dieet Kalkoenblanket Oude Wijze Broccoli kunt u al bestellen vanaf €5,7.
 • Een vriesverse maaltijden zoals Ardeensgebraad Italiaansesaus Gebak. Roseval Aard. vindt u vaak al vanaf €5,4.
 • Een thuisbezorgde daghap als Hollandse hachee, rode kool, gekookte aardappelen is er al vanaf €7,15.
De recepten kunt u vaak uitbreiden met bijvoorbeeld Dopewtensoep, extra groenten en voor de volledigheid een Roomijs om mee af te sluiten. Is uw budget niet toereikend? Mogelijk kan u dan een speciaal (kortings)tarief aanvragen bij de gemeente Tongeren voor een maaltijdservice aan huis.

Kerngegevens

Meest gekozen bereide maaltijden

 • Speklapjes met jus en preistamppot
 • Boerenkoolstampot, 2 gehaktballen
 • Varkensfilet in jus met koolraap
 • Gebonden kerrie-champignonsoep
 • Pastaschotel: kip met broccoli

Steden in deze regio


Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Koninksem aanvragen

 1. Inventariseer wensen

  Bedenk eerst wat voor soort seniorenmaaltijd rijmt met uw situatie. Tafeltje dekje, koelvers of diepvries?

 2. Selecteer cateringdienst of traiteur

  Vergelijk populaire maaltijdservices en maak een keuze. Let goed op het assortiment, keuze in bezorgdagen, en natuurlijk ervaringen van andere senioren.

 3. Probeer het proefpakket

  De meeste maaltijdservices bieden een zeer betaalbaar proefpakket. Zo’n aanbieding kan betekenen 5 bezorgmaaltijden voor €25,00. Zo kunt u op een hele aantrekkelijke manier eens kennismaken met professionele verstrekkers.

 4. Bestellingen plaatsen

  Was het proefpakket naar wens? In dat geval kunt u dagelijks weer nieuwe gerechten bestellen. Doorgaans doet u dit telefonisch, door gerechten in te vullen, of email / internet. De gerechten worden meestal aan huis gebracht via een behulpzame bezorger in april 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Uit hoeveel recepten kan ik wekelijks kiezen?

Wanneer u gaat voor koelvers, dan is er doorgaans een keuze menulijst met ongeveer 30 gerechten. Binnen het diepvries-segment hebt u de keuze uit 70+ blijvende gerechten. Bij tafeltje dekje treft men een vaststaand menu per dag. In sommige gevallen is zelf samenstellen een mogelijkheid.

Zijn er ook speciale allergie- of dieetmaaltijden?

Ja, heel veel maaltijdservices voorzien in een speciaal afgestemd dieetmaaltijden recept. Neem nou Kip in kerriesaus, doperwten, rijst en Varkenshaasstukjes in bearnaisesaus. Spinazie à la crème. Volkoren spaghetti. Zodoende kan iedereen gebruik maken van thuismaaltijden voor senioren! Voor meer info neem contact op met uw bezorger.

Is er een minimale afname?

Nee, u zit nooit vast aan een verplicht vast lidmaatschap voor thuismaaltijden. De maaltijden worden uitsluitend bezorgd zodra u op welke wijze ook een bestelling hebt doorgegeven. Door middel van de unieke menukaart / lijst kunt u gemakkelijk – online, telefonisch of op papier – de maaltijden inplannen.

Hoe gaat de levering in z’n werk?

De microgolf-maaltijden worden vaak door uw eigen bezorger op een terugkerend moment in de week geleverd. Bij koelverse maaltijden 1 a 2 keer per 7 dagen. Vriesvers: elke 14 dagen.


Verse dieetmaaltijden aan huis laten bezorgen

Een gewoon goede maaltijd helpt mee aan uw algehele gesteldheid. Een dagverse warme schotel is daarbij een voorwaarde. Diverse senioren of mensen met een beperking hebben speciale dieetmaaltijden nodig. Op basis daarvan ontstonden er diverse mogelijkheden rondom dieetmaaltijden voor thuis. U kunt denken aan lactosevrij, zoutarm, natriumarm, glutenvrij of juist koolhydraatarm, vegetarisch, vloeibaar, veganistisch: iedereen kan terecht bij eten bezorgen Koninksem. Is uw inkomen niet toereikend? Dan kunt u mogelijk aankloppen bij overheid of gemeente. Voorbeelden van een dieetmaaltijd aan huis:

 • Zoutarm: maaltijden met minder dan 0,3 gram zout of 0,12 gram natrium per 100 gram.
 • Glutenvrij: handig in het geval van glutenvrije wensen (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: zodra slikken en kauwen steeds moeilijker gaat.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit