Maaltijdservice Neerrepen

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Neerrepen voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Meer weten over gezonde maaltijden aan huis voor ouderen in Neerrepen? Door middel van de maaltijdservice-vergelijker doorzoekt u overzichtelijk alle firma’s in uw regio! Een warme maaltijdservice, of vriesverse gerechten die u kunt verwarmen met de oven of microgolf: u maakt zelf de keuze. Al beschikbaar vanaf €4,85 per maal. Flink uitpakken met Zalm in pestosaus. Ratatouille. Mini krieltjes paprika-tijm en Heldere uiensoep? Maar Is boodschappen doen, koken én afwassen te inspannend voor u? Er is gelukkig een alternatief. Door de maaltijdendienst in Neerrepen krijgt u heerlijke gerechten, die u alleen maar even hoeft op te warmen.

ProvincieLimburg
GemeenteTongeren
RecensieTelefonische klantenservice
Postcode3700
Gemiddelde prijs€5,01
Meest gekozen maaltijdZalm in roomsaus

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Vers bereidde maaltijden aan huis in Neerrepen

Vandaag de dag kunnen we kiezen uit flink wat maaltijdendiensten in en rondom Neerrepen. Denk dan aan belangrijke bedrijven als Meal-Story of Delhaize. Ook binnen de gemeente kunt u terecht bij prima leveranciers en zorginstellingen. Elk bedrijf levert een eigen manier van bereiding en bestel- en bezorgmogelijkheden. Door gebruik te maken van www.maaltijdbutler.be kunt u derhalve de bedrijven eenvoudig tegen elkaar afzetten. De keuze maken voor een goede bezorger van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden wordt op die manier wat overzichtelijker. Eerst eens proberen? Start eens met een speciaal voordelig proefpakket via uw maaltijdservice. Spelen er dieetwensen zoals bijv. gluten- en lactosevrije of andere verse dieetmaaltijden in Neerrepen? Geen probleem! Een groot aantal traiteurs voor bejaarden kunnen aangepast worden op uw wensen.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers gekookt, met 100% verse ingrediënten. In de volgende stap wordt de maaltijd gekoeld en goed verpakt. Om die reden blijven vitaminen en mineralen beschermd. Een houdbaarheid van wel 6 dagen.

 • Altijd 200 gram groente
 • De lekkerste seizoensgerechten
 • Geen geur- kleur-, en smaakstoffen

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden na bereiding middels shockfreeze snel en diep ingevroren. Mineralen, vitamines en smaak blijven optimaal behouden. Voor meerdere maanden houdbaar. Wekelijks een bezorger aan huis is dus niet noodzakelijk.

 • Direct inkopen voor hele maand
 • Smaak en voedingsstoffen blijven behouden
 • Grote keuze uit gerechten

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel staat voor: warme maaltijden aan huis voor senioren in Neerrepen. Ideaal voor bijv. bejaarden die niet zelfstandig kunnen koken of opwarmen. Gerechten zijn direct op te eten. In veel gevallen gedaan door een lokale zorginstelling.

 • Warm thuisbezorgd
 • Mogelijke subsidie
 • Dagelijkse persoonlijk geleverd

Boodschappendienst

Een aantal bedrijven voorzien in een praktische boodschappendienst voor bejaarden. Hierdoor bestelt u direct praktische of verse producten als falafel burger en chocolade vla. Doorgaans gratis afgeleverd met de maaltijden.

 • Niet meer naar de supermarkt
 • Geen zware boodschappen tillen
 • Een volwaardige supermarkt

Maaltijdendiensten in Neerrepen vergelijken

Houdt u van een gemakkelijke diepvriesmaaltijd in Neerrepen? Of geeft u de voorkeur aan vers bereidde koelverse maaltijden voor ouderen? Of neigt u meer naar een bedrijf die zich heeft toegelegd op tafeltje dekje (daghap) voor uw ouders of iemand anders? U kunt kiezen uit vele maaltijdservices die rijmen met uw omstandigheden en eventuele dieet. Wat dacht u van Vispannetje Met Parijse Wortelen En Puree of Dieet Vlaamse Stoverij Appelmoes Aardappelen? Onderstaand vindt u de grootste aanbieders van maaltijdbedeling in en rondom Tongeren. Bestel eerst eens een proefpakket. Dikwijls kunnen ouderen via een proefbox vers bereidde bereide gerechten met verse producten en zonder conserveringsmiddelentesten. Bestellen kan online, telefonisch of met de bestellijst. De maaltijden worden bezorgd door een vaste bezorger op een vast moment. Er geldt geen abonnement.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De tarieven van kant-en-klare maaltijden aan huis in Neerrepen voor ouderen wijken nogal af. De prijs voor een gerecht is afhankelijk van zaken als de organisatie, het aanbod in gerechten, en eventuele extra dienstverlening.

 • Dagverse maaltijd zoals Witte Pens Met Rodekool En Puree kunt u al laten bezorgen vanaf €5,75.
 • Een lekkere diepvriesmaaltijd als Dieet Kippenbout Perziken Puree kan je kopen vanaf €5,05.
 • Een thuisbezorgde daghap als Rundvlees in uienjus, doperwten en aardappelpuree kunt u al bestellen vanaf €6,35.
De maaltijden is vaak uit te breiden met o.a. Vermicellisoep, een extra salade en een dessert als Sundae achteraf. Heeft u moeite met de financiën? Dan kunt u mogelijk een speciaal (kortings)tarief aanvragen bij de gemeente Tongeren voor een maaltijdservice aan huis.

Belangrijke info

Geliefde bereide maaltijden

 • Rundergehaktbal met jus en hutspot
 • Penne, champignonragout, broccoli
 • Groenteburger, prei, aardappelen
 • Kip tikka massala, basmatirijst
 • Tagliatelle, kip, paddestoelen

Plaatsen in de buurt


Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Neerrepen bestellen

 1. Wat zijn de wensen?

  Trek eerst na welk soort ouderenmaaltijd in overeenkomst is met uw gesteldheid. Koelvers, vriesvers of tafeltje dekje?

 2. Maak een keuze voor een traiteur / cateraar

  Vergelijk aangesloten maaltijdvoorzieningen en bekijk de beschikbaarheid. Check vooral het type maaltijden, keuze in bezorgdagen, en bereikbaarheid van klantenservice.

 3. Bestel het proefpakket

  De bekende maaltijdservices werken met een zeer betaalbaar proefpakket. U moet dan denken aan 7 bezorgmaaltijden voor €35,00. Daardoor kunt u op een prettige manier kennismaken met bepaalde maaltijdservices.

 4. Bestellingen plaatsen

  Smaakt de proefmaaltijd naar meer? Gelukkig, nu kan men dagelijks opnieuw bestellen. Dikwijls doet u dit door even te bellen, door maaltijden aan te kruisen, of met de computer. De maaltijden voor ouderen worden gewoonlijk bezorgd middels een lokaal gezicht / bezorger in juli 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Kan ik kiezen uit maaltijden?

Bij koelverse gerechten kunt u zelf kiezen van een bestellijst met ruwweg 20 maaltijden. Binnen het diepvries-segment is er een keus te maken uit 80+ maaltijden die het hele jaar vaststaan. Rondom tafeltje dekje is er vaak een vast weekmenu. In sommige gevallen is zelf uw bord samenstellen een optie die wordt aangeboden.

Kan ik kiezen uit dieetmaaltijden?

Ja, de meeste maaltijd-verzorgers hanteren een speciale menulijst voor mensen met een dieet. Neem nou Dieet Blinde Vink Puree Met Prei en Gebraad Kruidige Saus Schorseneren Béchamel Kriel. Hiermee zijn er voor alle ouderen opwarmmaaltijden aan huis! Past het ook bij mijn eetpatroon? Neem gerust contact op met uw eigen aanbieder.

Abonnement of verplichte afname?

Nee, er is geen sprake van een vast abonnement voor thuismaaltijden. Er wordt alleen wat bij u thuisbezorgd indien u op welke wijze ook een bestelling hebt doorgegeven. Via de menulijsten kunt u iedere week zelfstandig – online, telefonisch of met een bestellijst – de maaltijdservice bestellen.

Hoe verloopt de levering?

De microgolf-maaltijden worden meestal door een lokale bezorger op een vast tijdstip geleverd. Koelvers: elke week. Het vriesverse aanbod elke 14 dagen.


Warme dieetmaaltijden aan huis bezorgd

Gezond en vers eten helpt mee aan uw vitaliteit en gezondheid. Een lekkere en gezonde warme schotel wordt dan ook van harte aanbevolen. Veel ouderen of beperkten hebben behoefte aan dieetmaaltijden. Daardoor kun je bij steeds meer organisaties terecht voor dieetmaaltijden thuisbezorgd. U kunt denken aan gemalen, glutenvrij, lactosevrij, natriumarm of wellicht koolhydraatarm, vegetarisch, eiwitrijk, vloeibaar: vrijwel alles is mogelijk bij eten bezorgen Neerrepen. Voor ouderen met een laag inkomen is er wellicht een kortingsregeling mogelijk (subsidie). Voorbeelden van zo’n dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: maaltijden met < 0,3 gram zout per 100 gram eten.
 • Glutenvrij: handig wanneer er sprake is van coeliakie / glutenvrije levensstijl.
 • Gemalen/vloeibaar: als kauwen en/of slikken lastige situaties veroorzaakt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit