Maaltijdservice Lauw

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Lauw voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Benieuwd naar bereide maaltijden aan huis voor ouderen in Lauw? Door middel van maaltijdbutler.be doorzoekt u snel en simpel alle aanbieders die bij u thuisbezorgen. Maaltijden warm bezorgd, of kant-en-klaar maaltijden die u gemakkelijk zelf opwarmt: u bepaalt het helemaal zelf. Nu al voor €4,75 p.p. Flink uitpakken met Zalmfiletstukjes in bieslooksaus, gesmoorde prei en aardappelpuree en Dieet Kippenblanket Met Broccoli Wortelen Puree? Maar lukt zelf koken niet meer? Dat hoeft niet erg te zijn! Door middel van de maaltijddienst in Lauw smult u weer van de lekkerste maaltijden, eenvoudig op te warmen in de microgolf.

ProvincieLimburg
GemeenteTongeren
ReactieGeen minimale afname
Postcode3700
Kosten maaltijd (gemiddeld)€4,99
Populaire maaltijdLekkerbekje met sperziebonen

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Verse maaltijden aan huis geleverd in Lauw

Ze zijn niet meer weg te denken, maaltijdendiensten in Lauw. Denk aan erkende leveranciers als Foodbag en/of HelloFresh. Ook in de gemeente zelf bestaan er uitstekende partijen en speciale eetpunten. Elke organisatie hanteert z’n eigen assortiment en bestelvoorwaarden. Middels www.maaltijdbutler.be kunt u derhalve de services eenvoudig tegen elkaar afzetten. Uitkomen bij een solide aanbieder van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden maken wij hierdoor een beetje makkelijker. Zijn er nog twijfels? Bestel in dat geval een speciaal voordelig proefpakket via uw maaltijdservice. Zijn er bepaalde voorkeuren als bijv. veganistische of andere verse dieetmaaltijden in Lauw? Er is gelukkig een alternatief. Flink wat traiteurs en cateraars kunnen aangepast worden op uw wensen.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden zijn daadwerkelijk dagvers, bomvol natuurlijke ingrediënten. Hierna worden ze teruggekoeld en luchtdicht verpakt. Om die reden blijven voedingsstoffen en smaak onaangeroerd. Een houdbaarheid van wel 6 dagen.

 • Klaargemaakt met verse ingrediënten
 • De lekkerste seizoensgerechten
 • Geen pakjes en zakjes

Diepvriesmaaltijden

Diepvriesmaaltijden worden na het koken in zeer korte tijd ingevroren (shock-freeze). Kleur, smaak en geur raken niet bedorven. Meerdere maanden te bewaren. Elke week een bezorging is geen verplichting.

 • 1 levering per maand mogelijk
 • Gezond en lekker
 • Veel keuze

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel houdt in: warme maaltijden aan huis voor senioren in Lauw. Ideaal voor bijv. gehandicapten die de kant-en-klaar maaltijd niet kunnen opwarmen. Er is geen verdere handeling nodig. Normaliter gedaan door lokale vrijwilligers.

 • Vanuit de pan op het bord
 • Ondersteuning uit gemeente
 • Vaste bezorger

Boodschappendienst

Meerdere firma’s voorzien in een extra boodschappendienst voor ouderen. Hierdoor krijgt men zonder moeite praktische of verse producten als sinas of rijstepap. Dikwijls gratis afgeleverd met de maaltijden.

 • Minder afhankelijkheid van familie
 • Vaste persoonlijke bezorger
 • Groente, fruit, snacks etc.

Maaltijdendiensten in Lauw vergelijken

Wilt u af en toe genieten van een handige diepvriesmaaltijd in Lauw? Of geeft u de voorkeur aan vers bereidde koelverse opwarmmaaltijden? Of heeft u liever een lokale organisatie gericht op tafeltje dekje (daghap), zodat het eten warm geleverd wordt? U kunt kiezen uit talloze soorten maaltijden die overeenstemmen met uw eisen en menu voorkeuren. Neem nu Kippenbout Groentenkrans Met Puree of Veg. Balletjes Italiaanse Saus, Volkoren Penne? Hieronder ziet u enkele beschikbare organisaties op het gebied van maaltijdbedeling in de gemeente Tongeren. Iets om de gaten te houden is een proefpakket. Steeds vaker kunt een voor een lage prijs voedzame bereide gerechten met verse producten en weinig kunstmatige toevoegingen testen. Bestellen kan zowel online, telefonisch als via de bestellijst. De menu’s worden geleverd door een vaste bezorger. Er is geen sprake van een vast abonnement.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De kosten van kant-en-klare maaltijden aan huis in Lauw voor ouderen fluctueren ontzettend. Het uiteindelijke tarief komt tot stand door bijvoorbeeld de leverancier, het type gerecht en andere extra services.

 • Dagverse maaltijd zoals Kipcordon Bleu Appel/Abrikoos Met Puree is er al vanaf €5,9.
 • Een diepvriesmaaltijd zoals Champignonroomsoep is er al voor €3,85.
 • Een daghap aan huis als Visstukjes in kruidensaus bestelt u vanaf €5,5.
De maaltijden kan men aanvullen met onder andere Waterkerssoep, een stukje fruit en een dessert als Krentjebrij als afsluiter. Is uw budget niet toereikend? Soms kan men hiervoor om hulp vragen bij de gemeente Tongeren voor een maaltijdservice aan huis.

Gegevens

Vaak gekozen bereide maaltijden

 • Hachee met rodekool en witte rijst
 • Gehakt, bloemkool, aardappelpuree
 • Stamppot knolselderij met rucola
 • Pannekoeken met een gebakken ei
 • Hete Bliksem met een speklapje

Plaatsen in deze regio


Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Lauw aanvragen

 1. Inventariseer behoeftes

  Trek eerst na welk type seniorenmaaltijd klopt met uw gesteldheid. Tafeltje dekje, koelvers of vriesvers?

 2. Vergelijk traiteurs en cateraars

  Vergelijk de populaire bezorgservices en kies er een. Let met name op de versheid van ingrediënten, bezorg- en betaalmogelijkheden, en wat anderen zeggen over de dienstverlening.

 3. Bestel het proefpakket

  De meeste leveranciers bieden een zeer betaalbaar proefpakket. Vaak gaat het om 3 bezorgmaaltijden voor €15,00. Mede daarom kunt u laagdrempelig kennismaken met professionele leveranciers.

 4. Wekelijks bestellen

  Smaakt de proefmaaltijd naar meer? Dat is fijn, nu kan men gemakkelijkopnieuw bestellen. Doorgaans kan dit via een speciaal telefoonnummer, via een menulijst, of via de iPad. De maaltijden voor thuis worden dikwijls thuisbezorgd middels een persoonlijke bezorger in mei 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Kan ik kiezen uit maaltijden?

Binnen het koelverse segment is er een wekelijks wisselend assortiment met ruwweg 25 menu’s. Kiest u voor diepvries dan kan men kiezen uit 80+ vaste menu’s. Bij de tafeltje dekje service gebruikt men een vast weekmenu. Soms is zelf uw menu samenstellen ook een optie.

Zijn er ook dieetmaaltijden?

Vaak wel. Bijna alle leveranciers gebruiken een groot aanbod aan dieetmaaltijden. Neem nou Kalkoenbiefstukjes met jus, appel-mango compote en gekookte aardappelen of Hachee van paddenstoelen. Rode bietjes met zilveruitjes. Aardappelpuree met tuinkruiden. Daardoor ontvangt men altijd goede warme maaltijden aan huis! Vragen? Neem contact op met uw eigen dienstverlener.

Moet ik een abonnement afsluiten?

Nee, er is geen sprake van een vast lidmaatschap voor thuismaaltijden. De gerechten kunnen alleen worden ontvangen op het moment dat men deze ook zelf besteld heeft. Via de unieke menukaart / lijst kunt u snel en simpel – online, telefonisch of met een bestellijst – een bestelling plaatsen.

Hoe werken de leveringen?

De kant-en-klaar maaltijden worden vaak door uw eigen bezorger iedere week op dezelfde dag/tijdstip afgeleverd. Bij koelvers: 1 a 2 keer per 7 dagen. Het vriesverse assortiment 1 – 2 keer per 4 weken.


Verse dieetmaaltijden aan huis geleverd

Een goede maaltijd stimuleert uw lichamelijke gezondheid. Een verse warme schotel wordt dan ook van harte aanbevolen. Sommige senioren of mensen met een beperking hebben behoefte aan dieetmaaltijden. Hierom zijn er verschillende vormen van dieetmaaltijden thuisbezorgd. Dit heeft te maken met glutenvrij, natriumarm, gemalen, lactosevrij en ook vloeibaar, koolhydraatarm, eiwitrijk, vegetarisch: de maaltijdservice is er voor iedereen bij eten bezorgen Lauw. Heeft u een laag inkomen? Dan kunt u hiervoor informeren bij de gemeente of overheid. Wat voorbeelden van een dieetmaaltijd :

 • Zoutarm: gerechten met minder dan 0,3 gram zout per 100 gram.
 • Glutenvrij: praktisch bij een glutenvrij dieet (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: op het moment dat kauwen en slikken een probleem geeft.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit