Maaltijdservice Kolmont

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Kolmont voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Interesse in voedzame maaltijden aan huis voor ouderen in Kolmont? Door middel van de maaltijdservice-vergelijker treft u moeiteloos alle organisaties die bij u thuisbezorgen. Tafeltje dekje, of dagverse maaltijden die u gemakkelijk zelf opwarmt: u kunt alle kanten op. Al beschikbaar vanaf €5,60 per maal. Uitgebreid dineren met een maaltijd als Lamscurry met sperziebonen, pilav rijst of Kip Dragonsaus Groene Groenten En Aardappelpotje? Maar is zelf koken geen optie meer? Er kan meer dan u denkt! Door middel van de maaltijddienst in Kolmont smult u weer van gezonde maaltijden, die gratis aan huis geleverd worden.

ProvincieLimburg
GemeenteTongeren
RecensieSnel geleverd
Postcode3700
Gemiddelde menuprijs€4,97
Vaak bestelde maaltijdVissticks met groenten

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €22% KORTING
Proefpakket nu €32,50
BEKIJK AANBIEDING

Maaltijden aan huis voor één persoon in Kolmont

Vandaag de dag kunnen we kiezen uit flink wat maaltijdendiensten in Kolmont. U kunt denken aan belangrijke firma’s als HelloFresh of Intermarché. Maar ook op regionaal niveau zijn er uitstekende initiatieven en slagerijen. Elke organisatie biedt zijn eigen aanbod en mogelijkheden rondom bestellen en bezorgen. Aan de hand van onze tool kunt u dus de leveranciers probleemloos op een aantal punten vergelijken. Het selecteren van een degelijke dienstverlener van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden vergaat op die manier wat overzichtelijker. Zijn er meerdere opties? Start eens met een goedkoop proefpakket bij de maaltijdservice. Bestaan er specifieke wensen zoals o.a. gemalen of andere verse dieetmaaltijden in Kolmont? Geen probleem! Meer en meer traiteurs voor ouderen houden hier rekening mee.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers gekookt, bomvol natuurlijke ingrediënten. Later wordt de maaltijd gekoeld en goed verpakt. Met deze techniek blijven voedingswaarden in topconditie. Tot wel 7 dagen te bewaren.

 • 100% dagvers
 • Vol van smaak
 • Zonder toevoegingen (kunstmatig)

Diepvriesmaaltijden

Diepvriesmaaltijden worden vers gekookt en meteen middels shockfreeze snel en diep ingevroren. Vitamines en mineralen blijven gewaarborgd. 10 weken lang eetbaar. Continue bestellingen plaatsen is hier niet aan de orde.

 • 1 levering per maand mogelijk
 • Kleine en grote porties
 • NL en buitenlandse keuken

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel houdt in: warme maaltijden aan huis voor senioren in Kolmont. Een uitkomst voor bijv. hulpbehoevenden die het eten niet meer kunnen opwarmen. Geschikt voor directe consumptie. In de regel geregeld via een meer lokale partij.

 • Direct uit de keuken bezorgd
 • WMO mogelijkheden
 • Levering op vaste tijden

Boodschappendienst

Diverse leveranciers hanteren ook een speciale boodschappendienst voor ouderen. Daarmee bestelt men snel belangrijke boodschappen als havervlokken of koeken. Veelal kosteloos bezorgd op een vast tijdstip.

 • Volledig zelfstandig inkopen doen
 • Alles aan huis bezorgd
 • Duizenden producten

Maaltijdendiensten in Kolmont vergelijken

Zo nu en dan eens genieten van een smaakvolle diepvriesmaaltijd in Kolmont? Of houdt u juist van de meest verse koelverse maaltijden voor ouderen? Of geeft u de voorkeur aan een organisatie die zich focust op tafeltje dekje (daghap) waarbij het eten warm geleverd wordt? Er zijn verscheidene leveranciers die kloppen met uw situatie en eetpatroon. Neem nu Medaillon Blackwell Bloemkool, Broccoli Met Friet of Dieet Kippenbout Perziken Puree? Onderstaand ziet u een aantal leveranciers gespecialseerd in maaltijdbedeling in de gemeente Tongeren. Bekijk goed het proefpakket. Gewoonlijk kunt u extra voordelig complete bereide gerechten met dagverse artikelen en weinig kunstmatige toevoegingen proberen. Maaltijden bestellen doet u via de bestellijst, per telefoon of internet. De menu’s worden bezorgt door een persoonlijke bezorger. Er is geen sprake van een doorlopende afneemverplichting.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€6,89
Proefbox: €32,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De tarieven van kant-en-klare maaltijden aan huis in Kolmont voor ouderen fluctueren ontzettend. Het uiteindelijke tarief hangt namelijk af van elementen als de aanbieder, het aanbod in gerechten, en eventuele extra dienstverlening.

 • Dagverse maaltijd als Blinde Vink Met Erwten En Wortelen En Puree bestelt u vanaf €6,5.
 • Een lekkere diepvriesmaaltijd als Tomatensoep Met Balletjes is verkrijgbaar vanaf €4.
 • Een aan-huis-geleverde dagschotel als Kipfilet in jus is er al vanaf €6,3.
De maaltijden is niet het enigste: Wat te denken van Vermicellisoep, een extra salade en iets lichts zoals Crème brûlée om mee af te sluiten. Heeft u te maken met geldproblemen? Soms kan u hulp aanvragen bij de gemeente Tongeren voor een maaltijdservice aan huis.

Kerngegevens

Meest gekozen bereide maaltijden

 • Rode bieten met een speklap en jus
 • Penne pesto, kip, groene groenten
 • Groenteburger, prei, aardappelen
 • Runderhachee, stamppot hutspot
 • Chili con carne, gehakt, rijst

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Kolmont bestellen

 1. Beschrijf uw voorkeuren

  Check als eerst welk type seniorenmaaltijd in overeenkomst is met uw eetpatroon. Tafeltje dekje, koelvers of vriesvers?

 2. Vergelijk traiteurwinkels en cateraars

  Vergelijk meest gekozen leveranciers en bekijk de beschikbaarheid. Let goed op het soort gerechten, bezorg- en betaalmogelijkheden, en de gemiddelde klantenbeoordeling.

 3. Begin met het proefpakket

  Het gros van de maaltijd-verzorgers hebben een voordelig proefpakket. Vaak gaat het om 6 bezorgmaaltijden voor €30,00. Door hier gebruik van te maken kunt u op een hele aantrekkelijke manier eens kennismaken met geschikte aanbieders.

 4. Elke week een levering

  Smaakt de proefmaaltijd naar meer? Dat is fijn, nu kunt u zonder problemen nog een bestelling doen. Vaak doet u dit via telefoon, door maaltijden aan te kruisen, of via de website. De kant-en-klaar maaltijden worden gewoonlijk aan huis gebracht via een behulpzame bezorger in december 2023.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Uit hoeveel recepten kan ik wekelijks kiezen?

Bij de koelverse variant, dan kunt u zelf kiezen van een bestellijst van zo’n 30 menu’s. Spreken we over diepvries, dan is het aanbod gelimiteerd tot 80+ blijvende gerechten. In het geval van tafeltje dekje is er vaak een vaststaand menu per dag. In sommige gevallen is zelf samenstellen een extra dienst die afgenomen kan worden.

Kan ik kiezen uit dieetmaaltijden?

Praktisch alle maaltijd-verzorgers gebruiken een groot aanbod aan dieetmaaltijden. Denk aan Kipschnitzel met boontjes en satesaus en Rundervink met mosterdsaus, Parijse worteltjes en aardappelpuree. Zodoende zijn er voor alle bejaarden seniorenmaaltijden aan huis! Kan dit ook met mijn dieet? Neem contact op met uw leverancier.

Is er sprake van een abonnement?

Nee, u zit nooit vast aan een verplicht abonnementsvorm voor thuismaaltijden. U ontvangt alleen maaltijden thuis wanneer u telefonisch/online/menulijst iets besteld hebt. Middels de unieke menukaart / lijst kan men op eigen houtje – online, telefonisch of met een bestellijst – de maaltijden inplannen.

Wanneer wordt er geleverd?

De gerechten worden in algemene zin door uw eigen bezorger op een vast tijdstip afgeleverd. Bij koelvers is dat 2 wekelijks. Het vriesverse assortiment om de 2 weken.


Verse dieetmaaltijden aan huis geleverd

Een goede maaltijd vormt het fundament van een goede balans en energie. Een dagelijkse warme schotel is essentieel. Diverse bejaarden of invaliden hebben behoefte aan dieetmaaltijden. Daardoor faciliteren steeds meer bedrijven dieetmaaltijden aan huis bezorgd. We hebben het over glutenvrij, natriumarm, lactosevrij, gemalen en niet te vergeten koolhydraatarm, vloeibaar, eiwitrijk, veganistisch: bijna niets is te gek bij eten bezorgen Kolmont. Is uw budget voor eten niet toereikend? Dan bekijk dan de mogelijkheden voor een subsidie. Voorbeelden van een dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: menu’s met max. 0,3 gram zout of 0,12 gram natrium per 100 gram.
 • Glutenvrij: een uitkomst als er iets speelt als glutenvrije wensen (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: wanneer kauwen en slikken lastige situaties veroorzaakt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit