Maaltijdservice Bommershoven

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Bommershoven voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Behoefte aan bereide maaltijden aan huis voor ouderen in Bommershoven? Middels maaltijdbutler.be ontdekt u overzichtelijk alle services die maaltijden thuisbezorgen. Een warme maaltijdservice, of microgolf-maaltijden die u kunt eten wanneer u dat uitkomt: dat kunt u zelf beslissen. Al beschikbaar vanaf €5,35 per maal. Uitgebreid dineren met een maaltijd als Heldere kippensoep of Slavink met uienjus. Worteltjes. Gekookte aardappelschijfjes? Maar is koken/boodschappen doen (tijdelijk) onmogelijk? Er is gelukkig een alternatief. Met behulp van de maaltijdendienst in Bommershoven ontvangt u vers bereidde gerechten, die u gewoon zelf kunt opwarmen.

ProvincieLimburg
GemeenteBorgloon
Waarom bestellen?Weinig tot geen zout
Postcode3840
Gemiddelde kosten€5,62
Geliefde maaltijdAlaska-koolvis in mosterdsaus

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €22% KORTING
Proefpakket nu €32,50
BEKIJK AANBIEDING

Verse maaltijden aan huis laten bezorgen in Bommershoven

Er zijn ontzettend veel maaltijdendiensten in en rondom Bommershoven. We hebben het over populaire organisaties als Dienstenthuis.be of Wink. Echter, ook heel lokaal zijn er interessante instellingen en slagerijen. Elke aanbieder heeft weer een eigen keuken en werkwijze m.b.t. bestellen en betalen. Aan de hand van deze website kunt u derhalve de bezorgers probleemloos op een rijtje zetten. Een keuze maken voor de beste leverancier van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden vergaat hierdoor een stuk gemakkelijker. Eerst eens proberen? Ga dan eerst voor een goedkoop proefpakket bij de maaltijdservice. Bestaan er dieetwensen zoals o.a. vloeibare of andere verse dieetmaaltijden in Bommershoven? Dat hoeft geen obstakel te vormen. Best veel traiteurs voor bejaarden kunnen aangepast worden op uw wensen.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden zijn daadwerkelijk dagvers, bomvol natuurlijke ingrediënten. Daarna worden deze maaltijden gekoeld en goed verpakt. Met deze techniek blijven geur, kleur en smaak gewaarborgd. Maximaal 5 dagen houdbaar.

  • 100% dagvers
  • Rijke smaak en beleving
  • Zonder conserveringsmiddelen

Diepvriesmaaltijden

Diepvriesmaaltijden worden vers bereid en direct ingevroren via de shock-freeze methode. Structuur en smaak blijven gewaarborgd. Weken lang goed te houden. Een wekelijkse bezorging is dus niet noodzakelijk.

  • Lang houdbaar
  • Bevatten belangrijke voedingsstoffen
  • Vlaamse Klassiekers

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel houdt in: warme maaltijden aan huis voor senioren in Bommershoven. Een uitkomst voor bijv. ouderenwaarbij ook opwarmen niet meer lukt. Opwarmen niet nodig, gelijk aanschuiven! Doorgaans geregeld via een lokale keuken.

  • Maaltijden warm aangeleverd
  • 100% vers
  • Vaste bezorgdienst

Boodschappendienst

Meerdere services faciliteren daarnaast een extra boodschappendienst voor hulpbehoevenden. Hierdoor koop men moeiteloos verse of handige boodschappen als koffiekoeken of keukenpapier. Meestal kosteloos afgeleverd wanneer u dat wil.

  • Volledig zelfstandig inkopen doen
  • Op een vast moment in de week
  • Alles op voorraad

Maaltijdendiensten in Bommershoven vergelijken

Zo nu en dan eens genieten van een smaakvolle diepvriesmaaltijd in Bommershoven? Of heeft u liever een structurele oplossing zoals koelverse thuismaaltijden? Of heeft u liever een organisatie gericht op tafeltje dekje (daghap), met het voordeel dat het warm bezorgd wordt? Er zijn talloze soorten maaltijden die matchen met uw gesteldheid en voedingsadvies. Zelf maaltijden online bestellen als Groenteburger Prei Gekookte Aardappelen of Tomatensoep Met Balletjes? Verderop vindt u de meest gekozen traiteurshops gespecialiseerd in maaltijdbedeling in de streek Borgloon. Eerst proberen? Dan is er het proefpakket. Steeds vaker kunt een voor een lage prijs smaakvolle bereide gerechten met dagverse artikelen en weinig zout uittesten. Een bestelling plaatst u online of via de telefoon + bestellijst. Het eten wordt geleverd door een lokale / regionale bezorger. U zit niet vast aan een abonnement.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€6,89
Proefbox: €32,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De kosten van kant-en-klare maaltijden aan huis in Bommershoven voor ouderen zijn ontzettend divers. De prijs die u betaalt hangt af van o.a. de leverancier, het aantal verwerkte maaltijden, en eventuele allergieën.

  • Dagverse maaltijd zoals Gemalen Wortelpuree Met Rundsvlees is verkrijgbaar vanaf €5,1.
  • Een diepvriesmaaltijd zoals Penne Pesto Kip Wokgroenten is er al voor €4,1.
  • Een bereide dagschotel voour ouderen als Kip gehakt cordon bleu met vleesjus, gekookte aardappelen, snijbonen kunt u al bestellen vanaf €5,7.
De avondmaaltijd is vaak uit te breiden met o.a. Gazpacho, een extra salade en een toetje als Oranjevla na. Is uw budget niet toereikend? Soms kan men een speciaal (kortings)tarief aanvragen bij de gemeente Borgloon voor een maaltijdservice aan huis.

Gegevens

Meest gekozen bereide maaltijden

  • Preiroomsoep
  • Wokgroenten
  • Tomatensoep
  • Kipfilet
  • Doperwtje wortel kippenpoot schotel

Plaatsen in de omgeving


Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Bommershoven regelen

  1. Start met uw maaltijd-zoektocht

    Trek eerst na welke vorm van een opwarmmaaltijd klopt met uw eetpatroon. Warm bezorgd, koelvers of juist vriesvers?

  2. Maak een keuze voor een traiteur / cateraar

    Vergelijk professionele maaltijd-bedrijven en bekijk de beschikbaarheid. Controleer goed het type maaltijden, bezorg- en betaalmogelijkheden, en de gemiddelde klantenbeoordeling.

  3. Start met een proefpakket

    De populaire dienstverleners hebben een extra goedkoop proefpakket. Bijvoorbeeld 5 bezorgmaaltijden voor €25,00. Hierdoor kunt u zonder hoge kosten kennismaken met alle maaltijdservices.

  4. Bestellingen plaatsen

    Was de proefbestelling goed? Vervolgens kunt u moeiteloos een nieuwe bestelling plaatsen. Meestal doet u dat via een speciaal telefoonnummer, via een menulijst, of met de computer. De bezorgmaaltijden worden in algemene zin bezorgd tot in de keuken via een lokale leverancier in april 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Kan ik ook kiezen uit meerdere menu’s?

Wanneer u gaat voor koelvers, dan is er een wekelijks keuzemenu van zo’n 30 gerechten. Bij diepvries is het aanbod gelimiteerd tot 50 – 100 blijvende gerechten. Rondom tafeltje dekje is er sprake van een vast weekmenu. Steeds vaker is zelf uw menu samenstellen een optie die wordt aangeboden.

Zijn er ook speciale allergie- of dieetmaaltijden?

Ja, steeds meer leveranciers hebben een groot aanbod aan dieetmaaltijden. Als bijv. Gemengde groenteschotel of Omelet met tomatensaus, doperwten met worteltjes en gekookte aardappelen. Hiermee ontvangt men altijd goede opwarmmaaltijden aan huis! Vragen? Neem contact op met de organisatie waar u klant bent.

Geldt er een afnameverplichting?

Nee, maaltijdservices hanteren meestal geen contractvorm met een vaste levering voor thuismaaltijden. Er worden alleen maaltijden bezorgd indien u zelf een bestelling geplaatst heeft. Door middel van een handige bestellijst kunt u snel en simpel – online, telefonisch of met een bestellijst – een bestelling doorgeven.

Wanneer wordt er bezorgd?

De bezorgmaaltijden worden in de regel door een vaste bezorgdienst op een vast tijdstip afgeleverd. Het koelverse assortiment elke week 2 keer. Bij vriesvers: 1 – 2 keer per 4 weken.


Hoe zit het met dieetmaaltijden aan huis?

Een goede maaltijd vormt de basis voor uw algehele gesteldheid. De warme schotel ligt hieraan ten grondslag. Diverse ouderen of mensen met een beperking volgen een dieet of hebben een allergie. Daardoor kun je bij steeds meer organisaties terecht voor dieetmaaltijden voor thuis. U kunt denken aan glutenvrij, gemalen, natriumarm, lactosevrij of wellicht koolhydraatarm, vegetarisch, vloeibaar, veganistisch: de maaltijdservice is er voor iedereen bij eten bezorgen Bommershoven. Heeft u een laag inkomen? Dan kunt u wellicht maaltijden met korting bestellen. Enkele voorbeelden van zo’n dieetmaaltijd:

  • Zoutarm: menu’s met minder dan 0,3 gram zout of 0,12 gram natrium per 100 gram.
  • Glutenvrij: ideaal als u te maken heeft met coeliakie of een glutenintolerantie.
  • Gemalen/vloeibaar: zodra kauwen en/of slikken complicaties met zich mee brengt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit